Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
::Trunks::
senior tag
válasz ::Trunks:: #241137 üzenetére
Esetleg ez? USB 3.0-s . [lAxagon ADSA-1S6]
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
senior tag
Sziasztok! Az unokaöcsémnek adtam egy Samsung 850 EVO 500-as SSD-t.
A kérdésem lenne ,hogy ki milyen USB-s adaptert használ hozzá amivel frankón működik külső tárhelyként? Kell-e USB 3.0, tudja-e a ONE S?
Köszi[ Szerkesztve ]
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
senior tag
Sziasztok. Az unokaöcsém szeretne egy Samsung monitort kötni az Xbox One S-re, de csak DVI csati van a Samsungon. Egy nem mai ,de jó állapotú, 24-es full hd monitorról beszélünk. Nekem volt átalakítóm DVI-HDMI-re, de azzal nem adott képet. Egy laptopról próbáltuk, azzal oké volt. Valaki próbált kimondottan DVI HDMI kábelt? Hátha az átalakító zavart be? TV-n természesen teljesen jól működik a gép HDMI-vel. Köszi
-
senior tag
Sziasztok. Vásárolni szeretnék egy One S-t a konzolok szervízétől. Szerintetek érdemes várnom még néhány napot a one X miatt? Lejjebb nyomja vajon az árát? Pont van egy csomagjuk Forza 7-el és Horizon 3-al. Engem ez a két játék érdekel amúgy is...Köszi
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Sziasztok. Ha ajándékba adnak letölthető játékot új konzolhoz, azzal van valamiféle hátrány?
-
senior tag
Nagy kamu és lehúzás ez a Black Friday. Kíváncsiságból rákerestem Samsung S7 34% kedvezménnyel 149.990(emag), máshol, akció nélkül 142.890 és vagy 5 boltban van még 145 alatt. Sok idióta meg remeg, és olyan forgalmat generál nekik,hogy hitetetlen ,mert felnyomják az árát és "leakciózzák". Remek marketing az eszetlenekkel szemben...
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Stauffenberg #86707 üzenetére
Köszi az infókat!
-
senior tag
válasz Stauffenberg #86700 üzenetére
Jól jönne +1 kontroller, de én amit nézek csak 1-et írnak.
Egyébként Battlefield 1, és Fifa 16 jár ahhoz a géphez ,amit mondtam.
Melyik cégtől rendelted?Egyébként a forza 6 miatt kéne leginkább a ONE, de az szettben, ahhoz képest,hogy FAT, elég drága szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Stauffenberg #86689 üzenetére
Szuperül hangzik köszi a választ/válaszokat.
Gondolom 55-60e ft jónak számít két játékkal... Alap fat 500gb. Egyelőre elég lenne.::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
senior tag
Sziasztok. Hasznalt ONE-t keresgelek.
Van RGH-s 360-om, de szeretnek melle egy ONE-t. Talaltam egy arban megfeleloet a kizelemben. Viszont nem tudom, hogy vannak-e ezeknek tipushibai, mint anno a 360nak (3led stb..) ott figyelni kellett az alaplapra. Itt esetleg? Koszi elore is.::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest