Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
ez az oldal automatikusan ugrik a következő hónap kinálatára vagy mindig lesz új lap megnyitva?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz DaveHutt #150734 üzenetére
Sokat dob a natív 4K felbontás.
Én most PC-n próbálgattam, mert szembe jött egy RX580, és nem tudtam nemet mondani neki.. Tény, hogy 4K játékra kevés, de mivel nem nagyon volt lehetőségem a 1080Ti-vel kipróbálni, megnéztem..
Ez van a box-nál is.. Amúgy nem kell túl messzire menni, érdemes megnézni 1-2 olyan játékot, amiben van beállítási lehetőség, pl. a Rise of the TR-t.. Ott is lehet csodálkozni elég rendesen..
Véleményem szubjektív...
-
törölt tag
válasz IntelKiller7 #150748 üzenetére
Az ok , már megvan de valami szar van. Profilba nem tudok belépni , csak nehezen, ha belép azt írja minden játék , hogy nincs elérhető játék mentés.
Wtf?
-
IntelKiller7
Topikgazda
Mert pont az imént dobta be a kulcsot a live. Majd hamarosan jó lesz. Azért nem tudsz játékot indítani meg bejelentkezni stb.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
törölt tag
Settings, network, advanced, alternate port és állítsátok át 51ezer körülire. Nálam így megy Live. Redditen írták.
-
zzola
titán
Battlefield 1: New 4K Xbox One X Gameplay (Summer Update - Multiplayer) TheBrokenMachine.
-
3L1T3
addikt
válasz zzola #150761 üzenetére
Azért az még mindig vicces, hogy most költöztem ergo nem az internet áll a dolog mögött.
De elindítom a BF1-et oké most csilivili lett de tényleg, de mindig offline indul és mindig próbál szinkronizálni a felhővel. Ezt is kijavíthatták volna.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Ti Bo
aktív tag
válasz Czimby #150749 üzenetére
A Gta V szintjét? Ne csináld! Mafia 1, 2 hatalmas kecvenc volt így a 3-at is nagyon vártam. De ilyen szinten repetitív játékkal még nem találkoztam..
Kb a vidámparkos, felhőkarcolós és a gőzhajós küldetés maradt meg, ezen kívül menj ide, öld meg ezt, menj oda, öld meg azt. Nulla fantázia. Bugokkal sajnos mi bőven találkoztunk, a grafika ósdi. A mafia széria megcsúfolása lett, főleg azért mert SOKKAL jobb is lehetett volna.https://www.meska.hu/shop/GeekLabs
-
akooos
veterán
válasz Ti Bo #150768 üzenetére
Volt benne egy mission, hogy vidd el a Vitot egy megadott helyre. Na nekem ott nem jelzett a térkép semmit, csak ment a visszaszámláló Youtuberól kellett kinéznem, hogy hova kell menni... Aztán ezerszer kiestem a pályáról, mint a régi pc-s játékokban. Hatalmas csalódás volt a Mafia 3.
-
Edgar2621
őstag
A Destiny: The Complete Collection-t megéri beszerezni még? Játszanak még a játékkal, lenne esélyem végigtolni?
XO: Gollami26
-
sting2
addikt
Több mint 1 év garanciás Scorpio Edition XOX-et bátran lehet venni?
Mintha az rémlene, hogy ezek többnyire "sérülékenyebbek" lettek mint a sima verziók?...[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
sting2
addikt
válasz MasterMark #150774 üzenetére
" Mintha az rémlene" ....
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
pzstm
titán
"Microsoft has launched a new Xbox Games Pass Twitter account. There will be some interesting Xbox Games Pass news soon "
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
sting2
addikt
válasz MasterMark #150777 üzenetére
Ne reszelgessük már a fingot..
Ha rosszul rémlik, ok, elfogadom , rendben, tovább állok, illetve megyek tovább a XOX hirdetéshez..Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
lionshamlet
senior tag
Mi a kulonbseg a natur one X es a project scorpio cimkevel ellátott gépek között?
Csak a címke?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz lionshamlet #150784 üzenetére
Egyedi festés a gépen és a kontrolleren+verticalstand a dobozban.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Japánban a Kalimba ingyenes GwG-ben:
https://www.microsoft.com/ja-jp/p/kalimba/c25k1d8b4h2b
Figyelni, hogy ne váltson át régióra a link.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
MasterMark
titán
válasz l.skywalker #150787 üzenetére
Kifejezetten mókás volt az olyan gombokat nyomkodni, amire nem tudom mi van írva. Köszi.
Switch Tax
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Armored Warfare - Free to play változat tölthető.
Live-Die-Respawn
-
Edgar2621
őstag
válasz l.skywalker #150773 üzenetére
Na akkor megrendeltem. Azt hiszem 5000 Ft-ot megér ez a játék, egyben azt olvastam, hogy azért élvezhető, a dlc-k sokat tettek a játékhoz. Elvileg jövő héten nálam lesz, majd írok, ha mehet a menet
XO: Gollami26
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi sül majd ki ebből.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Steelheart2
őstag
válasz AMD Power #150794 üzenetére
Én már probálltam. A World of tankra hajaz.Modern tankok vannak benne.Árkád és nem simulátor,mint a War Thunder.Ez joval könnyebb. Grafika rendben van.A szerverrel még gondok vannak,mert 3 csata után kidobott és be sem lehetett lépni.De gondolom ez azért van,mert ingyenes és sokan játszák.Nincs a csaták elött annyi várakozási idö sem mint a WT ben.Itt kb 10 mp amig a WTben van hog, 1-2 perc is lehet.Hát kezdetnek ennyit tudok rola mondani.Eddig bejövös.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
Hunt3r22
őstag
Megszüntették a paypallal való vásárlást? Usa lokációval akarok venni dollárt, de nem engedi.
Paypalom magyar, viszont amcsi cím van a profilhoz hozzáadva, 1 éve simán ment, most abszolút nem..
Ötlet?
Xr
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest