Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Érdekesmód, nekem az október update magától települt, ezért nem is találtam a menüben sem lehetőséget telepíteni... Megnéztem a verziószámot, és azt írja a gép, amit wikipédián írnak az októberi update-re...
pzstm: itthon 17k amcsiban meg 60 dollár, asszem régiót állítok egy időre
[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
válasz Zjunior #21755 üzenetére
Ok, de én azt lemondattam egy ügyintézővel, mert az xbox.com-on nem értem el a megfelelő menüpontot, állandóan hibát dobott. Eddig nem is vonta le a pénzt, csak most kíváncsiságból beléptem a box-on az EA Access HUB-ba, megpróbáltam letölteni a PvZ-t meg elindítani az NFS Rivals-t, meg is lepődtem, hogy sikerült. Aztán ránéztem a számlámra. Na mind1, nem vág földhöz az az 1000 Ft, csak hát ha egyszer nincs már rá szükségem... (Ez az NFS egy vicc pl.) Meg hát fura, hogy még csak nem is tájékoztatott, hogy ő most terhelni fogja a kártyámat, vagy hogy most újra fogom aktiválni az előfizetést, semmi. Gondoltam akkor törlöm is szépen a fizetési lehetőségek közül a bankkártyám, nehogy legközelebb valami 20ezres tétellel forduljon ez elő, mert azt már kevésbé nyugodtan viselném. Természetesen nem engedte, mert hogy van egy le nem zárult terhelés rajta... Hát érdekes ez.
-
senior tag
Hi!
Ma vettem egy xbox one-t. Csináltam új microsoft accountot, aztán felhasználtam a 14 napos xbox live gold kódot, de nem lettem tőle gold tag... Letöltöttem a két "free with gold" játékot, de nem engedi telepíteni, mert nem vagyok gold tag. Ha meg beírom újra a kódot azt írja, hogy már felhasználták... Volt már nektek is ilyen problémátok vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
-
eastone1
senior tag
válasz Ron Swanson #21758 üzenetére
A 14 napos csak előtölteni engedi a free játékot. Majd, ha veszel havi vagy éves gold ot akkor remek lesz minden.
-
godzsy2
senior tag
Az Amazonon hogy lehet fizetni a feltöltött pontokkal? Vettem egy 15 dolcsis amazon gift card-ot, abból akarok venni egy 15 dolcsis xbox feltöltőt. Ha rányomok a vásárlásra, akkor a kártyám adatait kéri. Pedig már felvittem egyszer. Ha most továbbmegyek és levonja a kártyáról a lóvét és nem ajánlja fel a gift card használatát, akkor nagyon kiborulok. Mehetek tovább ennél a lépésnél vagy megszivat?
-
karakpecze21
senior tag
Na végre megoldódott a vásárlási bajom.Végre meg tudtam venni a Horizon 2-t.
Természetesen, most hogy sikerült, a melóhelyemen ülök már.
Asszony elment otthonról, de ráparancsoltam, hogy hamar kezdje el letölteni nekem a gépre, mire hazamegyek rajta legyen.
Amazonon sikerült elfogadtatnom a bankkártyám.Godzsy2: Az accont beállításodnál, a fizetési lehetőségeknél én láttam gift card lehetőséget.Szerintem ott kell átállítanod.
De ez a kártya mivel is jobb, mint ha direktbe veszed meg bankkártyával?[ Szerkesztve ]
-
karakpecze21
senior tag
válasz godzsy2 #21763 üzenetére
Igen meg is van.
Nevedre viszed az egeret: Your accont\your accont\Manage Payment Options (középtájt találod)
Na elvileg itt tudod kiválasztani.Orichalcos: Én sem értem, ugyan még nem olvastam utána, talán jár valami ajándék vagy pont...
Majd utánanézek, csak az a baj nem tudok angolul.[ Szerkesztve ]
-
godzsy2
senior tag
Azért, mert nekem Maestro kártyám van, azt nem fogadja el az Amazon. Most anyám hitelkártyája van megadva neki, de nem azt akarom mindig használni. Amazon feltöltőt pedig tudok venni PayPal-lal egy másik oldalon, a PayPal-ra pedig a sajátom van ráirányítva. Ergó, a saját pénzem akarom játékvásárlásra használni, nem anyámét, pláne nem a hitelkártyáját. Kérhetnék a bankomtól MasterCardot, de azért is fizetni kell 5ezret. Kicsit körülményes megoldás, de ha meg lehet oldani inkább így csinálnám, minthogy kidobjak 5 rongyot az ablakon. Csak a legvégső esetben akarok a bankomtól új kártyát kérni.
-
karakpecze21
senior tag
válasz godzsy2 #21767 üzenetére
Na így már értehető. Hát igen, ez kicsit hátulról mellbe megoldás, de jobb híján megteszi.
Én is sokat szívtam mire valamit venni tudtam.Amazon sem fogadta el a Visa kártyámat box US feltöltőkarira, mert valami olyat írt hogy nem tudom megvenni, mert az én régiómba az a kártya nem használható.
Valahogy csináltam mégegy lakcímet, ott az US kamu-t adtam meg és most már engedte.
Nem is gondoltam volna ha itt megveszem 2 másodperc múlva már jön is a kód.Gyors.[ Szerkesztve ]
-
godzsy2
senior tag
válasz karakpecze21 #21768 üzenetére
Most már nekem is sikerült.
Figyelmetlen voltam és nem olvastam el, mit írt fentre. Azért kérte újra a kártya adatait, mert ez egy ellenőrző, biztonsági funkció. Beírtam neki és a következő oldalon már beszámította a korábban felvitt Amazon Gift Cardot. Ha mégsem viszem fel előtte, még mindig van rá lehetőség végleges fizetés előtt megadni egy rublikában. Nem értem miért kell így túlbonyolítani a dolgot.
Mondjuk ez az Amazon nem tűnik egy biztonságos cégnek. Eddig ha kártyát használtam valahol, mindig kérte a kártya hátoldalán lévő 3 jegyű ellenőrző kódját. Az Amazon nem. Ilyen alapon, ha valahol pénztárnál dolgoznék és kártyával fizetnek, lelopnám a vásárlók kártyáiról a 4x4 jegyű számot és már vásárolhatnék kedvemre internetkávézókból, ahol nincs kamera.
-
adrian94
őstag
Xbox Live előfizetést tudtok olcsóbban mint IceÁkosnál ? olyan 10.000 ft körül lenne jó 12 havi vagy 12+1-es és olyan lenne jó ahol email-ben küldik és megbízható embertől vagy bolttól !
-
FefeeX
veterán
válasz B3ny00 #21728 üzenetére
Ha rendeltél, akkor nem csináltál egyikkel sem rossz boltot, tegnap kipróbáltam Destiny-ben, és ugyan nem céloz helyetted, de sokkal pontosabban lehet használni a jobb sticket, mint előtte. Nekem bejött a Vortex, főleg mert a bal sticken nem olyan magas, tényleg lehet, hogy kényelmetlen lenne azon egy magasabb...
-
hadogabi1
senior tag
válasz FefeeX #21779 üzenetére
Nekem a phantom ugyanolyan magas mindkettő.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
hadogabi1
senior tag
Vagyok bajba ezzel a hónappal. Gépen 20 game hely maradt 80 gb. Vmi ötletet milyen külső vinyót vegyek. Konkrét link is jöhet akinek van már valamilyen vinyóra milyet vett. 1 tb-ot fogok venni. Ha jól tudom minimum usb3-as külső kell. Vmi márka megkötés vagy akármilyen jó?
Játékok is elég gázak erre a hónapra fizetésem szempontjából.
Cod nagyon várós 16 vagy 32 attól függ season passost akarok-e.
sunset overdrive 17 k.. vagy nemtudom mennyi
halo ....
és akkor még nem beszéltem a far cry-ról és az új gta-5-ről...
Asszony tuti kinyír ha megtudja mennyi 1-1 game .TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
FefeeX
veterán
válasz hadogabi1 #21781 üzenetére
Ha az ár a legfontosabb, Hitachi 20-ért; a cégnél kettőt vettünk, eddig nincs vele semmi gond
Alapvetően viszont márkahű vagyok, és a WD-t favorizálom, így 1-2 ezressel drágábban van Elements és Ultra
Máshol is kb ennyi, lehet, hogy még 1-2 ezrest lehet faragni azzal, hol veszed meg...
2TB is van már 30tól...(Nekem WD van 2db 500as és 1 db 1TB, soha nem volt velük gond, a cégnél meg 12 db Samsung van évek óta, mind USB3 500, szintén problémamentesek)
Most miattad találtam ezt, és lehet, hogy be is nevezek majd egyre Valami vadállat...
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz FefeeX #21782 üzenetére
Itt is van, fórumtárs jó árakkal, Hitachi belsőt egy USB3 házba szerelve újonnan 16,5-be kijössz...
Megbízható, vásároltam már nála többször. -
pzstm
titán
válasz hadogabi1 #21781 üzenetére
én nekem is utál a kártyám/pénztárcám év vége miatt...Sunset, Halo, Forza volt most, AC unity, CoD, GTA5....hirtelen ennyi, de lehet valami kimaradt...és akkor ma láttma meg Subscription részben profilomnál, hogy december 16-án jár le goldom és 15-én Music Passom
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
még nem töltöttem elő...picit gondolkodok hogy lemez vagy digital...
Én ugye nem homeolok...
65GB-ot szedett le akkor? nyammi
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
hadogabi1
senior tag
Na akkor tuti hogy kell az új vinyó. Mennyi lett a vége árba amúgy a halo?
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
hadogabi1
senior tag
Másik kérdés. Megoldható-e úgy hogy ha 2 tb-ost veszek hogy 1-et adok a box-nak 1-t használna a pc? Vagy nem lehet lepartícionálni. Ha igen akkor mindenképp jobban járok a 2-essel mert úgyis kevés a pc-n a 1.5 tb...
-
MunezXBK
nagyúr
Elfogyott a gazdaságos live.
-
addikt
Ma nekem azt mondtak az 576 ban hogy csak 1 év garanciát adnak a one hoz.
Kérdeztem, hogy ha felhívom a magyar supportot és beregisztrálom a gépem akkor is csak 1 év lesz?
Erre ezt mondta, hogy jó kérdés de nem tudja szerinte igen marad az 1 év.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy aki az 576 ban vette a gépet annak hozzáadta a support a +1 evet vagy valóban maradt az 1 év garancia?
Emlékem szerint többen is mondtak mar itt hogy 2 év jár hozza. KV honlapján is úgy van.
Es azért nem ott veszem mert az 576 os kártyámon van egy rakat pénz.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz ImpersonatoR #21791 üzenetére
Tök mindegy mit mondanak, több mint 2 év gari van minden Xbox Onera.
Live-Die-Respawn
-
Because
őstag
jaja serial alapján 2 év microsoft gari, ami mindenhol annyi. ha minden igaz azon a pár munkanapon kívül mikor azonnal cserélik ha hibás az 576-hoz többé közöd se lesz
[ Szerkesztve ]
-
gduck
addikt
Ott van jobb oldalt a link, beregisztrálod és egyből meglátod a garancia idő végét. Valószínűleg sorozatszám alapján működik a 2 év. Én hónap elején vettem és 2016.11.24. a gari lejárata, tehát én pl. 2 év másfél hónap garit kaptam Bár ezt már leírták előttem ketten
UI: Érdekes ez az ONLINE ROAD TRIP, a 4 versenyből 3-ban tök utolsó lettem (nem sietek én sehová ), mégis 2. lettem 12-ből az összesítésben. Ugyanis a XP számít és azt egy csomót összeügyeskedtem.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
én tegnap vettem és azt írja, hogy 2016. december 16-ig garis.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Ron Swanson #21795 üzenetére
Ezért mondtam, hogy több mint 2 év gari van rá.
Live-Die-Respawn
-
gabesz839
senior tag
Üdv. Az 576-ba nem menj tanácsot kérni. A legtöbben azért dolgoznak ott hogy legyen munkahelyük, ami persze nagyon jó és örülök neki, de szakmailag egy nagy 0 a bolt. Két héttel ezelőtt 2 fővárosi és egy vidéki boltban nem is hallottak még arról hogy a cod letöltő kódot nem lehet felhasználni(persze fel lehet, némi trükközéssel). Személy szerint nekem nagyon sok rossz tapasztalatom van velük. Vásárlás terén nincs, de ha valamit tudni akarsz akkor csak itt érdeklődj.
[ Szerkesztve ]
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest