Hirdetés
- Steam topic
- Gran Turismo
- PlayStation 5
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Last Epoch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- World of Tanks - MMO
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
Aktív témák
-
Ticsike
tag
Srácok megvan az ASSASSIN'S CREED, nagyon jó játék, bár sokszor zavaros, hogy mit is kell csinálni, meg fura volt az is, hogy az egyes pálya szeletek között bármikor közlekedhetek, tehát ha új helyszínre kerülök akkor vissza tudok menni az elöző helyszínre is. Nem ezzel kapcsolatosan szeretném kérdezni, hogy a játékok mentéseihez nem lehet hozzányúlni valahol, mert én úgy képzeltem el mint pcnél, hogy akkor mentek amikor akarok, és azt töltöm be amelyiket akarom. De gondolom akkor boxnál ez nem így van. Még a játék elején tartok, de valamiért a katonák nagyon haragszanak rám, és amikor loval kellett egy távoli faluba elmenni, állandóan megtámadtad, mindig piros lett az a felső valamilyen jelző, és így pl. nem tudtam megállni, hogy felmásszak az épület tetjére, meg hasonlók.
Minden szépet és jót!
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Billentyűzet gondom van
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest