Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
válasz Sickboy25 #32769 üzenetére
Kb 10 perc játék, és a bordák elérik maximális hőmérsékletüket, ahogy azt mértem. És onnantól sütik magukat.
Hűtésmód? Azt nem tudom melyik. Olvass vissza kicsit, épp ezen gondolkozom, mit kelene választani! Valami kell, ebben biztos vagyok.
■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
szaszlaci
addikt
válasz Mr.Grincs #32767 üzenetére
Hogy a slimnek jó lesz-e a hűtése? Lehet. Csak kérdés mi lesz akkor a baj.
Én még nem hallottam hülye hibáktól mentes Microsoft termékről.. Pedig mind kiváló termék lenne, ha nem húzná le valami ostoba tervezési hiba.
Egér: nagyon jó, egy évig bírja a két ceruza benne, de a görgőjén módosítani kellett, mert hozzáért az aljához . Pedig nem egy 30 Ft-os Genius görgő van ám benne, hanem igényes, komoly.
Haver egerénél a kapcsoló nem volt tökéletes.
Windows-nál ....
......Pár képet láttam a PS3-ról, igen, elég okosnak néz ki az a megoldás, és helytakarékos is, hisz ahol borda lenne, ott inkább a venti van.
Szerintem is elég jó a víz, hogyha meghagyod a ventiket is. Csak drága és ki kell vágni a konzolt, hogy kiférjenek a csövek.. Meg amit ajánlgatnak 20 ezerért, kicsi kártyás vizet, lehet az se akkora szám. Persze élőben volna jó látni.
[ Szerkesztve ]
-
szaszlaci
addikt
válasz Sickboy25 #32762 üzenetére
Új dash: normálisan és szépen fog kinézni
Melegedés? Melegszik keméényen, ebben bizos lehetsz. Én azt javaslom az elején csinálj neki valami normális hűtést, mert úgy jársz mint sokan eddig. Én is azt hittem, hogy ez már új, ez nem annyira forró, ezzel nem lesz baj. Aztán mégis.Neked is ez az első konzolod, azt gondolom. De szerintem nem bántad meg!
-
szaszlaci
addikt
válasz Mr.Grincs #32761 üzenetére
A légáramlás talán még annyira nem lenne rossz, HA nem csak az akarna hűteni..
Most komolyan, mibe került volna (legalább a második körben):
-egy ventit a VGA-ra rakni. Mondjuk slim DVD-vel.
-vagy egy ventit az üres helyre rakni és odavezetni a levegőt, így a DVD is maradhat a legolcsóbb kivitel
-vagy közös (hőcsöves) bordával a CPU-VGA hűtést, még az is lehetne nagyobb, van ott hely bőven
Egyik se rakta volna teli porral és nem lett volna drágbb, mint a hőcsöves módosítást rátenni a VGA-ra. Még halkabb is lehetett volna, bár ez a legkevesebb..Az ilyen idióta baromság tud ám dühíteni, mikor egy jó dolgot egy kicsi hülyeséggel rontanak el teljesen. Ilyenkor jólesik szövegelni, mégha céltalan is.
Már csak azon gondolkozom, az újat vajon teljesen módosítsam: plusz venti(k), plusz bordák, .. vagy csak minimálisan.
A polcát mindenesetre kihúzhatóra csinálom, hogy teljesen a szabad levegőre lehessen tenni mikor játszok vele.don_peter: asszem a Falcon. Nem a legújabb, hanem az egyel korábbi lapos. Amin már a CPU alacsonyabb csíkszélességű, de a VGA a régi.
13 hónapja vettem, akkor 2-3 hónapig elég sokat játszottam vele, szintem minden nap.
Aztán szinte semmit. Havi 5 óra.
És úgy pár hónapja újra többet, heti 3 alkalommal pár órát.
Szóval nem volt agyonhasználva, fiókban sem volt, oldalai hidegek voltak szóval kapta a friss levegőt.[ Szerkesztve ]
-
szaszlaci
addikt
válasz efegyke #32756 üzenetére
A gyári venti áramából.
Úgy csináltam, hogy kihúztam a drótot a 3 érintkezős sima ventilátor dugóból, és a plusz venti csatlakozóját beleakasztottam. Kicsit nehéz így elmagyarázni, de így nem látszik a módosítás és teljesen jó a kontaktus. El meg sose mozdul.Remélem szerencsém lesz, és cserélik az alaplapot gariban. Tuti hogy az elején módosítom a hűtést. HANA borda, venti 12 Voltra. Ez a minimum, másnak is ajánlom ám, mert a VGA hőcsővel elvezetett utólag odarakott segédbordáját sem lehet megfogni 10 perc játék után.
Tuti hogy az adja fel, a HANA elégése csak a következmény lehet.Csináltam pár képet, mikor még reméltem nem ment tönkre. Annyira nem csúnya (nem látszik), cserébe nem fő meg (remélhetőleg):
7600 GS: szerintem neked "csak úgy" van egy konzolod is, amúgy gépen játszól. Ha utóbbit feladnád, lehet másképp látnád.
Arról nem is beszélve, hogy nagy szabadságot ad, ha a PC-nek nem kell multimédiás komolyságnak lenni. Nálam elég egy Intel Atom, 40 Watt sincs, egy venti a gépben, az is a HDD-re. 3,2 Giga négy maggal meg netezésre elég..
De nem lebeszélni akarlak, csak hát leírom, miért is ez a véleményem. Nem kell elfogadni.[ Szerkesztve ]
-
szaszlaci
addikt
válasz 7600 GS #32745 üzenetére
Összehasonlíthatatlan a pontossága egy egérrel ez tény. Na de mi fontosabb, a potosság, vagy a játékélmény? Mert ott is összehasonlíthatatlan a kettő, és a kontroller javára.
Nem véletlen a könnyített célzórendszer, hogy a célon marad, hogy egygombos ráközelítés, ...
Persze ez csak egy vélemény. Nem véletlen sikeres, sztem FPS-t a legjobb vele játszani. Meg hogy ülne le az ember egérrel a TV elé a kanapéra?■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
szaszlaci
addikt
válasz 30z.Samu #32727 üzenetére
"nincs is ilyen problematikám"
Majd lesz! Na jó, ne legyen igazam. Én se 10 fokos szobában játszottam vele..Érdekes ez a HANA, mikor elkezdődött a rémisztgetés, direkt megmértem, és nem volt túl forró, 60 fok alatt. Most a PC-m chipjei teljesen passzívak, bizony a bordája is 60 fok fölött némelyiknek, mégis mennek. Remélem még sokáig CPU belső maghő valahol 70 fok felett van..
Az is lehet ám, hogy nem közvetlenül az okozza a problémát, hogy a HANA megsüti magát, hanem mondjuk a VGA túlhevülése folytán kap nagyobb feszültséget vagy akármi más.. Aztán a vége, hogy az megy tönkre.■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
szaszlaci
addikt
válasz Markoka1993 #32722 üzenetére
Tényleg gáz, pedig csak egy kicsit ésszerűbb elrendezés kelett volna, még akár kisebb is lett volna az egész box..
Most rádobtam egy ventit a VGA bordára, a DVD-t meg mellé raktam. Így az is le van hűtve (50 fok a borda játék alatt), meg tuti nem sül már, és a HANA is több és hidegebb levegőt kap.Reméltem, hogy nem kel hozzányúlnom, de tévedtem, még talán bordát is érdemes a VGA-n cserélni. Mondjuk egy olyanra, mint a CPU-n is van. DVD-t meg kivezetni, legalább az se fő így meg..
Meg persze egy másik borda a HANA-ra.
Meg talán a RAM-re is kell, meg talán az az NF-nek látszó ezüstkarikás "XBox360" chip is, meg a ....Most komolyan, 1000 Ft-ot ráköltenek a gyárban irányított hűtéssel, pár bordával, és tuti nem sül meg soha, mert le van hűtve normálisan.. Úgy szerintem nem sok esélye lett volna a PS3-nak.
[ Szerkesztve ]
-
szaszlaci
addikt
Sziasztok!
A következőben szeretnék segítséget:
Játszottam, kb egy órát, aztán hirtelen függőleges fűrészalakú csíkok jelentek meg. Nem pixelek, mint amikor a VGA-t túlhúzza az ember, hanem csíkok. Dashboard-on szintén.
Oké, kikapcs, egyből vissza, 5 perc után ismét.
Szétszerel, földre tesz, fél óra, ismét.
Ekkor arrébb tettem a DVD-t, és a ventiket a bordákra tettem, hogy azokat fújjal egyből, így nem jelentkezett a hiba.Gonholom a HANA chip melegedett túl, és nem a VGA.
Tehát mi a tipp, HANA-ra borda, ventik 12 Voltra?Megemlítem még, hogy jóval korábban, egyszer rakosgattam a lemezeket, és azt hiszem E74-es hibakódot írt ki. Egyszer.
Ezen kívűl ezek a vonalak mindig is láthatóak voltak, hogyha nagyon megemeltem a fényerőt a TV-n.■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
szaszlaci
addikt
"Szóval van valami módja eltávolítani az új dasboard 128 megás avatar kiegészítőjét?"
Közben rájöttem hogyan lehet, leírom hátha érdekel valakit:
Szóval memókártya kiválaszt, és utána Y-t kell nyomni, és ott kiválasztani, hogy "Update delete"
Egyébként az új dashboard szerintem sokkal jobb minden tekintetben, érdemes felrakni.
-
szaszlaci
addikt
Hi!
Tudna valaki segíteni, hogy van-e bármi mód leszedni az új dashboard-nak a 128 megás avatar kiegészítőjét?
Szerk.: Mármint a boxról eltávolítani.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest