-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Th1sN04ll #53797 üzenetére
nem tom', nekem van közel 3k meccsem az e75-el, azért nagyjábóli rálátásom talán már van a dologra, hogy hol lövik át, meg hol nem... és hol igen, hol nem...
tegnap t29 3/3szor belőtt ott, szemből...(#53795) Djuree:
oldizé mod...A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
unravel
őstag
válasz jano_77 #53792 üzenetére
Akkor két dolog lehet:
1 - nem jót írtál át.
2 - bugos az xvm, ahogyan a látótávköröket sem jeleníti meg ha engedélyezve van.Szeretnék megkérni valakit, hogy próbálja meg elmagyarázni Th1sN04ll -nek, hogy csak tréfáltam. Pedig még mosolygó arcocskát is tettem a mondat végére, de ez "gondolom eszébe sem jutott". Köszönöm.
¯\_(ツ)_/¯
-
veterán
-
MinionFlasH
senior tag
válasz GaburroSan #53791 üzenetére
Like!
Én is így jártam az eddigi 30-40fps-em leesett 15-20ra Ráadásul tök pixeles csúnya lett full hdn... very nice!
-
GaburroSan
aktív tag
VISSSZZZA A NYÓCPONTKILENCET!!!!
-
Remus389
veterán
ahogy látom, kissé sietősen adták ki a 9.0-át
FPS esések, fagyások, engem pedig nem enged be a játék
majd vasárnap lesz ismét időm rá, addigra kikalapálják a 9.0-át
-
RaZroX
addikt
nem ide[ Szerkesztve ]
This is the way
-
mrszitya
senior tag
Crashing M18 Hellcat bug – Beware
for those, who didn’t notice this yet. Patch 9.0 came with a very nasty bug – when playing (specifically) M18 Hellcat, the game crashes in battle from time to time. The existence of this bug was confirmed by numerous WG staff posts, for example here. Developers are aware of this issue and according to Wargaming info, they are working on a hotfix (for this issue only, not for FPS drops).
(FTR)
-
unravel
őstag
válasz jano_77 #53783 üzenetére
(#53783) jano_77: C:\Games\World_of_Tanks\res_mods\xvm\configs\-a konfig neve-\playersPanel.xc
(#53756) Th1sN04ll: "Mondjuk az nem úgy volt hogy a lerepülő tornyokat lehet tologatni?"
Persze, azzal menne el a fél meccs, hogy a csapat focizik a tornyokkal.[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
GaburroSan
aktív tag
Skacok kezd felmenni a pumpám!!!
Szakaszoznánk!Meghívnak, elfogadom!!!!Erre el kezd forogni a fogaskerék és szinkronizál!!!
A FASZOMAT SZINKRONIZÁLJON MÁR!!!!!!
Másnak is csinál ilyet?? -
RaZroX
addikt
Tök jó ez a 9.0 meg minden, csak kár, hogy fele annyi fps-em van mint eddig....
This is the way
-
jano_77
nagyúr
válasz unravel #53777 üzenetére
hol találom ezt a playersPanel.xc filet? Az XVM editoron belül engedélyezve van a felspottolt ellenfél jelölése.
illetve tud-e vki olyan gyenge pontos mod-ot, amiben már a HD modellek is benne vannak?
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
mrszitya
senior tag
98%, hogy ezzel van a problémád összefüggésben:
A World of Tanks esetében, még a legelső mod telepítése előtt érdemes a játék főkönyvtárának 'res' mappájából az alábbi NÉGY mappát átmásolni a modok számára fenntartott 'res_mods/0.9.0' mappába. Mindezzel számos, modok okozta hiba megelőzhető!
res / audio + gui + scripts + text mappák => res_mods / 0.9.0
Szóval:
1. Elképzelhető, hogy egy hangfájlokat tartalmazó mod bepakolt valamit a res_mods/0.9.0/audio mappába (helyesen), te viszont előtte nem tetted be oda az összes hangfájlt a res/audio-ból (helytelen módon).
Ebben ez esetben viszont kizárólag a res_mods mappából fogja beolvasni a hangfájlokat, vagyis amit ott talál.
2. Inkompatibilis hangcsomagot tettél fel a res/audio mappábaMegoldás:
1. res_mods/0.9.0 kiürítése, fenti szabály szerinti másolgatás, modok újratelepítése, de figyelve arra, hogy egyik se rakjon SEMMIT ezután a res mappába, csak és kizárólag a res_mods-ba. Ha bármi mod-gond van, eztán elég lesz üríteni a res_mods/0.9.0 könyvtárat
2. ha van audio mappás bizt. mentésed a res-ről, akkor használd, aztán az 1-es pont
Ha nincs mentés, akkor link, aztán az 1-es pont[ Szerkesztve ]
-
Bingisz
addikt
válasz Th1sN04ll #53771 üzenetére
Köszi!
Amúgy a végén a T95 spotolt be folyamatosan, gondolom periszkóp volt rajta. A T30 meg tényleg buta volt, de szerencsére akkor az egyszer türelmes voltam, és megvártam amíg kijön. Mondjuk a vége előtt 6 másodperccel sikerült, szóval ilyen utolsó esélyes volt a dolog.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
SoulReaver
veterán
6. érzék+női hang nincs meg valahol?
-
jano_77
nagyúr
mit kell ahhoz az XVM-en belül beállítani, bepipálni, bármi, hogy a felspottolt enemy-k neve mellé oda biggyesszen egy pontot, felkiáltó jelet, bármit?!?
-
Th1sN04ll
senior tag
Fogadjátok sok szeretettel Bingisz WZ111 1/4 ámokfutás, Tank Ász, Acélfal, Top Gun
Köszönöm a lehetőségetHa bárkinek van hasonlóan impresszív visszajátszása, és szeretné viszont látni a képernyőn nyugodtan keressen meg, megcsinálom szívesen!
-
emre
veterán
-
Djuree
félisten
tegnap miután elindult a csata, mentem egy tank mellett, teljesen mellé értem és odaértem az oldalához, aztán megálltunk és nem tudtunk mozdulni, mintha összeragadtunk volna. aztán kb. 10mp múlva a map másik felére teleportáltunk.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
az xvm-hez honnan lehet találni egy teljesen alap xvm.xc-t? a letöltött xvm-be nem találok.
a másik hogy hogy tudom átírni benne hogy wn6-ot mutasson ne wn8-at? sehol nincs ilyen opció benne...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
psycroptic
őstag
válasz Antonius1978 #53744 üzenetére
Azon az oldalon csak arról van információ, hogy a moderátor továbbította a hibát a fejlesztőknek, akik rá jöttek a hiba okára és javítják. Időpontot nem mondtak, arra vonatkozóan, hogy meddig tart majd a kijavítása.
PSNID: Tomy83PS
-
jano_77
nagyúr
Feltettem a Genom-os ágyú és motorhangokat, de vmi brutál szar...szaggat főleg sniper módban! Másnál hasonló?
-
Enzolord
addikt
Ott a két szerver pingjének kellene lenni...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Joe-T
tag
Sziasztok!
Tegnap este felment a frissítés. 9.0-ás lett a játék, de a hangok teljesen eltüntek! Semmi hangja a programnak! Valaki nem tapasztalt hasonlót!
Most a Gnomefather motor és löveg hangok vannak fent, de előtte mod nélkül sem voltak hangok!
8.11 alatt az előbb említett hangmod volt fent illetve egy Sniper sight nevezetű célzó mod.Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!
-
RAiN91
őstag
Van rá mód, hogy normál grafikai motor esetén és olyan szép legyen a víz, mint fejlesztetten?
Eddig fejlesztetten toltam, be tudtam úgy állítani, hogy szép és gyors is legyen, de most már csak normálon megy gyorsan, és olyan a grafika mint a HL1-ben régen.. -
emre
veterán
válasz belaazallat #53750 üzenetére
Szerintem is, de az mindig is ilyen volt.
más.....
A két error helyett normáliséknál minek kell lennie?
Annyira nincs kedvem most ezzel a csili-vili szarral játszani, hogy gondoltam helyre teszem ezt is."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
jano_77
nagyúr
válasz #43783936 #53748 üzenetére
Kikapcsoltam, de ugyan olyan szar lassú....még a mozgása is mint egy lajhárnak.
Lakeville-n a fenti bázistól, ha a völgy felé indulok, akkor konkrétan nem akar fordulni a tank....ennyire azért nem volt ott mocsaras a terület! vagy tévedek?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
L4mie
veterán
válasz Napfénysüti #53751 üzenetére
Nekem tegnap csinálta, hogy beakadt egy állásba mintha szétlőtték volna a tornyot nem hiába forgattam a célkeresztet nem követte le, közben teljesen egészséges volt, fura bug....
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz belaazallat #53750 üzenetére
Az mondjuk tényleg katasztrófa a Hellcaten. Sokszor rá kell segíteni az alvázzal is.
Més que un club!
-
belaazallat
addikt
Szerintem a lassú torony forgási sebességgel lesz problémája.
Szerk:
(#53751) Napfénysüti
A sok amcsi td-nek lassan forog a tornya, mivel ha jól tévedek kézi erővel forgatták.[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
jano_77
nagyúr
válasz jano_77 #53740 üzenetére
Nem tudom mi volt a gond, de egy újra indításnak köszönhetően most már mindent mutat, mint korábban.
VISZONT?!?
A hellcatnek eddig is ennyire lassú volt a célkereszt követése? Régen játszottam vele, de vmi borzalmas, milyen lassú, egyszerűen nem tudom követni az enemy mozgását!"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Enzolord
addikt
válasz #43783936 #53723 üzenetére
Valószínű, éjjel nappal Capelest...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
xAttilax
őstag
Nem sokan nyomják mostanában E-25-el, 2600 dmg, 4kill és ez tank ász....
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Antonius1978
addikt
válasz psycroptic #53730 üzenetére
En sem hasznalok semmi modot...Azon az oldalon nem talaltam megfelelo orvoslast a hibara...Na mind1, ha ez igy megy, akkor jon egy szep nagy piheno, addig amig mindent helyrekalapalnak, ha meg nem, akkor bye-bye WOT, mert ez igy jatszhatatlan es unok agyutoltelek lenni...
-
eszakas
senior tag
válasz #43783936 #53739 üzenetére
Nem tudom te hogy vagy vele de nekem vírust jelzett rögtön a nod
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
jano_77
nagyúr
1-es megoldás működött, de a második sajnos félig még mindig.
Itt az eredmény:
jobb és baloldalon a csapat paneleken nem mutatja a játékosok színezését illetve az esélyt sem az elején illetve régebben mutatta a garázsban a szervereken a pinget...ezt sem mutatja most?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
törölt tag
Ha valinek nincs kedve bajlódni a modokkal itt van egy kis saját válogatás.
Jacktor modpack+Locastan minimap némi egyéb buherációval.Nem fagy, nem lép ki, nem akad.
[ Szerkesztve ]
-
csoki
senior tag
-
-
jano_77
nagyúr
válasz Bingisz #53729 üzenetére
Lehet igazad van
Tud arra nekem vki segítséget adni, hogy sniper nézetben miért lesz a teljes kép "zöldes" beütésű?
Illetve az XVM-nek csak részei működnek, ez mitől lehet? Feltettem az utolsó 9.0-s XVM, majd bemásoltam az én eddig használt xvm.xc file-omat és nem nagyon akarja azt mutatni, ami ott benne be van állítva....mitől lehet ez? Aktiváltam azon a bizonyos oldalon!"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
psycroptic
őstag
válasz Antonius1978 #53725 üzenetére
PSNID: Tomy83PS
-
jano_77
nagyúr
válasz Bingisz #53727 üzenetére
Akkor biztosan rosszul olvasom a Jármű módosításokon belül a 4. mondatot!?
-
jano_77
nagyúr
Arról volt szó, hogy a Stug III B-t megkapja az, akinek teljesen kifejlesztett STUG a garázsában van?!?
ezzel szemben én nem kaptam meg, meg kell vennem.....MIÉRT?!?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Antonius1978
addikt
Valakinel van olyan, hogy csata utan kifagy az egesz szakramentum, es nem enged vissza a garazsba, aztan egy bizonyos ido elteltevel megszakad a kapcsolat ?
-
Jolet
őstag
feltettem a locastant, most meg eltüntek a spotolt játékosok nevei elől a lámpácskák...
vissza lehet az varázsolni?
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
törölt tag
Ma megtaláltam a WN8 rendszer legnagyobb vesztesét.
34000 csata 2900 körüli effi és 1300 WN8.
Szegénynek mennyit kellet stathuszárkodnia, erre jól kitoltak vele. -
emre
veterán
válasz belaazallat #53720 üzenetére
Köszi!
Akkor valami bekavar nálam."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
ddt500hu
veterán
Az egyik legjobb menetem mióta wotozom. Sajnos csak első osztályt ért. A végén az ammorack azért kárpótolt.
Jagdtiger 8000dmg.[ Szerkesztve ]
-
-
emre
veterán
Grafikai tulajdonságokat csak én nem tudok állítani a garázsban?
Játék közben látszólag engedi."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Balage76
senior tag
válasz Dr_Syrex #53710 üzenetére
Én innen töltöttem le.
A re_mods mappába lévő Mmap.xml fájlban van egy <keycode>25</keycode> kezdetű sor.
Itt a 25-öt írd át 17-re és akkor a bal CTRL-ra működni fog.
Ugyanebben a fájlban van egy <bigmapsize>650</bigmapsize> kezdetű sor, amiben a szám változtatásával tudod méretezni a beugró térképet.
-
PR0JECTNR56
addikt
Tehát, a csata közben asztalra kidobáló buggal kapcsolatban:
A WG már észlelte, dolgoznak a javításon.A topik 3. oldalán van egy lehetséges megoldás, aki elég ingert érez hozzá, tegyen vele egy próbát.
-
-
-
Balage76
senior tag
válasz mrszitya #53636 üzenetére
Azt hogyan lehet megoldani, hogy a nagyítás nélkül, a jobb sarokban lévő minimapot átméretezzem nagyobbra?
Elég nagy felbontáson játszom és mivel a minimap mérete adott, a felbontás növekedésével egyre kevésbé informatív/látható. Ezen a videón például elég nagy, így már nem is lenne értelme a nagyítgatásnak. -
Dr_Syrex
senior tag
válasz unravel #53707 üzenetére
Nálam továbbra sem ugrik be a nagy térkép középre a bal ctrl-t lenyomva. xvm-ban kikapcsoltam a minimapot, de úgy sem ment.
Biztos én vagyok ügyetlen, de csak nem akar összejönni. Az Mmap xml fájl meg oroszul van, szóval az sem egyszerűRosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
Lunky88
tag
Miért érzem úgy hogy a 9.0-val több retardot is kaptunk? Prokhorovkán KV2-vel úgy kezdődött a csata hogy egy gyökér t34-1 csapattárs belémlőtt, kiütve a vezetőmet...
"Go on… but trick us again child, and your suffering will be legendary even in Hell!"
-
törölt tag
-
unravel
őstag
-
L4mie
veterán
Srácok nekem összvissz pár addon kéne, hogy jobban érezzem magam
-mapmode hogy lássam hol tűntek el az ellenséges tankok.
- dmg beérkező /gold detector/ + dmg kiosztott
- közepes zoom mert a maxon sokszor kimegy a célzókörből... és akkor wtf.ehhez mi kell nekem xvm gondolom meg specifikusan levadászni az addonokat, xvm telepítése ugyanannyi mint egy sima addoné? bemásolom a res_mods mappába 9.0 könyvtárba és megy?
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Jolet
őstag
mivel az xvm nem mutatja a minimappon az észlelési köröket arra gondoltam, hogy felteszem a locastan minimappot
az lenne a kérdésem, hogy ha csak telepítem, akkor nem akadnak össze?
illetve szinte naponta frissítem az xvm-et, az nem fogja felülírni a locastant?WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
emre
veterán
válasz xenom0rph #53698 üzenetére
Nem tudok mit mondani, nem ezt használom, hanem DeadSalfey-félét, és jobbára csak replay-vel próbálkoztam hogy működik-e.
(#53701) Veatta
Jól mondják, az oldalon újra aktiválni kell, valamint úgy tűnik minden xvm változtatás után is.
Én most gyalultam le a tegnapi próba verziókat, és az újat megint aktiválnom kellett. Azt viszont hogy hányszor lehet ezt megtenni, illetve ha korlátozva van és elértük ezt a mennyiséget utána mi történik nem tudom.[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
scyllarus
veterán
válasz Dreadloord #53700 üzenetére
Nem, nekem nem az, megszenvedtem vele, főleg az elején a kis ágyúval. Utána meg én voltam vele sokáig nagyon béna. Mostanában akkor érzem úgy, hogy nem volt rossz a kör, ha olyan 1500 sebzés legalább meg volt. Nyilván csapatfüggő, kedvfüggő, randomistenfüggő stb, de úgy érzem, ez különösebb megerőltetés nélkül (átlagos) teljesítménnyel hozható vele. Én teljesen sárga játékos vagyok, de a csatáim kb harmadában ez azért összejön vele, amióta fullos és a legénység is 100%-os megvan. Azon vitatkozhatunk ugyan, hogy átlagos vagy átlag feletti teljesítmény ez, de az egyértelmű, hogy az unicum szinttől azért messze van, és én ezt nem értettem.
Veatta: újra aktiválni kell, ha jól tudom.
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Napfénysüti
nagyúr
Na ha jól látom akkor nem is lett rossz ez a 9.0-ás patch. Én egyedül azn fps-től féleg gyengébb gép tulajként, remélem este ki tudom próbálni.
Més que un club!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tovább pörög a DeepSeek-őrület
- HTPC (házimozi PC) topik
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Utolsó nagy frissítését kapta meg az Xperia 10 V
- Xbox One
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- BMW egyedi montain bike bicikli 26-os
- DDR4 DD5 8G/16G Memória modul
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest