Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plug Life
senior tag
Nehéz munkával csak sikerül pontosan lemásolni az iOS lock screent meg launchert 😂
-
joey04
titán
nagyon jó, és a dual app hibát kijavították végre?
-
janeszgol
félisten
Az AI magic melle hibajavito magicet is szeretnek.
-
vakablak93
őstag
Tyűha... Sokszor hallom hogy, meginnt nagyon iOS copy megy a kínaiaknál, ezért gondoltam belenézek a cikkbe...
Bakker ez azért nem semmi, totális koppincs.
Ezt így inkább CopyOS-nek kéne hívni.....Ez most arról szól, hogy a legjobbtól kell lopni vagy csak ennyire tettszik nekik az ios?
Tényleg ennyire nulla egyéniségük van?Ez így komolyan jobban eladható, ha csak kinézetre a kezdőképernyőt lemásolják?
Tényleg ez kell az embereknek az iosből?Valahogy nem rér a fejembe....
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz vakablak93 #6 üzenetére
Dehogy kell. Csak valamiért a kínaiak és a Samsung (más nagyon nincs is már) úgy gondolják, hogy nekünk ez kell. De kérem, ha ez kéne, akkor 200-300-400 ezerért iPhone-t veszek, nem mást. Kicsit el vannak tévedve.
-
vakablak93
őstag
Ezért nem értem én sem. Nyilván sikeresen leuralták a mobilos piacot, szóval biztos tudják micsinálnak.
Csak nem értem, miért félnek némi saját elképzelés szerint egy felületet megtervezni...Nyilván velem a baj, hisz Pixel felhasználóként egy eléggé marginális kisebbséghez tartozom.
Talán emiatt is vagyok kíváncsi a motivációjukra, ami az 1:1 másolást illeti.Kezdetben mint tanulási alapot még érteném, de mostanra a mobilpiac az övék lényegében, nem kezdők már. Simán nyithatnának saját ötletekkel.
De valahogy mégsem teszik.[ Szerkesztve ]
-
skyrush7
aktív tag
Én személy szerint örülök neki, többek között emiatt is választottam a Xiaomi telefonjait. Sok esetben tényleg nagyon jó az iOS UI, viszont így annak az árnak a feléért jutok korrekt telefonhoz, és az android által biztosított nyitottságot se kell feladnom.
Látszólag működik a stratégiájuk. -
zorzy4
addikt
válasz vakablak93 #8 üzenetére
Engem meg nem érdekel, kit másolnak, amíg kapok tőlük 100 000 alatt használható telefont. És bár ízlésről nem érdemes vitatkozni, az igazi IO-s akkor se kéne, ha ingyen adnák.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
bmt50
senior tag
+1, A Xiaomi ár érték bajnok.
A Redmi Note 13 szériára a jövő év elejére ígérik a HyperOS 2-t, ha ennek a cikknek hinni lehet.
Voltak olyan magyar felhasználók, akik a HyperOS 1-et is csak valamikor áprilisban kapták meg. Szóval van esély rá, hogy most is ez lesz. ☹️Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
edward2
addikt
Custom launcher és gesztus navigáció? Vagy ez xiaominál örökre probléma marad?
-
Csebesz86
kezdő
Ez egy igazi elektronikai hulladék! IOS copy. Csak soha az életben nem lesz olyan stabil! Xiaomikban még a beállításokban is reklámok vannak
-
hapakj
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem marad hely a szupertelepnek a Xiaomi kameraszettje mellett
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- BestBuy topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest