Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Fel
addikt
Ezek az akciók nagyon jók lesznek, de már előre félek, hogy játszhatatlan lesz a játék a sok FUN player miatt.
Most este beléptem 10 körül, hogy hátha..
Hellcat-tel kezdtem: 1.bukta 2.bukta és 3. próbára egy győzelem. Wow! Nem hittem volna, hogy összejön. A Super Pershingünk vérbeli FUN pléjer volt. FUN, mint Fucking Useless Noob.. Hogy valaki csak arra tudjon haladni amerre a csöve fordul.. Notival játszik, egér nélkül??! Ha tolatott, akkor hátracsapta a tornyot, és uccu neki, az előtte lévőktől kapta az átkot. A 3601H-nak volt a legtöbb érdeme a végjátékban, abban hogy a miék lett a meccs. A többi 8-as tankjaink meg tudja a fene mit csináltak korábban..
*Sóhajt*---------------------------------------------------
Hogy valami jó hír is legyen... Az orosz oldal Direct Fire nevű internetes rádiójában volt tegnap egy interjú, amiben Storm-ot faggatták kicsit. A legérdekesebb talán az, hogy az következő 1-2 peccs közül valamelyikben az artikat újra megreszelik kicsit. Ha minden igaz akkor jelentős hatású rebalansz lesz, és végre lesz oldalankénti limit (bár ez lehet csak a tier 7-8-asokra fog csak vonatkozni). Juhhééé! Várjuk szeretettel
Az SPG ákat 10 szintűre bővítése csak jövő év második felében / vége felé, és a kínai TD-ket és artikat is kb. ekkora jósolta. Logikusan az artik tier 10-ig bővítése után jöhetnek a kínaiak. SerB korábban a fórumon azt írta, hogy a kínaiaknál akár 2 TD ágat is össze tudnak dobni.. Elég nagy troll arca van neki, nem tudom komolyan gondolta-e..
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest