Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MunezXBK
nagyúr
válasz ForRedGlory #20649 üzenetére
Köszönet.
-
tDr1v3r
veterán
Az 576-nál eközben meg egy hónap után külön kell szólnom, a fogyasztóvédelemmel enyhén fenyegetőzve hogy kicseréljék lemezes változatra a redeemelhetetlen CoD Ghosts-ot. Nagyon sajnálom a kemény egy embert aki foglalkozik az országos supportként náluk hogy ekkora sz*r cégnél kell dolgoznia... de legalább próbálja a legjobbat kihozni belőle, csak hát meg van kötve a keze.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
FefeeX
veterán
Megírtam nekik, hogy azért tőlük vettem, mert azt írták, hogy max fél óra, és már másfél órámat rabolták el. Nem küldök igazolványképeket, megveszem mástól. Azt mondta adjak telefonszámot és felhívnak azonosításra. Felhívtak, megkérdezték a paypal email címemet, és ennyi volt. Mit tudtak meg belőle? Semmit. De legalább azt mondhatják, hogy ők sem hagyták annyiban
-
atee73
csendes tag
Hali
uj vagyok meg itt , ha vkinek van kedve neha multizni vegyen fel baratlistara (atee73)
amivel szoktam jatszani: forza 5, forza horizon 2,COD ghost,BF4 ,AC black flag, trial fusion...valszeg lama kerdes , mikor lessz az oktoberi dashboard update??
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Lehet, hogy nem jó a kérdés: az XBox Gold előfizetés bír bármilyen hatással mondjuk a Windows Phone-os vagy a 8.1-es mobilos/asztali játékokra? Mert ugye azok is XBox Live alapúak.
-
pzstm
titán
válasz BomiBoogie #20659 üzenetére
nem. Ott nem kell gold
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
FefeeX
veterán
válasz BomiBoogie #20659 üzenetére
Az Windows Live, ez meg Xbox Live
-
tunkiih
őstag
Sziasztok. Sikeresen visszakaptam garanciából a gépem. Teljesen csendben van, megérte. (Kopkop).
Természetesen új.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
Ez mi a fene?
Ugy enm multizni kelliPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
antikarts
csendes tag
Tesómmal sikerült a fair play nevében összehozni egy pofont a fifában.
[link][ Szerkesztve ]
-
-
tDr1v3r
veterán
Úgy néz ki hogy holnaptól lesz Plex app a gépre.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
pzstm
titán
válasz tDr1v3r #20673 üzenetére
igen...és ugyebár a hivatalos dolgokon kívül a kevésbé hivatalos mediatartalom streamelésére is alkalmas a cucc.....állítólag....
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
boost
addikt
Médialejátszó.
Felteszel egy plex szervert a gépedre, egy könyvtáradba bedobálod minden filmedet, vagy több filmeskönyvtárat megadsz neki, és van egy algoritmusa, ami felismeri a filmeket, letölt hozzá leírást, feliratot, képeket stb, és kiszolgálja a plexappnak, nagyon nagyon guszta módon.
Van külön konverter komponense is, tehát a konverziót a szerver végzi, és plex appon keresztu"l az xbo, vagy a samsung Tv, vagy az iPhoneod, vagy androidos tableted, akármi már a kész vidéot kapja, opcionálisan felirattal.
[ Szerkesztve ]
-
steeel35
tag
Engem is lehet invelni majd játszani, egyelőre Fifa 15, Forza 5, BF 4.
Gamertag: steeel35 -
tunkiih
őstag
Sziasztok. Az előző gépemben csak HDD-t cseréltek, de alaplapi problémák is voltak (igen a kerregésről beszélek).Így másodkörben megkaptam a hibátlan uj gépet. Nagyon korrektek voltak, felhivtak nemrég hogy minden oké-e a géppel kapcsolatban, továbbá ha bármi lesz késöbb nyugodtan szóljak és jó játékot kivánt, teljesen korrektek.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
[ Szerkesztve ]
-
sotetlovag97
tag
Üdv!
Ha USA-s xbox one-t itthon regisztrálok be akkor él itthon is a gari?
Az az igazán idegesítő, ha valaki baszik válaszolni…
-
tunkiih
őstag
látom nem igazán vagy tisztában a dolgokkal. voltak gyári hibás kerregő gépek, köztük az enyém is, de megkaptam az ujat ami teljes csendben teszi a dolgát. nem gondoltam volna hogy még előfordulnak ilyen kommentek, elég nagy port kavartak ezek a gépek közleményt is adott ki az ms hogy cseréli őket.
az egész kommentet nem értem, semmi értelme. kaptam 1 kerregős gépből egy ujat, leirtam a pozitiv tapasztalataim hogy végre csendes a gép, erre elkezded magyarázni hogy halkan dolgoznak a oneok.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
azt tudjátok hogy nem hivatalos info? amúgy nézd meg a Mordort, a Ryseot, vagy akár Destiny Beta-t....Destiny beta a legjobb példa rá, hogy nulla, zéró, mínusz a külünbség 900p és 1080p között
[ Szerkesztve ]
-
mlinus
őstag
-
pzstm
titán
válasz mlinus #20694 üzenetére
50"-on játszottam a Destiny Beta-t....most a véglegest ugyanazon játszom, és simán lehetne mindkettő 900p is akár tőlem
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest