-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
xenom0rph
őstag
Fejlesztői hírcsokor #64
Storm arról, hogy miért változtatták meg az automata célzást a 9.0-ban: "A jelenlegi automata célzás néhány jármű esetében (főleg nyitott tetejű artiknál) néha az "üres részre a jármű körül" céloz és nem magára a járműre. Ezt úgy orvosoltuk, hogy bevezettünk egy új pontot ahová az automata céloz. Nem változtatja meg az átütési esélyeket."
Most én vagyok a hülye ,vagy az embert nézik hülyének a wotnál? Ha máshova célzok ,bárhova máshova, már rögtön megváltoznak az átütési esélyeim.
Kíváncsi leszek ezekre a map átdolgozásokra is .Pearl River a kedvenc mapjaim közé tartozik ,de jelentősen megváltoztatták :/
halahala
-
-
jano_77
nagyúr
válasz Bingisz #53191 üzenetére
Nem igazán jó az angolom ehhez, hogy küldözgessek bármit a WG-nek....ellenkező esetben már elküldtem volna őket is! De csináltam én is ilyen szart, persze nem tudom mit lehet ebből leolvasni, mert nem vagyok informatikus.
EU1:
EU2:"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Bingisz
addikt
válasz jano_77 #53189 üzenetére
Elküldöd a ticketet a WG-nek és ennyi. A Teliánál van a gond, nem náluk. Ezért mondtam, hogy bárcsak a WG-nél lenne gond, mert akkor pár nap alatt ki tudnák javítani. De így a WG is csak annyit tehet, hogy szól a teliának, hogy nyeljenek brét, amiért a fél EU szerver sz*pik miattuk.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz Diarmand #53188 üzenetére
Akinek van csapp esze az visz poroltót és eloltja Ne kell hasraesni attól a td-től, nem annyira jó mint ahogy kinéz, álltalában ha felfedik mindenki azt lövi, és akputt, pattintani semit se tud, és míg töltessz rommálőnek
Feltételezem ha akarnék tudnék belőle videót csinálni, feltételezem mentem már vele, amit leírtam az tapasztalat, azért mert pont nincs a garázsban tudom mit beszélek
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz Stigma.HC #53187 üzenetére
Ok, értem, akkor nyilván ez lehet nálam is, de mit lehet tenni?!? Szolg váltást leszámítva!
Ez van, ezzel kell beérnünk oszt fogjuk be a pofánkat?!? Szolgáltató tehet erről vagy a WG (wot)?
Bingisz pl. vagy Te elküldtétek az Ügyfélszolgálathoz a WG-nek?[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Stigma.HC
senior tag
válasz jano_77 #53181 üzenetére
Off topikban Bingisz linkelte mivel lehet megnézni. 14656. hozzászólás
Nekem is hasonlót dob ki a grafikon mint neki. Csodás látvány.
Telia szerverein keresztül érjük el és ott szépen packet loss van, nem is kicsi. Ami annyira nem új keletű dolog mert most rákerestem és már más játékokban is panaszkodtak küldföldi fórumon pl 2011-ből ugyan erre a gondra a telia miatt.De még a wot fórumon is találtam bejegyzést tavalyról.
[ Szerkesztve ]
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
Jolet
őstag
válasz ddt500hu #53184 üzenetére
ammoracket bármi tud lőni ami alkalmas rá, nem a felsőhatár számít, hanem hogy hol találod el...
E4-el, E3-al is lehet simán oneshotolni az IS-7-etjaja nem OP csak ha a sofőr is az ;-)
jano: nem a tré a hibás közvetlen, hanem állítólag egy másik szolgáltató, akin keresztül eléri a wot szerverét
erre az is a bizonyíték lehet, hogy más országokból is van aki szentségel csata közben
és nem is a ping magas, csak a lagjelző villog, mint a stroboszkóp
[ Szerkesztve ]
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
ddt500hu
veterán
válasz Th1sN04ll #53178 üzenetére
IS7-et elvileg tudja mert 2188 a sebzés felső határa. Most volt egy 5300dmg csatám de még mindig nem az igazi. Viszont meglepően fürge, és tetszik a toronymegoldása is.
Jolet Inkább az az igaz, hogy ha célzás nélkül lősz rá valamire és eltalálod akkor 5-600dmg. Viszont semmi köze az OP tankokhoz ahogy itt páran beállítják.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
hogy tudom az EU szervereket letesztelni, hogy mennyi a pingem feléjük?
login.p1.worldoftanks.eu
login.p2.worldoftanks.eu(#53185) Jolet: akár Obj.268 is lehet....nekem pár napja CW sikerült
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz Stigma.HC #53177 üzenetére
de az a tetves TRÉ miért nem csinál vmit, ha nála van a gond?!?
egyébként most játék közben futtattam egy speedtest-et és 11ms volt a pingem és mind a le/fel töltésem normál értéket adott! Akkor mégis mi a rossebb van ezzel a szarral és miért csak a TRÉ-nél?!? Úgy szét vernék vmit a SerB kopasz fején!Az eddigi folyamatos 75-90% közötti találati arányom most soha nem látott mélységekben van emiatt a szar LAG miatt: 45%
[ Szerkesztve ]
-
Jolet
őstag
válasz ddt500hu #53171 üzenetére
100 körülit mentem vele a teszten
az nem igaz, hogy célzás nélkül elég rálőni valamire
fv183 alját szemből - kigyulladt és kalap
50b tornya - 1 shot
BC tornya - 1 shotde ha máshol találod el, akkor jó esetben 500 dmg
eddigi legkisebb értékelhető sebzés egy E4-be 17 dmg-et lőttem golddal szemből :-(
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Stigma.HC
senior tag
válasz Godefroy #53172 üzenetére
Már napok óta erről van szó itt, hogy a t-onlinos felhasználóknak szinte játszhatatlan a játék délutántól késő estig. Ha nem született 100 hozzászólás a témában akkor szerintem egy sem. Megoldás nincs jelenleg.
Valószínűleg szolgáltató váltás megoldaná a problémát"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
eszakas
senior tag
Most akkor a 8.1 holnap frissül 9.0-ra? A teszt szerverrel mi lesz? Azt lehet törülni?
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
dfsz34
őstag
Most beleszaladtam egy érdekes spot kérdésbe. Ketten maradtunk, én t71-el az ellenség wt auf pz4, amin nem volt álcafestés sem.
Elkezdett foglalni északon én rohanok vissza, fel a hegyre, mondom olyan 340-350m légvonalban, sima liba binoval. Hát semmi, nem volt spot. Megyek a c5 alsó sarkában levő bokorhoz és próbálom onnnan, semmi. Az idő meg lejárt.
Igazából alacsony hp volt nekem, azért nem mertem nekirontani és azt gondoltam, hogy simán spotolom egy fullos T71-ből, de nem. Ennyire nem lehet komoly álcája még ha álcahálót is használ. 500m látótáv áll szemben maximum 280-300m távolsággal és ahogy néztem ott olyan bokor nincs, ahova beférne a wt.
Régebben volt hasonló helyzetem, de másik TD, isu és korábbi játék verzió és hellcat-al simán spotoltam onnan. Az ISU-nak csak minimálisan rosszabb a kamo értéke, mint a WT auf pz4-nek.
-
jano_77
nagyúr
SZÁNALMAS, hogy milyen fos így játszani!!!
Nem lehet vmit tenni ezzel a szarral, hogy ne laggoljon......össze fochom magam, hogy végre volna időm, de nem tudok játszani, mert élvezhetetlen!"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Godefroy
senior tag
Hali!
Pár napja érdekeseket csinál a WOT.
A tank mozgása hogy is mondjam kissé hektikus.
Megállok vele ide oda mozog. néha ha fékezek visszaugrik egyet és olyan mintha az előző képkockától folytatná.
Az fps 60 körüli.
A gépet 2 hete installáltam.
Leszedtem a WOT ot, visszaraktam ugyanaz. Ping ugrál 70-96 között.
Összes tankkal csinálja.Valakinek valamilyen 5let?
Arra sosem emlékezünk ami nem jut eszünkbe...
-
ddt500hu
veterán
Egyelőre nem vagyok vele megelégedve. 7 csatát mentem még csak vele de a gold ammo alig akar működni. 5 komoly lövésem volt vele összesen. A 275-ös pennek semmi köze a JT 276-hoz. Inkább átlag 200 150-es alsó határral.
Hangsúlyozom eddig!ui. A videóban lévő 3-ik lövés az általános.
[ Szerkesztve ]
-
erikke17
őstag
Félre ment... -.-
Témához:
Attól tartok ha több HD modell lesz már patch után rengeteget fog szöszölni.. Már mostanában 10-15 percet elidőzik vele miután letöltötte patch-et..
[ Szerkesztve ]
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Jolet
őstag
visszatérve az FV-re milyen szemétség már, hogy legfeljebb 12 tankot tudsz kilőni.. :-(
szemben mondjuk egy maus-al
-
sebijani1982
senior tag
válasz Th1sN04ll #53156 üzenetére
Összesítőt úgy is tudsz "csinálni", hogy ha megvan még az eredeti replay file, azt feltöltöd wotreplays.com-ra.
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
dfsz34
őstag
válasz Th1sN04ll #53156 üzenetére
Egyébként a T34 ki tudja termelni a prémium kaja árát a tesztem alapján (#50368), ha akcióban veszed és akció gyakran van. Alig keresel vele rosszabbul de cserébe észrevehetően több xp-t termel, magasabb átlagsebzést és jobb játékélmény stb stb
Érdemes megfontolni tűzoltó helyett, az szinte alig kell, mert ha hátba kapnak, akkor már általában úgyis mindegy.
-
unravel
őstag
DIGI WOT
(#53148) patrikgtaivs: Nem értem. Ki ő?
¯\_(ツ)_/¯
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Pete55555 #53149 üzenetére
Nem szoktam panaszkodni de ma az MM alkotott érdekeset nálam.
Nálunk két T6-os light volt a legalján (én voltam az egyik AMX 12t-vel) míg az ellennél a két alsó két darab AMX 13 75. Éljen a fair play.2 napja meg hárman mentünk szakaszba 5-9s gépekkel. Legalul voltunk míg az ellennél a legkisebb tank 6-os volt.
Més que un club!
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Lunky88 #53153 üzenetére
Van, nem is keveset. Töltésgyorsító, Fokozott szellőzés, harmadiknak pedig valamit, ami a látótáv növelését segíti elő. A távcső és a periszkóp távcső közül, az utóbbit ajánlom, a Chi-To camo értéke nem rossz, a löveg kiváló, álló helyzetben jól tud sniperkedni, de ha többet mozogsz, akkor nyilván az előbbi, de azt érdemes észben tartani, hogy nem a legfürgébb közepes tankról van szó.
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz dfsz34 #53155 üzenetére
A megmondóemberek tegyenek fel jobbat, örültem hogy sikerült ez is, és túléltem Ha azt nézzük mennyi tank volt az én oldalamon ahol mentünk, plusz azt hogy nem vagyok egy unicum nekem ez bőven jó, kreditet így is lehet farmolni
A vidit ma reggel szerkesztettem mert maga a csata bőven éjfél után volt, megmondom őszintén elfelejtettem leprintelni az összesítőt, kicsit sajnálom de ez van
[ Szerkesztve ]
-
Lunky88
tag
Van rajtam kívül itt olyan mazohista aki játszik Chi-to-val? Milyen felszerelést érdemes rá felrakni?
"Go on… but trick us again child, and your suffering will be legendary even in Hell!"
-
Th1sN04ll
senior tag
[link] T34 egy szerencsés menet fogadjátok szeretettel
-
törölt tag
válasz Napfénysüti #53136 üzenetére
Digi stabil 30-40ms
-
Pete55555
addikt
Hajrá, hajrá. Mondjuk uninstall túlzás, sok idő, mire újra leszedi, meg feltelepül.
Töröld az asztalról, hátha segít.
Össze kéne már végre fogni, és azt mondani, ha ennyi a "sírás" hogy oké, nem játszok, csak ha javítják.
Mert vannak olyan "sírások" amiknek tényleg van alapja, lásd --> lag.
De a WG leszarja, ha sokan így is hajlandóak játszani, sőt még fizetnek is a lagtengerért......Szeretem leracsniztatni...
-
Patrick76496
őstag
A lagokhoz:
Ma felmentem az orosz szerverre kipróbálni, ott milyen. RU3-nál ugyan az a helyzet, RU7 és RU8-on viszont egyáltalán nem ugrál a tank. Cserébe ott a ping több egy kicsivel, de még így is játszhatóbb. RU7-en átlag 100, RU8-on 150.Ott ugye már 9.0 van. Ki szerettem volna próbálni a Historical Battle-t, de nem sikerült. A probléma az, hogy mindhárom szerveren hiába várom végig az 5 percet egyáltalán nem rak be senkit se csatába, mintha nem üzemelne a matchmaking. Csak berakja a játék az embereket a sorba, aztán semmi, pedig bőven lenne elég ember. Az 4 tanktípus mennyiség közül nagy ritkán néha 1-1 ember eltűnt a sorból, gondolom ők megunták a várakozást, és kiléptek...
Kíváncsi vagyok, holnap az EU-n hogy lesz.Amúgy van két-két érdekes küldetés mindhárom történelmi csatához néhány kisebb tanknak:
a) Spotolj legalább ezret és kapsz 20 ezer kreditet
b) Szerezz a csatán belül legalább 150 xp-t és 1,5x-es kredit + xp szorzót kapsz az adott csatára(#53138) unravel: Kérdezd Bacikát.
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
jano_77
nagyúr
válasz xenom0rph #53142 üzenetére
Csak a Stugnál írták, hogy akinek ki van fejlesztve a mostani, az kap egy újat teljesen kifejlesztve, így azt gondolom, hogy a Pz IV-eket majd ki kell fejlesztgetni, de persze lehet tévedek. Majd kijavítanak a jobban informáltak. Stugra is várom az infókat!?
UPDATE[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz jano_77 #53145 üzenetére
én meg majd wár tunderezek meg krájendzsines tankos modernezek.
ezzel meg délelőtt játszok vagy hajnalbanmár most katasztrófa,ide oda ugrál az egész
na de elég már ezekből a lagggos dógokbó,mer még valaki(k) megszónak érte
de rafkós ám ez a rendszer,mer TD meg arty gépekre sarkall!
ott kérem szépen megállok egy helyben, oszt szarok rá hogy ugrál a képernyő.
szal ezt kell venni[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
jano_77
nagyúr
válasz myckey #53143 üzenetére
Én ha lenne lehetőségem, gondolkodás nélkül váltanék a Digire, de sajnos ahol lakunk, csak a Tré-online van jelen! Pedig még Digis dolgozó is lakik a lakóparkban
"A csata-várakozó ablakból el lesz távolítva a Tier-enkénti táblázat."
Vajon ezt miért veszik ki? Mert nagyon szembetűnő volt, mikor adott tierű tankkal, amivel sorban kellett állni úgy, hogy abból volt a legtöbb várakozó!? Mégsem tudott csatába dobni a szutyok játék, mert Ő 2 tier-el nagyobbak közé akart bedobni!?"Egy játékos által naponta elküldhető feljelentések száma 5-ről 10-re nő."
Ezt viszont nagyon pozitívnak tartom és támogatom....ez sem lesz még elég, de örvendetes a lépés![ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
vátsunk szógátatót!
bebaszna!
megyek moóódern tankozni,majd ha esszer kijön
az aranyat meg elkurvázom serbékkel"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
xenom0rph
őstag
Van ez a történelmi csata és lesz pár tank aminek több verziója lesz (pl PZ IV). Ez hogy fog működni? Megkell venni a többi változatot? Vagy bekerül a garázsba?
halahala
-
jano_77
nagyúr
9.0 notes:
"Ha ki van fejlesztve a Stug III, akkor kapsz helyette kifejlesztve egy StuG III Ausf.B tankot, teljesen kifejlesztett modulokkal.
A Stug III neve StuG III Ausf.G-re változik."
Akinek a garázsában van még a Stug III, az kap PLUSZban egy Stug III Ausf B. tankot teljesen kifejlesztve és nem helyette ugye!? Remélem nem veszik el a jó kis Stug-ot!? Az új tankot akkor is megadják, ha már nincs a garázsban, mert elit státuszban eladtam? Mert akkor inkább eladom, hogy legalább a lóvét megkapjam érte!?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Enzolord
addikt
válasz unravel #53138 üzenetére
A prém tankok és az arany megmarad...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
unravel
őstag
Diginél stabil 30-50 ms nagyon régóta.
Más:
Mi történik ha valaki statnullázást kér?
Ezt hívják account resetnek?
Ekkor mindene eltűnik? Beleértve a tankokat is?¯\_(ツ)_/¯
-
dfsz34
őstag
válasz ddt500hu #53127 üzenetére
5 betalált lövés sebzett 3,5e-t meg gondolom a láncleszedéses assist vagy spotoltál ellenfelet, de a spot-ra nem ad annyi kreditet. Ez tényleg közepes eredmény, annak is az alja inkább.
Lőttél hetet és sok hp-t vesztettél. Ezzel a tankkal pluszban csak akkor tudsz zárni, ha nem vesztesz sok hp-t, ami szinte lehetetlen, mert általában hp vesztés nélkül nincs sebzés az ágyúja ugyanis elég pontatlan, szóval vagy kivárod türelemmel a célzást vagy közel mész. Emellé legalább minden harmadik lövésed szép kövéret sebez és persze nem lősz sokat mellé, na akkor lehet pluszos, nekem volt már +6e köröm is vele.
AP löszert szerintem kapd is ki, maximum 2-t szabad vinni, ha több van benne, akkor ki vele. Csak arany. Drága a mulatság sajnos.
Még egy dolog, meg kell várni a teljes becélzást, mert érdekes módon nekem szinte kizárólag akkor adja be az átütést és a brutál sebzést. Eddig a rekordom 2121, amit egy maus tetejébe sikerült bevágnom, örült is neki és még az arty is kiakadt, hogy nagyobbat sebzek, mint ő. Persze lassan céloz, ami nagyon kockázatossá teszi a becélzást és ha mozog az ellen, akkor érdekes betalálni ezzel az ágyúval.
Full hp-ról egy lövéssel eddig csak kilencesek sikerültek, csak a nagyokat sorolnám fel e75, JT és m103.
Az igazi kín, amikor ki kell szedjek 3-400hp ellenfelet, mert az pazarlás, de nincs mit tenni. Az érzés amúgy is megfizethetetlen, amikor kidugja mondjuk a t34 vagy a jpze100 a tetejét és azt hiszik, hogy sérthetetlenek, aztán hamar rájönnek a garázsba menet, hogy nem volt jó ötlet az fv183-nak mutogatni bármilyen részüket is, ha nincs bőven hp-juk.
-
Cseri0058
őstag
ez a lagg amúgy örökre marad? reggel még jó volt, de már most játszhatatlan...katasztrófa amit ez az idi@ta wg művel...
-
Diarmand
senior tag
válasz ddt500hu #53127 üzenetére
Egyet nagyon jegyezz meg: ez az egyetlen olyan tank a játékban ahol inkább álljon szemben az ellenfél, mintsem oldalt. Ha oldalról látsz valakit, nagyon gondold meg, hogy rálősz e, mert a lánctalp előszeretettel nyeli el a HESH-t és sebzel csak 600-at a legpapírabb tankokba is.
Blitz: ha minden HESH lövésed átüt és nem lőnek ki (gyk. full hp-n úszod meg a csatát) csak akkor lesz picit pluszos, egyébként full deficit. Kb 6-7 milliót játszottam el vele eddig
[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
Első csata. Hát nem erre számítottam. A mellélövéssel nincs gond de, hogy a gold ammo egyet nem ütött át. A végén már azt hittem rossz lőszert vettem és betöltöttem az alap lőszert. Mondjuk azzal kiszedtem 1200-ról egy JT-t.
Szóval a 215b oldalba lőttem nem ment át, T54-et nem tudom hol lőttem meg de nem vitte át, az obj.268-at lehet átvitte de ezt már nem tudjuk meg. JT full tökéletes haslövés nem vitte át. Aztán az AP átvitte. Amúgy egész jó csata volt főleg kerülgettem a lövéseket mert a rohadt T54 állandóan felspottolt.Most mehetek 3 kört a Löwe-vel, hogy legyen pénzem.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz #43783936 #53122 üzenetére
18/15 defeat ma átlag 3k sebzéssel, még t71-el is 2.3k-t csináltam (két arty+jt), és minden bukós.
szerintem pár napra felfüggesztem magam.
isu152-t kétszer meglőtték az ágyú mellett, nem tudom miként, de mindkettő üzemanyag-tartályt fogott, másodikra kigyulladtam.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Th1sN04ll
senior tag
Ma hajnalba mentem egy igen szerencsés kört a 8as amcsi prémmel a t34-el, replay-ből felvettem, már töltöm felfelé, nekem tetszett a csata, remélem nektek is fog
-
Jolet
őstag
válasz Angel1981 #53108 üzenetére
megszűnnek oldalt a hegyek cserébe zegzugos sikátorok lesznek ahová a másik oldalról nem lehet belőni, mert dombok takarják a rálátást
nekem furcsa és élvezhetetlen, másnak lehet be fog jönni
-
ddt500hu
veterán
FV215b (183) jármű kifejlesztve.
Elköltött tapasztalat: 234609 .
Elköltött szabad tapasztalat: 391 -
K6000
aktív tag
válasz Lunky88 #53112 üzenetére
Nálam csajok vannak a tankban, hiányos öltözetben. (khmm egyenruhában) Nekem csak a nevük tűnik fel. Helmut -nak (sofőr) termetét meghazudtoló mellmérete van, szőke, kékszemű, és egy 150 tonnás E-100 tankocskával jár manikűröshöz
Ráadásul Hans a legjobb barátnője aki hasonlóan jó adottságokkal rendelkezik, és mellesleg a főnöke. (Hogy mit csinálhatnak ezek amikor nem himmeldorf-on lövik az ellenséget?)ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72
-
Bingisz
addikt
válasz Simulacrum #53109 üzenetére
Nem, mert a sima moderátoroknak nincs hozzá joguk.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
myckey
veterán
válasz Simulacrum #53109 üzenetére
persze!
és mellé küldenének egy méretarányos wz-131 modellt is,csak hogy életed végéig emlékezz eme jeles eseményre"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Simulacrum
senior tag
válasz Angel1981 #53095 üzenetére
Én szeretem azt az új pályát, ezerszer jobban, mint a Hidden Village-t. Délről D6-ba megyek, északról meg E4-be, tehát mindkét oldalról középre. Innen a szituáció kialakulása után akár a városba, akár szélre szépen ki lehet menni, illetve el lehet suhanni az arty-ért is.
Életem egyik legjobb meccse, egyszerűen azért, mert eddig mindig elcsesztem az ilyeneket, most sikerült megnyerni. Végre meg lehetett volna a Kolobanov medálom is, de sajnos volt egy afk játékosunk.
Ha írnék a WG-nek megadnák utólag vajon? -
LK
addikt
Köszi a tippeket Jolet-nek is! A VK45.02 A-val figyelem az eseményeket,és ha sikerül oldalba kapni valakit,azt teszem. Sajnos sokszor pakol be 4-8 db T10 és pár db T9 ellen,ilyenkor marad a repesz lőszer,WT-ket,Arty-t,és másokat oldalról is jól szed.
T9-es tankok javítása mennyibe fáj? (pl. IS8? )
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
PR0JECTNR56
addikt
Rettenetesen utáltam a mini-Párducot és igazából nem a jármű volt ennyire rossz, hanem a csapatok, de így is büntetés volt vele játszani (26%-os winrate azért kicsit letöri az ember kedvét, azóta már sikerült felmenni 46%-ra, ha eléri az 51% környékét és meglesz az XP a Párducra, akkor eladom).
Ma is volt egy abszolút vereségnek kinéző kör, de végül sikerült lehozni. Tehát klassz kis gép ez, viszont a Type 4 Chi-To még mindig a kedvenc közepes tankom T6-ban. -
Iron Funeral
őstag
válasz mcwolf79 #53090 üzenetére
Rammer/Stab/Venti
Rammer/Stab/EGLDTe döntesz, hogy mit akarsz, gyorsabb célzást, vagy egy kicsi-kicsit mindenhova. Szerintem hosszú távon jobb az EGLD, én már-már agyfszt kaptam a célzási időtől.
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
K6000
aktív tag
válasz #43783936 #53093 üzenetére
Sajnos én is így vagyok vele de jó tudni, hogy a wg ezzel a tankkal nem csak engem rakott a szerszám rossz végére
(#53098) Jolet
kell egy jó pozíció és el kell találni a gyenge helyeket miközben magad távol tartod a sebesüléstől :-)
Hát én ilyen videókat vadászom, mert ennek a szerencsétlennek az álcája igen gyatra (másképpen nem tudom távol tartani magam a sebesülésektől), a 400 méter és felette távolságból meg egyszerűen nem tudok gyenge pontokat lőni, vagy bennem van a hiba vagy a tankban nem tudom...
Próbálom én, de ez a 2 dolog valahogy üti egymást, ha közel megyek, hogy tudjak gyenge pontot lőni, akkor én is célponttá válok, ha meg távol tartom magam, akkor meg nem tudok gyenge pontot lőni. Középút nincs mert ott meg is lőnek, meg le is pattanok.ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72
-
emre
veterán
Én is csak azért jegyeztem meg mert érintett voltam benne, az idő tájékán még egy 5770 cf-el toltam, elég jó fps-el, ami aztán egyik napról a másikra megfeleződött.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Sweet.tv - internetes TV
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- BMW egyedi montain bike bicikli 26-os
- DDR4 DD5 8G/16G Memória modul
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest