Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyde
aktív tag
Tudom hogy még csak most lett vége az alphának és még változhatnak a dolgok, de jelenleg melyik kasztok tűnnek a legerősebbnek pvp-ben? Nem nagyon néztem twitcheket, mostanra már nagyjából gondolom az fog kijönni ami a bétában is van persze 1-2 kisebb-nagyobb változtatással. Eddig hunterrel PVP-ztem de a trap-ek elvesztése szerintem eléggé meg fogja rázni. Rogue lenne a main-em de ahogy néztem kb rogue-nak van a legkevesebb self-healje. Ami nem lenne baj ha a többi klassz (pl warrior stb) nem kapott volna jelentősebb buffot ilyen téren. Van erről valami hiteles összefoglaló valamelyik profi által?
-
nonsen5e
veterán
válasz tPedro_ #67496 üzenetére
Na, mondom én, hogy World of Diablocraft lesz a vége. Amúgy pozitív dolog, hogy az ott bejött dolgokat átemelgetik.
A legközelebbi a GR szintek lesznek (Grand Raid), aztán majd grindeled a 60-ast napestig, hogy a 78-at is ki tudjad ütni a csapattal.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
Cathfaern
nagyúr
válasz #81999360 #67494 üzenetére
Blizz supportját csak olyanok szídják akiknek még más MMO supportjával nem volt dolga Blizz max. 1-2 napon belül válaszol, van hogy perceken, órákon belül is. Máshol ha 3-4 nap alatt kapsz visszajelzést, az már nagyon gyors... (és jó eséllyel nem is értik meg mit akarsz csak copy-paste-elnek valamit a FAQ-ból).
-
tPedro_
őstag
En a Demon Hunter karaktert probaltam ki, kb 30 percet jatszottam a kezdoteruleten, pofasnak nez ki, hibaba nem futottam bele. Aztan jott egy DC, miutan mar nem leptem vissza.
Amit nagyon varok es elsok kozott csekkoltam, az a dressing room. Sajnos igy, hogy friss a karakter, csak az epp rajta levo es a nehany questert kapott cucc volt aktiv benne, de jo lesz az. Nem neztem vegig minden kategoriat, de kb 300-350 item/slot ami elerheto egyelore.
Kiszurkitve igy is szerepelnek benne az elerheto itemek kepei es kiirja, hogy melyik honnan szerezheto be.
Nagy megkonnyebbules lesz a bankomnak az biztos.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz nonsen5e #67493 üzenetére
Ja, az igaz.
Más: Most indítottam egy Live Chat-et, hogy mivel lecseréltem a gépemet, kíváncsi lennék, hogy hogyan teljesít Raid és BG környezetben és nem-e kaphatnék egy ingyen napot. 20 másodperc nem telt el, már írt is egy GM, hogy látja a legutóbbi előfizetésemből nem használtam 9 napot, így azt visszakapom, hogy legyen időm tesztelni.
Akármikor kértem ingyen játékidőt, mindig kaptam. Ez a support a legjobb még mindig!
-
törölt tag
Ööö... rosszul emlékszem, vagy csak szerencsétlen vagyok? Nem úgy volt, hogy aki előrendeli a Legion-t az nagyobb eséllyel kap Beta hozzáférést? Vagy ez is csak egy reddit pletyka volt?
-
warcat
veterán
Viszont továbbhaladva a quest zónák, legalábbis Stormheim sokkal jobb állapotban van,az átvezető videók helyett csak PH van, vagy még nincs kész vagy nem spoilereznek.
Viszont megint elkezdődött a "kapsz egy táborban 4 küldit amivel átküldenek a következőhöz" már ismerős formátum,meg a szerver is épp ledobott,úgyhogy most ennyi.A warlock class hall (Felscar) illik hozzánk, élőben is nagyon tetszetős.
EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
Ez még nagyon béta érzetre,a Broken Isles scenario jó fapados béta meg Placeholder ide vagy oda.
Elkezdtem dolgozni az artifacton utána,érdekes kis küldik ezek, adnak egy hangulatot a karaktereidnek ami hiányzott, de viszont mivel minden Pityunak meg kell tudnia csinálni, nulla kihívás a 680-as gearben is amit a premadehez adtak.Csak felbosszant,hogy minden jó lassan hal.
-
cl.aci
aktív tag
Eddig nem sokat veszttetek, lua erroron és dc-n kivül még semmit nem láttam a bétából, még a karakterválasztóig sem jutottam el.
"bakker ez tényeg egy fadoboz, azt hittem csak viccelsz"
-
malacka87
őstag
Természetesen megint nem kaptam.
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
malacka87
őstag
Hazaérek melobol remélem ott figyel a legio. Egyszer sem kaptam még pedig megvan minden kieg+aktívan is jatszok. Azért ez elég szomorú.
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
lakisoft
veterán
-
-
Cathfaern
nagyúr
-
ldave
félisten
Nekem eddig egyszer volt bétám, a Pandához kaptam, pedig akkor már jópár hónapja nem játszottam Catával.
A Slime draws near! Command?
-
lakisoft
veterán
Van-e még valakinek Béta meghívója?
- Árad -
-
Viktor77
titán
válasz k.kristof #67461 üzenetére
Most szörnyű, csak jobb lehet. Valaki írta régebben, hogy hol rontották el, arra emlékszem, hogy Catában még jó volt.
Judgementelés sem jó. Gyorsan kitargetelek egy mobot, és ha egy másik közelebb van, akkor az lesz judgementelve.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
k.kristof
őstag
válasz Troyan001 #67460 üzenetére
Vagyis végre úgy működik, ahogy a login screenen a tipp írja? Hogy a közeli célpontok közt válogat, és nem a lehető legtávolabbi mobot jelöli ki, hogy megörvendeztessem a csapatomat a ninjapullommal?
lakisoft: szerintem nem, én úgy gondolom, hogy a WTF\Config.wtf közös.
-
Troyan001
tag
Illetve ez is érdekesen hangzik:
Tab targeting logic has been reworked, and should now behave in a more consistent and predictable manner.
-
Troyan001
tag
Eltörlik a craftolt itemek darabszám limitjét Legionban. Annyi craftolt itemet hordhatsz amennyit akarsz.
-
L_ajos
őstag
Sziasztok. Évek hosszú vívódása után megfeneklettem a WoW-nál. Megvan az összes kieg és a 90es szintet tolom. De még nagyon kezdő vagyok, hisz 2007 rég volt már amikor játszottam. Baráti, és segítő társakat vagy céhet keresek közös jókedvkedésre.
Battletagom: FoxxikaHUNG#2929 vagy ingame: Foxxika ( druida ) és a szerver: Ragnaros
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
lakisoft
veterán
a 64bites és a 32bites klien külön beállításokat használ?
- Árad -
-
warcat
veterán
válasz Viktor77 #67453 üzenetére
Már rég nem az alapján megy, a mythic Archimonde autoinvite szerintem még bőven tavaly végetért.
Én is csak addig jutottam mint te,de én nem nevezném már komoly próbálgatásnak ami megy karácsony óta,csak szenvedés mert folyamatosan unják meg az emberek, miközben az újoncokat geareled (semmi új nincs ebben persze) Szóval csak belogolok este raidre aztán vagy van vagy nincs.Simán nyomhattak egy randomgenerátort,max raktak rá olyan szűrőt,hogy ki aktív még, kinek van előrendelése meg hasonló Raider szűrőt kétlem,hogy használnának ilyenkor,bétába minden típusból kell
Úgy tűnik,ebbe már belefértem.[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Most ránéztem és kaptam hozzáférést (In development Alpha: Legion néven van perpill a fiókon)
Szóval tegyetek egy próbát.[ Szerkesztve ]
-
Troyan001
tag
Elméletileg már küldözgetik a beta meghívókat. Csütörtöktől indul.
-
laceszgamer
addikt
válasz DrGonzo22 #67448 üzenetére
Igen, való igaz, régen is jól megvoltunk fix raidekkel, csak azóta eltelt pár év, sok minden változott. Teljesen más volt az emberek hozzáállása a raidekhez, lényegében csak klánnal volt reális esély a raidelésre.
Emlékszem egyetlen ami félig meddig pug volt de jól haladt az LK végén a szervezett GDKP runok voltak.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
DrGonzo22
őstag
válasz laceszgamer #67444 üzenetére
Nem lesz sosem változtatható, mert azt minden bosson ki lehetne használni, valamelyikre 14 ember lenne ideális, egy másikra meg 18, stb. Szerintem totál világosan a Blizz érvei, és 100%-ig igazuk is van, lásd 10 vs 25 progress...
Mythichez minimum 25-ös roster kell, ami nem 20 online, és 5 offline membrt jelent, hanem 25 online-t. Amúgy régen minden raid fix volt, ami akkor ment, az ma miért is lehet gond? BC/wotlk... alatt ugyanúgy voltak emberek "kispadon", ebben a tekintetben pont a mythic, ami nem változott.
Farm vs unalom: részint igaz, másrészt pedig (és egy jó guild 100%-ban ilyen emberekből kellene, hogy álljon) sosincs olyan, hogy pusztán farm, mert mindig megjelennek extra célok. Ha annyira jól megy minden, akkor kell rank-okra menni, maximalizálni az executiont, speedkill taktikára átállni, stb. Rögtön más lesz maga a fight, és rögtön elszáll az unalom is, mert újra megjelenik a nyomás, illetve az, hogy nehéz teljesíteni. Ilyenkor is fenntartható a verseny, guilden belül, és kívül is, sőt egyéniben is, ha a többiek nem vevők rá, hogy megcsináld életed legtisztább killjét, hogy az activity-d elérje a 100%-ot, stb..
-
warcat
veterán
Artifactra visszatérve én amikor utoljára foglakoztam vele,van egy olyan statod,hogy artifact knowledge esélyes,hogy kimaxolt artifact végén lehet beszedni,ami felgyorsítja a második spec szintezését,nem hinném,hogy néhány hétnél tovább tartana,semmiképp sem lesz a kieg vége belőle.
-
Viktor77
titán
Vége az alphanak.
-
Viktor77
titán
-
laceszgamer
addikt
válasz Viktor77 #67443 üzenetére
De többet egyszerre nem is vihet be.
Ha már mindenhol máshol ez van, akkor körülbelül ott is lehetne nyugodtan változtatható csapatlétszám.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Viktor77
titán
válasz laceszgamer #67442 üzenetére
" vagy többen vannak és nem akarnak sértődést." Ez azért elég lol. A Mythic raideléshez nem 20 ember kell.
-
laceszgamer
addikt
válasz DrGonzo22 #67440 üzenetére
A probléma inkább azzal van itt, hogy ugyan az egy évig. Oké, pár hónapig el lehet lenni, meg főleg klánnal maximum TS-en közben el van ütve az idő. De mikor oda kerül a cucc, hogy na jó, akkor farm.... na ott már idővel biztos, hogy gond lesz. Mindegy, hogy mythic vagy csak HC.
Jó akkor aki csak HC-t takarítja guild persze mehet mythic-re, de ot már van egyéb megoldandó dolog, is, például a fix raidméret, bár ezt minden guild úgy is maga kezeli az emberei között, de hallottam már pár oylat emberektől, hogy neki sem állnak mythicnek, mert vagy nincs meg a fix 20 ember vagy többen vannak és nem akarnak sértődést.
Bár akárhogy is van csavarva, a legnagyobb gond az, hogy bő egy évre kiadják ugyanazt, ezzel ölik legjobban a játékot.
-
Viktor77
titán
válasz Vikthor #67435 üzenetére
Ha neked a 706 elég, lelked rajta. Sokaknak nem elég. HC raidhez nem kell HC guild, tekintve a nehézségét. Egy este alatt végigüthető az egész. Szerintem Mythicre gondolsz.
Hajnal 2-3-ig? Mint írtam, BC közepe óta vagyok ugyanabban a guildben, soha nem raideltünk eddig. Volt mikor 20-24-ig, ma 20-23-ig. És azért haladgattunk/haladgatunk. Ha nem tudsz jönni heti 4 raidre, nem jössz. Jössz amennyire tudsz, ha skilles vagy mindig van helyed, mindegy mikor esel be.
[ Szerkesztve ]
-
DrGonzo22
őstag
válasz laceszgamer #67439 üzenetére
Technikai oldalról pedig pont a Cata volt az, ami óta komolyan vehető a wow. A baj nem a játékban van, hanem a játékosok hozzáállásában. "Nem megyek HC-ba, mythic-be", azaz nem vagyok hajlandó játszani magát a játékot, de azért véleményt formálok róla. Ez kicsit olyan, mintha valaki beülne egy versenyautóba, 10-zel végigmenne a Liget gokart pályáján, majd közölné, hogy ez az autó lassú, nem lehet vele versenyre menni... A wow annyiban változott, hogy lehet ma 10-zel vezetni benne az autót, BC alatt meg ne lehetett (hány százalék is ölt Illidant úgy?). Ma arról van szó, hogy valaki LFR-ban/normalban megöli Archimonde-ot, és azt hiszi, hogy "ugyanaz" megy mythcben is... az egyedüli normális tanács, amit adni lehet, hogy próbálja ki, és nyilatkozzon újra. Semmilyen tevékenység nem lehet szórakoztató, ha irreálisan könnyű azt végezni, és így nyilvánvaló, hogy seperc alatt unja meg bárki. A BC alatt nem lehetett ilyen "végeztem" illúziója senkinek, a wotlk alatt volt a normal/HC felosztás, de a normal még mindig élvezhető maradt. Cata elején meg pont az volt a tömegek gondja, hogy még az 5 fős HC is túl nehéz... Hát a Blizz most már elérhetővé tett 4 raid, és 4 (+1 a TW) 5 fős nehézséget, innentől a játékosé a felelősség, hogy ő ebből csak az alsó 1-2 szintet játssza-e, vagy eleve a felső két szintre megy... Célba lőni is más 5 méterről meg 50-ről, meg 200-ról... de aki 5-ről mindig betalál ne gondolja azt, hogy 200-ról is olyan baromi unalmas lenne, meg ott is folyton 10-est lőne csak...
-
laceszgamer
addikt
válasz Vikthor #67437 üzenetére
Játékosok nagy része úgy érzi, hogy LK-ig emelkedett a színvonal, aztán a Catával kezdett csökkenni.
Anno én is fixen raideltem, 2-3 este minimum, rendesen guilddel, aztán egyre kevesebbet csak, mára meg valahogy egyáltalán nem raidelek így fixen, amximum ha annyira kedvem van, beugrok egy pugra de ennyiből kimerült a dolog.
Azért meg nem akarok most olyan klánt keresni, csakhogy esténként fix időben raideljünk, ráadásul egy ilyen régi contentet.Most Legionon úgy is angyon sok fog múlni, jóformán hogy mi lesz a WoW-al. Nem tudom msot mennyien lehetnek aktívak, de valszeg jóval 5 millió alatt. A Legion kicsit olyan lesz mint a Diablo-nak a RoS kieg, próbálja rendbe szedni kicsit a játékot, bár ez már sose lesz ugyanaz a játék mint ami elején volt, csak kicsit próbálnak másfajta tartalmat adni, ami lefoglalja az embereket
-
törölt tag
válasz Vikthor #67437 üzenetére
Az uj jatekosokat nehez megfogni egy 10 eve futo havidijas jatekkal ami raadasul total benan nez ki ha valaki most akarja elkezdeni. Egyszeruen gagyi az amit az uj jatekosok ele tarnak. Inkabb ugy nez ki, hogy ne is foglalkozzon senki a regi dolgokkal (ettol fuggetlenul meg kell venni az osszes kieget 1 pack-ban) hanem kezdjen szepen egy karakter Boost-al es csak foglalkozzon azzal ahol most tart a jatek.
A regi motorosok pedig felnottek es mar nem ott tartanak, hogy szabad az egesz delutan vagy estetol reggelig kockulas megy hanem jo ha csak napi 1-2 ora jatek belefer az idobe.
A jatek bizony nem csak a Casual-os egyszerusitesen esett at de egyre inkabb SinglePlayer iranyba is megy, hogy azok is szorakozhassanak akiknek mar nem fer bele a csapatos tevekenykedes.
En mondjuk teljesen hozzaszoktam a Garrison rendszerhez. Fogalmam sincs mikor voltam utoljara PvE vagy PvP kornyezetben. Ezutan furcsa is lesz majd visszaterni a Legion-os dolgokhoz -
nagyúr
válasz laceszgamer #67436 üzenetére
na ez az, én már megvettem a 2ik hónapra, remélem 23 nap alatt összejön a legendary gyűrű, azt kilépek, mert nem látom értelmét. Lányomnak előfizetem ő hébe hóba játszik, de ő is másképp játszik mint én. Nekem a gear fejlődés jelenti és az együtt dungeonozást-raidelést, de ugye ez is más lett már főleg a raid része, mint volt anno, nincs meg az a feeling, hogy húúú raidbe mehetünk apám! Tudom vannak hc guildek, de annyira azért már "felnőttem", nem fogok én többet hajnali 2-3ig fennmaradni, csak h lemenjen a boss és kötelezően részt vegyek... BC meg a licsking volt az igazi wow, szerintem.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
laceszgamer
addikt
válasz Vikthor #67435 üzenetére
LFR sosem arról szólt, hogy szervezett lenne, max még elején mikor bejött a rendszer pár boss nem ment le sokadjára se.
Legion majd kicsit Diablósr veszi a figurát WoW-ba is, kiderül az a rendszer mennyire lesz életképes, mert jelenleg már tényleg 0 tartalom van, az emberek nagyrésze csak garrison miatt lépked be, 7.0-ig kiszedni belőle amit elhet aztán ennyi.
Ja meg trade chatin más se megy mint a boost jóformán mindenre.
-
nagyúr
Most hogy a 6ik hete játszom, úgyérzem csak a legendary gyűrű küldetése tartja "életben" az előfizut nálam. Tank-dps gearem 706-os, már a mythic dungeonok sem jelentenek különösebb kihívást. HC guildbe nem fogok mégegíszer menni, hogy heroicban toljuk a raideket, így marad az apexis farmolás meg ugye a 900 darab elemental rune gyűjtése. Tegnap elmentem begyűjteni a T6-os szettet is, mert jól néz ki, csak a vállast nem dobta, összes többi pottyant. Majd holnap. Hát ennyi a wow. Ja, még annyi, hogy bár utálom a pvp-t, azt is lenyomtan Ashran szigetén, mert le kellett cseréljem a 695-ös köpenyt. Jó meg minden, de már valahogy nem az a régi BC-s vagy licskinges wow ez... minden azonnal van szinte és olyan "személytelen" kevesebb a csapatfeeling. A LFR-en meg mindenki behúz mindent, nincs tisztelet a tankok felé, nincs meg a fegyelem. Mérgezett egerek.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
DrGonzo22
őstag
válasz Cathfaern #67430 üzenetére
Pont a Method egyik játékosa kapott rohamot, hogy ők ezt már nem bírnák meg nem akarnak úgy progresselni, hogy közben napi szinten artifact powert kell szerezni, vagy hogy ne legyen offspec, stb.
Nekem amúgy meg pont nagyon tetszik ez a speccet választok, nem classt, mert pl. mage-ből "érzelmileg" csak a fire-et szeretem, frostot/arcane-t (arcane-nek szeretem a mechanizmusát, de pl. utálom a hangjait) soha az életbe nem jutott volna eszembe játszani, akkor már sokkal inkább egy destro/demo lock. Bevallom sokkal inkább örülnék, ha lvl1-en el kéne dönteni, hogy indítok egy fire mage-t, az annyit tud, és kész, cserébe gyorsabb lenne a szintezés, meg mondjuk másképp lenne a gearezés (gearban csak ilvl lenne, mint stat, a tier bonusokat pedig achievementre lehetne unlockolni).
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Viktor77 #67431 üzenetére
Azért nem azt fogja jelenteni, hogy 1 spece lesz mindenkinek, de visszatér a mainspec / altspec, ami azért utóbbi időben max azon múlt, hogy az illető mennyit gyakorolt a speccel. Ha elég sokat, akkor lehetett 2-3-4 mainspece is valakinek, és innentől az illető nem "balance druid" volt, hanem "druid". Ami valahol jó, de szerintem elvesz a játékból. Nyilván ha csak vele van meg a team és szeret is vele menni, akkor ugyanúgy tud majd healelni. Ha eddig heal első volt, és a dps lesz a mainspece, akkor ezentúl nem heal első, hanem második lesz. Általában még mythicben sem ezen áll vagy bukik egy boss (általában a "picit több heal és megvan" átfordítható "picit jobb a dps wasd-ja és megvan" és/vagy "picit jobban cd-zik a tank és megvan" mondatokra, nyilván ez minden role-ra elmondható).
-
Cathfaern
nagyúr
És ez jó A dual talent egy kényszermegoldás volt amiatt, hogy inbalancedok voltak a specek / classok, illetve hogy a fix létszámú raidbe kellett belepaszírozni az embereket. Most már mindkettő csak mythicen számít, az előbbi ott is csak a top100-ban, nekik meg nem hogy bőven lesz powerjük váltogatni, de az se gond ha ugyanabból a karakterből kell húzni még 2 altot (legtöbbjüknél már most is így van).
Így eltünik a nem full HC guildekből az, hogy "tudjuk nem szeretsz healelni / tankolni / ranged dps-elni, de az +0.01% esély, hogy lemenjen a boss, szóval válts át". -
DrGonzo22
őstag
Váltani ugyanúgy lehet, (mind a 3 spec között), de a triat-ek nem lesznek aktívak. Egy sima 5 fősre bőven elég. Raidezni meg nyilván 1 spec lesz elég sokáig. Aztán, ha teljesen kimaxolta az ember az egyik speccet a 20/20 upgrade-del együtt, akkor felhalmoz atrifact powert, és abból fizeti a fegyver trait rerolljait. De szerintem a 20/320 megvétele miatt ide sosem jut el senki, legfeljebb a kieg végén. Elvileg a 20/20 nélkül is kb. 3 hónap. Szóval a spec az új class, cserébe elég kiegyensúlyozottnak tűnik a balance, pl. mage 3 specce között.
-
Viktor77
titán
Miért, eddig hogy volt? Én akkor viszek dps geart, ha mainbe már nem kell senkinek. A holy gearem lesz fullos elöször, aztán a dps.
-
Burki
aktív tag
Jól értem,hogy ezzel az artifactos speccvaltasos resetelos dologgal gyakorlatilag a dual talentet,mnt olyat fektették meg teljesen? Ez foleg azoknal a karaktereknel lenne igen kellemetlen, ahol pl tank-dps,vagy neadj isten tank-heal parositassal játszott valaki eddig. Javítsatok ki,ha tévedek,de ez igy nem kicsit vesz vissza a játszhatosagbol szerintem.
Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
-
DrGonzo22
őstag
válasz k.kristof #67425 üzenetére
Igen ez így van, de MMO-n azt olvastam, hogy kb. 2-3-4 hónap egy fegyver összes traitjét megvenni, és csak ezután nyílik meg a 0/20 vásárlás lehetősége. Szóval két fegyverbe költeni az elég lassan gyűlő artifact powert önkéntes kiiratkozásnak tűnik bármilyen jobb guildből, mivel senki nem akar majd olyan valakit, akinek 1 normális specce sincs.
-
k.kristof
őstag
válasz DrGonzo22 #67424 üzenetére
Az artifact power jelenleg úgy működik, hogy különböző itemeket lootolsz vagy kapsz küldetésből például, és azokat kell használnod a kiválasztott artifacton. Tehát van a kezedben egy, meg a táskádban még kettő (DH-nál csak egy, druidánál még három), esik egy cucc, ami ad 100 powert, akkor akármelyikre rátolhatod. A resetet még nem is próbáltam, ha összeszedek elég powert, megnézem.
-
DrGonzo22
őstag
válasz atainprison #67421 üzenetére
Nem úgy értettem, hogy nem lehet beszerezni, hanem, hogy a triat-eket nem lehet (időben) kiváltani. Specváltás után a másik fegyverben 0 trait van megvéve; ha jól tudom, ilyenkor lehet kérni artifact resetet, de az meg atrifact powerbe kerül (annyiba, mint 1 trait vásárlása), szóval, ha az ember elkezd speccet váltogatni, és folyton reseteli a fegyverét, akkor előbb-utóbb lesz 2 üres fegyvere... Ha megvan 1 spec , és lehet mindig (napi szinten dailyből) artifact powert farmolni, akkor működhet az, hogy időnként ezt meglépi az ember.
-
k.kristof
őstag
válasz atainprison #67421 üzenetére
Az első artifactot 100-on szerzed meg, majd 102-es szinten a Class Hallban megjelenik egy NPC-nél egy-egy küldetés a többi artifact megszerzéséhez. Ugyanúgy végig kell játszani a scenariot, mint az elsőnél, csak fegyverenként változik a scenario.
-
Troyan001
tag
-
Troyan001
tag
Redditen állítólag megbízható kiszivárogató szerint július 19-én prepatch.
-
Lirion
addikt
válasz parandroid #67409 üzenetére
nekik pedig nem érdekük, hogy kevés goldból játszanak sokan
Egy hónap game time goldból finanszírozva 20 eur, amúgy meg 13, szóval nekik nagyon is érdekük lenne, hogy minél többen, minél több game timet vegyenek goldból. A probléma az, ha olcsó a token, nem veszik meg euróért, de ha sok aranyba kerül, akkor a játékosok nem fogják in game megvenni, az eurós vásárló meg várhat a goldjára. Egy ilyen rendszerbe nem nyúlhat csak úgy bele a blizzard sem, mert nagy szívás lenne nekik, ha rosszul sül el.
-
warcat
veterán
válasz thomeef #67408 üzenetére
Aham,szóval beraknak egy csomó mindent,ami egyértelműen goldelnyelő fluff (jól kinéző valós előnyt nem adó dolog),hogy odaadd egy vendornak az aranyad megsemmisülésre ahelyett,hogy simán átvándoroljon más zsebébe,valamint megszüntetik a garrisont mint aranygyárat, valamint jön egy csomó új-régi játékos,akiknek kelleni fognak a cuccok amiről lemaradtak,valamint gear(transmog és boe cuccok), és szerinted értékteledni fog az arany?
Fuck logic végülis.
Ezeknek a cuccoknak nem azért ennyi az ára,mert úgy gondolják mindenkinek a zsebében a sokszorosa csörög,hanem el akarják tüntetni,ami belekerült 10 garrisonból aki azt tolta és egy kicsit megvámolni a nagyhalakat (akik vissza fogják tölteni a kasszát,de az arany esetükben ténylegesen megsemmisült,és más játékosoktól szedik be majd)[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz thomeef #67408 üzenetére
Annyiban nem értek egyet, hogy az új kiegészítővel szinte biztosan megnő a játékosszám is, és valószínűleg többen lesznek ezek között, akiknek a pénz nem gond, viszont ahogy visszaérnek, jól jönne nekik némi extra gold, szóval valamilyen szinten számítok nagyobb kínálatra. Az, hogy ettől függetlenül nem fog lemenni a game time token ára, az viszont elképzelhető, azon egyszerű oknál fogva, hogy a Blizzard ott és akkor nyúl bele, amikor, és ahogy akar, a rendszer abszolút nem átlátható, nekik pedig nem érdekük, hogy kevés goldból játszanak sokan. Legyen csak drága az a token, többen vesznek majd valódi pénzért, és teszik fel ah-ba, illetve többen fizetik ki inkább EUR-ban a játékidőt.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
thomeef
őstag
válasz warcat #67401 üzenetére
A token ára lefele nem fog menni. Aki eddig goldból vette az ezután is abból fogja/szeretné. Amíg kevesebb tokent vesznek real money-ból, mint amennyire kereslet van goldból, addig legalábbis biztosan nem, vagy csak nagyon lassan, fél-1 éves intervallumban. Ha ilyen 2 milliós mountok, meg 1 milliós petek lesznek, az azt jelenti hogy még inkább csak értéktelenedni fog a gold. Nem véletlen vezetik be 1 millió helyett a 10 milliós gold capet/karakter. So aki arra vár hogy majd hú de nagyon olcsó lesz a token, az ne lepedődjön meg ha mégsem lesz.
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
Viktor77
titán
válasz benceman00 #67405 üzenetére
Outlanden PvE-zni nem fog (wowprogress szerint). PvP ok, bár az ott lévők nagy többsége azért ment/megy oda mert híres PvP szerver (mármint jó PvP-sek vannak ott), és azt hiszi, ha odamegy instant 2K-ja lesz. Fel fog hígulni a szerver.
-
benceman00
tag
válasz muszurkefal #67404 üzenetére
Nagy vonalakban már csak az AH és a Guild a realm függő, minden más cross.
Itt nézz szét. Szerintem ha alli akkor Outland ha horda akkor Ragna vagy Stormscale.Üdv, ASZPi
-
muszurkefal
aktív tag
Sziasztok!
Elkapott a nosztalgia, viszont másfél év alatt sok minden történhetett.
Ragnaroson hová érdemes visszamenni? Alliance vagy Horde?
Inkább PvP-orientált vagyok, de a PvE-t sem vetem meg.Köszönöm!
-
DrGonzo22
őstag
Nagyon gyengén váltják + nem is legális, tuti nem kockáztatnám soha ilyesmivel az accom felfüggesztését, esetleg végleges bannját. Goldért vett játékidővel is úgy vagyok, hogy egyszer bírtam csak rávenni magam, mert lehúzásnak érzem; inkább játszom szakaszosan (csak akkor vagyok aktív, ha van is content), de a wow maradjon meg játéknak, ne legyen másodállás, és ne legyen kapcsolata a valós élettel.
Persze ez egy jó opció, hogy tudunk gametime-ot goldért venni, de előállhat az a fajta körben forgás/kisiklás, hogy azért játszom, hogy goldből fizessem, amiért nem tudom már élvezni, mert bevállalok egy csomó farmlást, de akkor már belogolok garrisonozni, hogy legyen goldom, hogy játszhassam azt a játékot, amit amúgy szeretek, de így nem élvezek igazán, de lemondani mégsem tudok róla... Ennél nekem jobb az unsub, és híreket olvasok a wowról / nagyon aktívan, és motiváltan játszom közötti váltogatás.
-
warcat
veterán
válasz tepenzed #67400 üzenetére
Most egyébként nem éri meg aranyból venni:
-csóró oroszok szarrábotolják magukat inkább csak aranyból legyen a gametime
-nincs újdonság a játékban ami miatt valaki hirtelen sok aranyat szeretne
-aki meg játszik az is inkább aranyból akarja megoldani ha teheti,mert a jelenlegi avítt tartalom nem érdemel pénztHA sikeres lesz a Blizzard-féle inflációcsökkentés,akkor Legion launch alatt/után visszamegy 45-50k alá EUban
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest