-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalapacsolok
senior tag
Korábban az elitekonzolnál szervizelték az xboxomat, és talán még garis is lenne, de nem találok róluk már semmit. Megszűnt vagy nevet változtattak, beolvadtak vhova?
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Van egy xbox 360-om, tavaly volt tisztítva, szervizben minden. Az utóbbi időben azt csinálja, hogy bekapcsolom, és nincs kimeneti jel, tök sötét képernyő. Ugyanúgy világít a bekapcsoló gomb körül. Korábban volt ilyen néhányszor, volt, hogy napokig, aztán hetekig jó volt. Most megint rossz. Kábelek jók, próbáltam kihúzni, ki-be kapcsolni ezerszer, semmi, kimenetkor teljesen fekete képet mutat. Mi lehet a gond?
-
kalapacsolok
senior tag
válasz
MasterMark #51827 üzenetére
Nemrég vettem xboxot, annyira nem ismerem még. Egy xboxom van, egy nagy TV-m, azon szeretnék játszani, csak van osztott képernyős játék, nem?
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Milyen autós játékot ajánlanátok, amivel ketten lehet játszani, 2 konzollal egyidőben, egymás ellen?
-
kalapacsolok
senior tag
válasz
MasterMark #51799 üzenetére
Köszi! Okozhat problémát egyébként, ha "élére" állítva használom az xboxot, szellőzés-túlmegeledés szempontjából veszélyes, vagy nem probléma? Mert mindkét oldala rácsos, úgy látom
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok, vettem egy használt xbox 360at, de nincs hozzá hdmi kábel. Mindegy, milyet veszek, vagy van jelentősége? Mit ajánlanátok? Köszi!
-
kalapacsolok
senior tag
Ma valahol olcsó 360 slim, akár használtan, tud vki ilyet?
-
kalapacsolok
senior tag
Valaki látott jó xbox 360 akciót ma? Akár használt is.
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Nézegettem itt az első hozzászólásban a típusokat, ez szerintetek slim változat?
https://www.jofogas.hu/pest/Xbox_360_slim_120Gb_rgh___2joy_72714187.htm
Fehér színben nem láttam ilyet, csak FAT-ben...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Gyúrósok ide!
- Delta Force - Megjelenési dátumot kapott a kampány
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Újszerű Xbox Series S 512 2db kontroller
- Eladó PSVR2 - PlayStation VR2
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest