Hirdetés
- PlayStation 4
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
Ránézek a hiányzó asztalokra majd.
Egyébként a többi flipperesnek jelezném hogy a török storeban vannak a legjobb árak...Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
adalbert1
veterán
válasz Wesder #150100 üzenetére
Nem is tudom, én a cloud gamingtől, meg a software as a service-től kicsit tartok - a gamepassben sem tetszik, hogy nem állandó a kínálata, hanem rendszeresen kerülnek ki belőle dolgok - így hiába mondják róla, hogy akár x darab játékkal játszhatok, ha mondjuk mire eljutnék oda, hogy játsszak valamivel, de az addigra kikerült, vagy hamarosan kikerült (aki mondjuk 7/24 játszik, annak biztos jobb ajánlat, én a 200 Ft-os akció után nem éltem már vele).
Persze lehet, hogy jó lesz, de a mostani generációból a régebbiekkel összevetve is az tetszik leginkább, hogy sok minden megvehető digitálisan, és időszakosan elég jó akciók is szoktak lenni (így meg lehet spórolni a boltba menést, és egy 4-5k-ért vett játéknál annyira nem zavar az sem, ha esetleg utána nem tudom eladni, viszont általában így is csak a számomra jobb címeket veszem meg digitálisan, attól nagyon messze vagyok, hogy mindent digitálisan vásároljak, mint páran itt a topicban).Közben pontot tettem a BF1 vergődésre is: PS4-en is megvettem a Revolution kiadást, illetve 3 hónap Plus-t mellé (azért 3 hónaposat, mert ma estig olyan akció volt, hogy adnak mellé 3 hónap Netflix előfizetést is, amit meg amúgy is kihasználok, és a 3 hónapos Plus olcsóbb, mint a 3 hónap Netfilx előfizetés lenne magában ).
Valamelyik nap, ha lesz időm, megnézem, hogy ténylegesen hány szervert találok melyik platformon. -
csumpa93
tag
Azt amúgy tök fair-nek tartom, hogy még 1 éves sem múlt el a One X "A világ legerősebb konzolja" és már be van "jelentve" egy még erősebb verzió. Jó oké, ez még mind csak találgatás, de egyre biztosabbnak tűnik, de pont emiatt váltottam PC-ről konzolra, hogy ne kelljen évente-kétévente a legfrissebb hardver a tuti látványhoz és élményhez. Nem is értem minek a One X-nél erősebb hardver?? Egyre lustábbak optimalizálni?!
-
Silεncε
őstag
válasz csumpa93 #150106 üzenetére
Régen az volt a konzolok lényege, hogy 3-4 év után megtanulták a programozók, hogy lehet jól kihasználni a konzolokat, életciklusuk végére még a sz@rt is kifacsarták belőlük (meg lehet nézni, hogy néz ki 360-on egy RoTR vagy egy MGS:V). Most kétévente új konzol (és ehhez itt jónéhányan örömmel tapsolnak ). Csak akkor már nem tudom, miért ne PC-t vegyek és kétévente az Xbox árán egy új GPU-t? De biztos én vagyok a hülye..
-
front3r
őstag
válasz Def26 #150096 üzenetére
Miért hülyeség ez? Szerintem nem rossz ötlet: Egy olcsóbb streaming eszköz, a cloud-ban játszhatsz a játékokkal, kb ezt tudja. Lesz egy erősebb konzol is, ami helyileg is tudja futtatni a játékokat, szebben jobban, stb.
Cloud gaming ügyben amúgy a Gefoirce Now nem is olyan rossz. Próbáltam, és nem is látszik hogy távoli gépen fut a játék, maximum kicsit nagyobb a lag. Ha ezt tudják hozni konzolon, akkor nem lesz itt probléma.
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Silεncε
őstag
válasz l.skywalker #150111 üzenetére
Nyilván akinek sok pénze van, az azt csinál vele, amit akar, csak ezzel arra biztatja a cégeket, hogy ez a jó irány. Mindegy, meglátjuk mi lesz, legjobb lenne egy tényleges generációváltás, nem ilyen "fingreszelés" (tudom. hogy az XOX az eredetihez képest mennyivel jobb, viszont ahhoz, hogy tényleg nagyot lépjünk előre, ki kéne baxni az egész architektúrát és tenni egy normális processzort a következő konzolba, nem ezt a Jaguar hulladékot..
-
dzudzu
tag
válasz csumpa93 #150106 üzenetére
Szerintem az X nem nyitott olyan erősen mint ahogyan várták tőle, (még ha ezt nyilván nem is kommunikálják) és azért tartják felszínen az új konzolt, hogy fenntartsák az érdeklődést.
Én is gondolkodtam-gondolkodok, hogy lecserélem az S-t X-re, de az általam preferált játékok elég kis része enhanced, így ezen esetekben annyira minimális lenne az előrelépés, ami nem indokolja azt a ~100k-s ráfordítást az én esetemben.És szerintem ez a probléma erősen fékezi az X terjedését. Hiába az erős HW ha az a kicsivel régebbi játékok esetén nem tud érdemi grafikus pluszt jelenteni csak stabilabb FPS-t.
+ közeledve a generációváltáshóz már az extra periféria beszerzése is kérdéses (esetemben kormány) mert a 360/One váltásból kiindulva könnyen lehet, hogy a most elérhető eszközöket nem fogja támogatni az új konzol és hirtelen értéktelenné válnak.
Szerintem
(egy volt PC-s szimulátoros)
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #150115 üzenetére
Azaz, akkor bocsi, rosszul emlékeztem.
Véleményem szubjektív...
-
Bogyi007
veterán
válasz l.skywalker #150123 üzenetére
A Summer Sale is akkor fog zárulni...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
parandroid
félisten
válasz dzudzu #150116 üzenetére
Az a baj, hogy a játékosok egy része a fotorealisztikus megjelenítésen is húzná a száját, mindig lesznek, akiknek a tengerparti naplemente is csak megfilterezve, és szanaszétszaturálva szép. Nekik jöhetne akár évente is új konzol, úgyis előrendeli, aztán fintorog, hogy alig van előrelépés, meg milyen gagyi a hardver.
Egy másik rétegnek pedig (és azért ők vannak - mi vagyunk - többen) kb rohadtul mindegy, hogy hogy néz ki a játék, csak el lehessen dőlni a kanapén, és meló után kikapcsolódásként lőni / zúzni / tekerni / ugrabugrálni egy kört. Biztos szebbek a játékok X-en, őszintén szólva meg is tehetném, hogy váltok, de nekem teljesen jó a fat One is, még mindig nem érzem, hogy érne nekem az 450-500 eur-t, hogy lecseréljem (jó, tudom, el kell adni ennyiért a régit, és akkor ingyen van).
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
carlos636
csendes tag
válasz l.skywalker #150115 üzenetére
A Sony szerintem a Gaikai-t vásárolta fel. Az OnLive nem csak lehúzta a rolót?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz parandroid #150126 üzenetére
+1
Én sokáig vekengtem, hogy megveszek egy X-et, legkésőbb idén decemberben, de most, hogy az új gen-es hírek ennyire felerősödtek, úgy vagyok vele, hogy mindenképpen kihúzom az S-el. Egyébként is, BC ide, BC oda valszeg el fog egy kis idő tellni, míg az új gen-re elérhetőek lesznek azok a játékok, amiket még most sem játszottam ki One-on Most visszafogtam magam és van 2 évem megkuporgatni elég pénzt. Régi játékokat már nagyon nem kell vennem, pár cím maradt a listámon, ami érdekel még, de ezek már nem nagy tételek.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
törölt tag
A grafbuzik mondjuk eleve nemtudom mit keresnének bármelyik konzolon, szal ez így helyből is fail
Meghát egyébként is tudjuk, hogy összesen kettő embertípus létezik: a posztoló, és az összes többi -
zzola
titán
Van egy harmadik szűk réteg, akikre mindkét állítás igaz!
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz #20844032 #150130 üzenetére
Én az vagyok
De olyan alacsony, grafikailag szegény környezetből jöttem konzolra, hogy minden lenyűgöz szinte (na jó, már egyre kevésbé)Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
HF77
őstag
üdv
nem játék téma, de hátha...
ha egy ilyennel kötöm össze a konzolt és a joyt, az működhet?
köszixiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
golfvariant
aktív tag
Nem tudom mennyien játszanak PUBG-vel Xbox-on. Elkezdtem a mobil-os verzióval, múlt hétvégén a Duna Plázában megvettem az XOX-et is, majd online akcióban a játékot is...
Egy bajom van vele, mégpedig a célkereszt. Fehér és nagyon vékony. Azt se látom hol van ha kint vagyok a szabadban, annyira beleolvad a környezetbe. Lehet rajta módosítani valahol?
-
törölt tag
válasz l.skywalker #150129 üzenetére
....és mire megveszed az új gen.-t , majd szépen bejelentik abból is az x-et , meg a 8k -t meg ki tudja mit még :-) és már megint egy régebbi konzolod lesz. Ki van ez találva és jól van tálalva is :-)
Más
Csak hogy ne fussak egy fölöslegrs kört!
Az akciós 3 havi (2500ft) game passt meg tudom venni ,egy mezei 3000ft -os feltöltőkártyával?
Volt már pass-om , de épp nem aktív!
Van a konzolvilágnál vagy 5000pontom amit erre épp jó lenne elkölteni.[ Szerkesztve ]
-
F_Peter
őstag
válasz golfvariant #150138 üzenetére
A szinen a settingsben tudsz, a méretén én tudsz. Ezért jók a célzás segítők (pl. Red dot), amik állíthatók hogy milyenek legyenek (d-padon lehet).
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Wesder
félisten
Az új generàciót úgy képzelem, hogy kivezetik a One S-t, helyére jön egy azonos erősségű cloud box150-200$-ért, az X-et gyàrtjàk tovàbb mint alap gép, és lesz mondjuk 300-350$ és e fölé jönne az új gép 500$-ért.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
F_Peter
őstag
válasz Wesder #150144 üzenetére
Én úgy vettem ki hogy az alapgép a mostani generáció csúcsával fog megegyezni. Gondolom az X-re gondoltak. Bár ez nekem is fura lenne, de simán benne van hogy X erejű alap gépre majd jön megint egy félgeneráció majd.
Amúgy olvasgatva a híreket, szerintem bőven van ideje az X-nek így is úgy is. Most 2020as bemutatót ígérnek, amivel simán csúszhatnak, plusz nem egyszerre mondják a két gép megjelenését. Szerintem az hogy Magyarországon is rendes generáció váltás legyen (vagyis válasszunk hogy melyiket és elkezdjük venni) az akár 4 év is lehet. -
axlfsi
veterán
válasz l.skywalker #150123 üzenetére
Köszönöm! Akkor az előtt még mindenképp veszek pár asztalt!
Aki ismeri már őket, esetleg írhatna (akár szibjektív) véleményt, hogy melyiket ajánlja vagy melyiket semmiképp sem
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Medocsabi
addikt
Szívemből szóltál!
+ irigylem azokat, akiknek napi több óra játék belefér az idejükbe, nekem ehhez 30 óra is kevés lenne 1 nap.
Más:
Üdvözlő szöveget lehet állítani a boxon? hogy ne " Hi, Csaba" legyen, hanem " Welcome Jedi"? (nem röhög, igen, tudom, párom is mondta hogy ciki lesz ha ezt így leírom de lesz@rom )[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PS5 Slim (garanciás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest