Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
Tiszteletem!
adva van egy One S...
egyszercsak elkezdett szelektálni a lemezek között... de van, hogy 1-2 restart, ráolvasás és mükszik... konkrétan nem olvas be lemezeket, hibát ír ki... neten amit tudtam, mint kipróbáltam, de a hiba ugyanúgy fennáll...
gondoltam már olvasóhibára, de más játékokat pl pöcröf beolvas... ezt kizárnám.
hardreset megvolt, játék reinstall megvolt.... más elképzelésem nincs nagyon....
külső meghajtón vannak a játékok, de ezzel sose volt különösebb gondom (SSHD)
mit lehet ezzel kezdeni? gari ofc nincs, ezer éves gép... nekem mondjuk az is furcsa, hogy veszett lassan bootol.. vagy ez a One S sajátossága?!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz NoMagix #220744 üzenetére
Nem tudjuk... Kezeljük úgy, hogy nincs...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz NoMagix #220742 üzenetére
Èrdemes szervízt felkeresni ezzel a hibával? Esetleg ajánlott szervízbolt pesten?! :)
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
Szevasztok
Xbox one s nem kapcsol be...
Áramot adok neki, ès a venti fel-fel pörög, de nem reagál semmire... Csak a a venti hang ès ennyi... Esetleg halk kattogást is lehet hallani
Ez mifèle hw problèma lehet? Merre èrdemes indulni? Restartra semmire nem reagál a gèp..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz vicces #199573 üzenetére
kisütöd?! dafuq?!
hogy és miként konkrétan?! bocs ha nemide" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz NoOne1976 #199242 üzenetére
PC-n vettem meg, de kontrollerrel és kormánnyal is tolom...
nekem jobban adja a Grid feelinget, mint az új NFS az U1-2 feelinget.. bevallom férfiasan(#199240) echterion
tegyél fel egy régebbi gémet, pl egy X360-ast, Horizon 1 pl.. na ott látni fogod.. persze ha van összehasonlítási alapod" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
+(#199185) FollowTheORI
ááá, köszönöm.. szuper
akkor nem ruházok be az XOX-re már..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
hülye kérdés, az is lehet nem ide...
semmit nem tudunk az új box hardveréről?!... még egy lehelletnyi infót sem?!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz szimszonos #183799 üzenetére
igen, tudom... megrendeltem odahaza is, a " 70ért"... egyelőre 10l eéőúéeget kértek, megkapták... szal.. lehet ez se, lesz 250 font, meret otthonról kapom meg...
(#183787) Cloud Strife
a Division 1 volt még ilyen collectors nekem, azt Ubitól, megjelenésre ide is ért
de ha lett volna anno a STALKERből is ilyen hiperszuper collectros, az is a polcon lenne.....[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz akooos #183784 üzenetére
36hó gold?! jesszus az nem olcsó...
bár, én a CP2077 collectors boxot vettem 250 fonttért" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
én majd csak október első két hetében tervezek venni odahaza használt vagy új X-szet... kiderül mi lesz addig
-
- = Zk = -
félisten
válasz N.YCityBoy #183756 üzenetére
well, itt "rohad" a 4K Samu TV... pár letöltött film, és a One S ami rá van kötve.. meg a PC-m ugye... amíg tudom, kiélvezek az ittlétem alatt mindent, mit lehet...
-
- = Zk = -
félisten
válasz N.YCityBoy #183722 üzenetére
a Forza Horizon 1-2-3-4 + Motorsport 5-6-7 amire használom csak...
hetente olyan 6-8 órát tolok velük.. de van, hogy becsibészelődöm és napi 6-8 órát, hetekig...más nem játszik vele, csak én.... de jobban is szeretem a nagyképernyős TV-én, előtte dögölve, mintsem a monitor előtt. persze, átkábelezhető minden... minden csak nézőpont kérdése. tudom
am meg az átszerelésben a kíváncsiságom vezérel, és amíg van rá keret+ingerencia, addig akarom megvalósítani...
-
- = Zk = -
félisten
válasz MunezXBK #183709 üzenetére
mióta az Xbox 360 phat megjelent, azóta van össz 4590-em..
360-one-oneS... ennyi. az éveket le sem írom, hátmég a használati időt...
dee, a jó hír, hogy tervezem a One X-szet, és áthekkelem a vinyót.. pusztán kiváncsiságból" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz l.skywalker #183601 üzenetére
ami azért jó, mert...?!
-
- = Zk = -
félisten
válasz Micsurin #183576 üzenetére
11+ évig laktam keszin, a Barátság úti lakótelepen, a 6. nyári áramszünet után még a Zanussi mélyládát is szünetmentesre kötöttem...
-
- = Zk = -
félisten
válasz l.skywalker #183329 üzenetére
még ingyé' SE...
-
- = Zk = -
félisten
válasz r.levente75 #183157 üzenetére
október elején megyek haza 2,5 hétre. .tervezem, hoyg beújítok egy OneX-re... igaz még bőven garis a One S, de... ha már itt a 4K TV.... kiv vagyok, menynire szembetűnő a diffi a kettő között...
bagy használtan, vagy újonnan gondoltam... kiderül addig...más.
játékaim 98%-a lemezes... használtan veszegettem őket ugye... max a kódos, papíros FH4 az ami... a többi second hand...
a kérdésem az volna, hogy lehetséges-e lemezek hiányában az accounthoz már (kemezről) hozzádott gémet leszedni digitálisan bármikor, bármilyen általam bejelentkezett xboxra, vagy ez csak a digitálisokra vonatkozik?!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz JamesHun #182767 üzenetére
gondolkodtam rajta én is... talán majd a One X-be tetetek utólagosan SSD-ét... (ha akad itt kompani ak özelemben)..vagy azt az SSHD-ét, amit USB-n használok jelenleg a One S-hez...
jobb, mint a sima 500as, ami benne van...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Wesder #182720 üzenetére
áhá..
ha az m,ár minden esetben tudni fogja, akkor instant buy lesz nekem... otherwise marad a One S..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
Xbo One X csak olyan játékokat tud 4K 60FPS-sel futtani, amikre rá va nbiggyesztve az XOXEE logó?!...
csakmert gondoltam veszek egy dekket (XOX) és áttolom rá a Forzáimat (motorsport 5-6-7) és uccu neki... de ahogy néztem, csak a FH4 és a FM7 képes a 60FPS-re?!ha ez így van, elszomorít... reméltem azért, hogy... ezekszerint nem?!
-
- = Zk = -
félisten
válasz oriic #175650 üzenetére
juhúú, akkor beszerzem az új Metro-t
-
- = Zk = -
félisten
halihó
nem nagyon pörgettem felfelé, de van pontos infó, hogy pontosan kiféle/miféle bill+egér támogatott?!
nekem van a a Tesoro bill és a G500 patkóny..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz DaveHutt #160893 üzenetére
2x vissza állítottam már...
most a fast-boot van beállítva, storage off... azzal jó.. 5-7mp és mindent betölt, ikonokat háttértárat stb...
persze fura, mert az usb-s vinyót nem kapcsolja ki...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
pontosan milyen vinyó van az 500 gigás One S-ben?!...
baromi lassan bootol... vagy beszart, vagy gyárilag ilyen a vinyója... konkrétan bekapcs és 5-7perc, mire minden pint-t rendesen betölt az "asztalra"..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz parandroid #160067 üzenetére
baszki, vak vagyok, mint a bányaló...
sry" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz AxBattler #160062 üzenetére
fél éve vettem a One S-t a mikrofostól, de látom, azt nem akarják becserélni..
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz oriic #159880 üzenetére
báárácsak a Destiny 1 is belekerülne
-
- = Zk = -
félisten
válasz l.skywalker #159685 üzenetére
tehát DLC-ket vehetek olcsón, pl.. ha jól értelmezem...
-
- = Zk = -
félisten
á-há... értem, köszi
-
- = Zk = -
félisten
válasz Benoe77 #159671 üzenetére
szuper...
de gondolom ami előnyökkel ez jár, az mind elvész az idő lejárta után (ha nem hosszabbítok)... vagy megtarthatok bmit is abból amit a GP ad nekem?!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz AxBattler #159668 üzenetére
nekem az a fekete-zöld fekszik... de ofkorsz nincs a listában
-
- = Zk = -
félisten
a One S 500Gb-os verziójában "gyérebb" a HDD mint az 1TB-os verzióban?!
csak mert kissé hangosan/lassan bootol... előtte egy 1TB FAT volt nálam..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz Throme #158672 üzenetére
igen..én évek óta vásárolok onnan...
-
- = Zk = -
félisten
válasz keIdor #158640 üzenetére
Jöhet privátban akkor, hogy hol van raktáron 2080Ti
UK, Scan.co.uk, box.co.uk, cclcomputers.co.uk...
de feltételezem EZ téged nem érint" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz szimszonos #158582 üzenetére
bezzeg ha PC-re is ilyen olcsó lenne
-
- = Zk = -
félisten
válasz l.skywalker #158558 üzenetére
ezt IS nagyon várooom
-
- = Zk = -
félisten
válasz parandroid #158549 üzenetére
érdekel vkit 360?.. miért nem előbb szóltatok, most jöttem vissza UK-ba... 1,5 éve otthon pihen az alig hazsnált 360-am ...
mondom nem adom el, úgyse kell a kutyának sem...
vagy most csak új jöhet szóba?!... akkor sry.. lemaradtam..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz hackeeeee #158532 üzenetére
PC orientált vagyok egyelőre, az S a kényelmesebb Forzázások miatt van...
de próbáltam a demot PC-én és One S-en... ugye a 30 vs 120+ FPS... hát na...[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
értem, köszi... akkor még marad az S...
(#158526) zzola
hah, erre való a Nő...
najó, neeem. csak viccezek... még kapok olyan tockost, magam alá sz.rok[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
a One X minden játékot, amit futtatni képes azt 60FPS-sel teszi?!...( natív 4K 60FPS?! )
vagy vannak kivételek?!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz IntelKiller7 #156774 üzenetére
jogos, de rendszerint dolgozom akkor...
Goodwood mellett, hotelban... miénk a második hotel Gw után.. szal olyan verdák állnak a parkolóban napokig, szórják a napi jegyeket a dolgozók stb... hát na...[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Benoe77 #156772 üzenetére
ezt a vinnyogást hallgattam egész nap... nem tudtam, mi ez...
( tudni kell, Goodwood mellett lakom, tiszta időben szépen idehallani az autókázást... is )" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Wesder #156710 üzenetére
én stream playert vagy spotify-t használok, boxon is..( de használtam már usb-ről mp3-at, de csakis külső progiból) úgy van, hogy balance-ba van a csúszka a játék és a zene között.. értelem szerűen amerre tolod, azt erősíti... de ha bezárod, akkor visszaáll minden.. neked nem kell csinálni semmit...
bocs, ha setét voltam, tolok képet, ha kell
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz negyven2 #156648 üzenetére
köszönöm, ez hasznos volt számomra..
szájbarágós, de érthető.. kösziszerk.
az S ugye játékokban 1080p, csak felskálázott jelet küld ki a megjelenítőre?!.. filmeknél viszont 4K-t küld ki a megjelenítőre skálázás nélkül?![ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Wesder #156631 üzenetére
true... nálam is ez volt...
nagyon szépen nézett ki a FH2... látni lehetett a különbséget One és One S között... a TV persze maradt ugyan az, 4K Samu" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz anorche1 #156555 üzenetére
nem válasz, tudom, de.... részben ez/ek miatt sem játszom online... átalakult az online gaming társadalom az utóbbi 8-10 évben... sajnos...
-
- = Zk = -
félisten
válasz jpeetr #156477 üzenetére
lehet kesst üríteni Xboxon is?!...
egyenként, vagy úgy egyszerre az összesnek?!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz nak0n #156436 üzenetére
oké, akkor "megnyugodtam"...
-
- = Zk = -
félisten
válasz #92006144 #156431 üzenetére
nem a lemaradás, csak ugye 4K TV-re van kötve perpill, de ide akarom hozni az asztalra, rákötni a monitorra..
-
- = Zk = -
félisten
szóval...
XBOX One S-t ha rácsatlakoztatom egy Acer Predator XB271 monitorra (1440p, 144Hz+, G-Sync), miként fognak menni a gémek?! gondolom 1080p és azt "skálázza" fel, 1440p-re?! vagy 1080p és avesz" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
Kodi-n csak nekem nem megy a Jack Ryan stream? se Maverick, se Neptune Rising... más megy.. más sorozat, filmek...
-
- = Zk = -
félisten
válasz oriic #155276 üzenetére
"lovaglószimulátor" ...
-
- = Zk = -
félisten
válasz Dreimus #155220 üzenetére
dejó..
akkor lehet írnom kell az mikrofosnak..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz r.levente75 #155213 üzenetére
hm.. fura, hogy a rútert kell resetelni ezért.... mi miatt van ez a rúterrel? mert gondolom annak van vmi gebasza..
-
- = Zk = -
félisten
szevasztok
érdekességre lettem figyelmes, és hátha vki meg tudná magyarázni nekem...
One S, vadi új, xbox store-ból stb stb...
de csinálta ezt a sima XO is... mielőtt lecseréltem... lehet net a gondja, vagy vmi más.. passz
lényeg....
- bekapcsolom, betölt, bejelentkezik és nem jelennek meg az ikonok egy része... ez rendszeres bekapcskor. igaz, nem naponta kapcsolom be, 3-5 naponta.. de nemár de van, hogy jól betölti
- kikapcsolom, mikor ezt produkálja, kontrollerrel, és vagy 5-7 percig villog a konzolon a bekapcsgomb, majd kikapcsol..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Wesder #152572 üzenetére
persze
de gondolom ugyan azt tudja, mint a Xim4, csak kábelek és testreszabhatóság nélkül...
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bigmasterl #152565 üzenetére
az első részre nem tudok válaszolni, sztem ilyen megosztás nem lehetséges. ez nem steam alapú..
én Kodi-t használok. Maverick 4K-val, még nem kelt életre a 4K, de a többi igen...+ feliratozó... magyar "csatornákat". filmeket nem tudom melyikkel lehet nézni..
külső HDD-ről játszik le filmet....[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Wesder #152562 üzenetére
ilyen kell nekem ...köszi, hogy "hangosan gondolkodtál "" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz zzola #152556 üzenetére
Xim4-gyel 100% megy.. azzal használom én is GranTurismo alatt
-
- = Zk = -
félisten
akkor marad így, megnézem mit bírnak a kínából rendelt csodáim
-
- = Zk = -
félisten
szevasztok
konzol szerint nincs teljesen feltöltve a kontrollerben az akksi, ellenben az akksi külső töltője azt mutatja, hogy fel van töltve 100%.... bontatlan új akksikról van szó... DE ha mondjuk 3-4 napig rajtahagyom, akkor a konzol is azt mutatja, hogy 100%-os a töltöttség....
akkor most hol van a kutya elásva és miért?![ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz Wesder #152229 üzenetére
nah, már megérte fent maradnom ....
a nap kommentje számomra" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
valóban, a Logi más kategória...
maradok a PDP verziónál... ha más nem, akkor az eredeti MS... néztem tesztet amúgy mindegyikről, van 1-2 extra a PDP verzióban, de ugyanazokat tudja, mint az eredeti MS." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz MasterMark #152025 üzenetére
1. az eredeti ugye
2. Logitech Harmony Elite
3. PDP Talon Media Remote" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
szevasztok
használ vki Media Remote-ot?!...
tipp, javaslat?! néztem 3-at a neten, de mégse tudom, melyiket.....
Kodi-t akarok üzemeltetni vele leginkább..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz ImpersonatoR #148229 üzenetére
mikor jött a pecs?
mert nekem napok óta nem megy az 1000 club Forza szerverre hivatkozik..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
Nah, erre varrjunk gombot
A fat is kezdett ilyet, 1-2 restart ès okè volt. De ez most a one s. Ez is kezdi.. hard reset, factory reset megvolt. Nincs rádugva a külső vinyó sem." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz - = Zk = - #148127 üzenetére
hozzáadtam "látatlanba".. most csatlakozott.. kérdés meddig
-
- = Zk = -
félisten
szevasztok
nem látja az 5G netet a One S....
pedig oda raktam a készüléket, ahol a FAT volt... a 2.4G beton....gondolom nem lehet a wifi kártya a xar, mert ven 2.4G, vagy tévedek?!
első indításkor volt 5G.. arra is léptem be... tegnap is rakoncátlankodott, rúter restart megoldotta. most már az sem...
az 5G-n rajta van egy tablet, megy rendesen.hol a kutya elásva?
-
- = Zk = -
félisten
válasz HagaNRG #147928 üzenetére
hát, én a Store-ból vettem (honlap), az 1 kontrolleres, játék és sallang mentes One S-t, 500GB, 180 fonttért..
még 1-2 napig van az akció, asszem. péntekig?!... passzolok..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Jovanny2 #147914 üzenetére
nem szeretek online játszani... elég az PC-én.. vagyis már ott sem... sandbox gémerkedek lassan 1,5 éve
boxon meg sose volt gold-om....
ez így is marad(#147916) AMD Power
Dirt 4... pc-én próbáltam, kontrollerrel... de nem tudok semmi épkézláb profilt belőni alá... vagy sínautókázás, vagy faltól falig...[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Jovanny2 #147911 üzenetére
okés.. köszöntem
azt hittem a felhő-tároláshoz kell Gold előfizu... cool
(#147913) DaveHutt
uu, az cool. köszönöm
nah, akkor előre a 4K-ra...ért[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Wesder #147907 üzenetére
mentéseknél nem láttam ilyet, bevallom férfiasan
(#147909) MunezXBK
felhőhöz kell Gold?![ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
nah, mikrofos sztórból vettem egy One S-t... van egy sima One-om-....
a játékok másik vinyón (SSHD), ellenben a mentések ugye a belsőn vannak... nincs live goldom... szal, hogyan tudom átpaszírozni a mentéseimet a legegyszerűbben?!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz hackeeeee #147853 üzenetére
néztem amik most jöttek ki, egyedül az Autosport (GRID) ami ér valamit.. nekem...
-
- = Zk = -
félisten
nem bánnám, ha a Forza Motorsport 4 is bekerülne végre a BC-be
-
- = Zk = -
félisten
válasz csumpa93 #147847 üzenetére
ezmirejó?!
el is viszik, mire leíromszerk.
már el is vitték[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Csapoati #147767 üzenetére
áh.. ezt nem tudtam
viszont a One S is olcsóbb, legalábbis a UK oldalon...
-
- = Zk = -
félisten
válasz hackeeeee #147748 üzenetére
A FM7 Car pass 12$-ért nem is annyira rossz, azt lehet bezsákolom.
ha van hozzá Gold. nekem azt írja
-
- = Zk = -
félisten
válasz icemad #147720 üzenetére
nekem egy "házimozi"van a TV-re kötve, szal amikor megy a Forza akkor jó, ha van egy kis muzsika közben...
(#147713) MunezXBK
akkor meglesem a hétvégén(#147712) hackeeeee
tehát fogalom ide vagy oda, Live nélkül nincs Xbox fiók. tudtam eddig is ... oké, Gold meg mindenhez kell, ami multi... kivéve a Mixer... ez jó pont
de voltaképp választ még nem kaptam egy egyszerű kérdésre ...[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz icemad #147674 üzenetére
stabil már a Kodi konzolon?! 3 hónapja nem néztem...
(#147676) hackeeeee
csak mert nem lát mappát a Google Drive-ban[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
nyalihó
cloud player van xboxra, ami jó és ajánlott? google drive-on vannak a zenék...
-
- = Zk = -
félisten
szevasztok
adott egy samu 4K TV... ahhoz, hogy "élvezzem" a 4K előnyét, elég az S vagy mindenképp kell az X?!...
Forza (és később egyéb 4K autós) játékra kell... feleslegesen nem vennék X-et... ha "szinte" ugyan olyan a 4K megjelenítve mindkét kütyün...
köszi" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Gabesz84 #99405 üzenetére
perpill 6 játék van fent. érzékelhető a gyorsulás
-
- = Zk = -
félisten
szevasztok.. a Facebook csoport nem aktív..szóval. megjött az 1 terás FireCuda... piszok gyors lett a gépezet, pedig USB-én csatlakozik. LEHET beszerelem a másik helyett. de az nem ide tartozik, tudom
más.
ha veszek átalakítót a 360S tápjához, akkor az használható a One-hoz?!szerk.
nem pörgeti a vinyót kikapcsolt állapotban ugye?!....[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Medocsabi #98015 üzenetére
igen. és 35 fölött elkezd gyorsabban pörögni. szabályozza saját magát.
nah, nálam bekapcsolás után, 5p és már fullon pörög. nem olyan hangos, mint spanom PS4-e, de engem zavar.
szal marad így, pedig amennyire tudtam, kipucoltam vásárlás után a boxot....
ez van. kipróbáltuk, ezt is tudjuk. lapozunk(#98077) bodry123
?[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Medocsabi #98010 üzenetére
valakinek el kell vinnie a balhét, nem?!
szívesen mindenkinek(#98007) gianni85
nagyon úgy fest. de nem is ez lesz az a termék, ami....(#98003) peterkeT
áh, annyira nem...[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz parandroid #97976 üzenetére
régi bevett szokásom az extra hűtés...
hát, ezzel (is) pont becoptam, mert baromi hangos... szal megy vissza a feladónak, 30 napos refund van rajta.
am jó lenne, csak a koncepció egy kazal kaki. 35 fokra belőni a szenzort, nagy ötlet volt(#97981) frankdelgado
majd ha a GT4-5-6 és a többi lesz rá, akkor veszek. addig jó nekem a sima PS3 is" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz frankdelgado #97966 üzenetére
a leírtak alapján mi lehet?!
-
- = Zk = -
félisten
szevasztok.
beruháztam, ERRE:
tesztelés alatt, de...
- 35fok alatt nem kapcsol be (oké, csak akkor áll meg, ha lehűl a box. alap esetben megy, hisz nekem simán 35 fölött dolgozik még twitch közben is... )
- hangos, de annyira nem mint spanom PS4-e...
kiderül, mi lesz a sorsa..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Jovanny2 #97874 üzenetére
áh.. akkor félrenéztem. sry
am sajnos már se páka, se jó kézügyesség.. .ezért is érdeklődtem, hátha Ti tudtok vmit efféléről..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
nem a gomba a gond, maga a szarkezet alatta...
-
- = Zk = -
félisten
sziasztok
XO és 360 kontrollert hol javítanak Budapesten?... konkrétan joy csere+tisztítás kéne 2+2 kontrolleren..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.