-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakond5
őstag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni. A mókolásmentes 360 fat gépemen jelenleg a 12625-ös dash fut, amit még évekkel ezelőtt pendrive-ról tettem fel rá. Most újra elővettem a gépet, és akár pendrive-ról, akár netről (magán a boxon keresztül) próbálom frissíteni, a letöltés végigmegy, viszont a frissítés alkalmazása résznél (folyamatjelző csík kb 95%-nál) megáll, és néhány perc múlva kidobja a következő hibaüzenetet: Can't process the update. Kód pedig a következő: 3151-4497-1480(vagy 1680)-2203-C000-0001
Próbálkoztam már úgy is hogy csak a 256 megás MU van benne (leformázva), illetve 16 gigás pendrive-val külön, és együtt a kettővel is. A végeredmény mindig ugyanaz.A frissítés célja igazság szerint csak annyi, hogy páromnak adnám a gépet, aki majd a GTA 5-öt venné meg hozzá, és nem tudom hogy a jelenlegi dash-en elindul-e, illetve ha nem indul, és a lemezen lesz frissítés, az egyáltalán sikeresen tud-e majd települni, vagy kidobja ugyanezt a hibát, mi meg a pénzt a játékra..
"It's not about having what you want, it's wanting what you've got."
Új hozzászólás Aktív témák
- nVidia tulajok OFF topikja
- Mercedes topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Delta Force (2024)
- Robogó, kismotor
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest