Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
raistlina
friss újonc
a parti játékokban nem hallják hangom a többiek. eddig minden működött, pár napja van ez a hiba jelenség. Én hallok mindenkit, de Ők engem nem. Tudnátok segíteni, hogy milyen beállítást próbáljak ki?
Vezeték nélküli headsettel játszom ha ez segít.
köszönöm -
StLui
veterán
AC Origins bundle csomagot vettem, honnan tudom meg, hogy milyen változatát?
Fiam végigvitte, és érdekelné a többi, de annyi kieg van fogalmam sincs mit kéne vennem.
AC Odyssey-ből ezzek alapján gondolom az ultimate-et vegyem? (nekem is talán ez a sorozat a kedvencem, pedig szinte csak a látványból próbálom kitalálni a történetet)Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz Madoc #199179 üzenetére
Eddig senki nem írta, hogy hosszabb ideje használja, ő is csak annyit mondott inkább hinnem kéne annak, hogy itt bemondja akárki, mint a hivatalos szerződési feltételeknek tűnő papírnak amit bemásoltak ide. Senki nem írta eddig még le ide, hogy túl van már nullás hónapokon, és berakott pénzt és nem vettek le belőle semmit.
Mondjuk most sem tudom akkor hogy csak a teljesen nullás hónap nullás, vagy az is ha berakok 5000Ft és egyből elköltöm, és megint nulla marad.
De a lényeg így már megvanKönyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz r.levente75 #199205 üzenetére
Közben nézegetem, Originsből úgy látom a Gold a fullos, és olcsóbb mint külön a season pass
Közben rájöttem arra, hogy nekem az alap van meg, mert arra kiírja a store-ban, hogy már megvan nehezen veszem rá magam a "bővítésre" 9e FT-ért, legalább odaadhatnám valakinek a meglévő alapjátékot, de hát azt nyilván nem lehet
banderasz77: Köszi!![ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Szilágyi84
senior tag
Sziasztok érdeklődnék hogy GPU esetén a X360 játékokat csak úgy lehet letölteni ingyeni ha van a bankkártyán annyi pénz amennyibe kerülne? Ha igaz akkor milyen árban vannak?
-
DavidQ
tag
válasz banderasz77 #199210 üzenetére
Szerintem az Ezio trilógia, de ez elég szubjektív. Utána már annyira nem kötött le a játék.
Nem minden kínai szirszar szar!
-
- = Zk = -
félisten
+(#199185) FollowTheORI
ááá, köszönöm.. szuper
akkor nem ruházok be az XOX-re már..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Bogyi007
veterán
válasz Cyrin #199191 üzenetére
Csatlakozom. Otp-s webkártya számlám volt. Havonta 1300 forintba került és még éves 4000 forint volt a hozzáadott kártya, ez mellé járt egy alkalmazás és egy Virtuális Mastercard is. Ezt használtam boxhoz, mindenemű számlabefizetéshez és utalásokhoz is.
kidobtam, beszereztem ez a konzolvilágos karit, havi 199 forint a díja, ingyen bármilyen összeget teszek rá Konzolvilág üzletben, ugyanúgy fizetek róla bármilyen számlát (Vodafone, Telekom, MindigTV) vásárlok vele Aliexpressen, Xbox Storeban és PSN Storeban is, hozzá tudtam adni magyar és Usa Paypal címhez.
Ha van más ugyanilyen kártya tulajdonos az is tud nekem pénzt küldeni, de pl Otp számlás user is ha jól emlékszem 1%-os díj ellenében küld nekem pénzt. Én bármilyen számlára tudok utalni róla 300 forintért és pl amikor Foxpost csomagként adtam fel az előző Xbox One S konzolomat, erre a kártyámra tudták utalni a Foxpost rendszeréből és nem vontak le az összegből amit a vevő küldött nekem.Nagyon jó kis alkalmazás is van a kártyához, ujjlenyomat kezelés is van hozzá. Jár hozzá a Mastercard Kedvezményprogram is, én pl a hétvégén a Cinema Cityben az ajándék jegyet a SW filmhez fogom felhasználni és éppen tegnap hívtam le azt az kis aprót is amivel kapok kedvezményt a KonzolVilágban vásárláshoz,
Nagyon jó ötlet volt ez a kártya szerintem. Ja és esélyes hogy a kártya alkalmas lesz a Viberen keresztüli pénzküldéshez is....
(#199206) StLui - megnyugodhatsz nem kerültem minuszba a karival, pedig volt már hóvégén 0 forint az egyenlegem, sőt volt olyan is amikor pénzfelvétellel nulláztam le a kártyát, ami 300 forintba kerülne egyébként, eltelt a felvétel után 4-5 nap és akkor sem volt mínusz az egyenleg. Miután tettem rá pénzt kb. másnapra jelent meg az elszámolásokban hogy le lett vonva a 300 forint. Biztos lehetsz benne hogy nem enged a rendszer mínuszba...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
persil
nagyúr
válasz StLui #199206 üzenetére
"vagy az is ha berakok 5000Ft és egyből elköltöm, és megint nulla marad"
Yup. Ha bemesz, ratoltesz, majd vasarolsz es marad rajta max nehany forint, akkor az a honapod is dijmentes.
Az a lenyeg, hogy ne tegyel ra csak ugy random penzt, hogy jo lesz az majd, mert akkor vonogatjak a 200-at.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
zsolti72837
addikt
válasz Bogyi007 #199216 üzenetére
Lehet, hogy elkerülte a figyelmemet, de ha olyan helyen vásárolok ahol elfogadják a kártyát akkor az is díjmentes?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Bogyi007
veterán
válasz zsolti72837 #199218 üzenetére
Természetesen, Tescoban gyakran vásárolok szép nagy összegekben, de a kártyát behúztam a Simple fiókom alá is és már sokszor vettem vele így Máv alkalmazásban is jegyet, vagy Cinema Citybe mozira, vagy pl Budapest Arénába is ezzel vettem meg a jubileumi Romeo és Júlia előadásra a jegyeket páromnak. De pl italautomatába is okés.
Egyszerű, ha regisztrálod a kártyát a nevedre, akkor ez onnantól egy rendes Mastercardként üzemel és ofkorsz megy vele a Paypass is...
Igazából szerintem arra is jó lehet, hogy a jövedéki engedély köteles italokat is megvásárolhasd vele ha vállalkozásod van, de azt még nem próbáltuk ki. Faternak a Bolt végett kötelező lennie bankkártyának a számlavezető bankjánál (kvázi ami szeszes italt vesz, az állam monitorozza hogy milyen forrásból teszi azt - lehet hogy ezt is ki lehetne váltani a KV kártyával, de inkább ezt nem próbáljuk ki ) [ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
StLui
veterán
válasz r.levente75 #199214 üzenetére
Köszi, kivárok inkább, addig elleszünk az Odyssey-el
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
HartgeH3-2.8
addikt
Jövőre milyen játékok jöhetnek még One X bundle mellé?
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
zsolti72837
addikt
válasz Bogyi007 #199219 üzenetére
Köszönöm a gyors választ és a segítséget!
Regisztrálni majd az applikációban kell?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Bogyi007
veterán
válasz zsolti72837 #199223 üzenetére
De lassan jobb lenne ezt a témát az Offtopicba vinni mielőtt az orrunkra koppintanak.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Szilágyi84 #199212 üzenetére
Nem kell, 0ft-ért veszed meg.
-
csabicsepp
aktív tag
Sziasztok!
A cdkey.com-on vettem egy 14 napos Xbox Game Pass -t, viszont nem tüntették fel hogy csak az új belépőknek, vagy én voltam a béna . Refundolni nem akarom, de ha van új belépő akinek még nem volt, használja egészséggel:
3HDQ6-JQWF6-D2DY6-W4GM4-6R44Z -
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #199222 üzenetére
Szerintem a Cyberpunk 2077 esélyes lehet.
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
Sziasztok.Tervben van egy X vétele a meglévő S mellé.Olvasgatva a fórumot azt írtátok lehet home-olni a kèt gépet.Most az S-en van az én profilom és a gyereké.Az S-ről törölni kell az èn profilomat és bejelentkezni vele az X-re?
GPU és az EA ACCES is homeolható? -
Wesder
félisten
válasz HartgeH3-2.8 #199229 üzenetére
Nem értem a problémàdat.
360-is jöttek jàtékok mikor generàcióvàltàs volt.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
gorje
senior tag
Sziasztok! Barátom a fiának (7 éves) vásárolt one s-t. Megkért hogy telepítsek neki pár játékot. GPU-et vettem rá. Milyen játékokat javasolnátok ami benne van? Valami "nagy flash" játékot is szeretnék a kölyöknek feltenni, hogy az első élmény is odabasson Fortnite alap... azt telepítem is neki. Autós, repülőst, bringást mondott még az apja. Forza 4, Dirt4, Rocket League települ eddig. Plusz valami olyan is jó lenne amivel ketten egyszerre tolják.
Ebben kérném segítségeteket. -
Steven88
tag
Sziasztok
Egy kis segítséget kérnék. Valamiért nézegettem és babráltam a settingsbe, és valamiért rámentem a TV kalibrációra. Azóta nem ismeri fel a tv-t 4k-nak, holot eddig ment rendesen.
Valami megoldás lene rá mert sehogy se tudom visszaállítani? -
válasz gorje #199232 üzenetére
Gamepassban vannak Lego játékok is, mindegyik jó, és mindegyiket lehet ketten játszani egy gépen. Minecraft is nagy kedvenc a gyerekeknél, de ahhoz megkell nézni pár videót, hogy mit is lehet csinálni. Különben nem olyan élvezetes. Ezt is lehet egy gépen ketten.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
parandroid
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
echterion
nagyúr
Na, ma este kipróbáltam az X-et. Hát nem estem hanyatt a Shadow of War-ban látott különbségektől, de lehet, csak az én szemem nem elég jó hozzá. Mindenesetre marad, szerencsére nem fog hiányozni az a 10-15ezer a családi kasszából, amibe a váltás került. Mondjuk úgy, hogy nem én voltam a célközönsége, de hátha lesz majd olyan játék, ahol előjön a "hűha" érzés. Mondjuk sose voltam grafikamániás, de annyit olvastam már itt róla, hogy muszáj volt az ilyen irányú "viszketésem" enyhíteni.
Mindenesetre tavasszal, mikor megjelenik az FFVII, a kékektől sem az olcsóbbik variánst fogok megvenni, az biztos.
-
NoOne1976
őstag
Bárki közületek megvette vagy próbálta már a GRID nevő autós játékot? Mi a vélemény?
-
l.skywalker
Topikgazda
Az oriic által felajánlott
Resident Evil 2 játékkód nyertese:
wesder
Gratulálunk, jó játékot!
Privát üzenetben küldjük a kódot!Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
MasterMark
titán
válasz l.skywalker #199243 üzenetére
Én szerintem ez full bunda, múltkor is sugarforce nyert, most meg wesder. Tuti kamu.
Switch Tax
-
belan
addikt
Wesder bácsi is nyert valamit .
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Wesder
félisten
Neeeee Köszi sràcok imàdlak titeket.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs