Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz Viktor77 #66059 üzenetére
Nem tudom nekem fele 700-as fel e 710-es szóval átlag 706 és az fel skálázva ugye. Haveorm full 710-be. Viszont az ,hogy BG-ből lemérni,hogy mennyi tolsz a világ legnagyobb baromsága. Már ne is haragudjon senkisem. Nincs 2 ugyan jelenet egy BG-n. Érted valamikor 20 milliót tolok valamikor átlagba 12-14-t ,de ha nagyon rám szál 2 rouge ( sokszor van rá precedens.) Akkor nagyon kemény munkával van meg a 10 millió. Csillagok sem úgy állnak. Meg shamannal nem olyan egyszerű elszaladni mitn egy Sprintes papnak vagy egy 70%-kal futó paladinnak vagy egy blinkelős druidnak vagy egy Kungfu ugrálós repülős monknak. Erre azt értem ,hogy egys blinkelős Druid 700-ba túd annyit healeni mint Én ,h amondjuk 2 rogue tolja a shaman agyamat és folymatosan farkas formában kell rohangálnom meg ilyenek ,hogy egy healt eltoljak. Nem rinya csak Tény Én ettől resto shaman függő vagyok. 8) Nem cserélném le semmi pénzért 8)
Ugyan ez a véleményem a dpselésről is. Ott egy warrior beállok mögé resto shamannal és a világot lepusztítjuk mert 2x X ideig nem elhet rootolni fagyasztani plus Ő is kijön meg cleanse stb.. Viszont lehet neki 720-as gearje,ha ninc smellette senki aztán szarrá CC-i 2 hunter mondjuk vagy hasonló karakter. Ez a véleményem erről a dps dologról.
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- HP Elite X2 1013 G3 I5-8250U 16 GB 256 SSD 1920X1280 IPS TOUCH 120HZ garanciás laptop és tablet
- BenQ ZOWIE XL2540K Esport GARANCIÁLIS monitor
- iPhone 16pro/128/ független! sivatagi titán.
- Lenovo Thinkpad X13 G1 i5-10310U/16GB RAM/512 GB SSD/13.3"FHD magyar bill. laptop garanciás
- XPG LANCER BLADE 2x16GB DDR5 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest