Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoOne1976
őstag
Goldot venni hol lehet most a legjobb áron?
Vagy tudna venni nekem valaki egyet a bp-i Konzolvilágnál?
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz #92006144 #150275 üzenetére
Sajnos mindegy hogy milyen játékot törlök,nem jelenik meg a ready install-ban a törlés,uninstall után.Van EA Acces előfizetésem,letöltöttem pár játékot,kipróbáltam majd letöröltem de hiába azok se jelentek meg a ready install-ban.Nem tudom mit állíthattam el ha egyáltalán én vagyok a hibás vagy valami rendszerfissítés miatt van nem tudom.Próbáltam belső,külső hdd-én is de ugyanaz a helyzet.Törölgettem régen a ready installból demókat trial játékokat nem tudom ez számít-e,de nem hiszem.Pár napja vettem észre hogy ezt csinálja.Ügyfélszolgálat gondolom ezzel nem foglalkozik,hiába kérdezném meg.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz szimszonos #150303 üzenetére
EA Access nem is lesz ott, ha nem a sajátod a Gold, akkor a GWG sem.
Switch Tax
-
F_Peter
őstag
válasz szimszonos #150303 üzenetére
Dehogynem, foglalkozik a support vele.
Sztem írj a chaten nekik, és központilag megoldják. -
szimszonos
őstag
válasz F_Peter #150305 üzenetére
Meg van a megoldás,a youtube-on megtaláltam.Games and apps,azon belül ready install és ott kell az LB+RB+X gombokat egyszerre nyomva tartani.Így az összes játék,app ami valaha az xbox one gépünkön a profilunkon telepítve volt megjelenik.Hogy mitől állítodott el vagy csinálta ezt a gépem nem tudom,de most már látom az összest.64 helyett 137 lett,nem mindegy azért.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz szimszonos #150306 üzenetére
Sajnos csak rövid ideig örülhettem,mert pár perv múlva már megint eltünt a játékok nagy része a ready install-ból,pedig semmit nem állítottam el.Feladom.
-
F_Peter
őstag
válasz szimszonos #150307 üzenetére
Ne szenvedj szerintem. A support 10 perc alatt megmondja mi a helyzet. Én azzal is rájuk írram, ha a játék szétdobta többször a partynkat. Mindig segítőkészek voltak bármilyen gonddal.
Mondjuk a lényeg hogy megvannak, az más kérdés hogy nem látod őket. -
csabamigo
aktív tag
válasz szimszonos #150306 üzenetére
Én is a LB,RB,X kombóval hozom elő az összes játékot mert nekem is folyton lecsökken a szám de nem foglalkozom vele mert a "kombóval" előjön az össz.
Az Élet a Legjobb Méreg!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hivatalos, hogy lesz magyar felirat a Cyberpunk 2077-ben.
Live-Die-Respawn
-
csucsu52
aktív tag
- ezen a hétvégén ismét ingyenesen játszható az Overwatch. 28 hőssel, köztük az új "hörcsöggel" játszhatunk július 31-én hajnal 1-ig. [link] [letöltés]
Én nem tudom letölteni az overwatch-ot.
Valaki be tudta szerezni a hétvégére? -
Thusor
őstag
válasz Stauffenberg #150313 üzenetére
[link] Csak PC-n van free.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
AMD Power
titán
Dante Infernot tolta valaki? Milyen játék? Videók alapján elég jónak tűnik. EA Accessbe nem rég került bele.
[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
Nagyon jó játék, kár kihagyni!
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
NGA
addikt
Két kérdés volna. A gyermek leejtette a kontrollert, és most a bal felső joy, ha fel vagy le van pöccintve, akkor elindul magától. A videón látható.
[link]Ez javítható? Kb fél méterről esett a szőnyegpadlóra.
A másik. A subnautica még mindig valami preview állapotban van. Érdemes megvenni? Sok rosszat írnak róla
[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
No mans sky nem tudom hova rakni, papíron minden sci fi rajongó nedves álma (vagy a starlink lesz az), de sztori módot nem látok ami miatt 2 alkalom után is elővenné az ember.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
Gebriel
veterán
Sziasztok,
Pár éve csináltam boxhoz accountot, és emlékeim szerint játékot is vettem, kód formájában
Hol tudok utána nézni, hogy milyen játékaim vannak?
Köszi előre is[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv. Szerintetek megér 11k a tom clancys wildlands gold edition ? A játék milyen? Írna valaki egy véleményt? Köszönöm.
-
Siffredi
senior tag
válasz #91166208 #150326 üzenetére
Szia. Az alapjáték jó, a két kiegészítő közül nekem személy szerint az egyik tetszett, a másik elég nagy agymenés volt.
Én is a gold verziót vettem meg anno, hogy mennyit ér meg, azt neked kell tudnod. Ha az achievementekre mész, akkor a gold verzió, ha csak a játék érdekel, akkor szerintem elég az alapjáték.
-
jeni
félisten
Ilyet kaptam a konzolhoz vagy én vagyok láma de a hozzá adott USB kábellel nem töltődik. Esetleg amit adott a srác az csak a kontrollerrel összekötve csak adatként szolgál?
Ha mégis akkor milyen állványt kell vennem hozzá:elvileg a töltés alatt összekötve sárgán ég a LED a kábel csatlakozó végén,ha kész, akkor fehéren kell jeleznie?
gyári Xbox logós szitázással az oldalán.
a másik oldalon meg a gyári adatok vannak rajta. eredetinek tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz IntelKiller7 #150336 üzenetére
Mint példàul? 25-nél többet nem szeretnék merevlemezre költeni.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz IntelKiller7 #150338 üzenetére
Seagete-ből talàltam 24-ért. Ennyire szar a Toshiba?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
mike1334
veterán
Külső hdd témához. Én anno egy külső wd-t vettem, ami, ha rá volt dugva az xboxra, akkor is áram alatt maradt, ha az Xboxot teljesen leállítottam, ami rohadtul idegesítő, szóval +1 a hdd+keret kombóra.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
MasterMark
titán
Miért nem töltődik? Ha a sárgán ég a kábel, akkor töltődik. Fehér lesz ha kész.
Amit képen linkeltél az nem eredeti. Ilyen a gyári.
A matrica QR kódos és rajta van, hogy Microsoft?
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
parandroid
félisten
válasz mike1334 #150343 üzenetére
Én ezért vettem 2,5-est. WD Passport, nincs külső táp, teszi a dolgát, hangját se hallani, amazonon akcióban valami 108 Eur volt akkor a 4TB-os verzió - azóta láttam már 100 alá is becsúszni.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Def26
félisten
válasz parandroid #150345 üzenetére
Én is erre szavazok. Nem kell nagy hókiszpókusz ide.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
mike1334
veterán
válasz parandroid #150345 üzenetére
Nekem Elements van. Amúgy általában a hdd+keret megoldás olcsóbb vagy ugyanazon az áron jobb telejsítményű. Én kihúzgáltam, mert zavart, hogy nem kapcsol ki (a maxtorom kikapcsol), de mióta van PS is, azóta nem használom, mert a két gépen bőven elég játék van
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest