Hirdetés
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- PlayStation 4
- World of Tanks - MMO
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medocsabi
addikt
válasz Benoe77 #151294 üzenetére
Egyszerűen IMÁD Tomb Raiderezni, a Recore elől meg úgy kellett felállítani a fotelből, hogy most már aztán hagyjon Doomozni! Együtt nyomtuk le az összes Gears of War részt 360-on is, és one-on is.
Azért is haragszom a MS-ra, mert megölte a kinectet, azelőtt minden csajbuli alapvető kelléke volt. -
Medocsabi
addikt
válasz parandroid #151304 üzenetére
Viccelsz? Akkor már magától jönne a számlámra a pénz! (amúgy a tesóm az ikrem )
-
Medocsabi
addikt
válasz parandroid #151306 üzenetére
Ha csak kicsit is olyan lenne a feleségem mint az öcsém barátnője eretvágnék (meg nem vettem volna el )
szerk: bocs tesó <3[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
válasz pauliboy23 #151277 üzenetére
Igen az. Én is.
(#151275) x360elite Pedig az lesz.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Crogan
tag
A Doomot és a Raget mikortól lehet letölteni Game Passból?Mert még nem mutatja hogy benne lenne.
Iphone 16, Xbox SeriesX, Xiaomi AX3200,AW Ultra 2
-
bandi0000
nagyúr
hogy tudnám lemeríteni a kontrollert úgy hogy nem nyúlok hozzá? (aksi miatt)
Xbox One: bandymnc
-
zsolti72837
addikt
Super Lucky's Tale játék megéri a pénzét? Van valakinek tapasztalata?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
3L1T3
addikt
válasz zsolti72837 #151311 üzenetére
Jópofa és magyar feliratos
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
mike1334
veterán
Korábban volt game passban, akkor próbáltam ki (lehet még most is van). Engem idegesített az irányítása, meg olyan nagyon gyerekes volt az egész (jó, ezt igazából nem lehet felróni neki, de akkor is....). Kb 15 percig bírtam.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
yodayoda
tag
Sziasztok, szeretném felajánlani a Call of Duty Black Ops 4 béta kulcsomat mivel sikerült még eggyet szereznem, így akinek szüksége lenne egyre az használja örömmel.
5RDS-SZQ51-MJJG Jó játékot.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
WinZol
aktív tag
Üdv!
A fiam névnapjára Fortnite-t szeretne.
Azt tudom, hogy Live Gold kell hozzá.
Viszont mint olvastam 3 verzió létezik:
1. Fortnite Battle Royale (ingyenes)
2. Fortnite Standard (7990 HUF)
3. Fortnite Deluxe (11 990 HUF)Mi a fő különbség?
Ha a bárátok az ingyenes verzióval játszanak, akkor neki is
azt kell telepíteni, vagy együtt tudnak játszani a Standard / Delux-al is?Köszi
-
-
Geradossz
aktív tag
Sziasztok lenne pár láma kérdésem, nem vagyok otthon az xbox témában, szóval előre is bocsi.
1. Adott egy konzol megveszek egy játékot van harom ember a családban aki hasznalja az xboxot. Lehet mindenkinek kulon microsoft accuntja es mindenki eléri a játékot vagy egy valaki nevén kell leétrehozni mocrosoft accuntot es azt használja mindenki?
2. Adott két konzol a családban és adott egy játék azt valamilyen formában meg lehet oldani hogy egyszerre jatszunk a két konzolon ugyanazzal a játékkal vagy két játékot kell venni?
Köszi előre is!
-
MasterMark
titán
válasz Geradossz #151321 üzenetére
Van rá mód, hogy minden külön profil elérje a játékot egy gépen.
Ezt kihasználva lehet megoldani, hogy egy másik gépen is lehessen játszani a játékaiddal, viszont akkor az eredeti gépen csak a saját profiloddal tudsz játszani.Viszont ha a te profilod be van jelentkezve, és valaki más is bejelentkezik mellé, akkor is elérheti a játékokat.
Ez mind digitális játékokra vonatkozik csak természetesen.
Switch Tax
-
jeni
félisten
Jó reggelt!
Az Xbox One X konzolon a második Hdmi portnak nem az a szerepe,hogy a más egység jelét ha nincs használva a konzol akkor átengedje? A beállítások menüjében ott van látni is. De ha lekapcsolom a távval (gombbal) a konzolt akkor az UPC beltéri jelet kéne továbbítania. Ha teljesen áramtalanítók gondolom akkor nem kéne jelet továbbítania. Na most ez a HDMi készenléti állapotban ez nem történik meg.[ Szerkesztve ]
-
Xanax88
tag
Hali!
Valaki segítsen légyszi, gondolom akadnak itt olyanok akik jobban értenek hozzá nálam. Nem lepne meg... konkrétan segghülye vagyok a hálózatokhoz...
Naszóval, alapjáraton, router gyári beállításokkal Strict vagyok, olyan 3-10% packet losttal.
Ha a routeren bekapcsolom a upnp-t, azonnal automatikusan openre vált a gép, viszont a packet lost om 100% lesz...
Mit csinálok rosszul?Krisz
-
hati
addikt
Hogy lehet a boxon rögzíteni úgy a játékmenetet, hogy a mikrofont is felvegye hozzá?
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mióta tud Mixer dashboard-ot is streamelni?Legalábbis részben, játék közben.
Live-Die-Respawn
-
mike1334
veterán
válasz zsolti72837 #151327 üzenetére
Nem mondanám rossznak, csak nem az ami nekem bejön. Nehéz elmondani, meg ugye mindenki más. Ha még van gamepassban, akkor próbáld ki
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
törölt tag
>Pedig azt írja,hogy jel továbbítására van kiépítve a + Hdmi csatlakozó. Vagyis másik eszköz csatlakozására.
Pontosan erre van. Arra van, hogy az xbox oneguidján keresztül vezérled a rá csatlakoztatott eszközt. Azaz nem arra van, hogy a jleforrás BE van kapcsolva, az xbox meg KI van kapcsolva.
Egyszerűsítve: nem passzív hdmi passtrough-ra van. Nem támogatja. -
törölt tag
Szerintem teljesen jó kis agykikapcsolós játék. Főleg gyerekeknek. Nem sok kihívás van benne.
-
Tiboy86
tag
Tölthető a DOOM
-
Gebriel
veterán
Csak 30mp videót lehet rögzíteni a box-on?
-
törölt tag
válasz zzola #151345 üzenetére
Amennyiben játékot - alkalmazást akarsz rakni a HDD-re, akkor meg kell formáztatnod a géppel.
Amennyiben médiafájlokat akarsz rajta, akkor nem kell. Ezáltal simán lehet oda-vissza dugdosni a PC-vel.Egyszer csináltam, amikor megvettem az X-et. Vettem fel 4K-ban Origins gameplayt, hogy milyen minőséget csinál. Simán működött a gagyi kis laptopból kibugerált HDD-vel.
[ Szerkesztve ]
-
El Gringo
senior tag
válasz #80123904 #151346 üzenetére
és még USB 3-as se kell videókhoz, elvileg...
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
zzola
titán
válasz l.skywalker #151349 üzenetére
Ha rátolok egy HDD-t, akkor 4k-ban is tud felvenni, vagy csak FHD/SD mód van?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest