Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sptkyle

senior tag

válasz animatrix11 #25379 üzenetére

2k? És ez fix? Alku van? :D:D (bocs, csak az aláírásoddal együtt adta magát ... tudom, szánalmas poén volt ;))

cl.aci: Ezt most nem értem. Akkor van egy hibád. Amire megtaláltad más fórumon a megoldást, de nem tudod megcsinálni amit leírtak? De akkor miért nem erről kérdezel?(némi konkrétumokat közölve) Akkor ne azt kérdezd, hogy mi lehet a problémád oka/megoldása.... ha az már megvan :)

Ja és sziasztok.:) Régóta olvasgatom már ezt a topicot, de nem éreztem késztetést hogy postoljam a hülyeségeim.2 általános dologban kérném a véleményeteket,egyik sem technikai jellegű, hanem inkább szociális.

1.: Most nem kezdem el szidni a hordát,ez csak egy szimpla kérdés. Miszerint questelgetésnél rendszeres az, hogy képtelen elmenni mellettem egy hordás anélkül, hogy el ne kezdjen csépelni.(érdekes dolog, hogy csak a magasabb szintűek.Azonos szintűek nagyon ritkán ütnek be) Tudom, ellenséges nemzet, meg minden.Nem is sírok. Csak kérdezem.Hálisten ritka a gank, így annyira nem is zavar. Jómagam nem vagyok ennek híve.Szóval a kérdés, hogy ez a fajta hozzáállás Ally-s oldalon is megvan? (ezt ugye nem láthatom)Miért csak a magasabb szintű hordások arcoznak azzal, hogy levernek?Ennyire félelmetes lennék?:D(78-as balance dudu) Legjobb példa erre nemrég történt. Alt-tal questelek(65-ös DK) jön a 68-as Wa,megáll...néz. Ütöm tovább a questmobot,fél szemmel figyelem. Egyszercsak rámcharge-ol.Leütöm, meg a mobokat is.(dk overpower még mindíg), folytatom, amit eddig csináltam. Felkel a gyerek a hullájánál,odamegyek,integetek neki,majd arrébb megyek qustelni.(gondoltam ezért ütött be, hogy maradjon neki is mob) Jön utánam, ugrál körülöttem...nem foglalkozok vele. Aztán egyszercsak SAP,és megjelenik mögöttem a 80-as rugó aki egészen véletlenül a WA klántársa.Persze meghaltam, majd jött a gank.
    Szóval a kérdés konkrétan a hosszúra nyúlt beszámoló végén, hogy ez álltalános Horda mentalitás?(végülis illene a Horda feelingjébe) Álltalános WoW-os mentalitás?(érthető lenne,hisz mégiscsak ellenséges frakciók) Vagy szimplán a tizenévesek élik ki így a "kreativitásukat", és azért vannak kivételek, akik nem ilyenek.

2.:Ez rövidebb lesz.A kérdés csak annyi, hogy az a tapasztalat, hogy nem érdemes 80-ig guildbe menni,mert nem igazán veszik a karimat emberszámba.(persze nem azért, mert Nightelf ;)) Persze 80-asok máshova járnak már mint pl én, de azért a guild tényleg arról szól, hogy 80-on megyünk Ulduar-ba időnként?Vagy csak én kerültem rossz helyre?(most nem egy HC guildről beszélek természetesen.. ez elvileg egy kis "családias" klán, mint azt a taglétszám is mutatja.)

Elnézést a sok firkáért.Remélem nem gond, hogy ilyesmi témát hoztam fel.

"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés