Hirdetés
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- PlayStation 4
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elite: Dangerous
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz IntelKiller7 #151399 üzenetére
Ja, de addig felesleges boxot venni, mer nincs rá játék
-
szimszonos
őstag
válasz MasterMark #151374 üzenetére
Oké vettem a lapot.Rosszul értelmeztem amit írtál,elnézést.
-
törölt tag
-
Wesder
félisten
Ja hogy a Dead Space is az övék volt. Akkor viszont tényleg kàr értük .
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
NyMRooD
őstag
válasz Wesder #151397 üzenetére
Szerintem a pénz ezen a szinten már annyira nem számít, valószínűleg fontosabb az, hogy mekkora kreatív szabadságot kapnak. Csak nehogy elkezdjenek mindenféle multi sz*rokat gyártani mert a single játékok "halottak", de ha mégis multit csinálnak akkor legyen minőségi, ne valami tartalom mentes baromság.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
törölt tag
válasz #80123904 #151406 üzenetére
Soha senki nem fogja megtudni mire jutottak vele. Nem a stúdiót szántotta be az EA, hanem az egész projektet. Nem azért, mert nem készültek el vele, hanem mert ez EA úgy döntött, nekik nem éri meg singleplayer játékokkal tovább foglalkozniuk. A visceral meg csak erre volt jó. De nem csak a visceral dolgozott rajta, hanem respawn is meg a motive is. Szal ezt a nemkészültek el ezt hanyagoljuk, nem ezért lett vége a visceralnak, hanem azért, mert eladták magukat ezeknek a férgeknek.
Amikor lelépett Amy Hennig, nagyon óvatosan ugyan, de leírta, hogy mi volt az ok az EA-nél a beszántásra. Mocskosul nem az, hogy nem készült el. Esélye nem volt elkészülnie. Ami érthető. Egy battle royale BF sokkal kreatívabb... -
mike1334
veterán
Én nem bánom, mit csinálnak, de legyen közte az új Fable, felőlem akár jöhet psre is
Meg vmi Tomb Raider szerűt is alkothatnának, de csak ha már van FableJa és ha már több konzol készül, akkor kérek egy handheldet, amin futnak a 360-as játékok, meg a gyengébb grafikájú one-os indiek.
(Bilibe lóg tudom...)
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
törölt tag
válasz #20844032 #151411 üzenetére
Persze, soha senki nem fogja tudni megmondani, viszont sokat elárul, hogy évek után se volt semmi, amit megtudtak volna mutatni a világnak a játékból.
Továbbá nem csak ebbe halt bele a studio, hanem a 2. és 3. dead space részbe. Azok sem muzsikáltak már megfelelően (ebben nagy szerepe volt az EA-nek).
Tehát a visceral csak vitte a pénzt az utóbbi sok sok évben. Hasznot nem igen hozott. Teljesen logikus pénzügyi döntés volt, hogy bezárták őket (én is sajnálom őket).
Az EA-t lehet szarozni, mert rászolgáltak, viszont a visceralt se kell mentegetni.Amiket te írsz és amiket én írok is csak a kiszivárgott információkból kigondolt talány. Az ea és a visceral vezetőin kívül nem sokan tudják a pontos választ a miértre.
Annyit még olvastam, hogy nem szélnek eresztették a visceralnál dolgozókat, hanem beépítették őket a többi csapatba.
[ Szerkesztve ]
-
IzI
senior tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Fifa 19 champ edition akarom előre megvenni,de 2 ár van.
Hogy tudom megvenni az alacsonyabb árral?Mert,ha rámegyek a pre order,akkor a magasabb árat dobja ki. -
törölt tag
válasz DaveHutt #151415 üzenetére
vagy talán mégis. Az ea azért szántotta be a visceralt, mert nem teljesített. És azért szántotta be a orojektet, mert nem volt fontos.
És ez a nagy különbség a sony és mindenki más között, és ezért nem számít mennyi pénz áll rendelkezésre. Náluk ha valaki nem teljesít (evo) akkor is kihajtják a játékot belőlük, és csak utána szántják be őket (ami az onrusht látva sajnos tényleg helyes döntésnek tűnik). Nekik nem az fontos, hogy pénzügyileg mi a racionális döntés, hanem hogy a játékok elkészüljenek, a megfelelő minőségben. Az ms-nek ugyanerre az elkötelezettségre lenne szüksége, nem pénzre, az eddig is volt nekik. Enélkül csak egy újabb szarrágó EA lesz belőlük. -
pzstm
titán
válasz #20844032 #151421 üzenetére
a nagy baj ezzel az hogy ideig óráig meg lehet ezt magyarázni, csak sajnos vagy nem sjanos ott a tőzsde meg a részvényesek, akiket pár ilyen miatt úgy tudnak kompenzálni hogy először kicsit máshogy mutatják ki a könyvekben, majd pénzt vonnak el más területekről, utána meg eladják/bezárják azt...
Ha a nagy képet nézzük és neadjisten mégsem annyira jön be a következő PS generáció Sonynak mint ez, akkor az a jelen állás szerint sajnos egész Sony-t megrengeti kicsit...aminek én örülnék a legkevésbé, mint Sony TV fan
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz Wesder #151424 üzenetére
Ahogy Csapoati is irja...en pedig az idei szeriahoz hasonlo minosegu OLED TV-t akarok toluk tulszaturalt mentes valosagos szinekkel venni 2020 vegen mondjuk
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
törölt tag
válasz pzstm #151423 üzenetére
A kis kép is meg a nagy kép is az, hogy ez volt a siker záloga. Ezzel lehetett toronymagasan piacvezető szerephez jutni. Ezt nem kell megmagyarázni, nincs senki, aki ma azt mo daná, hogy másként kellene. Az ms is oda jutott, hogy inkább ezt másolja a zsákutcák aszfaltozása helyett. Épp erről szól a téma.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Csapoati #151425 üzenetére
"a kamera nem akkora biznisz nekik tudtommal"
Csak a harmadik legnagyobb fényképezőgép gyártó a világon és a piac 50%-a az ő szenzorait építi be a fényképezőgépeibe (mobil esetén még döbbenetesebb ez az arány). De a broadcast és cinema kamerarendszerek terén is elég előkelő helyen áll (ugye ne feledjük, hogy a kezében van az egyik legnagyobb filmipari vállalatcsoport is, így könnyű árut kapcsolni és egy 60.000 dolláros mozis kamerán garantáltan nagyobb az árrés, mint egy konzolon). Pont a digitális képalkotási divízió szakít náluk hatalmasat. Sőt amikor az Olympus bukott egy nagyot a yakuzával való összeborulással és kis híján csődbe ment, akkor a Sony dobott nekik egy pénzügyi mentőcsomagot, cserébe rajtuk keresztül betette a lábát az orvosi képalkotás területére is. Én azért a Sony-t, mint konglomerátumot nem félteném, ugyan több divízió is alulteljesít (mint a televíziós vagy a saját mobilgyártás), de a képalkotás nagyon erősen húzza az egész csoportot.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz Stauffenberg #151428 üzenetére
Persze, ezt tudom, viszont a képalkotási divíziónak sem a bevétele sem a profitja nem igazán magas - a home entertainment, játék, zene és félvezető bizniszből is jóval több pénz folyik be nekik. Én csak azt akartam mondani, hogy a Playstation hozza a Sonynak messze a legtöbb lóvét, ahhoz képest a képalkotás (és a filmkészítés is) sokkal kisebb nagyságrend.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
z1RoX
tag
Sziasztok. Gyors válaszra lenne szükségem. Az xbox one s képes hálozatról 4k filmeket lejátszani? Akár egy kodibol akár egy plex approl? Köszönöm!
-
DaveHutt
őstag
válasz #20844032 #151421 üzenetére
Vagy talán mégse. Az eredeti közlemény szerint egy olyan játékot akar az EA, amihez vissza tudnak többször is térni a játékosok. Egy szóval nem említik, hogy multiplayer módról lenne szó.
[ Szerkesztve ]
-
sumi4623
tag
Sziasztok! Szingapuri feltoltokartyas vasarlas mukodik meg? Fifat szeretnem venni es ugy 14700huf lenne
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Csapoati #151429 üzenetére
A Sony mérlegében az összes játékokkal kapcsolatos bevétel egyetlen helyre van beöntve (hardver, szoftver, szolgáltatás), a képalkotáshoz kapcsolódó egyéb tevékenységek (szabadalmak licencelése, félvezetők, stb) leválasztva vannak könyvelve a képalkotástól. Ember legyen a talpán aki átlátja és összefésüli rendesen.
-
F_Peter
őstag
válasz Stauffenberg #151437 üzenetére
Ráadásul volt egy halom Sony szenzor ami anno "beragadt", majd a stock készletet elkezdték bevásárolni független disztribútorok. Ezután egy csomó márka azt mondta hogy azt rakja a készülékekbe, mert olcsó. Csak hát nem sok nyeresége volt rajta a sonynak.
Lehet hogy mással is jártak így, ki tudja. -
PeTeR_33
tag
Sziasztok!
Konzol vàsàrlàs előtt àllok.
XBOX a kiszemelt.Ha Full HD s felbontàson fogom hasznàlni akkor elèg nekem megvenni a "sima" xbox one-t??
Ami xbox one x re megjelenik az kompatibilis a sima one ra?
Elnèzèst a buta kèrdèsekèrt.
, GIGABYTE Z390 AORUS ELITE,I5 8600K,PALIT RTX 3070 GAMING PROBE QUIET STRAIGHT POWER 10 700,CORSAIR VEGENANCE LPX 3200 16GIGA,SAMSUNG EVO SSD 500G
-
törölt tag
Vélemény?
-
hefike
tag
Dead space 3 golddal beszereztem.Lehet-e local coop módban játszani vele,és ha igen hogyan?Kódot kér,online kód kipipálva,coop mód nem megy,csak a single idul el.köszi.
-
Solten
őstag
válasz #22718208 #151442 üzenetére
Ongol ilyennel csesztetni barkit is. De ha ezen akadtak fel a jogaszok, ezert jo az ebay "other new" opcioja, ahol is elmagyarazod hogy ja, ugyan bontatlan, de a tulajdonomban van/volt.
Barhogy is alakul, csak art maganak az ilyen ostoba lepessel a kiado, elvegre mi vesszuk meg a jatekaikat (olvassatok a kommenteket): [link]
[ Szerkesztve ]
Saor Alba
-
törölt tag
válasz #22718208 #151442 üzenetére
Egy vevőközpontú világban élve én azt szeretném, ha digital only játékok vásárlása lenne csak elérhető.
Teljesen szűnjenek meg a fizikai lemezek.
Természetesen hozzák be azt is, hogy minden játéknál legyen mondjuk egy 10%-os kipróbálhatósági ár, amivel 2-4 órát lehet játszani. Amennyiben tetszik, akkor pedig a fennmaradó összeget kifizetni.Illetve a fizikai lemezek kiesésével lehetne faragni a digitális játékok árán is. Egy ~10$-os árcsökkenés simán lehetne, mert megszűnnek a gyártási költségek. Na meg a használt játékok adásvételével bekövetkező árkiesés.
Tudom, hogy bilibe lóg a kezem, mert profitmaximalizálás lenne és nem csökkentenék az árakat. Szóval maradjanak csak a lemezek.
-
mike1334
veterán
válasz #20844032 #151445 üzenetére
Az volt a bajuk, hogy újként árulta a játékot, de jogilag nem volt az, mivel garancia (sic!) nem volt rá, illetve újat csak hivatalos viszonteladó forgalmazhat, és a fickó nyilván nem volt az. A használt piaccal nincs problémájuk. Mondjuk engem inkább az érdekel, hogy a kulcsokat áruló oldalakra ez milyen hatással lesz, már ha lesz
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Egy ezerszer feltett kérdést fogok feltenni én is, ezért előre is elnézést kérek.
El szeretném adni a gépemet és előtte le szeretném gyalulni és az eredeti alapra vissza állítani. Se profil, se a webkártya adatai ne maradjon rajta.
Mi ennek a legbiztosabb módja?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
törölt tag
válasz Petreszku #151449 üzenetére
https://support.xbox.com/hu-HU/xbox-one/console/reset-console-to-factory-defaults
Nyomja meg az Xbox gombot az útmutató megnyitásához.
Válassza a Settings lehetőséget.
Válassza az All Settings lehetőséget.
Válassza a System elemet.
Válassza a Console info & updates lehetőséget.
Válassza a Reset console lehetőséget.A Reset your console? képernyőn három lehetőség látható:
Reset and remove everything. Ezzel visszaállítja a konzolt a gyári beállításokra. Töröl minden felhasználói adatot, beleértve a fiókokat, mentett játékokat, beállításokat, az otthoni Xbox konzol hozzárendeléseit, valamint minden játékot és alkalmazást is.Akkor alkalmazza ezt a lehetőséget, amikor eladja vagy elajándékozza a konzolt valaki másnak. Hibaelhárításkor csak a legvégső esetben alkalmazza ezt a lehetőséget.Reset and keep my games & apps. Hibaelhárítás során ezt a lehetőséget válassza elsőként. Visszaállítja az operációs rendszert és törli a potenciálisan sérült adatokat, de megtartja a játékokat és alkalmazásokat. Ezzel megelőzheti a nagy játékfájlok letöltésének vagy újratelepítésének szükségességét. Egyes esetekben, amikor egy sérült játékfájl okozza az elhárítani kívánt hibát, előfordulhat, hogy a Reset and remove everything lehetőséget kell választania, de először mindig a Reset and keep my games & apps lehetőséggel kell kezdeni, és a Reset and remove everything legyen az utolsó lépés.
Cancel. A képernyő bezárásához egyszerűen válassza a Cancel gombot. Ekkor nem csinál semmit a rendszeren. Így biztonsággal kiléphet a képernyőről.
Neked a Reset and remove everything kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- Magisk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külpolitika
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest