-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
T-54 eladva... ilyen bosszantó tankot rég láttam.... minden 2. csatában leég, mert minimum 2x gyújtják, semmi nem pattan le róla, és semmit nem lehet belőni vele.... borzasztó csalódás...
-
Dobi 562
addikt
Most lightokkal jatszok, mert tetszik a HWK 30, meg huzom az EBR 90-et, hogy meg akciosan megvegyem a 10-est es neha nem hiszem el amiket latok. 3 ellenseges med a mezo kozepen, spottolom oket es tulelik mert nem kepesek a csapattarsak sebezni. En ha kimennek a mezo kozepere papir tankkal akkor 10 masodperc alatt a garazsban talalnam magam, ezek meg onnan ledaraltak a csapatomat.
Persze nyilvan nem az ugyes jatekosok maradnak hatul sznajperkedni de azert durva mekkora kulonbsegek vannak.
-
ooloo
őstag
válasz Dobi 562 #51386 üzenetére
Ja... ez még az eszembe jutott.... vérvörös játékosok úgy tudnak helyezkedni , hogy a profik a fasorban sincsenek . Olyan mintha vonalzóval lemérné , hogy hol van az a pont , amikor még nem látok rá . Vagy ... a vérvörös játékost bekerítettük és jól látja (godolom ) , hogy vége a dalnak . Én az egyik oldalról , három másik csapattárs a másik oldalról . Jól látja a felállást , mert spoton vagyunk. Merre fog kitörni ? Persze , hogy a három tank felé ... grrr....
Szerintem nagyon sok - talán a fele is az - , a gép által vezérelt tank van bent egy-egy csatában . Nem mindig , de hogy nem szökő évente egyszer az is biztos . Annyi forgatókönyv létezik , ahány játékos játszik a játékkal ... de egy biztos , hogy semmi sem biztos .Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
-
Dobi 562
addikt
A 43-46%-os jatekosoknal nem biztos, hogy a kulso tenyezokben kell keresni a hibat. Valoszinu a tank felszerelese sem legoptimalisabb, valamint a mozgo celpontoknal az "ele celzas" bravurjat sem ismerik.
A vicces csak az az egeszben, hogy mikor a vegjatekban talalkozok egy ilyennel a sarokban (marmint o var a sarokban ) akkor a szart is kiveri belolem. Nincs fent xvm de mikor hirtelen egy ilyen kemper elkezd szetalazni, nekem meg atok ul az agyumra akkor tudom, hogy egy ilyen 40-48%-os jatekossal hozott ossze a sors es 90%-ban be is jon.
Ez igy jol hangzik leirva, de valoszinu csak az egom muveli ezt, hogy mely nyomot hagynak az ilyenek. Legtobbszor azert az agyum normalisan mukodik, de az ilyen negativ emlekekre jobban emlekszik az ember.
-
ooloo
őstag
válasz Dobi 562 #51384 üzenetére
A játék erősen befolyásolja a játékmenetet .... veled még nem történt meg , hogy semmit nem találtál el , az amúgy tű pontos löveggel ? Nem lőttél mellé , alá , fölé a 200-300 méterre lévő hegyomlás méretű - egyébként mozdulatlan - tanknak ? Bosszantó tud ám lenni . Lehet , hogy az a "szerencsétlen" a tőle telhető legjobbat nyújtotta , de külső tényezők nem engedték ezt prezentálni ... Bonts egy sört .... mindjárt másképpen látod a Világot !
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
Dobi 562
addikt
válasz Dobi 562 #51381 üzenetére
Mikor velem vannak ugyanezek a jatekosok, akkor meg loszart nem talalnak el kempules kozben. Elobb Siegfried Line-on spottoltam a mezot 3 teljes percen at, 6 ellenfel volt lathato.
Csapattarsak:
Scropion: 5/0 loves/talalat
Sta-1: 8/4
T34/100: 12/3Siman atjott az ellenfel a mezon, 5 perc alatt vege volt az egesz tragikomedianak.
-
Dobi 562
addikt
Birom ezeket a 44%-os palya sarkaban kempelo tehetsegeket.
1. lovesre kilotte a vezetom, 2. lovesre kilotte a toltom, 3. lovesre loszerrekesz. Boldog karacsonyt haver, nem sajnalom toled!
-
törölt tag
Az antiartistáknak szeretettel, egy EBR 105 halála
10:30-kor, csak hogy ne kelljen végignézni!
[ Szerkesztve ]
-
Stigma.HC
senior tag
válasz Dobi 562 #51374 üzenetére
Lenti chat ablakokból csak kettő ilyen van, a többi az gyönyörű jókívánságok tömkelege
(#51375) e-newsee Ilyen csodás helyezkedésekkel dunát lehetne rekeszteni.
Heavy hátul bokorban, TD menekül minden elöl, light végig mondjuk dühöngőben, etcetera-etcetera. Ezek pedig mindig a legindokolatlanabb helyezetkben. Persze mint tudjuk mindenki úgy játék ahogy akar"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
e-newsee
addikt
válasz Stigma.HC #51373 üzenetére
Ez igaz. Tegnap egyedül tartottam fel pár tankot Karelián. Volt egy T-10, T26E4, és egy T95. Persze kellett a háttérből messziről egy Mauschen és egy Skorpi, de ha lett volna vér az ellenfél pucájában, akkor rámesnek, és lazán meglesznek reggelire.
Csata után rámírt a Mauschen, hogy szép volt, szépen tartottam őket, amíg ők csipegettek.
Azt nem firtattam, hogy mit keresett majd 400 méterre az akciótól a TD bokorban egy top heavy."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
ooloo
őstag
Szép teljesítmény ... a felderítős küldetésekhez megvettem az LT432-t és az AMX 13 57-et . Nincsenek illúzióim ... nekem nem fog olyan jól menni , mint Neked .
Három gyerek ... csoda , hogy egy csatát is tudsz gurulni . Nekem 2 lányom van , de már nagyok . Amikor Ők voltak picik , akkor még csak Playstation 1 volt a háztartásban , számítógép nuku . Nekik vettem , de nekem kellett játszanom , Ők csak nézni szerették ... amolyan korai személyi streamer voltam . Egész pofás játékok voltak akkor ... Spyro , Tarzan , Hercules . Innen egyenes út vezetett a PS2-ig . Ott is egész pofás játékok voltak.. Jak and daxter , Ratchet & Clank .Azok a játékok szimplán szórakoztattak . A tankos játék is szórakoztat , de itt már belevegyül egy kis mérgelődés is ..Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
ooloo
őstag
Hmmm... most megfogtatok .
8,767123287671233 csata naponta ... hmmm... elég savanyú . valaki 1 év alatt megy ennyit.
Nem is akartál többet tankozni , vagy a körülmények nem engedik ?[ Szerkesztve ]
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
ooloo
őstag
Megy néhány kört , azt csókolom . Jól érzi magát attól függetlenül , hogy mi a csata végeredménye . Függő biztosan nem lehet .... azoknak jobb az eredménye . És a csataszám is kevés hozzá . Néha irigylem őket , hogy ilyen lazán fogják fel . . Lehet kövezni...
-
-
e-newsee
addikt
-
Papooo
senior tag
válasz #21346560 #51356 üzenetére
Ma ensken, miután elgyönyörködtem a skilles (50-600wn8-ig) játékos felhozatalon, elgurult a csata elején a gyógyszerem.
A kilences kerekessel,, átrongyoltam az ellen sűrűjéba, hogy mielőbb kilőjenek.
Az őrjárat plecsni azonnal meglett, mellé 300 körüli spot is, csak a kerekem sérült volna, de pont befordultam egy 70 wn8-as bokorlakó td lövésébe, aki úgy sejtem, észre se vett.
Biztos meglepődött, hogy egyszer csak ott vagyok előtte és dobom a tornyom.A csatát 4-5 re nyerük foglalással.
Nem haltam hiába!Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
Stigma.HC
senior tag
5! éve kezdtem neki ennek az ágnak, még mindig csak itt tartok. Valami akkoriban annyira nem tetszett ezen a gépen, hogy évente egyszer veszem elő.
Ez a kör is csak véletlen jött össze. De most sajnos baromira ráérek így az ötszörözőkkel legalább gyorsan átviszem.
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
Gyuri27
félisten
válasz Dobi 562 #51350 üzenetére
121, t30, progetto 46 védte a 2 artyt. Úgy kikaptunk mint a szar.
De nincs tk.
Mai nap magyar szakasz 40-44% wr mindhárman. Kettő még csak csak. A lynx az 0 spot 0 dmg 1 perc és halt.
Ráirtam mindháromra. A srác közölte a stat nem minden és ők csak játszanak.
Mondom én i azt tenném ha a játék nem lenne tele ilyen botokkal mint ők.Amd - Radeon - Ryzen
-
Dobi 562
addikt
Nekem mar megint hanyhatnekom van ettol a sok gyava szar jatekostol. Nem ertem miert jatszik heavy-t vagy med-et ha annyi az osszes elkepzelese, hogy beall kempelni valahova...
-
jano_77
nagyúr
válasz Gyuri27 #51348 üzenetére
khm...ismerős szitu, biztos olvastad mert az ON-ban is jelen vagy.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Gyuri27
félisten
válasz #21346560 #51346 üzenetére
Épp ma irtam rá egy pudelre. Mint egy bot úgy játszott 130 dmg hatos csata tehát toptank.
413 csatája volt a szentemnek.
És itt se tudott mit csinálni. El se tudom képzelni t8-ban mizu.
Másik egy skorpió. Aki minden mással el volt foglalva mint a supportal. Mondjuk néztem halál után hogy mozog mit csinál. Teljesen noob. Most kijött neki 2xxx sebzés (gondolom egyszer az életben) mert ez fontosabb volt neki mint a csapatjáték.
És itt a baj. Ritka az a társaság aki a csapatért játszik.
Leginkább megy mindenki a saját faszsága után aztán ennyi.
Mint a mai lynx 6x6. Sebzett 1300-t 2 perc és halt. De ő enne körült. Le is irta. Spot meg 0.
Ezért sajnálom, hogy nincs tk most már. Simán garázsba raktam volna 30 sec után.h1mpi: akkor én meg kussolok. [link]
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
h1mpi
félisten
válasz Dobi 562 #51344 üzenetére
Számomra érthetelen ez. Az alap taktikát nem tudják követni.... egy vak HT-val nem megyek ki a rétre amikor 6 TD várja, hogy szitává lőjjön a bokrok mögül, ahol ha okosan tolják fel se spotolódnak.. Én se vagyok pro, de az alapvető taktikákat próbálom követni minden pályán.
Fully electric lifestyle!
-
Dobi 562
addikt
Ma reggel kapom en is a jobbnal jobb csapattarsakat. A feluk rendszeresen 0-1 sebzo lovessel vegez, csak azt nem tudom hol halnak meg olyan gyorsan mert az biztos, hogy nem a frontot toljak velem. Mindez tier 8-10-ben...
Mikor megkerdezem miert kempel top tier heavyvel a bazison az a valasz, hogy ne szoljak bele, o ugy jatszik ahogy akar...
Erdekes, ha en kosarlabdazni szeretek akkor nem fogok beallni a focicsapatba es kezzel elkezdeni pattogtatni a labdat, dehat ugy tunik nem vagyunk egyformak. Ez mar egy uj (de)generacio.
-
KISDUCK
addikt
Feltettem a [Steel Maiden Edition] pakkot kíváncsiságból, hát szakadok! Ezek a szinkron hangok "SHINE! SHINE! SHINE!"
-
ooloo
őstag
-
kchryss
veterán
válasz e-newsee #51327 üzenetére
Nekem az egyik Scheff-nek írt twitch komment maradt meg a fejemben erről az esetről:
"Ha én Foch lennék, mindig ott lennék ahol nem gondolod."Egyébként mindenkinek igaza van, a foch lehetett volna jobb pozícióban ahol nem csak 1x tud még kitárazni, ettől még Scheff hibája, hogy beleszaladt a csapdába. Közjáték pedig kell, néha rá is kell játszani az ilyen kis apró dolgokra, mert ez generálja a nézettség egy részét.
Sajnos a nyers játéktudás nem elég a nézettséghez. Goodbad például sokkal gyengébb játékos Scheff-nél mégis többen nézik. De említhetném Kajzoo-t is aki az utóbbi idők legnagyobb sikereit elérő magyar wot-osa, streamelt már magyarul, angolul, franciául mégis ilyen 10-20 ember nézi csak.[ Szerkesztve ]
-
ooloo
őstag
Az , hogy minek vesszük a Tibike közjátékát , az szubjektív .... én magamból indultam ki . Hasonló helyzetben én magamat okolnám , hogy miért voltam ilyen óvatlan . Hiszen ott , és feljebb a dombon sorakozhatnak a TD-k , arra várva , hogy a saját nehéz tankjaikat likvidáló ellenséges tankokat kilője , lesebezze . Ez történt ebben az esetben is .... egyszerű hétköznapi esemény . Ezen még csak felszisszenni sem szabadna . Szerintem .
-
Dobi 562
addikt
Az a hely, ahol a Foch kempelt nem volt logikus. Hagyta, hogy bedaraljak a frontvonalukat majd arra vart, hogy egyszer ki tudjon tarazni garazsmenet elott. Egyebkent ez a tipikus TD gameplay a mai metaban ahogy eszrevettem.
Engem a sajat TD csapattarsak szoktak kiakasztani hasnolno szitukban mikor nem jonnek segiteni, varjak, hogy mi meghaljunk a fronton, utana ok leadnak 1-2 sebzo lovest mielott megolik oket.
-
e-newsee
addikt
válasz kchryss #51326 üzenetére
Én is ezen gondolkoztam. Néztem, néztem, és vártam, hogy mikor kezd el csapkolódni, vagy káromkodni, vagy bármi komolyabb reakciót. De igazából ez csak értetlenkedés volt. Egyszerűen nem tért napirendre egy váratlan helyen felbukkanó TD fölött. (Há' miii, há' hogy? Létezhet ilyen? Hogy nem a sztenderd bokor sztenderd gombája mellett táborozik le egy Foch?) Pedig a TD szemszögéből nézve zseniális ötlet volt. Látta, hogy oda bemehet kockázat nélkül, és sportja is lesz, ha valaki arra téved, meg ki tud rá tárazni. Arra úgy is általában heavyk járnak a csihi-puhi után. Én inkább feljegyeztem magamnak.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
kchryss
veterán
Ha szerinted ez "elgurul a gyógyszere" akkor még nem láttál streamert mérgelődni.
Konkrétan én emlékszem olyanra amikor évekkel ezelőtt néztem a kis tinédzser Scheff-et és ő tiszta idegből földhöz vágta a fülesét majd elsötétült a kép, de még hallani lehetett ahogy tombol. Mindezt azért mert egy potenciálisan sok sebzéses körben "csak" 3000-et sebzett a bc25t-vel. És Scheff még a legnyugodtabb streamerek között van. Ismerek jó pár billentyűzet hajtogatót is. -
ooloo
őstag
válasz jano_77 #51324 üzenetére
Azon akadt ki , hogy mit keres egy olyan helyen a csigazabálók foch-sa (fos) , ahol nem lehetne lennie ! Mi az , hogy olyan helyen van , ahol nem lehetne lennie ? Rábaszott .. ennyi . Azért , mert csöcsre vágta egy TD , mert figyelmetlen volt , és mert megérezte a vér szagát ... Nem kellett volna bolond módjára előre törnie ( mint ahogyan én szoktam ) , és akkor talán nem éri ekkora meglepetés . Kedvelem , mert értelmes és intelligens , ha nem gurul el a gyógyszere .
-
jano_77
nagyúr
-
ooloo
őstag
Szakács Tibi kifakad ... [katt] 1óra 52perctől . Hosszasan cifrázza . Elveszti a fonalat , idegeskedni kezd és kiveri a hisztit . Ilyenkor kicsit csalódok benne .
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hogy én mi a f@szé álltam neki megint játszani...?!
Tier X csapat nagy része bázison kempel. Amikor áttör az ellenség, a csapat megindul a másik oldalon.
Átérnek ketten. Egy beáll foglalni, egy jó közel a körhöz egy bokorban, full HP-val.
Aki foglal, az már 80%-nál tart, amikor visszaérnek, és 4 sec alatt meghal. Aki a körön kívül áll, csak les tovább is a bokorból szorgalmasan...Ja, most látom , a péló klánban van....
-
jim bcs
nagyúr
válasz Dobi 562 #51319 üzenetére
Aaaaz szép.
Ászt? Tudod, minden nap máshol van a határ, mikor hol. Én kaptam már olyan gyenge körre ászt, hogy mennem kellett a hűtőhöz és hirtelen felindulásból cisszentettem 3 habosat
[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
Dobi 562
addikt
Erre kaphattam volna egy Asz-t, jo magasan lehet a hatar. Izgalmas csata volt, probaltam vegig a tavolsagot tartani es messzirol
csipegetni.420-as alfa az mondjuk mar eleg komoly egy 9-es meden, elegge lenezo csipegetesnek hivni.Replay ha valakit erdekelne.
-
Gyuri27
félisten
válasz Dobi 562 #51317 üzenetére
Franszia 9-es artyval voltam.
Meccs numerounó: minden fasza. Sebzés, kábitás, lánc, 4 kill adott mindent.
Kövi meccsen az első két lövésnél tudtam, hogy ez nem lesz jó.
Nem is lett. Persze kaptam a noob arty-t. Pedig semmivel nem voltam jobb vagy rosszabb.
Csa a mágikus rng-nek köszönhetően semmit nem találtam el. Ha igen low roll.Amd - Radeon - Ryzen
-
Dobi 562
addikt
válasz jim bcs #51315 üzenetére
Elobb eppen egy 45%-os jatekos baszott ki a garazsba 1900HP-rol E50M-el, o FV 4005-el volt. En lelancoltam 0 sebzessel.
Elotte M103 vilagtalanul jon ki elem, 90 fokos szog. 1* melle, 2* 0 sebzeses lancolas Standard B APCR loszerevel.
De meg ugyanebben a csataban basecamper E50M lepattintotta seggel az APCR-t.Nem kell XVM sem, tudtam jol, hogy mindegyik 40-45%-os jatekos.
Unikumokkal szivesebben harcolok, azok olyan RNG-t kapnak mint en, a tomatok meg vegjatekban feltorlik velem a padlot.
-
-
ooloo
őstag
válasz tankos50 #51312 üzenetére
Hogyne ... befizettem egy lejtmenetre . Szállítják is időben . Csakhogy én 20-30 csatára kértem max , de ez már lassan a duplája . Peches vagyok a maratonok idején , de mindig .
-
tankos50
tag
remélem most is toltatok nekik pénzt , mikor elérhetetlen a szerver
mert olyan csóró a banda hogy nem telik normális szerverre
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Mar megint a 45%-os gyozelmi aranyu jatekosok szopatnak szarra a vegjatekban.
Azt sem tudjak mi az a sidescrape, toljak ki a tankot 90 fokban fedezek mogul es
elso tar: 0 sebzeses lanc + torony + torony
masodik tar: 0 sebzeses lanc + 0 sebzeses lanc + melleMost meg 46%-os IS-3-at lovom oldalrol Skodaval, torony+torony+lanc 0 sebzes
masodik tar masik poziciobol de szinten kb 90 fok: 0 sebzes az oldalaba, melle, sebzo loves...wtf WG?! Ertem en, hogy kell nekik is adni sikerelmenyt de akkor legyen egy kis jelzolampa, hogy most szopatas lesz es nem erolkodok, csak kigurulok ele hogy szarra lojon. Megsporolom a kreditet.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
Viszont akkor a játék fel se tudna cseszni... 😂😂😂
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
Komolyan? Emre már nem játszik?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Opel topik
- Óra topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Samsung 512GB. EVO PLUS Micro SD.,és Foresee 64GB.-os SSD. együtt eladó.
- Lenovo P520: Intel Xeon W-2140 (8/16T - 4.2GHz)/ 64GB 2666MHz DDR4 ECC / 512GB NVMe / W11 Pro / ÁFÁs
- 1db Samsung 870 QVO 8TB (MZ-77Q8T0)
- Iphone 14 pro 128gb Lila eladó
- Új, bontatlan QLED 4K Q80D Smart TV (2024) - több méretben!!