Hirdetés
Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
válasz
Markoka1993 #32722 üzenetére
Tényleg gáz, pedig csak egy kicsit ésszerűbb elrendezés kelett volna, még akár kisebb is lett volna az egész box..
Most rádobtam egy ventit a VGA bordára, a DVD-t meg mellé raktam. Így az is le van hűtve (50 fok a borda játék alatt), meg tuti nem sül már, és a HANA is több és hidegebb levegőt kap.Reméltem, hogy nem kel hozzányúlnom, de tévedtem, még talán bordát is érdemes a VGA-n cserélni. Mondjuk egy olyanra, mint a CPU-n is van. DVD-t meg kivezetni, legalább az se fő így meg..
Meg persze egy másik borda a HANA-ra.
Meg talán a RAM-re is kell, meg talán az az NF-nek látszó ezüstkarikás "XBox360" chip is, meg a ....Most komolyan, 1000 Ft-ot ráköltenek a gyárban irányított hűtéssel, pár bordával, és tuti nem sül meg soha, mert le van hűtve normálisan.. Úgy szerintem nem sok esélye lett volna a PS3-nak.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Billentyűzet gondom van
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
- Opel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest