Hirdetés
Aktív témák
-
heihachi
addikt
Ennek most csak az a lényege, hogy lássuk, hány embert tudunk összeszedni, van-e érdeklődés, ha lesz, akkor a következőt jobban és közösen többen megszervezzük, ha sokan leszünk selejtezünk, pályát, autó megkötéseket, időpontot, stb. szervezünk. Ahhoz azonban, hogy ez elinduljon, kell valami fix kiinduló pont, ezek adtam én meg, hidd el, nem személyre szabottak, más indokok alapján lett választva (hogy minél több ember érdeklődését felkeltse, hogy kelljen rákészülni, stb.)
Pályák: Ezek hárman eléggé különbözőek, más-más beállítások szükségesek hozzá az fix (sunset infiled keresztbordái miatt a felfüggesztés fontos lehet, hosszú egyenese miatt a váltót kell jól beállítani; TT sikánok, visszafordítóiba gyorsulásra és fékre kell gyúrni; MLSRW jellegzetes kanyarjára ráfékezni és jól bevenni mindig kihívás, még ilyen autókkal is, ráadásul undorítóan csúszós az az aszfalt), sőt az is elképzelhető, hogy egyik pályára egyik autó, másik pályára másik autó jön be valakinek. Nyilván, ha ez az egyszeri verseny sorozattá tud fejlődni, akkor kiválasztjuk azokat, amik mindenkinek a legjobban bejönnek.
Autók: Az autókra eléggé nagy a mozgástér, B-re tuningolni egyiket sem gond (ami eleve nem magasabb), de sok autónál így már komoly kompromisszumot kell kötni, nem lehet minden fontos cuccot beledobálni. Az jelenthet gondot, hogy a megadott erőt alulról és felülről is teljesítse, de ez szükséges, a mezőny egyben tartása miatt. Az a baj, hogy ha túl erősek a kocsik, akkor széthullik a mezőny, ha meg túl gyengék, akkor meg elunjuk az életünket 5 kör alatt, ezért szerintem most az első versenyre kell a teljesítmény megkötés.
Egyforma autóknak nem látom értelmét, mert a játéknak úgy egy jelentős élvezeti érteke veszik el, tudni illik a személyre szabott, kedvenc autók, vagy pl. egy Lancer - Impreza csata. Ez megint olyan, mint a pályáknál, most ezzel elindulunk, aztán a következő versenyre finomítunk rajta, de így legalább van valami kiinduló alap.Vezetési segítségek: Ezek szerintem általánosan elfogadott beállítások. Ha rajzolja a game az ívet, annak semmi értelme, gyakorlatilag átmegy GH-ba, jókor nyomd meg a jó gombot. Az ABS egyszerűen kikapcsolhatatlan, mert ezt a részét elképesztően elszúrták a készítők. A TCS, STM pedig azért kell, mert sok autó vezethetetlen ezek nélkül, ezekkel viszont verhetetlen, mert a gép mindent korrigál. Aki ilyen autóval akar jönni, az tanulja meg vezetni.
És még egy, azért ilyen "hirtelen" dobtam be az ötletet, hogy lássuk, kik azok, akikre gyakorlatilag állandóan lehet számítani, bármikor. Aztán vagy bejön vagy nem.
A végcél természetesen az, amit Te is írsz. Nagy, szervezett verseny sorozat, sok résztvevővel, sok szervezővel, jól eltalált szabályokkal. Startolhatunk úgy is, hogy heteket szervezgetünk itt a PH-n, de úgy is, hogy játszunk közben, és majd kialakul, én ez utóbbira szavazok
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- AliExpress tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest