Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geradossz
aktív tag
Sziasztok lenne pár láma kérdésem, nem vagyok otthon az xbox témában, szóval előre is bocsi.
1. Adott egy konzol megveszek egy játékot van harom ember a családban aki hasznalja az xboxot. Lehet mindenkinek kulon microsoft accuntja es mindenki eléri a játékot vagy egy valaki nevén kell leétrehozni mocrosoft accuntot es azt használja mindenki?
2. Adott két konzol a családban és adott egy játék azt valamilyen formában meg lehet oldani hogy egyszerre jatszunk a két konzolon ugyanazzal a játékkal vagy két játékot kell venni?
Köszi előre is!
-
Geradossz
aktív tag
NBA 2K17 és a Rocket league az most teljesen az enyém? Látom őket az én játékaimnál de nem értem miért. Köszi a választ előre is!
-
Geradossz
aktív tag
Vagy a 360-asokat nem lehet leszendi one-ra ingyen? RÁmegyke irja hogy see a price kéri a jelszót beirom és pénzért akarja megvetetni, nincs is áthuzva za ára meg semmi, mint a sleeping dogsnál volt, ott jelszót sem kért.
-
Geradossz
aktív tag
Van live előfizetésem one-ra és most ingyenes az outland, legalábbis elvileg ugye ez 360-a sjáték de 2600 ft-ot akar fizetettetni nem engedi leszedni, valakinek ötlet? A sleeping dogs simán ment. Vagy csak egyet lehet?
-
Geradossz
aktív tag
Köszi, jó lett a 3d, bár be volt alapból is kapcsolva de ki-be kapcs megoldja, viszont ha inditom a filmet ujra ujra ki be kapcs kell. Egyébként olyan játék nincs a masinára, ami 3d? Egy két játékban a menü fasza ha a tv-t 3d-be kapcsolom de a játékon semmi nem látszik. Vannak ilyen játékok xboxra?
-
Geradossz
aktív tag
3D-t lejátsza az XBOX ONE? Betettem most a Star Warst 3d-be tvn bekapcsolom a 3d átalakitást de ugyse 3d ugy alakitja át mintha nem 3d tartalom lenne. Ötlet?
-
Geradossz
aktív tag
Sziasztok!
Ha van Live előfizetésem, akkor minden hónapban van 4 játék amit le lehet tölteni, ha jól tudom. Na most ezeket csak akkor kapom meg ha le is töltöm, vagy autómatikusan megkapom és bármikor telepíthetem? Illetve ha letöltöm, de nem játszok vele, hanem letörlöm, fogom tudni telepíteni mondjuk 3-4 hónap mulva? Tehát örökre az enyém? Illetve látom, hogy van 360-as játék is, azt is letölthetem az one-ra vagy csak az one játékokat?
Köszi a válaszokat!
-
Geradossz
aktív tag
Köszi a válaszokat. Még egy kérdésem van. DVD lemezre vagy BD lemezre kiírt filmeket bele merjek tenni? Olvastam olyat, hogy ezért bannolhatnak liveról, nem tudom mennyire igaz.
-
Geradossz
aktív tag
Ez lehet buta kérdés lesz, de most vettem egy xbox one-t. A kérdésem az lenne, hogy itt játékon belül nem lehet profilokat csinálni, például ha többen játszunk egy játékkal, hogy a mentések mások legyenek. Pl a forza 6 nál. Én ugy láttam, hogy külön microsoft profilt lehet csinálni csak, de akkor gondolom ott nem lesz meg a játék és az előfizetés se, mert az profilhoz tartozik ha jól sejtem. Vagy hogy működik ez pontosan? Mert én új karrier indítást nem igazán látok, csak ha más a profil. Vagy a játékokat és a live előfizetést nem profilhoz, hanem konzolhoz rendeli az xbox? Hogy működik ez pontosan?
-
Geradossz
aktív tag
billenytű egér kombó van az xboxhoz? ps4-hez vagy az onehoz van már 3d játék vagy lesz?
-
Geradossz
aktív tag
valaki esetleg?
-
Geradossz
aktív tag
egy kérdésem lenne, xbox one-hoz van e magyar nyelv ? a játékokat lehet e magyarítani mint pcn? Illetbve van e már hozzá 3d játék?
-
Geradossz
aktív tag
15 ezer egy évre? Mindenhol ennyi? Milyen játékokat szoktak adni? A kontroller am meddig bírja? videót játékból tudok rögzíteni?
-
Geradossz
aktív tag
és aliveról valami bővebb tájékoztatás leírás, hogy hogy megy ez mennyi stb?
-
Geradossz
aktív tag
Tervezek beszerezni egy One-t. Több kérdésem lenne, kérem, hogy valaki mindre válaszoljon sorba. Köszi előre is!
1. Ez a live előfizetés mi? Mihez kell és mennyi? Ezzel tudok multizni?
2. Gondolom wifin kapcsolódik a nethez vagy lehet kábelesen is?
3. A játékok többségében van splitscreen coop? Pl far cry ilyesmi, hogy haverral egy gépről együt tudjunk játszani?
4. Lehet hozzá egeret és billt szerválni, vagy kontrollerrel kell fps-t is játszani?
5. kinnectnek hány méte rhely kell kb?
6. Könnyen lehet mozgatni a konzolt, mármint egyik szobából a másikba, csak kihúzom amásik szobáb ameg bedugom stb, nem kell állítgatni?
7. Bármilyen tv.-re rá lehet dugni?
8. Pendrivon tudok rajta filmet nézn amit netről szedek le hd-t?Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest