Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tunkiih
őstag
szét lett már beszélve ez a live téma, de engem most 1 másik oldalról érdekel. magyar liveon vagyok teljesen hivatalosan blablabla. ma átraktam az xboxot usa location-ra csak mert sokkal tartalmasabb a felülete, minimálisan több minden is van, meg a free játékok jobban kivannak emelve stb. a kérdésem csak annyi lenne, hogy ettől független én még magyar liveon vagyok? az emigrálást mondtátok a multkor és társai, tehát akkor én most magyar liveon vagyok usa felületen , vagy most gyakorlatban ez most hogy néz ki igy?
update: közben rájöttem mért van szükség a többi dologra, pl. a powestar golfot így nem engedi letölteni ismeretlen hibaüzenettel..
[ Szerkesztve ]
-
pelenka35
őstag
Hali
Valaki esetleg tudna abban tanácsot adni ,hogy tudnám kinectet úgy beállítani ,hogy a hátérzaj minimális legyen chat beszélgetés közben. ( ha megoldható) .
Illetve használ valaki cronusmaxot ?köszi
üdvGamertag:Rob3rt75
-
godzsy2
senior tag
válasz hadogabi1 #21924 üzenetére
Én mostanában elég jókat nyomulok. Ha nem laggos a lobby, akkor az elsők között szoktam végezni. Leginkább a kempelők szoktak felhúzni agyilag. Nem értem neki abba mi az élvezet, max. az, hogy a másikat felkúrja agyilag. A Smartglasson az üzeneteimnek 90%-a lecseszős üzenet, hogy miak*rva*nyjáért kempel?! Az ilyen inkább játszana offline botokkal.
Nekem is van KontrolFreekem meg egy Scuf kontrollerem, de ez utóbbi sajna bekrepált és a jobb analóg felfelé vándorol magától. Kénytelen leszek visszaállni a sima kontrollerre, pedig annyira megszoktam, hogy lehet ugrani célzás közbe, ezzel összezavarva az ellenfelet.
A lényeg egyébként hogy ne laggoljon a játék, hogy megpróbálsz te lenni a hoszt. A játék akkor választ hosztnak, ha agresszív játékos vagy, nem kempelsz. És persze nem árt a jó internetkapcsolat is.
Ez például egy elég jó meccs volt, sajna kénytelen voltam megvágni a videót, mert az Upload Studio nem enged csak max. 5 percet összevágni.
-
godzsy2
senior tag
válasz MunezXBK #21955 üzenetére
1. Igen, ez ilyen gyors. Persze csak ha ilyen rush-olós játékmodorod van. Pont ezért nem szerettem sose a Battlefield multiját, mert az ehhez képest csiga. A CoD mindig is pörgős volt Teamdeathmatch-be. De ha valaki taktikázni akar, arra ott a Search & Destroy mód. Az hasonlít a CS1.6 bomba-hatástalanító módjához.
2. Engem nem zavar, néha váltogatom Snoop Dog hangjával. MicroDLC-ként le lehetett tölteni az ő hangját is.
-
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Zjunior
veterán
Sztem digitalis jatek kilove innentol.
Internetadó 150ft/gbWork Hard ™- Play Hard ™!!
-
karakpecze21
senior tag
válasz Ron Swanson #21958 üzenetére
Hát ez elég érdekesen néz ki.
Nálam gyönyörű.nem mondom, hogy nagyon minimális reze nincs sehol sem, de alapvetően szép mindenhol.Nem lehet hogy a Tv van rosszul beállítva?
Majdnem olyan mint ha a tv-n az élességet nagyon rátoltad volna, bár még akkor sem kellene ennyire recésnek lennie.Zjunior : Pont most hallottam, hát meg...ák a jó k...a any..kat!!
Most már tényleg el lesz minden lehetetlenítve.
Ha ez bejön, az én zsebemből nem vesznek ki pénzt, mert akkor befejeztem, a játékot, filmezést mindent.[ Szerkesztve ]
-
Because
őstag
megint engem néztek hülyének az 576-ban vagy tényleg nem tudnak most játékot bevenni?
bizonyos rendszerhibára hivatkozva mondta a srác, hogy most ez nem járható út... vége a lesz, hogy US reg. és veszem online a cumókat -
nagyúr
-
Zjunior
veterán
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz Zjunior #21964 üzenetére
Ha itt ennyi lesz a forgalmazási díj, kb olyan tüntetésre és "vérfürdőre" számíthatunk mint 2006 őszén!..........
Akkor visszajön az ADSL-es betárcsázós annyit netezel amennyit lehet dolog, na neeeeem........ Ennyire nem csinálhatnak belőlünk bolondot!Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
karakpecze21
senior tag
válasz XFishboneHUN #21965 üzenetére
Nem akarok politizálni és nem is szoktam mert gyűlölöm.
Mostanság bármit megtehetnek és semmi nem történik.
A magyar nép mára már a birkák szintje alá süllyedt.Már bocsánat a kifejezésért.
Ha bevezetik, nem fog történni semmi, márpedig befogják vezetni, mert nincs pénz már amit zsebre lehetne vágni. Mindenki morgolódik majd és lenyeli,ha van pénze fizet, ha nincs akkor nem tölt le.[ Szerkesztve ]
-
godzsy2
senior tag
válasz karakpecze21 #21967 üzenetére
Hát ha ez tényleg igaz, akkor a munkahelyre fogom bevinni a boxot játékot letölteni a sajátomat meg visszamondom egy kisebb csomagra. Multira még elég lesz az is.
(#21966) MunezXBK
Biztos le lehet halkítani. De jó az ha van, mert infót ad ha az ellen valamilyen killstreak-et hív be. -
Madwe
nagyúr
válasz Zjunior #21964 üzenetére
Valós a fenéket, terelnek, hogy erről menjen a vita a neten (ha már a média a zsebükben kivéve rtl-t) s ne arról, hogy épp milyen diplomáciai bakikat követünk el - iránba mit csinálunk pl... utólag megint elolvasva igazán nem tartom indokoltnak a "mi" mint alany jelenlétét, én nem csinálok semmit, nem szavaztam rájuk, still itt kell élnem... fasza... no de részemről ennyi is több volt a politikából, csak azért ezt az internetadót nem kell komolyan venni, arra pont jó, hogy a neten ez legyen mindenhol, de ezt még a fenenagy kétharmadukkal se lépik meg szvsz
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
adrian94
őstag
GTA 5 megvehető lesz live-on ugye ? ha igen kb mikortól és szerintetek milyen áron ? melyik live-on lesz a legolcsóbb ?
-
nagyúr
-
adrian94
őstag
válasz bulikavagyok #21972 üzenetére
Ha USA live-on elérhető lesz már jóval előtte akkor pl Hong Kong-in is meg a többin ? USA-ba milyen címet érdemes írni ami adó mentes?
(#21972) bulikavagyok
Értem. akkor majd szétnézek hol a legolcsóbb
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
adrian94
őstag
Valaki használ itt Turtle Beach XO4 stereo headsetet ? Érdemes rá beruházni ? vagy van jobb nála kb ilyen árban (18.000 ft) ?
-
norbi2010
őstag
válasz karakpecze21 #21979 üzenetére
Akik digitálisan veszik meg a MCC-t, azoknak meg majdnem egy 10-est kellene pluszban fizetniük. (mert ugye elvileg az alapjáték 45GB+ a 20GB-s Day One patch)
-
FefeeX
veterán
válasz Zjunior #21960 üzenetére
Ezt meg ki és hol mondta? Hírcsárda? Csak mert én amit ma olvastam, abban csak annyi volt, hogy 5-6%-ot adóznak a netszolgáltatók a bevételük alapján. Tehát ez rád kiterhelve azt jelenti, hogy nem havi 5000, hanem 5250 lesz a net, aztán csá.
Elég beteg lenne a 150/GB, mert akkor bizonyos hónapokban 150ezernél többet fizetnék... Persze. De igen, ezek a marhaságok kb így terjednek. Esetleg még azt el tudom képzelni, hogy a Kósa mondta... -
FefeeX
veterán
válasz karakpecze21 #21982 üzenetére
Az hagyján, de akkor kb minden értelmes ember elköltözne, aztán elkezdhetnék árulni a telkeket... De ha ez ebben a formában bevezetésre kerülne (nem fog), akkor lehet tényleg vér folyna.
Azt el tudom képzelni, hogy megkezdett terabyte-onként vetnék ki, csak ezt a szót ezek a pojácák nem ismerik.
[ Szerkesztve ]
-
Because
őstag
válasz FefeeX #21983 üzenetére
ennyi pincér, szobalány, mosogatófiú sehova se kell
ha leveszik az alapélelmiszerekről az áfát és az árukat még csökkentik 80%-kal akkor csinálhatják a bitadót is(#21985) bulikavagyok: vicci volt amikor mondták, hogy nem fognak emelni se a bankok se a mobilszolgáltatók a versenyhelyzet miatt.... aztán puff egyidejűleg mindegyik a felhasználókra hárított, nesze nektek
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
FefeeX
veterán
válasz MasterMark #21986 üzenetére
Megtaláltam egy helyen, ahol kibeszélik épp, szövegkörnyezettel, mindennel, hogy ez valószínűleg a mobilnetekre vonatkozik majd...
Egyébként ha érdekelne annyira, fent van a teljes anyag neten, csak nincs kedvem annyit végignyálazni. -
Def26
félisten
-
nyrfan
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írom-e, a kérdésem.
Szóval a Destiny-vel játszom a gépen, de folyton irkálja a játék, hogy strict NAT-om van. Gondolom emiatt bizonyos funkciók nem működnek(igaz még eddig nem próbáltam), pl mikrofon, ill nem tudok én játékot indítani, úgy hogy az ismerősök csatlakozni tudjanak.Volt másnak is ilyen problémája? Mi volt rá a megoldás? Ha valaki tudna írni nekem, akár privátban is, azt megköszönném!
Egyébként T-home-os netem van, 10Mbps(bár ez nem hiszem hogy gond) és egy Pirelli márkájú fehér modem, amin mivel kevés a kimenet, ezért e switchel kellett a netet megosztanom a két Xbox-hoz(a maradék helyeken 1 számítógép, meg 2 TV megy)Volt már ilyen gondom a 360-asnál is, de ott a Upnp (ha jól emlékszem ez volt a neve) bekapcsolása megoldotta a problémát, itt viszont azzal sem jó.
XBL, PSN : nbali88
-
godzsy2
senior tag
válasz adrian94 #21977 üzenetére
Nekem van TB XO4 headsetem. Nincs vele bajom, bár egy 5.1-7.1-esnek jobban örülnék, csak ahhoz jobban a zsebbe kellene nyúlni. És vezeték nélküli nem is nagyon van One-hoz.
(#21993) a.sebi
Ne etesd a trollt. Az ilyen hozzászólásoktól lesz merevedése, csak jobban felbőszíted.(#21994) nyrfan
Ezt próbáld meg.[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
Hello,
A Dashboard Preview programba meg tud valaki hívni? A nickem tDr1v3rHUN.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
godzsy2
senior tag
válasz adrian94 #21996 üzenetére
Ha nem akarsz chat-elni a többi játékossal és csak a játékot akarod hallani a fülesben és van már otthon 3,5 mm-es jack-es fülesed, akkor neked ez is elég: ez itt csak 7-8ezerbe kerül.
A klántársaim mindig panaszkodtak, hogy túl halk vagyok pedig már majdnem a számban volt a gyári headset mikrofonja. Mikor először beleszóltam a TB mikrofonjába egyből levágták, hogy megvettem. Feltűnt nekik a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest