Új hozzászólás Aktív témák

  • l.skywalker

    Topikgazda

    válasz Zoleee83 #102383 üzenetére

    A következő 3 nap éjjelén kipróbálom (csak akkor mi lesz az Overwatch-al???), addig pihen a BF1 (pedig tegnap nagy irtást rendeztem)
    Az időgép is egyébként csak azért kell, mert az elmúlt fél évben csak multiplayerekkel játszok, ott pedig nem ér véget a story egyszercsak.
    Kezdtem a Titanfall-al. Maxoltam az első generációt, de újra lehet kezdeni +1 generációval feljebb, de akkor megint eltűnik minden fegyver meg miegymás. És 10 generáció van. 10x 50szint, habár minden generáción egyre gyorsabban szerzed az XP-t.

    Aztán jött az X1 és a BF1. Ott most vagyok 48-as szinten a 110-ből. A 4 class-ból még csak a scout-tal értem el a 10-es szintet és ott már csak 3 fegyver hiányzik amit fel lehet oldani. A másik 3 class még hátravan. Mire meglesz a 110, meglesznek azok is, habár hamarosan jön az új DLC és akkor megint lesz mit csinálni.

    És vár rám a sorban az Elder Scrolls Online is amit már nagyon rég el szeretnék kezdeni...

    És akkor az offline listáról még nem is beszéltem :D

    És szeretnék mostmár az Achievementekre is hajtani. Eddig egy játék van amit majdnem 100%-ra toltam ki. Az ACIII-at még X360-on, de szeretném a listám legtöbbjét hasonlóan végigvinni.

    [ Szerkesztve ]

    Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Új hozzászólás Aktív témák