- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Valorant
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Delta Force béta teszt
- Nintendo Switch
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jagada
addikt
válasz MinionFlasH #29997 üzenetére
Ma hasonlóban volt részem csak T8 csata volt és T1 cuclival trollkodtak volna a jóképességűek, azóta kék vagyok...
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
jagada
addikt
Tengnap volt egy csatám Stalingrad mapon. A 3 top tankunk szakaszozott valami GAME_ klántagok amiből kettő player superunicum egy pedig kék WN8 stattal rendelkezett mindegyikük IS-5 prém tankban ücsörögve míg az ellenség csak pár zöld játékossal büszkélkedhetet a többi tomato volt. Gondoltam ezek majd jól lehozzák a meccset és úgy kellesz rohanni, hogy legyen sebzés mielőtt lefarmolnak mindenkit. Vezettünk 4 fraggel majd az ellen a maradék 4 tankjából kettővel jól befoglalta a baset mivel ezeknek a "pro" játékosoknak a pálya közepéről full HP-val derogált visszamenni resetelni akár csak egy lövésnyit is. Ennyire fontos ezeknek a retardáltaknak, hogy a stathúzás miatt inkább sebeznek még egyet-kettőt minthogy egy kicsit visszaguruljanak és resetelve megnyerjük a meccset? Komolyan ezt sosem fogom megérteni és ha ez kell hozzá akkor soha nem is leszek jó gamer.
-
jagada
addikt
-
jagada
addikt
válasz MinionFlasH #28338 üzenetére
BOT szakasz + Troll szakasz, na erről beszéltem korábban!
-
jagada
addikt
Ma szinte egész nap kék voltam, nem győztem kilődösni a sok troll platoont a csapatomban. Vajon mit élveznek egy t1-es tankkal a t8-as csatában??
-
jagada
addikt
válasz grizlisandor #27964 üzenetére
Akkor most képzeld el, hogy az E-75-el T10-es csatákban is ilyen sebzésekkel fogod csak csipegetni nagyon-nagyon sokáig az ellent, mivel bitangsok XP kell (több mint 110k), hogy felkerüljön rá a top löveg (előtte lánc + torony). A medek zöme de még- egy két light tank is nagyobbakat fog beléd durrantani, míg te cammogsz a nagy lomha dögöddel (moci + 26,5k XP)!
Kell ez neked???Fullosan persze OP lesz, csak addigra megőszülsz.
[ Szerkesztve ]
-
jagada
addikt
A hozzászólásai alapján diegho nyilvánvalóan antiszociális, nem kell foglalkozni vele, bármennyire is jó játékos...
Csak azt nem értem, hogy egyáltalán minek jár közösségbe, mint ez a fórum is[ Szerkesztve ]
-
jagada
addikt
válasz Angel1981 #27804 üzenetére
T4-ben a kis kaliberbe még nem olyan nagyon vészes a skulló ára, de anélkül esélytelen szegény. Nem is értem miért heavy a besorolása, hisszen papírból van hajtogatva, az AMX 40 meg light, holott lomha dög, de saját szintjén meg nagyon jól páncélozott.
[ Szerkesztve ]
-
jagada
addikt
válasz #21346560 #27306 üzenetére
Azért elég idegesítő tud lenni, amikor rászűkülsz egy ellenfélre és nem tudsz lőni, mert mindíg szétugrik a célzókor a rammolásoktól, vagy ellősz az égbe pár nem éppen olcsó gold skullót és tulajdonképpen lehet, hogy pont emiatt megy el a csata.
[ Szerkesztve ]
-
jagada
addikt
válasz rlazol #26731 üzenetére
Azt a tornyot riszálhatod, szerintem bárhol belövi sajnos, nem beszélve arról, ha görgőt lő, nincs több futkorászás előre- hátra. Ismétlem neki fele annyi lövés kell, hogy mehess a garázsba, és ne gondold, hogy az ő tornya nem tud pattintani,a weakspotot leszámítva sokkal jobban pattint ez tény!
-
jagada
addikt
válasz MinionFlasH #26728 üzenetére
Mint azt korábban is írtam, a csaták többségében piroskák, esetenként BOT szakaszok oldalán harcolok és ha nincs 5-6 fragem egy csatában akkor az bukó. Még azt sem tudják, hogy ha foglal az ellen akkor oda kéne menni, ülnek nyugodtan a bokorban és nézik a visszaszámlálást. A T8-as csatában is szeretem a T1-es tankokat nézni a csapatunkban, amikor meg ráírok a chat-en nem érti, hogy mi a baj a szakaszukkal.
(#26727) rlazol: Te is tudod, hogy ez nem ilyen egyszerű, sok tényezőtől függ pl: melyik pálya, milyen terep, mennyire vagy szétlőve (lőszerrekesz, töltő) legénységi skillek, modulok (töltésgyorsító, célzásgyorsító), player képességei, rutinja, hiába töltessz 1-2 másodpercel gyorsabban, ha addig visszavonul fedezékbe és utána egyszerre lövitek egymást amikor kijön. Nem gondolnám, hogy minden esetben f2f a Tiger II jönne ki győztesen.
[ Szerkesztve ]
-
jagada
addikt
válasz lacibacsi #26720 üzenetére
Ezek közül egyedül a Tiger II lehet alkalmas a küldi teljesítésére, de ahhoz kell egy nagy adag szerencse és nagyon láma ellenfél csapat is! Nekem sikerült
Amióta nerfelték már nem op tank a KV-1S és inkább a helyére berakott KV-85-el tolják sokan.
[ Szerkesztve ]
-
jagada
addikt
válasz csapee #26716 üzenetére
Toltam az angol hevy és med ágat, de nem értek veled egyet. A Top lövegek is szar megymagköpködők mind, pl. a cromwell fejlesztett moci nélkül stock ágyúval semmit sem ér, egyszer má el is adtam, de visszavettem. Az angol med és heavy lövegek az összes nemzet közül a legkissebbeket sebzik, igaz gyorsak.
-
jagada
addikt
válasz Tomi0703 #26714 üzenetére
Esetleg tudnál olyan tankot példaként említeni ami nem T10 vagy prém és stocként is kiválóan használható? Én ugyanis 8k csata alatt nem találkoztam ilyennel. Nem gondolnám, hogy nekem nem mennek a német heavyk ugyanis ennek a tanknak az elődei 6 ringesek a garázsban, kivéve a Tiger II-t, az csak 3, de azt el kellett adnom pénz és garázshely hiányában, pedig a HT-15-ös küldit is megcsináltam vele.
[ Szerkesztve ]
-
jagada
addikt
válasz diegho #26710 üzenetére
Dombos pályán IS-3-al T34-el stb tornyozással kicsinálnak, esélyem sincs a papír toronnyal ellenük. Városi pályán lerusholnak, mivel lomha xar vagyok és 3 irányból szétlőnek, vagy bejönnek mellém és megint letornyoznak. Oké, hogy stocként minden tank xar, de azért ezzel nem tudok 5-6 fraget begyűjteni, hogy egyáltalán esélye legyen a tomato csapatnak, főleg amikor egyedüli heavyként harcolok 3-4 másik heavyvel, hála a kiegyensújozott MM-nek.
Ha már a Tiger II lövegnél tartunk, lehet hogy a pen nem olyan rossz, de a az IS-ek ennek a dupláját sebzik, azaz fele annyi lövéssel elintéznek, sniperkedni meg nem fogok beülni egy bokorba, mert akkor meg vagy ledarálják az egész csapatot pillanatok alatt, vagy az arty szed ki nemes egyszerűséggel. Már a Tiger II-nél is T8-ban nagyon kevés az a sebzés.(#26712) Departed: E100-at ezzel a löveggel még golddal sem lövöm be szemből, odaérni mellé meg esélytelen.
[ Szerkesztve ]
-
jagada
addikt
Amióta meg lett az E75 mindíg top tank vagyok (kb.20 csata) sok esetben egyedüli T9. Az egész csapat arra vár, hogy majd én lehozom nekik a meccset, de stock állapotban egy használhatatlan xar a gép. Én senkit nem lövök át még gold használata mellett sem, ellenben engem minden T7- T8 xarrá lő. Lefogadom, ha fullos lesz a gép csak T10-ben fogok harcolni. Olyan jó lenne már a csataképernyőn a lista alján látni magam és csak szépen kibekkelni, vagy a 2-3. sorból támogatva leduplázni, amíg legalább meg nem lesz a torony meg a löveg.
A hétvégén nemegy alkalommal tapasztaltam, hogy a sok agyhalott nemhogy a szokásos módon 0 lövéssel nem segítette a csatát, hanem minden ok nélkül elkezdtek engem lövöldözni hátulról, mikor én megyek elfoglalni a pozíciómat. Roppant idegesítő, amikor egy amúgy is lomha tanknak (T-150, KV-3, KV4 stb.), vagy egy felderítőnek aminek lételeme a sebesség, a csapattárs rögtön az elején kilövi a motorját/lánctalpát/sofőrjét és a sok piroska ennek örül, mivel az ellenséget esélye sincs sebezni a maga kis 17-20 WN8-ával. Sajnos ilyenkor elborul az agyam és hajlamos vagyok kilőni őket aztán meg jön a kékülés, meg a ban. Azzal azért tökéletesen tisztában vannak a kis nyomorékok, hogy csak kettőt szabad lőniük és akkor nincs ban. Jó lenne, hogy amikor a csapattárs engem lőne szándékosan kétszer, akkor én szankció nélkül kilőhetném.
A másik idióta típus, akiknek T5-ben fogalmuk sincs, hogy a bázis befoglalásával is lehet nyerni/veszíteni csatát. Tegnap Ruinberg mapon két részre oszlott a csapat. Mi elmentünk F1-re a bázishoz, a csapat többi tagja felsorakozott A5-9-ig szép libasorba. Mi mind meghaltunk a cap-nél, de azért elég hatékonyak voltunk és vezettünk 5 fraggel. Az enemy többi tagja beállt foglalni és úgy befoglaltak, hogy a csapatunkból maradt 7 tank közül senki meg se mozdult a térkép legfelső szélénél ücsörögve kempeltek a bokrokban, miközben folyamatosan figyelmeztettem őket, hogy kellene menni resetelni mer bukó lesz. Ez sajnos nem egyedi eset, szvsz a játékba a tippek közé minden második alkalommal figyelmeztetni kelle a játékosokat a bázis/cap védelmére. Azt is el tudom képzelni, hogy amikor meglátja a visszaszámlálást a képernyőn a bokorban ücsörögve 0 lövéssel még annak is örül, mert azt hiszi, hogy a csapatnak számol vissza az óra és hamarosan nyerni fog anélkül, hogy bármit is csinált volna az idióta.
-
jagada
addikt
válasz SoulReaver #26568 üzenetére
Esetleg PHun_Cubes?
Lehet nem ártana a tank vagy a háború (War) szót is belecsempészni valamilyen formában, ill. utalni a nemzetiségre.Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
jagada
addikt
válasz jozefgucci1 #26569 üzenetére
A siema/siemka üdvözlő szöveg is benne kellene hogy legyen!!!
[ Szerkesztve ]
-
jagada
addikt
válasz jozefgucci1 #25845 üzenetére
Lassan már csak BOT-ok játszanak BOT-ok ellen és úgy kellesz keresni a hús- vér játékosokat
De minek rakja prém tankokba meg szakaszokba a BOT-okat a WG?Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
jagada
addikt
válasz diegho #25264 üzenetére
Én is ezt bizonygattam neki korábban, hogy az IS simán megeszi a KV-3-at. A KV-3-al csak topként lehet érvényesülni, T8-9-ben xart se ér, kb. freekill bárkinek. De szemmel láthatóan neki inkább szerencséje van vele, bár ha én is többet lennék top vele, mint low akkor más lenne nekem is a hatékonyságom.
-
jagada
addikt
válasz galervin93 #25261 üzenetére
Látom Top tierként vegzálod a kicsiket???
-
-
-
jagada
addikt
válasz zolika15 #21172 üzenetére
Ha nem akadály a prémtank vásárlás akkor tudnám ajánlani az E-25-öt. Aki azzal nem tud kimagasló eredményt elérni az tényleg debil.
Észrevehetetlen, fürge, kicsi és 2 másodpercenként tud lőni a megfelelő felszereléssel és legénységgel. Akár 20 másodperc alatt szinte bárkit kilő full hp-ról, egyszerűen bolondbiztos. Csak beállsz a bokorba és osztod a killt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Milyen autót vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Opel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Sony XPERIA 10 IV 128GB, fehér színben + ajándék
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla