-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
x360elite
őstag
válasz Mengele #55994 üzenetére
Jó pár probléma szóba jöhet, de egyik sem orvosolható otthoni varázslattal. Vidd el szakszervizbe, hardveres gondja van a gépednek, (lehet proci, video chip, memória, stb).
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
haris
őstag
válasz lorcsi #55993 üzenetére
Arra hogy működjön
Mindenképp hosszabb idejű kipróbálását javaslok
Nekem van egy gitárom, aminek a nyakán lévő gombokat néha néha nem érzékeli.
Kipróbáláskor ez nem tűnt fel, mert végig nyomkodva a gombokat mind visszajelzést, játék alatt azonban néha nem veszi be. Vagyis ugrik a track 100% azonnal.
Mivel 5 gitárom van, így nem zavar, de ha lehet nem azt választjuk játszani
Szóval jó sokáig próbáld tesztelni hogy tényleg minden stimmel-e -
Mengele
tag
Hi
Van egy Xbox 360 Slim 250gb gepem.2010.12.01. en vettem,ujonan.A gepet 2010.08.11. gyartottak.
Ma reggel piros leddel kezdett.Amint kepet kene neki adni leall.
Nincs csipelve.Az elmult 10 ev alatt osszesen ment ugy 100 orat.
Mi lehet a baja.A Helpet elore is koszonom
-
lorcsi
veterán
Sziasztok!
Hasznalt guitar hero vasarlasanal mire kell figyelni ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
x360elite
őstag
válasz masterful87 #55989 üzenetére
Nem okoz gondot a HDD csere a gépnek. Annyi a lényeg, hogy mindkét HDD-n legyen rajta a profilod, ha a géped egy alap 4GB modell és ezen a 4GB tárhelyen van a profilod, akkor természetesen nem kell, hogy a vinyókon is ott legyen, minden más esetben igen, de más feltétel nincs. Illetve annyi még (ez csak azért, hogy ne legyen kavarodás), hogy egy adott játékot mentésekkel miegymással együtt csak az egyik vinyóra tegyél fel.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
masterful87
senior tag
válasz x360elite #55985 üzenetére
Ha már winchester...
Nekem van egy 500 gigás belső meg egy 3,5"-os, 320-as külső winyóm, de szeretnék még egy meghajtót, hogy még több játék legyen egyszerre, azonnal elérhető. Eddig külső usb-s winyón gondolkodtam.
Most viszont támadt egy ötletem, csak nem tudom okozna e valami gondot: vennék még egy belső winyót, és azt cserélgetném aszerint, hogy éppen mivel akarok játszani! Így nem kéne a plusz adatkábel meg a 3,5"-lal szemben áramkábel se. Azt a winyót meg úgy se tudnám mobil tárnak használni, amin az xbox játékokat tárol, tehát egy külső winyó is mondhatni, hogy oda van "láncolva" a boxhoz.
Az árakat elnézve nem sokkal drágább, hogy licencelt belső winyót, vagy egy külső usb-s rackes winyót vennék. Ugye a sebesség is a belső mellett szól, meg hogy arra a belső tárhelyet igénylő játékok is mehetnek, és kompaktabb az egész megoldás.A kérdés, hogy mennyire díjazza a box ha két belső winyót cserélgetek venne? Szoftveresen nem kavarodna meg? Nem tárol a winyókon esetleg nélkülözhetetlen dolgokat, amiket a csere után hiányolna? Hardveresen, mechanikailag gondolom bőven bírná a cserét, még ha mondjuk heti kétszer is cserélek winyót?!
-
x360elite
őstag
válasz l.skywalker #55986 üzenetére
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
d@vee
őstag
válasz l.skywalker #55981 üzenetére
50 játék volt 5000-ért. Vegyes, sérült, stb.
10 játék volt benne, amin alig voltak karcolások, sajnos az RDR nem volt közöttükJa
-
d@vee
őstag
válasz l.skywalker #55977 üzenetére
Lemez, egy különn csomagban vettem néhány zsákbamacska játékot, abban
Ja
-
Nemrég volt akciós az online storeban. Ha jól emlékszem 1500-2000 forint körül volt. Szerintem annyit megér, ha valaki kedveli a stílust.(és a lemezzel sem kell bajlódni.) Elméletileg lehet külső vinyóra telepíteni, de nekem a belsőn van, nem használok külső hdd-t.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
x360elite
őstag
válasz Adiking #55972 üzenetére
Tekintve, hogy az xbox 360 USB portja nem tudja kihasználni az SSD-t, így az felesleges. Egy akármilyen HDD teljesen jó, arra fel tudod telepíteni a játékokat pár kivételtől eltekintve. Vannak olyan játékok, amik sajnos csak belső HDD-ről játszhatóak. Nem volt alkalmam kipróbálni a Red Dead-et vinyóról játszva, ezért nem tudom, megy-e külsőről, de egy biztos, a 360-hoz az SSD sok.
[ Szerkesztve ]
-
Adiking
tag
Sziasztok,
Van egy Xbox 360 E 4gb gépem, megvettem az RDR-t, de nem tudom élvezni a játékot, mert baromi hangos a gép, ahogy pörgeti a lemezt.
Ezt a problémát át tudom hidalni egy SSD beszerelésével, mire feltelepíteném a játékot?Köszönöm, Ádám
-
x360elite
őstag
"A FAT32-t látja az xbox 360 USB-n, így a legegyszerűbb, ha winfos alatt nyomsz egy partíció törlést, majd format-nál a FAT32-t választod és probléma megoldva."
-
x360elite
őstag
Értettem, amit írtál, de mivel válaszként küldted az "55965" üzenetemre, és nem új üzenetként, ezért természetesnek vettem, hogy ahhoz a témához kapcsolódik. Mindegy is.
A FAT32-t látja az xbox 360 USB-n, így a legegyszerűbb, ha winfos alatt nyomsz egy partíció törlést, majd format-nál a FAT32-t választod és probléma megoldva, vagyis tudod úgy használni, hogy nem box-al formázod. Azonban az xbox 360 2TB-ig látja a külső vinyót, szóval ezt a 32GB-t nem értem miért mondtad....
-
x360elite
őstag
válasz icemad #55966 üzenetére
Igen, a mentések vesztésre vannak ítélve. Ha nem a külső USB-s háznak van baja, akkor a mentéseket abban a pillanatban bukta, mikor a vinyóját először nem ismerte fel a box, tehát ezen kár is keseregni, vagy "megoldást" keresni rá, mert nincs.
-
d@vee
őstag
válasz x360elite #55965 üzenetére
Nem értetted amit írtam akkor. Amit én leírtam, semmi köze ahhoz a kérdéshez, amire felettem válaszoltál. Ez az én személyes problémám a géppel, de megválaszoltad, köszi.
Másik kérdés, van olyan opció, hogy make system drive. Ilyenkor mindent 32 gigára formáz le a box? Illetve tudom úgy is használni az usb-s winyót profil tárolásra, mentésekhez, stb... hogy nem csinál belőle system drive-ot?Ja
-
-
x360elite
őstag
Ne keverjük kérlek. Mindvégig USB HDD-ről volt szó. Belső HDD-ből csak olyat lát a box, ami Microsoft licencelt, ezen kívül semmit, szóval ha te beleteszel egy random vinyót, ne csodálkozz, ha nem megy. A kérdező problémája, hogy az USB-s merevlemezt nem látja a box. Leírtam, mit kell csinálnia. Ennyi.
-
-
x360elite
őstag
válasz Criminal017 #55962 üzenetére
Semmi gond, a megoldás majdnem ugyanaz, annyi a különbség, hogy nem feltétlenül kell másik merevlemez, dugd rá a box-ra, nézd meg a "SETTINGS ---> SYSTEM ---> STORAGE menüt, ha ott látszik a HDD, akkor format, majd "DOWNLOAD HISTORY"-BÓL cuccok letöltése, ha nem látszik, próbáld meg PC-n a partíció törlést és ezután ismét kösd rá box-ra. Ha ezek után sem látja, akkor még sincs minden rendben és másik merevlemez kell.
-
x360elite
őstag
válasz Criminal017 #55960 üzenetére
Ha a merevlemez meghalt, akkor nem menthető róla semmi, sehogyan (illetve Budán van egy cég, akik vállalnak adat visszaállítást, de úgy érzem ezt nem szeretnéd kifizetni )
Szerencse a szerencsétlenségben, hogyha egyszer megvolt már neked (xbox profilodnak) egy adott játék, akkor az örökre (amg le nem állítják a LIVE-ot) a tied. Vagyis te anno letöltötted ingyenesen az AC4-et, így ismét letöltheted, csak megfelelő tárhely kell. Szerezz egy merevlemezt, csatlakoztasd, majd lépj be a profiloddal az xbox 360 konzolodon, ezután keresd meg a "SETTINGS ---> ACCOUNT ---> DOWNLOAD HISTORY" menüt és időrendben felsorolva látni fogod, amiket már egyszer letöltöttél. Nyomsz a kiválasztott játékra egy "A" gombot, ezután már csak várnod kell, amíg a géped leszedi.
Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Criminal017
őstag
Sziasztok,
nemrég, így karantén idején előkerült a már "feledésbe merült" XBOX 360 Slim (4 GB). A kis tárhely miatt szinte már a kezdetektől fogva volt USB-n csatlakoztatva hozzá egy külső vinyó, 80 gigás.
Nem indult el a merevlemez a dobozban, így meggyőződtem arról, hogy nem a lemez halt meg, így bedugtam a számítógépbe. Mint utólag kiderült, hiba volt, mert egy új rackkel már nem látja az xbox...
Anno ingyenes volt az AC4 is, azt is arra telepítettem, mostmár nem tudom ingyenesen elérni az áruházból, nameg a sok mentésem...
Tehát, keresgéltem a neten, de egzakt megfejtést nem találtam. Menthető a sok cucc a lemezről?
Köszi előre is!
-
Zeki
nagyúr
válasz l.skywalker #55958 üzenetére
Köszönöm!
-
Zeki
nagyúr
Működik a szerepváltás a San Andreasban, ha beülsz mondjuk egy tűzoltóba, és lenyomod az RS gombot. Jönnek a küldetések is, amikkel lehet pénzt keresni.
Más játék, ha eddig a gépre mentek a mentések, hogy tudom ezeket a felhőbe exportálni?
-
Hány éves az a gyerek? Mert, ha kisebb, akkor jó lehet a Lego City Undercover is, de az nem jelent meg 360-ra, one-ra viszont igen. Nagyon jópofa játék. (mindegyik legos az. ) És lehet ketten is játszani 1 gépen.
-
-
l.skywalker
Topikgazda
This Week’s Deals With Gold And Spotlight Sale Plus Publisher And Franchise Sale
>>> Egy darab játék van benne 360-ra: Things on Wheels <<<
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz icemad #55934 üzenetére
Na erre vagyunk kíváncsiak, hogy mikor is. Mert a fiam nem bűnöző akar lenni,hanem rendőr/tűzoltó és ennek eddig nyoma sincs a játékban.
Fura hogy mindenféle bűnözős játék van, de rendőrös, ahol nem csak autós üldözés van, hanem autóból kiszállós, bilincselős,rosszat lelövő,az nincs. Xbox one-ra sem. -
Zeki
nagyúr
Lehet az elején tartunk a GTA San Andreasnak, de nagyon gagyi és nem látni hogy lehetünk mások, mint a magas néger trikós bűnöző.
-
-
d@vee
őstag
Srácok, használ itt valaki 360-as boxot 4K TV-n? PS4 elment a háztól, kb. mindent kijátszottam ami érdekel. Szereztem helyette egy Xbox360-at, lenne pár játék amit ki akarok játszani ezen is.
Mennyire gyatra a képminőség? 48"-os a TV-m, szeretnék lelkiekben felkészülniJa
-
Throme
veterán
Sikerült leszedni a Sensible focit, mert valamiért ezeket az X360-as DWG játékokat nem tudom úgy installálni, mint a one-ost...
Nosztalgiafaktor megvolt. Sajnos csak volt...elmúlt. A reflexek se a régik, de előjöttek ezek a szemét dolgok, hogy a gép 0 idő alatt tud erőset lőni, valamint félpályás gólok... Pedig kontrollerrel könnyebb az irányítás, mint anno billentyűvel.
Ha már picit újítottak rajta egy sebesség beállítást betehettek volna.
Na mindegy, kicsit visszarepültem az időben...de elég is volt -
Bogyi007
veterán
válasz r.levente75 #55929 üzenetére
Bár az eladások nem igazolják ezt, de szerintem a Ps3 Move szett volt a legjobb. Abban benne volt minden amitől jó volt a Wii és a Kinect is. Csakhát maga a Ps3 késői felzárkózása az ami miatt nem lett sikeres eladásilag.
Viszont olcsón beszerezhető. Bő egy éve vettem Ps3 SuperSlimet 500 gigás vinyóval 25000 forintért és hozzá 8000 forintból hoztam ki a kamerát és a Move kontit. Ennyiért bőven megérte.
A Move játékokat meg már itthon is gombokért lehet beszerezni, ha nyitott szemmel jár az ember. Javaslom a Cenex boltjait (itt a 360-as címek is jó árákért kaphatóak).Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007
-
-
Zeki
nagyúr
A GTA 4-ben lehet rendőrnek lenni?
-
válasz r.levente75 #55929 üzenetére
Kár hogy kukázták az egészet...
-
x360elite
őstag
válasz Bogyi007 #55926 üzenetére
Sajnos már nem volt szerkeszthető a hirdetés, de csak a te kedvedért felhívtam az auchan ügyfélszolgákat, azt mondta a hölgy, hogy ez egyszeri akció, a készlet erejéig ennyi, nem hoznak többet ezen az áron. Szegeden 2db, Szigetszentmiklóson 1db, Budaörsön 2db van, a többi áruházat nem látja. 10 milliós országban (ha a többi auchant is beleszámolom) van kb. 14db, ez ám az átlagnak számító ár... Azonban mindenhol máshol átlagban 20e-el több, de nyílván az egyszeri 1 hétig tartó akció a mérvadó. Ne már....
Jobb is, ha zárjuk, mert a téma eleve nem ez volt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Bogyi007
veterán
válasz x360elite #55925 üzenetére
Bocs, hétközben is ennyi, ma is ennyi volt és múlt héten is - ma sajnos nem fényképeztem.
Valószínűleg a többi Auchanban is ennyi. Van belőlük elég sok az országban. És ők nem is 15.00-ig vannak nyitva mint minden más elektronikai áruval foglalkozó üzlet.Nem fogom körbejárni őket. Nekem meg nem kell, van már egy ilyen gépem. Ha valaki akar venni, az meg tud venni nem túlárazva.
Szívesen mindenki másnak ha segített az infó.Zárhatjuk a témát!
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007
-
x360elite
őstag
válasz Bogyi007 #55922 üzenetére
Ezt ugye most nem mondod komolyan.?.?. 1db üzlet egyetlen hétvégi akciója alapján lősz be egy árat reálisnak? Ez olyan, mint mikor anno az 576 kiszórta a 360 gépeit (kb. 3 éve) 15-19e forintért, de ettől még nem ez lett az általános. Javaslom nézd meg a nagyobb konzol/elektronikai üzleteket, hogy ott mennyibe kerül. Egy egy akció mindig van. Ilyen alapon miért nem lehet megvenni az MK11-et one-ra 3990-ért? Pedig egyszer már volt ennyi kód formájában egy szlovákiai (Pozsony) nagy áruházban vettem belőle 2db-ot, mert éppen ott volt dolgom. Ezt nevezik szerencsének.
U.I.:
Nem én kértem, hogy "mondd már el a titkot"[ Szerkesztve ]
-
válasz qqcqqc #55920 üzenetére
Nagyon felpörgetted. Szerintem idén összesen nem volt annyi hozzászólás, mint az elmúlt 2 napban. Igazából tök mindegy mennyiért vetted... Gyerekek örülnek neki? Ha igen, akkor minden pénzt megért! Mindig a gyermek mosolya az első egy szülőnek.
-
Bogyi007
veterán
válasz x360elite #55921 üzenetére
El is hozzam neked az üzletből vagy elmész érte?
Bocsánat hogy vadonatújat tudok 60e forintért és nem használtat....
[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
válasz Bogyi007 #55918 üzenetére
"Annyiban visszareagálnék hogy ha te 80e forintért találsz új AD gépet akkor nagyon rossz helyen keresgélsz."
Üzletben vásárolt 360-ra válaszolva írtam üzletből vásárolható one s all digital árat, ami 80e. Ez van, akár tetszik, akár nem, az mindegy. Szintén üzletből vásárolva a bontott/használt one s all digital kb. 60e, vagy több."Ergo 35-40 e forintért másfél év garival reálisan lehet találni AD gépet. És ezzel meg is érkeztünk icemad kollega felvetéséhez is..."
Elvétve, néha, néha talán van, viszont az is inkább 40-45e, de az 50e a reálisan megvehető, nem a 35-40. Utóbbi a nagyon kell a pénz, nem értek hozzá, stb.... kategória és olyan ritka, mint a fehér holló, az eredeti kérdező pedig nem hinném, hogy ráér megvárni a következő (esetleg be sem következő) lehetőséget. Ráadásul ehhez nincs kinect (no meg az extra átalakító sincs benne a one kinect-hez, ez +20e, ami nélkül csak dísznek jó egy S mellé a kinect), nincsenek játékok és nincs hozzá csak 1db joy. Ezzelz szemben valóban reálisan (már többször láttam/vettem) xbox 360 + kinect + 2db joy + 9-13db játék vásárolható 40e forint körüli áron, általában 37-42e között megtalálható, függ a játékok címétől.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Na örülök, hogy így felpörgettem a topikot.
Úgy különben 45 lett a vége, 250-es gép 2 kontroller és kinect, ebből a gépen és az egyik kontrolleren van egy év bolti garancia. A kinect az egyik ismerősöm szerényéből került elő, már nem is emlékezett rá, oda adta puszira.
GYertek üssetek.
A gyerekek örülnek, kaptam öt lemezes játékot kölcsön.[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz x360elite #55917 üzenetére
Annyiban visszareagálnék hogy ha te 80e forintért találsz új AD gépet akkor nagyon rossz helyen keresgélsz.
Ellenben akármilyen használtat találasz belőle minimum 1 év garancia még lesz rájuk, mivel egy éve vannak forgalomban, dömpingáron meg black friday idején volt a gép, akkor újonan lehetett venni 35-40e forintért, azok gépekből szerintem simán találni most is ebben az árban.Ergo 35-40 e forintért másfél év garival reálisan lehet találni AD gépet. És ezzel meg is érkeztünk icemad kollega felvetéséhez is...
Kinecttel ha ad az eladó némi garanciát egy 360-as gépre akkor megérné azt venni 40e forintért, minden más esetben viszont egy AD gépet javasolnék én is, mert arra még lesz gyártói garancia és rengeteg játékot is el lehet rá érni akár a 360-as érából is digitálisan.
[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
válasz icemad #55916 üzenetére
Pont ez a lényeg, ami tetszik, azt értelmezed, ami nem, azt meg ignorálod. Ha a pár üzenettel feljebb lévőket is olvastad volna, akkor tudnád, hogy ez egy kérdés volt részéről, hogy megéri-e, nem pedig egy kijelentés, hogy ezt fogja megvenni. Nyilván a még abban az üzenetében két sorral feljebb lévő 20e forintos gép 1db kontrollerrel már nem volt számodra érdekes . A 40e forintos gép egy üzletből származó 1 év garanciás darab, még jó hogy 50-60%-al drágább, mint apron garancia nélkül. Ha így nézzük a one s all digital-t is, akkor inkább 80e az új 2 év garis, használtban meg elvétve, de inkább egyáltalán nincs üzletben (nem véletlen, mert szinte eladhatatlan). A 360 S és E pedig nem arról híres, hogy tönkre menne, kevered a régi FAT modellel, abból is csak a 2009 előttiek a veszélyes kategóriába tartozóak.
[ Szerkesztve ]
-
válasz x360elite #55915 üzenetére
Én nem így értelmeztem. Qqcqqc vett volna egy 360-at, 1 kontrollerrel, 1 év garanciával 40-ért. (meg talán 1-2 játékkal.) Kinect nincs abban a csomagban. (2 gyerek mellé az egy kontroller is kevés lesz) Persze használtan olcsóbb, akár innen az apróról is. Csak arra nincs garancia. Ha 2 hét után összefossa magát a gép, akkor mit tud csinálni?40 ért vett egy tizenakárhány éves gépet és nem tudja használni.
[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
válasz l.skywalker #55914 üzenetére
No igen, sőt, még csak nem is ez volt a valódi kérdés. Ez már csak egy vita generáló hozzászólás része volt és be is jött .
Az eredeti kérdés az volt, hogy 40e forintból kijön-e egy 360 csomag játékokkal és érdemes-e ilyet venni?. Simán megvehető ebből az összegből és ha gyerekek vannak, akkor nem is kérdés, hogy megéri-e a 360+kinect. Ennyi. Erre jött valami reakció, hogy pár ezerrel többért hasonló one s all digital-t lehet venni, 20e forinttal többért meg 2 év garanciás hasonló felszereltségűt, ez meg színtiszta hülyeség. Ezekből alakult ki a jelenlegi téma.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Bogyi007 #55913 üzenetére
De a kérdés nem az volt, hogy mit támogatsz, hanem az, hogy melyik értékállóbb befektetés
Egy Xbox360 Kinect-el
vagy egy Xbox One S All Digital[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz l.skywalker #55912 üzenetére
Digitálisan olcsóbban is vásárolok és eladásban nem gondolkodom egyébként sem. Amiket eladtam a kevés játékai közül, azokat legtöbbször digitálisra cseréltem le éppen és hát ugye ott a Game Pass rendszere is.
Talán ezek után nem meglepő, de támogatnám egy meghajtó nélküli Series X kiadását is, ha olcsóbb lenne így.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Bogyi007 #55911 üzenetére
Hiába mondogatod ezt, én is a digitálisat preferálom, De!
Ha van lemezed, a lehetőség adott, hogy találj rá vevőt, még ha a piaca szűkül is.A digitálisat akkor sem fogod tudni eladni, ha megszakadsz. Innentől kezdve elméleti szinten a lemezek mindig is több értéket fognak képviselni.
És te még mindig egyszeri költséget számolsz.
-
Bogyi007
veterán
válasz l.skywalker #55910 üzenetére
Egyre kevésbé dominál a lemezes téma. És ha valaki ezt nehezen hinné el pedig az én lennék.
Már 5 éve amikor a PC konfigomat összeállítottam, akkor furán néztek rám hogy abba én minek kérek DVD írót. Én ragaszkodtam hozzá.Konzolokban az előző generációban mindkét gépen (Ps3 és X360) olyan vitrines lemezgyűjteményeim voltak h9gy öröm volt nézni.
Mostanra meg Ps4-en van 4 lemezes játékom (és 4 régiós digitális profilom) míg a Box meg All Digital már, de előtte az S és a Fat géphez is ha volt maximum 2 lemezem egyszerre már sokat mondok.Az új gép beszerzését nálam olcsóbban a régiről váltva nem hiszem hogy sokan megtették.
Hétezer forintomba került a beszerzése, így jövő ősszel ha még pénzt sem kapok a gépért, azt sem fogom bánni...[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Bogyi007 #55909 üzenetére
Te is fordítva érted amit ír. Nem az ár a lényeg, hanem az, hogy itt a játékok, a digitális meglétük miatt továbbértékesítés esetén nem lesznek értékkel bíróak, mint a fizikai esetben. Illetve ha tovább adod a konzolt, akkor ott is értékcsökkenő tényezőnek számít, hogy az új tulajdonos is CSAK digitálisan használhatja, ergo lehet, hogy hosszú távon egy lemezes géppel és használt játékok adás vételéve olcsóbban jön ki, mint egy All Digital géppel, ami csak bekerülés esetén számít olcsónak utána csak költeni lehet rá.
-
Bogyi007
veterán
válasz x360elite #55902 üzenetére
Nem adok igazat az All Digital gép kapcsán, mivel a Microsoft kimondta hogy legalább 2 évig minden játéka még elérhető lesz minden gépére így ezen gépen is tudsz játszani és elég lesz egy MS profil és egy occo GPU beszerzés hozzá és játszani tudsz bármi húzócímmel.
No meg ott van az a pletyka hogy az AD mint alapgép lehet hogy része lesz az újabb generációnak is.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
-
szupermacs
veterán
Steamre visszakerült a Lego Lord of the Rings. Szerintetek várható marketplacen is?
-
x360elite
őstag
válasz icemad #55903 üzenetére
Nem ezzel foglalkozom, nekem anno nagyapám tanította, hogy ha valamit egy adott kategóriában megveszek, azt úgy csináljam, hogy későbbikben inkább hozza a pénzt, mint vigye. Nem tudom mennyi idős vagy, de sejtheted abból, hogy sega megadrive-ról beszéltem, nem vagyok már 20 éves, sajnos sőt, ha mindent figyelembe veszek, nekem már a "B" oldal pörög.
-
válasz x360elite #55902 üzenetére
Hozzászólásaid alapján, azt gyanítom, hogy te ezzel is foglalkozol. Én már öreg vagyok ezekhez, lusta vagyok hirdetni, meg postára rohangálni. Ami útban van, de még működik, azt elajándékozom családon belül.
A lemezes játékokat one esetén próbálom elfelejteni. Egyrészt nekem csak macera, másrészt digitális játéknál működik a home-olás. Így a fiaimnak elég egyszer megvenni valamit, mivel ők egymással homeolnak. Gpu előfizetésem is van még 2 és fél évig, ennek az előnyeit nem kell magyaráznom.
A te álláspontodat is maximálisan megértem. Nekem is van egy hibátlanul működő C64 és Sega Master System 2 itthon, de eladni nem fogom, mert emlék. És évente egyszer csinálok egy retro day-t a családnak, ahol ezek is előkerülnek, meg a diavetítő, kazettás magnó, VHS videó, stb.
Kollégám pl nemrég vett valami Nes vagy Gameboy bontatlan Zelda cartridge-t 300 euróért. Nekem ez túlzás már egy kicsit, neki hobbi. Őt is megértem.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
x360elite
őstag
válasz icemad #55897 üzenetére
"X360elite: én műszaki cuccot nagyon ritkán adok el, engem ez nem érint. Pár év múlva semmit nem fog érni, de 360 sem. Ez ilyen, nem jó befektetés,de melyik műszaki eszköz az? All Digitalhoz jár pl Sea of Thieves és Minecraft. Mindkettő remek játék gyerekeknek, főleg a Minecraft."
Pont fordítva értelmezted, mint ahogy írtam. Magánál a gépnél nem a befektetés a lényeg, hanem az, hogy ha meg tudsz menteni akár csak 10.000.- forintot, akkor miért dobnád ki az ablakon.?.?. Bár azt, hogy egy 360 mennyit fog érni a jövőben, nem igazán lehet előre jelezni, de egy all digital konzol ára biztosan lecsökken nullára, míg egy meghajtós gépnek mindig lesz értéke. A "befektetés" rész inkább a játékokra vonatkozik, az pedig nem is lehet kérdés, hogy a lemez, vagy a store-ból vásárolt bír valódi értékkel. Kapásból 30db olyan 360 játékot tudok, amit ha eladnék, akkor egy az egyben mindegyikért megkapnám a legújabb one-os játékot az összes dlc-vel, pedig anno 4-6000-ért vettem őket. Nem mellesleg az első nagyobb one vásárlásom 100%-ban ingyen volt, pedig csak egy sza*os Sega megadrive gépet adtam el (ami felett már régen eljárt az a bizonyos pár év) 23db játékkal és pár kiegészítővel.Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
válasz Geresics #55900 üzenetére
Mi számít normál árúnak? 360 korszakunkban a Disney Infinityvel rengeteget játszottunk. Ott volt olyan figura, ami 15 euró volt. Kb 500 eurót költöttünk csak arra az egy játékra. De azt mondom megérte. (még úgy is, hogy steamen a komplett játék, az összes figurával, kiegészítővel 20 euró) Sokan nem ismerik, pedig remek játék. Néztek is rám hülyén, amikor valamelyik Fallen Order fórumban írtam, hogy az Infinityben is milyen jó Star Wars történetet raktak össze. Sokan úgy tudják a Force Unleashed 2 volt az utolsó story alapú SW játék. Infinityről nem is hallottak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Házimozi belépő szinten
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- nVidia tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest