Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Whysperer

addikt

válasz Viktor77 #66059 üzenetére

Nem tudom nekem fele 700-as fel e 710-es szóval átlag 706 és az fel skálázva ugye. Haveorm full 710-be. Viszont az ,hogy BG-ből lemérni,hogy mennyi tolsz a világ legnagyobb baromsága. Már ne is haragudjon senkisem. Nincs 2 ugyan jelenet egy BG-n. Érted valamikor 20 milliót tolok valamikor átlagba 12-14-t ,de ha nagyon rám szál 2 rouge ( sokszor van rá precedens.) Akkor nagyon kemény munkával van meg a 10 millió. Csillagok sem úgy állnak. Meg shamannal nem olyan egyszerű elszaladni mitn egy Sprintes papnak vagy egy 70%-kal futó paladinnak vagy egy blinkelős druidnak vagy egy Kungfu ugrálós repülős monknak. Erre azt értem ,hogy egys blinkelős Druid 700-ba túd annyit healeni mint Én ,h amondjuk 2 rogue tolja a shaman agyamat és folymatosan farkas formában kell rohangálnom meg ilyenek ,hogy egy healt eltoljak. :DD Nem rinya csak Tény Én ettől resto shaman függő vagyok. 8) Nem cserélném le semmi pénzért 8)

Ugyan ez a véleményem a dpselésről is. Ott egy warrior beállok mögé resto shamannal és a világot lepusztítjuk mert 2x X ideig nem elhet rootolni fagyasztani plus Ő is kijön meg cleanse stb.. Viszont lehet neki 720-as gearje,ha ninc smellette senki aztán szarrá CC-i 2 hunter mondjuk vagy hasonló karakter. Ez a véleményem erről a dps dologról.

[ Szerkesztve ]

ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés