Új hozzászólás Aktív témák

• Gáboromm

tag

válasz D1Rect #221461 üzenetére

Nos, megnéztem. nem látok túl sok különbséget. És a tesztelő emberkék sem.

A töltésidőt és az fps-t aláírom, de ennyi. Egy átlag embernek is már bőven elég az X-box one x avagy s minőség is.

Én egyébként pl. már nem találtam különbségeket ps4 pro és one x között pl. Red dead r. 2. -nél. Nyílván, videóösszehasonlításnál látni, hogy jobb a one-x, de ez játék közben (annak hevében) semmi különbséget nem jelent.

Szumma-summárum:
    Meg kell várni az első csak xbox sx (ps5) címeket, ami 2021-22-ben jön majd meg. De az se lesz egy átlag ember számára sokkal "szebb", "jobb".

Pl. HorizonZD (ps), vagy Last of us II-nél, már a generáció cége felé mutatta meg igazán, mit is lehet kihozni grafikailag.

Ez lesz ezeknél is szerintem. Majd 4-5 év múlva lehet érzékelni jelentős különbséget, amint rájönnek a fejlesztők, hogy kell kisajtolni ezekből a masinákból a lehető legtöbbet/legjobbat.

1-2 év mire rájönnek, plusz 2-3 év mire lefejlesztik. Így lesz 4-5 év.

Addig marad előny nekünk a töltési idő csökkentés, meg némi fps halmozás.

Nekem pl. az fps egyébként smmit nem jelent. 30 fps alá ne menjen.

Dehogy valaki 60 vagy 120 fps-n mit nyer, nem értem máig sem. Pedig próbáltam megérteni, meg érteni vélem is. Fluidabb, stb. De nekem ez nem ront le cseppet sem élvezeti értékéből egy játéknak sem, hogy nem 60 fps-el küzdök meg a bossal, hanem 30-al. Multiban sem érdekel.

Eladó cuccaim, kontrollerek, játékok: http://bit.ly/2Y5nUyA

Új hozzászólás Aktív témák