Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
remélem valakikhez ma beugorhatok, hogy végre én is végigtoljam normálon elsőre
Hardon a 26-os minotaur is olyan agresszív hogy azt hittem csak káromkodni fogok
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
B3ny00
aktív tag
jovoheten jon haza haverom usabol , erdemes valamit onnan hozatni xboxhoz ?
Xbox One GamerTag : Gyurisub | Subaru Impreza Gc8 | Htc One | Htc One X+
-
Zjunior
veterán
-
vg
addikt
-
FefeeX
veterán
válasz 19Vico81 #20912 üzenetére
Azért most meg kell védenem, mert a két hét alatt a DMZ kérdésre sikerült neki egy normális hangnemű, hasznosítható hozzászólást is gyártani a sok minősíthetetlen köpködés mellé...
vg: nem hiszem, hogy feltétlenül játékra gondolt, hanem mondjuk kiegészítőre, minden esetre célszerűbb lett volna neki magának körülnézni, mi mennyibe kerül kint, hogy érdemes-e valamit behozni. Továbbra sem a tartalommal van probléma, inkább a tálalással, van egy kidobó haverom, ha annál tolnád el a flegma szöveged, tuti gyakran néznél bele a serpenyőbe...
Gebriel: ne legyünk már szemellenzősek, tahó flegma szöveget lehet nyomni, de nehogy már személyeskedjünk, mert az jajj...
sting2: azért a 300 dollár is soknak tűnik, nekem speciel
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz Gebriel #20921 üzenetére
Az a baj, hogy ezt nap mint nap, mindenkivel játssza, nemre, korra, végzettségre tekintet nélkül, egyszerűen erős kisebbségi komplexussal rendelkezik, és ezért muszáj belekötnie mindenkibe. A helyedben én nem csodálkoznék rajt, hogy ez több ember szemét szúrja, olyan mint egy gennyes pattanás, aminek semmi helye nincs a fórumon szvsz. Persze, joga van, mert jogállamban élünk, de ennyi erővel a kvázi szenvedőknek is joga van kinyilvánítani a nemtetszésüket. Ha már ennyire belementünk.
Egyébként tudom, hogy az az általános felfogás, hogy ami nem veled történik, azzal ne törődj, ezért lopnak már fényes nappal az utcán, mert mindenki inkább elfordul a segítség helyett. Ugyanaz a szitu pepitában. Én a játszótéren is odamegyek, ha egy gyerek egy másikat ver, annak ellenére, hogy nem az enyém. Elkurvult a világ, de hogy ez lenne a normális...
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
Phil Spencer – Több régi franchise új epizódja tart Xbox One-ra
-
FefeeX
veterán
válasz Xirtam #20927 üzenetére
Ez mondjuk kitalálható lett volna nyilatkozat nélkül is (nyilván nem hagyják abba a Halo, GoW stb szériát), a szép az lenne, ha nem csak az új epizódok tartanának az új konzol felé hanem a régiek is. (Ha ezek ráadásul ingyenesek lennének a digitális pre-verzió tulajoknak, az meg a legszebb lenne, de a kezem már a bilibe lóg)
Gebriel:kérdezhetnéd, csak nem az én felvetésem volt, hogy két ember "beszélgetésébe" a harmadik ne szóljon bele, hanem a Tied. Ez nem privát chatszoba, hanem fórum, így az elméleted nálam pl alapból bukott
[ Szerkesztve ]
-
vg
addikt
válasz FefeeX #20928 üzenetére
Iszonyat unalmas már ez. Mellesleg, talán nem itt kellene okoskodni, jogállamról, gennyes pattanásokról beszélni(szerk: + kidobóember által megveréssel fenyegetőzni) úgy, hogy még géped sincs, mert a profilod alapján nem vagy valami nagy xbox one játékos.
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
Attól még nem leszel népszerűbb, és nem lesz igazad, hogy itt köpöd folyamatosan a szemetet.
Egyébként, bocs, hogy nem frissítettem a PH profilom, viszont ha megnéznéd az aláírásomban szereplő XBL profilomat, nem beszélnél folyamatosan hülyeséget, mert szokás szerint csak magadat járatod le vele. (gyk. XBO Destiny 200/1000 GS, többek között)Amit nyomatsz, az szokás szerint az üres fröcsögés, semmi más. Kár, hogy erre azért nem sokan vevők...
Szerinted egyébként itt a népesség számára 1-10es skálán Te mennyire vagy itt unalmas már? Költői kérdés, nem kell válaszolnod.
Ráadásul mondd már meg, hol látsz te fenyegetést, ügyvéd úr!
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
-
vg
addikt
válasz FefeeX #20932 üzenetére
Ki a fene akar
sznépszerű lenni? Engem már a 90 évek közepén, a modemes és irc-es időkben is pont úgy utáltak mint te. Érdekel? Nem. Van itt 2-3 ember aki ismer személyesen is, tudják, ismerik, hogy ez egy szerep, unaloműzés számomra, de te olyan szinten vagy korlátozott, hogy nem látod. Vak vagy.[ Szerkesztve ]
-
B3ny00
aktív tag
Bocs én vagyok a hibás rosszul fogalmaztam, nem játékra gondoltam, hanem valami kiegészítő, gamepad stb. Hátha valaki osszefutott valami kihagyhatattlan ajánlattal. Esetleg hozathatnank többet is ha van rá igény.
-
FefeeX
veterán
válasz redXIII #20935 üzenetére
Mivel a Bizarre Creations-t már bezárták, nem biztos, hogy jó lenne, ha más csinálná más név alatt... Volt már sok rossz példa, jó is mondjuk, de az szvsz kevesebb...
Zjunior: én rendeltem a honlapról, ingyenes szállítással, nem tudom, olcsóbban jössz-e ki úgy. Vagy gyorsabban?
B3ny00: azért a mennyiséggel csínján, mert könnyen vámoltathatnak... Érdemes előtte utánanézni, miből mennyit vihetsz magaddal.
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
B3ny00
aktív tag
Azt akartam enis írni hogy 25 felett Free Shipping van.
-
FefeeX
veterán
válasz B3ny00 #20945 üzenetére
Az csak a szokásos népbutítás 30% OFF... Hetekkel ezelőtt rendeltem, akkor is off volt, olyan ez, mint az egész éves leárazás mindenhol, lehet, hogy sosem adták "teljes áron"...
Egyébként 20$ * 240 is még csak 4800 HUF lenne Érdemes lehet egyébként összeállni többen és akkor nincs shipping, ha egyet veszel sem...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Ukrajnai háború
- TCL LCD és LED TV-k
- Wise (ex-TransferWise)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest