Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dReFiX
senior tag
Homeolás közben ha belépünk a saját boxra a másik fél fiókjával akkor ad valamilyen értesítést a másik félnél? vagy esetleg engedélyezni kell közben a másik gépről ? Köszi !
-
Byhurry87
csendes tag
Hát rendesek vagytok, tényleg... Ez a sok felajánlás... Szavak nincsenek rá. Örülök hogy a fórum tagja lehetek.
-
anorche1
őstag
válasz l.skywalker #226993 üzenetére
Hacsak nem 3 ev gari van ra, akkor nem
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
humi1
tag
válasz l.skywalker #226984 üzenetére
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Kontrollert javitanak valahol? A bal analogot kellene kicserelni, de ugy, hogy gyari minosegu legyen az uj (tehat ugyan olyan pontos, ugyanugy erzekeljen).
Vagy esetleg tipp, honnan lehet legolcsobban beszerezni (akar kulfoldrol is)?"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
_stick_
őstag
válasz l.skywalker #226988 üzenetére
-
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #226988 üzenetére
Es ettol az autotol a horizon is 10 fps-sel fog futni?
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #226974 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
gutkeled
tag
Ha már Game pass és kevés idő. Aki még nem kezdte el a Plague Tale-t az tegye meg szerintem. Januárban került be, szóval esélyes, hogy hamarosan kiveszik.
-
pauliboy23
senior tag
válasz l.skywalker #226974 üzenetére
A Medium-ot várom.
-
l.skywalker
Topikgazda
Sherkulás felajánlásában
Nyereményjáték
Nyeremény:
Desperados III
Xbox digitális kódJelentkezni lehet:
ITTJelentkezési határidő:
2020.12.14. hetfő 20:00
Jelentkezés feltétele:
A jelentkezőnek ezen posztot megelőzően legyen legalább 20 hozzászólása
az Xbox One vagy az Xbox Series X|S topikokban.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
_stick_
őstag
válasz l.skywalker #226982 üzenetére
Így mér értek mindent, ugyanis időm az sajnos nekem sincs rá.
-
_stick_
őstag
válasz l.skywalker #226977 üzenetére
Köszi!
Jó kis játék, akcióban vette meg fiam. Lehet vele ökörködni osztott képernyőn. -
l.skywalker
Topikgazda
Sherkulás felajánlásában
Nyereményjáték
Nyeremény:
GRIP
Xbox digitális kódJelentkezni lehet:
ITTJelentkezési határidő:
2020.12.12. szombat 20:00
Jelentkezés feltétele:
A jelentkezőnek ezen posztot megelőzően legyen legalább 20 hozzászólása
az Xbox One vagy az Xbox Series X|S topikokban.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
addikt
-
-
l.skywalker
Topikgazda
The Game Awards Xbox összefoglaló
• Bejelentették a Perfect Dark-ot a The Initiaitve első játékát [link]
• Érkezik Master Chief a Fortnite-ba [link]
• MS Flight Simulator érkezik Series konzolokra 2021-ben [link]
• Egy Cyberpunk - Forza Horizon 4 Crossover event lesz az FH4-ben
• Warhammer 40,000: Darktide Gameplay [link]
• Among Us érkezik Game Pass for PC-be [link]És a teljes Game Pass új játékok listája:
•The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition (Xbox/Mobile, Dec 15)
•Neoverse (PC/konzol)
•Killer Queen Black (konzol)
•Cyber Shadow (PC/konzol)
•Among Us (PC)
•Yakuza 3-5 Remastered, Y6 (PC/konzol)
•The Medium (Jan 28 PC/konzol)Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Janusz001
őstag
Cloud streaming működik pc -n is?
-
negyven2
veterán
Xbox Game Pass-ba érkezik december 15-én a Skyrim...
Plusz érkezik majd a Yakuza 3, 4, 5, 6 is...“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
senior tag
Sziasztok. Kis off, de hátha más Series X-es is találkozott ilyennel.
Tapasztalt valaki olyat, hogy minden egyes bekapcsolásnál újra kell SERIES X-en kalibrálni a HDR-t? Valamiért nekem mindig reseteli a beállításokat és elég bosszantó hogy újra és újra be kell állítani. Köszönöm! TV LG CX, de nem hiszem,hogy a tv-nek köze lenne ehhez, mivel Xboxon történik a beálíltás. -
jaroslav
aktív tag
A korábbi évek tapasztalata alapján, az új FIFA 21, várhatóan mikortól kerülhet be az EA Play-be?
Előre is köszönöm az információt!
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt két nem fogadott hívása Chuck Norristól.
-
Bizsu1st
aktív tag
A borderlands 3 volt már Game pass-ben?
-
kENNYkEEE
csendes tag
válasz l.skywalker #226945 üzenetére
Gratula! Jó játékot!
-
M@no
tag
Azt a NFS-t kicsit sajnálom, hogy pont lemaradtam a játékról.
Amúgy köszönet a sok felajánlásért a Sherkulásnak!
-
RicsiSuly
aktív tag
válasz l.skywalker #226952 üzenetére
Rainbow six delux ér 3000ret? Van benne story szerüség, vagy csak online hatalmas kockák ellen belépek headshot
Üdv SRicsi
-
Yandelus
tag
Sziasztok!
Van most ez a 300 forintos akció. Én a saját profilomra tudtam aktiválni, viszont rokonoméra, nem tudjuk. Ez mitől lehet? -
l.skywalker
Topikgazda
Game Award akció
linkNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-ZeeZee-
senior tag
Hát itt aztán tényleg jár a Mikulás!
Grat az eddigi nyerteseknek, jó játékot a nyereményekhez a többieknek pedig kitartást, mert úgy látom tart még a nyereményözön. A CP-re jelentkeztem én is . Mindkettőre!
-
Bogyi007
veterán
Gratulálok!
Apropó, GPU mellett a játék kipróbálható 10 óra hosszára?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
MoVieFaN
aktív tag
Nagyon köszönöm a felajánlást és a lebonyolítást!Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Madoc
veterán
válasz zsolti72837 #226944 üzenetére
Grat! Viszont, és ezt erősitse majd meg valaki hogy ez is átváltja a live goldot ulti gamepassra! Ha jól rémlik!
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #226744 üzenetére
Sherkulás
Nyereményjáték Eredményhirdetés
Nyeremény:
Need for Speed™ Hot Pursuit Remastered
Xbox digitális kódNyertes:
MoVieFaN
Gratulálunk!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
zsolti72837
addikt
válasz l.skywalker #226942 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
BT86
tag
válasz mike1334 #226929 üzenetére
Nekem is ez jutott az eszembe. Bár nyilván megvoltak az okai. Amikor a bundle-t elkezdték gyártani még a tavaszi vagy max a next gen előtt 2 hónappal történő kiadás volt a terv. Még ha az utóbbi is, akkor is a series gépek még javában gyártás alatt lehettek, amikor nekiállhattak volna a bundle-nek. Nem hiszem, hogy lett volna lehetőség rá, hogy még bundle-t is tervezzenek/gyártsanak belőle. Az meg gondolom kisebb marketing fogás lett volna, hogy egy fél éves játékhoz adnak ki bundle-t.
Bár összességében ahhoz képest, hogy arról volt hír, hogy sima one-ra problémás az optimalizáció, X-en is sok mindenbe bele lehet kötni. Nem ítélkezek, könnyen lehet, hogy rövidesen javítanak rajta, illetve a store-ban sincs feltüntetve, hogy lenne patch X-re. Kíváncsi leszek a közeljövőben kikerülő patchekre. Jelenleg úgy tűnik, mintha olyankor rontaná le a grafikát amikor nem lenne rá szükség, amikor meg kéne és talán kevésbé lenne zavaró, akkor pedig nem. Pl. ha egy karaktertől eltávolodsz 3 méterre, már homályos lesz, totál fluid látvány mellett, amikor meg kocsikázva tiszta mikrolag, akkor szerintem több lehetőség lenne, kevésbé zavaró részleteken rontani, mégsem teszi meg. Lehet nem is dinamikusan állítódik, nem tudom.
Mondjuk az is zavaró, hogy időnként teljesen lagmentes részen, akár kisebb térben tartózkodva is megáll 6-7 mp-re, illetve pár crash is volt.
De azt feltételezem, hogy rövidesen jobb lesz a helyzet. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #226860 üzenetére
kovacszk felajánlásában
Nyereményjáték - Eredményhirdetés
Nyeremény:
14 napos Game Pass Ultimate trial
Xbox digitális kód
Nyertes
zsolti72837Gratulálunk!
-
szimszonos
őstag
válasz elder troll #226918 üzenetére
Van itt olyan nyereményjáték Cyberpunkos amihez már 1 is elég 😃
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
válasz Meghivott #226935 üzenetére
Online játék csak live gold előfizuval megy még az ingyenes játékoknál is sajnos. Live goldot hardverapróról tudsz venni olcsón megbízható eladóktól. Érdemes minimum egy éveset venni, árban ugy lesz a legjobb.
Van gamepass ultimate előfizetés is, ebben benne van a live gold előfizetés és a gamepass előfizetés is. Ezt most 300 forintért meg lehet venni 1 hónapra és kapsz mellé ingyen 2 hónapot. A gamepass ultimate az átkonvertálja a live gold előfizetést.
Tehát legjobban, legolcsóbban: veszel éves live goldot apróról azt beváltod, majd a microsoft store-ban megveszed a 300 forintos gamepass ultimate-t és kapsz erre 15hónap gamepass ultimate előfizetést. Az ismétlődő számlázást ne felejtsd eztán kikacsolni a fiokodban az előfizetéseknél.
(Ezt el tudod játszani egyszerre 3 év xbox live gold vételével is és akkor 3 évre el vagytok látva
, ez a maximum időtartam.)Amig le nem jár a gamepass ultimate előfizetés addig ne vegyeetek rá live gold előfizetést hosszabbítani, mert akkor már nem váltja át 1/1-be. várjátok meg míg lejár és ujra lehet ugyanezt előről..
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
szimszonos
őstag
válasz mike1334 #226929 üzenetére
Sajnos egyre több ilyen játék lesz a közeljövőben amit az előző genre ilyen tré minőségben fognak kiadni.Mert a 17-20 fps számot amire elég gyakran leesik a képfrissités az nem igazán mondanám jónak.Fat One-on is elinduljon,elfusson tűrhetően mikor már ott a bivalyerős Series X így nem csoda hogy a fejlesztők bajban vannak.Szerintem kell 2 év mire igazán kihasználják az új gen tudását mikor már a One/S/X-re ki se adják.
[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
válasz l.skywalker #226860 üzenetére
+#226870l.skywalker
+#226890l.skywalkerKöszönjük és sok sikert mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Meghivott
addikt
válasz Madoc #226916 üzenetére
Komoly kérdés volt.
Sajnos most nem vagyok benne a témában, teljes más köt le (vírus), viszont a gyerek kérdéseire, felvetéseire szeretnék megfelelően válaszolni. Gyereket az online játék érdekli.
Gondoltam így a leggyorsabb. Akkor a megoldás a live gold éves előfizu.[ Szerkesztve ]
-
Amarth
aktív tag
Köszi a felajánlásokat!
Porfestés Szegeden, rövid határidővel!
-
Picoka
csendes tag
válasz l.skywalker #226890 üzenetére
Köszönöm a felajánlást!
-
mike1334
veterán
Cyberpunk 2077 One X gameplay. Jó lesz ez (nagyjából). Amúgy vicces, hogy volt one x cp bundle, mégis izzad...nem lett volna szabad kiadni azt a verziót, meg kellett volna várni vele a series x-et szvsz...
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Madoc
veterán
Egy játékosnév egy xbox acchoz van, ami mellesleg microsoft fiók is egyben. Játékosnév a gamertag. De szerintem se mondják meg,.. bár mintha lett volna már itt hasonló! Használd a topic keresőjét, ugy rémlik írtak már ilyet.
-
GEIL
addikt
válasz Madoc #226924 üzenetére
"Gamertag" alatt mit értesz pontosan ?
Játékos neve, xbox account neve vagy Email címe pl ?Szerintem GDPR miatt ez nem lesz kideríthető.....tuti nem adnak ki ilyen infot.....nem mernék mert kötve van a kezük.....amúgy ismeretlen volt a beváltó.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
sith7
félisten
válasz l.skywalker #226921 üzenetére
értem, köszi a választ
Starscream#5188 a fiam neve, ha valamikor felvennél ismerősnek, tehetnénk egy próbát, hátha
-
elder troll
őstag
-
GEIL
addikt
Sziasztok !
Gyors kérdés:
Van olyan lehetőség, ha egy redeem kódot már beváltottak es utánanézzünk hogy hol és ki válthatta be ?
Pl egy 3 havi gold kódja vagy egy játék kódja....[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Madoc
veterán
Megszámolhatod akár az összes konzolos topicba én hányszor butáztam le valakit.
Bocs Lajcsi most olvastam hogy no off.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
-
sith7
félisten
Van itt valaki, akinek megvan a Star Wars Battlefront , a kiegészítő pályákkal együtt ?
Fiamnak megvan xbox - ra, 3 hete kezdte el játszani - most jött bele a kontroller kezelésbe - , és az a probléma, hogy vannak olyan feloldható kártyák Jabba - nál, amiket csak a kiegészítő pályával érkezett játékmódba lehet megszerezni, pl. extraction.A probléma az, hogy senki nem játszik már kiegészítő pályákkal, van hogy 20 percig keres a szerver, és nem talál embert.
Az működhet, hogy valakit, akinek szintén megvan a game, és a kiegészítők, private match keretében behívom, és összeszedem a szükséges objective pontokat, ami a kártya feloldozásához kell ?
-
l.skywalker
Topikgazda
Ne OFF-oljatok már itt is, elég volt odaát...
-
elder troll
őstag
válasz Madoc #226916 üzenetére
A 20 hsz megvolt neki előtte is a nyereményjátékra jelentkezéshez, mert mostanában ezért szoktak írogatni véletlenszerűen. Őt csak azért nem butáztad le, mert nem vezette félre előtte senki?
#226919 l.skywalker
Kötözködni lehet, de szóvá tenni nem. Értettem.[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Meghivott
addikt
Újabb konteo kérdéssel jönnék: igaz az, hogy 1 havi gold live (megvásárlása és) lejárta után Xbox One-on (S) a live aztán ingyenes marad?
Köszi! -
félisten
válasz RicsiSuly #226902 üzenetére
Azigen! Ripszekt! Én asszem' egy játékba se toltam bele ennyit...
#226907 RicsiSuly
Nem akarok ujjal mutogatni, de itt a topikban jött elő, hogy van olyan párkapcsolat, ami elbír 2db SX-et."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
DavidQ
tag
Én is szeretném megköszönni a nagylelkű felajánlásokat!
De ha már hozzászólást írok megragadnám az alkalmat egy kérdésre is.
Én nagyon szerettem a Guitar Hero játékokat (3, World Tour, Metallica, Live). Viszont amikor megszűnt a Guitar Hero Live online része, akkor eladtam a szettemet. Hiányozni kezdett, de irrálisan magas áron mennek a gitárok, nem tervezem visszavásárolni.
Várható a közeli (vagy távoli) jövőben új Guitar Hero rész? Vagy van más ritmusjáték ami GH szerű?
Mostanában Just Dance-et nyomjuk a családdal, ezt találtam a legelérhetőbb ritmusjátéknak a piacon.Nem minden kínai szirszar szar!
-
fabokf
tag
Uhh ...nem semmi felajánlások...kösz mindenkinek
-
lafaty80
addikt
-
vackor1981
csendes újonc
válasz l.skywalker #226870 üzenetére
Köszönjük a felajánlást és a nyereményjáték megszervezését is
-
RicsiSuly
aktív tag
válasz hooligan72 #226905 üzenetére
Verekedünk este az xboxért van egy 4 meg egy 2 éves fiam így csak este lehet, előttük nemjátszunk, mert ők is akarnak
Üdv SRicsi
-
aktív tag
wow! köszi ezért is!
(nem semmi az itteni közösség, respect!)
-
Sherkulás
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest