-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
K21_overlord
tag
Valaki tud egy olcsó helyet ahhol olcsó a gc, az alap game és a bc ? thx
A Föld IQ szintje állandó, csak az a baj, hogy egyre többen vagyunk rá.
-
K21_overlord
tag
Nekem great EGB s van meg szóval nem az európai szervereket kéne látnom? Vagy valamit én rontottam el?
-
K21_overlord
tag
A ragnaros mért van a latin american fülben? vagy én kameráztam el valamit?
-
K21_overlord
tag
válasz Viktor77 #23344 üzenetére
Nos mivel szeretnék sok magyart körülöttem látni én Bs re vagy a ragnára gondoltam. Erről a két szerverről mi a véleményetek? Ill az általatok említett területeken szándékoznak előrre láthatólag valamit kezdeni, h megszünjön a lagg?
-
K21_overlord
tag
Érdekelne, hogy mikor laggról beszéltek mekkora latencyt értetek alatta. Eddig törtön voltam ott a lagg 600ms felett kezdődőtt. Ill bg ben arenaban mekkora ms szokott lenni. (a >600ms t Quarcal értendő nem a kis zöld csík a kulcs mellett amit mára már levettek...)
-
K21_overlord
tag
Hellósztok
Mit tanácsoltok meik szerverre menjek. Szeretnék magyar embereket magam köré, de ne keljen sorba állnom ha kicsit gamelnék, ill ne laggoljon a szerver. Meikre menjek? thxA Föld IQ szintje állandó, csak az a baj, hogy egyre többen vagyunk rá.
-
K21_overlord
tag
És nektek mennyibe kerül egy hónap pontosan. Tudnátok linkelni a hivatalos oldalt ahhol az árazás van amiszerint és ahhol fizethetek?
thxA Föld IQ szintje állandó, csak az a baj, hogy egyre többen vagyunk rá.
-
K21_overlord
tag
Hellósztok
Szeretnék eredetire menni, de a fizetés körül még nem tiszta minden. Én ugy gondoltam h felmegyek trialra 10 napig és azt toldanám meg igy nyerek pár napot. Na most én azt hallottam h bankkártyával fizetni olcsóbb, de azt is h nem lehet akármeikkel. Nekem most egy K&H maestro kártyám van. Ezzel lehet efizetni?, ha nem akkor mien kártyát szerezzek be, illetve így mennyibe kerül a wow így? (ha esetleg valaki tudna egy üzletet ahhol az alap gamet jó áron adják azt is megköszönném)A Föld IQ szintje állandó, csak az a baj, hogy egyre többen vagyunk rá.
-
K21_overlord
tag
Hellósztok
Mostanában gondolkozok h eredetire mennék. Az akérdésem lenne h ugy hallottam hogy nagyobb raideknél elég nagy net kell a wow hoz. Namármost mi 3 an mennénk egy 1mb /128kb es nettel. Hogy tudjátok eléglenne hozzá a net vagy nagyobb raideknél belaggolhat tőle?A Föld IQ szintje állandó, csak az a baj, hogy egyre többen vagyunk rá.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- NBA és kosárlabda topic
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- EA Sports WRC '23
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
Állásajánlatok