-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diarmand
senior tag
válasz jozefgucci1 #32488 üzenetére
Bocsánat, hogy kijavítalak, de a viselkedésből nem lehet teljes mértékben megállapítani valakinek az intelligenciáját. Fentebb írtam, hogy az intelligencia jórészt az alkalmazkodó és a problémamegoldó képességet jelenti. Egy állásinterjún hidd el, egy intelligens ember jól tudja, hogy mit mondjon és hogyan, főleg ha meg alaposan művelt is mellé, míg fordítva ez nem lesz teljes mértékben igaz. Utóbbi esetben könnyebb kizökkenteni valakit a biztosnak hitt mederből, míg előbbi esetben ez igen nehéz és egy személyes beszélgetés alkalmával ezt is keményen nézik. Természetesen fel lehet készülni ezekre előre, csak nem mindegy, hogy kinek mennyi időt kell erre rászánnia, kinek megy ez ösztönösen. A vág az esze hasonlat is a gondolkodás, a probléma megoldásának gyorsaságára utal. Egy okos/művelt embernek nem feltétlen vág az esze.
Sem a műveltség mértékét sem az intelligenciáját (főleg az utóbbit nem) lehet teljes mértékben leszűrni valakinek egy normál beszélgetésből (most nem kimondottan erre kitalált személyes beszélgetésekre gondolok), maximum annak, aki ért hozzá és tudja mire figyeljen.[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz jozefgucci1 #32478 üzenetére
Nem gondolom , hogy az intelligencia és játéktudásnak lenne szoros kapcsolata.
Nincs is annyira szoros amennyire ezt diegho állítja. Különítsük el egymástól a intelligenciát és a szerzett tudást. A WoTban az utóbbi játszik kicsit nagyobb szerepet, hiszen származhatsz te magasabb társadalmi rétegből (az intelligencia fejlődésére ugyanis hatással van a társadalmi helyzet, a környezet, a lehetőségek tárháza, tehát egy bizonyos fokig alakítható) Yale-i diplomával, ha a játékhoz egy fikarcnyit sem konyítasz, akkor csak magadat szopatod. Nem mondom, hogy nem szükséges a játékhoz egy bizonyos fokú intelligencia, ugyanis maga az int. arra nyújt lehetőséget az embernek, hogy a kihívó szituációkra képesek legyenek megfelelően reagálni, ergo tudjon alkalmazkodni a környezethez és megfelelően alakítani azt, aka. problémamegoldó képesség.
A kettő együtt kell az unicum léthez, mert nem elég nagyon gyorsan és majdnem mindig jól dönteni, tudni kell azt is, hogy pontosan hogyan működik a játék, mik a lehetőségeid az adott géppel, ez a szerzett tudás, amit mindenki meg tud(na) szerezni magának ha akar(ná).
Szépen nyomon lehet ezt követni a játékosoknál, mert rengeteg játékos tudja, hogy mit tud az adott tankkal, mire képes vele, vagyis a megfelelő tudása megvan a játékhoz, de kulcsszituációkban nem hoz megfelelő döntést/nem dönt elég gyorsan (vagy észre sem veszi, hogy éppen akkor fennáll egy ilyen meccsdöntő helyzet), ami által elkerüli az unicumlét.
Senki ne értsen félre, szándékomban nem áll degradálni a játékosközösség 95%-át, mondván, hogy túl hülye a játékhoz, csupán ezt szerettem volna leírni, ha már feljött a téma. A másik, hogy az okosság/műveltség a szerzett tudással azonos. -
Diarmand
senior tag
Ennyire rossz lenne? Miután lett Dickerem, olyan mintha lenne egy kis fogalmam arról, milyen is az Emil A Dickerhez képest milyen?
Btw nem szeretem különösebben a Maxot, nálam egy tisztességes iparostank, semmi több. -
Diarmand
senior tag
válasz Kean_Sorbo #32285 üzenetére
Baszki egy fél rammolás? Na nee
(#32287) szbalogh Be lehet ebbe is kötni, mert elvileg a kiírás úgy szólt, hogy nevezni 11-ig lehet, de játszani csak 9-ig
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz gardzser #32173 üzenetére
Aki szenvedne ezzel a fajta küldetéssel, az vegye figyelembe, hogy a vesztett hp is beleszámít a misönbe. Szal ha csak ezeröt-kétezer hiányzik a teljesítéshez és még full hp-n vagy, nyugodtan lövesd meg magad párszor, ha meg nyerőben vagytok, ki is lövetheted magad, mivel nem kell túlélni. E100-ak és Mausok előnyben.
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz jozefgucci1 #32122 üzenetére
és (#32121) Kean_Sorbo
Elvileg leszek vasárnap délután, mert beugró vendégekre számítok, akik vagy jönnek, vagy nem. Elviszem a csapatot ha mindenki benne van, csak sajna nincs emberem a 1390-be, így jelenleg nincs csapat csata képes tankom, de valahogy megoldjuk
Jozefgucci eltartott egy ideig mire megértettem mit írtál, párszor el kellett olvasnom Egyébként számít a szakasztárs. És fölösleges nekem mérget adni, én reggelire is benzines kávét iszok
-
Diarmand
senior tag
válasz Stigma.HC #31612 üzenetére
Ó, anyám helyett anyám vagy, ne aggódj értem, de kösz
wwenigma
Te nem értesz. Az artysta játékmóddal van bajom. Hogy unalmas, nincs benne izgalom. Egyébként elakartam ezt kerülni, de íme, ez vagy te:
A mögé állított stat az enyém, ami a híresen fosszar Crusader SP-vel jött össze. Ha szerinted ennyire rosszul csinálom, akkor hogy lehet, hogy mégis többet lőttem össze átlagban, mint te, aki itt akar engem/minket oktatni az arty használatáról hm? Sőt, ahogy nézem az M12-d statisztikáját, minden másban is alattam vagy. Mi ennek az oka, ha nem tudok artyzni? Kérlek meséld el hagy viduljunk
-
Diarmand
senior tag
válasz wwenigma #31595 üzenetére
Hawwer olvasd el újra mit írtam, mert elsőre nos, nem sikerült
Azt írtam, hogy unalmas vele a játék. Nem azt, hogy nem megy, nem tudom hova álljak, mit lőjek, hova lövök be, hanem azt, hogy unalmas. Meg hogy két klikkelés közt azt kell bámulnom, ahogy a csapatunk elhullik a rákba, mert nem valami igazzy tankkal jöttem be
(#31598) ddt500hu Figyeltem, nem tanultam meg
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz szallasi007 #31593 üzenetére
Szerintem nem nehéz artyval játszani, csak rohadt unalmas. Én kínkeservesen haladok a CGC felé, de egy éve nem léptem túl az FV207-en, mert nincs türelmem vele játszani. Az, hogy kattintok egyet, majd várok 30-40 másodpercet, miközben csak annyit tehetek, hogy nézem, ahogy az E75-ünk elhullik egy Tigris ellen, hát gg wp. Majd lövök még egyet, ami mellé, megint csak várok... szvz borzalmasan unalmas, ráadásul kb semmit nem tudok hozzátenni a csatához, amivel nyerhetnénk. Vagy eltalálom vagy nem.
Ja és én nem becsmérlem az artyplayereket. Unalmas játékmód, ennyi. Persze nekem is jár a szám, mikor telibeverik a lórit
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz diegho #31295 üzenetére
Jaj papi ne már.
Amin te lovagolsz az az, hogy egy-egy embert hasonlítunk a legjobbhoz. Stimt. Amit mi írunk, hogy ha az átlagot nézzük, amibe az 1 Wn8 (ajánlom mindenkinek megnézni eddi42-t, nemrég mentem vele...) és a 4000 is beletartozik, akkor sehogy sem jön ki 2500-ra az átlag, elnézve a játékosok mennyiségét és minőségét.Megjegyzem itt most nem velünk vitatkozol, hanem a matematika alapjának mész neki, miszerint hogyan határozzuk meg az átlagot
-
Diarmand
senior tag
válasz jr1994 #31275 üzenetére
Én úgy szoktam járni, hogy a nagy izgalomban összevissza nyomkodom a számokat mikor csak a láncot kéne felrakni és véletlenül lőszert váltok. Aztán meg "de faszán visz minden ez a superpershing!" Persze, mert aranyra váltottam vagy ugyanez, hogy "mér sebzek hatvanat egy light tankba???" HE fíling?
No persze azért nem nyomok nagyon gyakran félre, de előferdüljr1994 Régebben már, de bevezették, hogy a kis tűzoltó nem olt azonnal, hiába nyomkodod a gombot szinte azonnal a gyújtás után, egy kicsi mindig leég az emberről. Pont azért álltak át erre, mert mindenki egyből tudta nyomkodni a neki megfelelő gombot és így nem annyira volt értelme a nagy tűzoltónak (eltekintve a csökkentett esélytől). Nem egyszer haltam már amiatt, hogy pont annyi égett le rólam, amit a nagy oltó megfogott volna és így buktam a meccset.
-
Diarmand
senior tag
Diegho-t egészíteném ki annyival, hogy aki nem használna automata tűzoltót, az tegye a manuálist a Q gombra. Amint gyújtanak egyből lehet nyomkodni és nem kell a hatost keresni.
-
Diarmand
senior tag
válasz jozefgucci1 #31152 üzenetére
A Foch valószínűleg kap egy alpha nerfet.
Nem elég, hogy szerencsétlen Foch fos, legyen ultrafos
-
Diarmand
senior tag
válasz MinionFlasH #30950 üzenetére
Hiába gyorsabb, mint a TOG, ha amaz egyszerre tud capelni és védeni a bázist
-
Diarmand
senior tag
válasz Tarill #30939 üzenetére
Rééééégóta van ilyen mod ami a töltésidőt számolja és sosem volt belőle gond, de mondok jobbat. Honnan tudná a WéGé, hogy épp te használsz valami tiltott modot? Ha nincs konkrét bejelentés ellened vagy nem streamelsz élőben, akkor ott és akkor használsz csíter(szerű) modokat, ahol nem szégyellsz.
Azért csíterszerű, mert konkrét csalás nem nagyon létezik a játékhoz. Bár egyszer egy magyar KV1S nagyon bizonygatta, hogy a hegyen keresztül lőttem le...
-
Diarmand
senior tag
válasz jozefgucci1 #30419 üzenetére
Én csak Csíternek hívom az illetőt Különben is, engem megzavartak és nem tudtam koncentrálni
Hogyhogy mennyi sebzésre? Oda van írva.
-
Diarmand
senior tag
válasz mcwolf79 #30327 üzenetére
Valóban nem vagy kutyaütő az E100-zal. Szal neked nagyobb fun az E75, tudomásul vettem
Én azért nem tartottam meg az E75-öt, mert nekem az E100 messze nagyobb élvezetet nyújt a jobb páncél (oldalt rétegelt és forgatva a tornyot tízből eccer lövik be, nincs kupola) és az egyedibb ágyú miatt. Lassan tölt ez igaz, de nincs még egy heavy amelyik ekkorát durranna és ez elé nem sokan szeretnek kiállni. Mellesleg mekkora fun már két lövésből vinni a nyolcasokatMás.
Djuree tagnapi E100 Ász képéből kiindulva nekem csak 29 xp hiányzott a Ászhoz -
Diarmand
senior tag
válasz mcwolf79 #30316 üzenetére
Ne túlozzunk azért. Másoknak azért mehet vele jól attól eltekintve, hogy neked nem megy
Az aranylőszer korában sokkal jobb E100-zal menni, mint az E75-tel, mivel a Heatet imádja benyelni az oldala, ezért sokszor elég csak annyira oldalt állni az ellenfeleknek, hogy ne a hasad akarja lőni (és beforgatni a tornyodat), aztán csak pislog. A toronnyal meg nagyon jól lehet játszani, hogy pattints szinte mindenkit.
-
Diarmand
senior tag
Ha már páncélról van szó, jobb lesz az E100. Sokkal többet tudok vele pattintani a saját tierjében, mint az E75-tel, hiába a 300-as penes td-k és a még gyakoribb goldozás.
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
Már írtam ez ügyben pár napja Kean_Sorbonak és azt mondta, hogy beleveszi a legközelebbibe. Én SP-vel próbáltam rágyúrni a küldetésre, de amíg nincs benne a pattintás, addig esélytelen a győzelem, mivel túl lassú a komolyabb spothoz és nem is megy T10-be ahol több a hp.
Szal sokat és lősz sokat spotolsz, med/light, rengeteget spotolsz keveset lősz light, rengeteget lősz keveset spotolsz td, de hiányzik a sokat lősz sokat pattintasz heavy. Majd kövire talánJah, ezt most mentem E100-zal, csak a csapat volt brutálisan impotens. Sokan voltak a hegyen, mind ott vesztek el, a td-k meg a sarokban gubbasztottak. Szerencsére nem volt arty, így tudtam ezt összehozni. És pattintottam is 5k felett, a végén kínjukban a medek már repesszel lőttek
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
Elnézted Azért kaptál rá Ászt, mert lett epic medálod (nagy kaliber) így győztes xp-t számolt a Rencer. Viszont mivel a meccs sajna bukó lett, a versenykiírás szerint csak az 1027 számít. Mondjuk nekem még ennyi sem jött össze az adott idő alatt sp-vel, persze ha számítana a pattintás is, nemcsak a spot más lenne a helyzet
-
Diarmand
senior tag
válasz jozefgucci1 #30028 üzenetére
Majd az asszony mutat neked újat, én mán nem tudok Nem, h1mpi nem áll szándékomban
Szal igen lejárt, ahogy számolgattam az idei eltelt fél évből majd 5 hónapot távol töltöttem Üdv újra mindenkinek!
Hogy ne csak offoljak az offtopicban, sírnék egy picit, de nem annyira a szokásos témáról (arty, átütés, gold ammo, csapatok), hanem egyes játékostársakról. Azzal sosem volt problémám, hogy néha olyan csapatokat oszt mellém a játék, hogy percek alatt elolvadunk, mert mit lehet mit tenni, sokszor van ez fordítva is. De amit gyűlölök az az, mikor a vérpiros vagy vérnarancs játékosok teljesen fogalmatlanok a pályán az induláskor, ezért mivel nem tud mit tenni, elkezd követni. És mehetek bárhová, csak jön utánam. És nem, nem tudom meat shieldnek használni, mert folyamatosan mögöttem van, állandóan úgy helyezkedik a barom állatja, hogy mögöttem legyen. Nem tudok kimenni lőni, mert hozzám simul és lökdös, ha olyan célpontot lát amit ő is lőhetne, akkor persze lőne ő is, de nem akárhogy. Vagy rajtam keresztül ( ) vagy úgy, hogy ki akar tolni ergo, nem enged vissza, ami miatt engem kiszednek. Mint valami nyomorult pióca rám tapad. Tegnap már odáig fajultam, hogy nagy nehezen kitoltam őket és vagy kint tartottam vagy láncoltam őket, hogy basszák ki mind, majd jól jön még a roncsa. Az elmúlt két napban rengeteg ilyen esettel találkoztam azelőtt hetente egyszer... komolyan mondom félek az induláskor ha csak egy tornyát forgató piroskát látok.
Természetesen ezek SP-vel történtek, amivel nem tudom ott hagyni őket, de farmolni kellene egy kis creditet. -
Diarmand
senior tag
válasz jozefgucci1 #30024 üzenetére
Asszem ezt említettem is neked, hogy ne szokj hozzá a az utolsó előtti álgyú kicsi depressionjéhez, mert a nagynak még ennyi sem lesz
Amúgy meg Hella mindenki
-
Diarmand
senior tag
Csók Elvtársak!
Olvasgatva a fórumot nem nagyon változott semmi, de hát mi is változhatna?
Jah, ma feliratkoztam a World of Warships bétára és nemrég kaptam meghívót, szerintem még ma kipróbálom ezt a nyugis gammát
-
Diarmand
senior tag
válasz sebijani1982 #23553 üzenetére
Semmit. Feljelented őket egyenként és ennyi. Sablonszöveg, de az egy dolog amit tehetsz, hogy megpróbálod figyelmen kívül hagyni őket és úgy érvényesülni valamennyire vagy nem mozdulni, hátha megunják és lelépnek abban a hitben, hogy kiléptél. Kár ezen idegeskedni.
-
Diarmand
senior tag
válasz mcwolf79 #23546 üzenetére
Csak nem az agyhalottak számára
Tudod az agyhalott játékos az az, akinek halvány lila fogalma sincs arról, mit kéne tenni a pályán és az egyik távoli sarokban várja a végzetét, akár top heavyben ülve (há mer jaú tank a zis7, mer' ugyan nem sebzek, de nehezebben is szednek ki A1-ben a bokorból, mint a hulladék tájgerben, yeah!). Vagy azok, akik ész nélkül rohannak előre és hullanak el, mikor a többiek még csak a tornyukat mozgatják a kezdőkörben. És ezek alfajai... na ŐK az agyhalottak és nekik lehetne 400 milis átütésű aranylőszerük, rajtuk az sem segítene. Az átlagos játékos (sárga-zöld), na az ő dolgukat viszont tényleg megkönnyíti.
De azért azt állítani, hogy a fent említett barmok dolgát jelentősen megkönnyíti, erős túlzás. -
Diarmand
senior tag
Csak én érzem úgy, mintha sejtetni akarnál valamit?
Btw azért én sosem sírtam a kiegyensúlyozatlan MM miatt, az csaló játék miatt, sőt, sírni sem sírtam, csak az volt a bűnöm, hogy nem tűröm a hazugságot, a manipulációt és a másik mondandójának teljes kiforgatását és ennek hangot is adtam. No sebaj, elvileg a Csend és a Nyugalom Kertje lett a topic, akkor majd idejárok megpihenni én is, egy-két OP E25 képpel együtt -
Diarmand
senior tag
Jobban belegondolva, arról folyik a vita, hogy fsb szerint van RNG manipuláció, többek szerint nincs. Kicsit meddő a vita, mert elég lenne annyit kérdezni tőle, hogy bizonyítsa be, hogy van. Nem kell a maszlag 37ezer (vagy mennyi) csatával a háta mögött, statisztikák készítése után, a felső 10 és a felső 1%-ba való tartozás után és olyan isteni memóriával megáldva csak van valami, amit fel tud mutatni a sok idehányt maszlagján kívül?
Bár aki egyetért a krumplipászor-féle leírás bármely részével is (ő írta), attól mit várhatunk? Ennyit?
-
Diarmand
senior tag
válasz rlazol #22548 üzenetére
Egyetértek. Én azt mondom, hogy meg kell tanulni alt+f4-et nyomni. Ha látom, érzem, tapasztalom, hogy nem megy, de gurulnék még pár karikát csak úgy, hátha alapon, akkor nem lacafacázok, alt+f4, mert nincs meg ihlet és csak szar vagy középszar csaták jönnek. Lehet helyette száz más dolgot csinálni
-
Diarmand
senior tag
válasz fsb1000 #22538 üzenetére
Ezzel a hozzászólással kb azt jelented ki, hogy nincs is RNG manipuláció. Mert ezzel azt mondod:
Aki talált valamilyen szabályszerűséget a WoT csatáinak kimenetelében vagy más teljesen véletlenszerűen működő jellemzői között, az azt gondolja, hogy valami nem stimmel és keres vagy gyárt hozzá magyarázatokat.
-
Diarmand
senior tag
válasz diegho #22399 üzenetére
Akkor ezért szeretem én is ennyire, karaj a töltése, imádom
Utánaolvasva tényleg kapott egy RoF buffot. Most már bánnám ha kivennék és ehhez kapcsolódik, hogy valamelyik kérdezz-felelekben vagy miben olvastam, miszerint elhalasztják (vagy nem is cserélik) az FV-t, mert nem sikerült megegyezni a múzeummal (vagy valami hasonló).
-
Diarmand
senior tag
válasz Bingisz #22330 üzenetére
Ez teljes mértékben így van. Sokan azt várják, hogy fogd a kezük és szabályosan mutass rá a tank gyenge pontjára, hogy oda lőj és akkor inkább semmit nem csinál vagy csak lötyögnek magukban. Tudomásul kellene venni, hogy a szerencsétlen FC nem figyelhet egyszerre harminc tankra és ha olyan szituáció van amit kihasználhatsz, de a főnök el van foglalva, akkor imprózni kell, persze nem baromságokat pl lerammolni 200 hp-s maust meg hasonlók.
de meg kell találni a megfelelő határokat. Na ez az, amire nagyon kevesen képesek cw-n. -
Diarmand
senior tag
válasz Bingisz #22326 üzenetére
Elöljáróban annyit tennék hozzá, hogy ez a "nem vagyok jó csapatjátékos" dolog nagyon is tudom, hogy mi, mert én is ilyen vagyok. Szakaszban sem törekszem arra, hogy komolyabban együtt dolgozzak a másikkal, nekem olyan szakasztárs kell, aki magától tudja mi a dolga és nem lohol némán a seggemben, hogy majd akkor ő besegít nekem. Amit a legjobban utálok, az a "követlek" írva és/vagy mondva. Nem bazmeg, ismered a tankod, látod a térképet, alkalmazkodj és érvényesülj! Ezért nehéz velem valamennyire szakaszozni, mert nem szeretek együtt menni a másikkal, hogy majd itt meg itt megtoljuk stb... nekem a szakaszozás olyan, mint egy random meccs két vagy három jó játékossal az egyik oldalt, de ezt hosszabb távon. Nem kell a taktik, csak nézzünk rá a térképre és döntsük el mit csináljunk.
Szal el tudom képzelni, hogy miért nem akarjátok az ilyen játékosokat magatokkal vinni komolyabb meccsekre. Félreértés ne essék nem vagyok full retard, ha cw van, akkor természetesen azt teszem amit mondanak és nem dumálok. Csak saját tapasztalatból kiindulva tudom, hogy mi lehet a probléma nálatok egyes játékosokkal. Anno FC-ként nekem is volt dolgom olyanokkal, akik rendszeresen magán akcióztak és miattuk buktunk. Megjegyzem én szívbaj nélkül megmondtam ha valakit nem viszek mert balfasz[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz dfsz34 #17346 üzenetére
Scyllarus: Akkor ezek szerint tévedtem.
dfsz, remélem olvastad Scyllarus hozzászólását, ha esetleg átsiklottál volna felette, ahogy szoktad a számodra kínos információkkal, bemásolom neked:
"hiszen ennek a létét sem ismerik el, csak gyakorlati tapasztalat mutatja." - nem. Elismerték.
Valamelyik patch előtti beszélgetésben maga Serb mondta, hogy belerakják ezt az "utolsó esély" nevű dolgot. Számomra felfoghatatlan, hogy sokan még mindig rácsodálkoznak, és összeesküvést sejtenek, amikor nyíltan megmondták, ez így lesz... -
Diarmand
senior tag
válasz bullseye #17339 üzenetére
Bővebbet esetleg, konkrétumot nem. Theorycraftosok most ugorhatnak.
Mikor plusz bejöttek a skillek/perkek, megszaporodtak azon fórumok (két és fél éve, már akkor), ahol arra panaszkodtak a játékosok, hogy minimális hp-t hagynak egylövéses tankokban. Hivatkozási alap az Adrenaline Rush perk volt. Itt a tábor két részre szakad, a kisebbik rész afelé hajlik, hogy ez csak képzelgés (mint ahogy a manipulációra irányuló feltevések 100%-a), a nagyobbik részük azt mondja, hogy a perk miatt van ez. Tudomásom szerint a WG nem erősített vagy cáfolt meg ezzel kapcsolatban semmit, így konkrétan eldönteni a dolgot nem lehet. Elméletileg. Azonban logikusan szemlélve a dolgot azt hiszem egyértelmű lehet a válasz, a perk miatt fordul elő ez gyakrabban.
Azok tudnák ezt igazán megerősíteni avagy megcáfolni, akik a perk bevezetése előtt is nyomták már nem kicsit. Én játszottam már az AR előtt is és emlékeim szerint jóval könnyebb volt kilőni a másikat, de ez csak egyetlen ember véleménye, csepp az óceánban.dfsz: ez nagyon gyenge volt, nem is értem vele a célod Sebaj, elnézzük, hogy amikor a humort osztották te nem hátul álltál, hanem valahol a WN8-statpadderek sor legelső helyén
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz dfsz34 #17333 üzenetére
Jéé te még élsz? Pedig hogy eltakarodtál az ON topicból Zsolt figyelmeztetésére a statpadder hozzászólásaiddal. Erre most itt vered magad tovább a semmitmondó novelláiddal
Többiek. Most lettünk burkoltan letomatozva lásd: Gyenge játékosoknak még halvány f...ja sincs ezekről
Ő meg most magasztalta fel magát ki tudja hányadjára, lásd: értelmes játékos számít ezekre a dolgokraBtw újfent megtapasztaltad azt, amit egy értelmes játékos már rég tud. Nevezetesen a töltésidő csökkentő perk miatti, egy lövés utáni kis hp-s ellenfeleket.
Megvan a napiszar győztes mondat
Érvelj, ne a levegőbe vagadlkozzMert te természetesen érvelsz bizonyított tények alapján (amit persze csak te tapasztalsz, mert mi nem vagyunk elég értelmesek hozzá) az RNG-vel kapcsolatban. Újfent
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz Cucuska2 #15378 üzenetére
Talán azért játszik valaki tier 4-ben, mert szeret az adott tankkal menni, nem? Vagy ilyen elő sem fordulhat?
Kreditet nem hozza eléggé, legénységet képezni inkább prém tankban szokás
Aha, mert ez Tierek nyolcvan százalékára nem igaz ugye?
De menjünk tovább, a játéktudást nem tier hét-nyolctól kell összeszedni, addig kell(ene) elérni, amíg oda eljutsz
Napi fail.
-
Diarmand
senior tag
válasz kicsitrash #15375 üzenetére
Ez egyértelmű. Azzal a tankkal aminek szar hírneve van, mert nem tudnak vele menni, azzal könnyen lehet ászt gyűjteni. Nem is azért posztoltam ki, mert mindegyik igazzy ÁSZ kör, hanem mert már röhögtem a csataösszesítőkön mikor megláttam azokat
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EAFC 25
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Készlethiányra figyelmeztett az új GeForce-ok kapcsán az NVIDIA
- További aktív témák...
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
- Asus ROG Zephyrus G14 Hordozható Gamer laptop -50% Ryzen 7 6800HS 16GB/1TB RX 6700S 8GB FHD+ 144Hz
- White Félkonfig/AM4/ Csak kártya kell bele.
- 8-magos 17-colos Asus Tuf Gaming laptop: GTX 1650 Ti // 16Gb ram // 512Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest