-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz jimmy74 #53399 üzenetére
nem még nem, csak kihúztam aztán bedőltem az ágyba.
nagyon szenvedős stockon? szerencsére az ágyú ami 16k xp, a többi csak 1-2k xp ami nincs meg motor ilyenek.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
senior tag
-
mcwolf79
veterán
Üdv All!
A mod-ok telepítésénél mindig a felülírást kell választani, ha másolom be a dolgokat a res_mods mappába?Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
veterán
válasz Cray Tyler #53352 üzenetére
13.4-es driver.
a postot nem találom, a driver iszont ez, és tök jó 5870 mobillal.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
unravel
őstag
válasz Lunky88 #53383 üzenetére
Nekem be sem tölti.
A jelenlegi verziója a World of Tanks-nek nem kompatibilis a csata felvételével. Ez problémát tud okozni a visszajátszásban. Biztos nem veszed észre a különbséged és folytatod a visszajátszást?
Úgy tűnik a magyarítóktól elvárják a google translate használatát.
¯\_(ツ)_/¯
-
emre
veterán
válasz Bad Pritt #53376 üzenetére
Ne vedd magadra, inkább kiegészítés, jobbára egyetértek a véleményeddel, tetszik hogy elfogulatlanul állsz hozzá. Gondolkoztam is hogy beleszerkesztem, de nem sikerült.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Lunky88
tag
Nektek sem működnek a 8.11-es replayek az új verzióval? Elindulnak de kb. 2 perc után kivág az asztalra hibaüzenet nélkül.
"Go on… but trick us again child, and your suffering will be legendary even in Hell!"
-
Djuree
félisten
tegnap utsó köröm at-8-al, winter himmelsdorf, kedvenc mapom, lehoztam 3 ellen a csatát, már csak én éltem egyedül (össz. 5 killem lett). nagyon brutál voltam, volt egy kék játékos a csatában, aki rámírt h nagyon jó játékos vagyok, pedig az ellennél volt. jól esett. a végére megkedveltem kicsit ezt a lassú fostaligát. sajna replayt nem szoktam felvenni, na ilyenkor sajnálom.
a végén már csak 1v1 volt, biztos voltam a sikerben, beálltam foglalni, mondom ezzel nincs értelme kergetőzni, egy maus is körbeszalad. erre ő keresett meg és jött meghalni. piros statja volt, de meglepett és tudott is nullázni, elég jól mozgatta a gépét, nem tűnt pirosnak. de azért kilőttem...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Angel1981
veterán
válasz SoulReaver #53357 üzenetére
Tekintettel arra, hogy most csak 10 vagy 12 HD modell érkezik, többnek nem is illene lennie.
Szerintem az a bizonyos +15 GB, amit említettek, akkor lesz aktuális, ha már minden HD lesz benne.
#53375 TESCO-Zsömle: LOL!
[ Szerkesztve ]
-
ktg3
őstag
Amúgy anno viszonylag sokat szakaszoztam dieghoval. Teljesen rendben volt. Rendes gyerek.
Ez hanyadik eltűnése a fórumról, mert korábban is volt, hogy ellépett. -
dfsz34
őstag
válasz SoulReaver #53372 üzenetére
Erről a töbszöri chat-ban tudna mesélni, amit kaptam.
-
SoulReaver
veterán
válasz TESCO-Zsömle #53375 üzenetére
Áhh, én a 3. billentyűm után, kihagytam egy hónapot és átértékeltem a játékot.. Inkább elmondok egy misét amikor lehetetlen módon kilőnek vagy pattanok az utolsó lehetőségemnél és irány a garázs
-
Bad Pritt
félisten
Most ezt nem tudom magamra vegyem-e, vagy ne. Igazából meg lehet mondani rendesen is, hogy ez vagy az a replay nem volt annyira hasznos, nem kell a lehető legkeményebben lecseszni mindenkit.
Amúgy szerintem sok replay kerül fel most is, ami hasznos, és nem a sajátjaimra gondolok, mielőtt valaki beszólna.(#53372) +SoulRiever-: Te meg rötyögsz magadban állandóan.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Ismerek embereket, akik nem szoktak. Egyikük most keres új monitort...
unravel: JacquelineX befigyel...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
unravel
őstag
EZ annyira tetszik, ahogy a vége felé elhallgatnak a "noob team"-ezők.
¯\_(ツ)_/¯
-
Th1sN04ll
senior tag
Ne tudd meg felvétel közben hogy vissza kell fogni magamat, aki játszott már velem az tudja az ellen mindig csuklik
-
SoulReaver
veterán
Egyébként a wot-os fórumozókban és akik nem írnak ide, de játszanak vele és már szakaszoztam velük, van egy közös... Mindenki szeret csúnyán beszélni XDDD
-
ddt500hu
veterán
Tényleg! Eltűnt diegho. Furcsán béke volt a topicban.
-
Th1sN04ll
senior tag
Jaj de jó, miért most kell peccselni
-
Enzolord
addikt
válasz SoulReaver #53362 üzenetére
Nem, csak azt, hogy a választásokra való tekintettel, mindenki hozzon magával még 1 laggot...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
emre
veterán
válasz #56230144 #53359 üzenetére
(#53360) TESCO-Zsömle
Nem csak a winx-ről van szó. Például én soha nem pofázok bele a kis tierű gépek dolgába, mert T6 alatt alig játszok, egyszerűen nem ismerem őket, és ha egyszer véletlenül szembe jön velem egy ilyen és lövök rá kettőt attól még nem állok neki okoskodni, hogy mennyire papír tank, vagy netán op. Itt voltak 8-10 csata tapasztalatával olyan okfejtések amitől égnek állt a hajam. Ahhoz nem kell 60% win, meg lila stat hogy értelmesen tudjon valaki hozzáállni. Nekem leginkább ez hiányzik.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Atlantis
veterán
válasz unravel #53345 üzenetére
Na, mondjuk téged se kell félteni, már ami a stílust illeti...
Azt azért el kell ismerni, diegho jó játékos, korábban is az volt, rólad viszont ezt nem tudjuk, így csak azt feltételezhetjük, hogy alapból vagy gyökér (hogy idézzem szavaid) és nem az eredmények miatt lett ekkora arcod, ami alapján bizonyos szintű tolerancia esetleg még elvárható a közösség részéről.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Enzolord
addikt
válasz SoulReaver #53357 üzenetére
Mindössze..
Ebből 2 giga laggggg....(#53359) Danielssss W00ha a neve, legutóbb ez volt, azt hiszem..
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
SoulReaver
veterán
Csak 2.3gb a 9.0 ??
-
dfsz34
őstag
Ennek ellenére, ha tanulni akarok egy replay-ből, akkor a diegho-tól töltök le, nem unravel-től (nem tudom a neved a játékban, de nem is érdekel).
Pár napja is tett fel egy zseniális t57 replay-t. Érdemes nézegetni a wotreplay-t.
Pl. hogyan kell sidescrap-es is7-t meglőni. Illetve egy dolgot láttam diegho-nál is, hogy ő is gyakran pattog a caernarvon-ról. Múltkor tiszta ideg voltam, hogy tortoise-val pattogtam a cérnáról össze-vissza városi harcban és simán ráláttam, aztán mégis, de utána néztem és valóban tisztán kell lőni és láttam profiknál is, hogy pattognak róla.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Minden accountja lila volt. Az, hogy nagyképű egy dolog, érdekes, hogy 3-4 emberen kívül mi el tudtuk fogadni olyannak, amilyen. Páran elkezdtétek csesztetni, erre ő is egyre flegmább lett, a végén már mindenkivel kb. Tudod, hatás-ellenhatás, az elején nem volt ilyen.
A másik meg, hogy ez a WoT lassan a legnagyobb háttérrel rendelkező játék lesz, erre ilyet kérdeznek itt, hogy hogyan kell embert átképezni? Van itt is kereső, van Google kereső, tengernyi site foglalkozik már szuahéli nyelven is a játékkal. Ő meg nyers stílusával tudatta az emberekkel, hogy ne legyenek lámák. Te meg már mindenért beszóltál neki, néha ok nélkül is szóval nagy jampi vagy, ez a lényeg.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
senior tag
-
emre
veterán
válasz Bad Pritt #53338 üzenetére
Mert ez a vak vezet világtalant elve mennyivel jobb?
Ja hogy így nem sérül senki önérzete, mert senki sem mondja meg a másiknak mekkora hülye.....pedig attól még az. Álszent, képmutató dolognak tartom pofándícsérni a nulla teljesítményt, de ha erre van igény legyen.
-
unravel
őstag
WOT TWEAKER 0.9.0 [link]
¯\_(ツ)_/¯
-
Th1sN04ll
senior tag
Laposban nekem is AMD vga trónol, a gyári driverrel egész jól megy Nem merem lefrissíteni pont az okok miatt amiket írsz lehet elbaszódna valami aztán pisloghatnék össze vissza Az asztaliban NV van, az korrekt nem kell rettegni hogy ha frissítek mi baszódik el és mi nem
Bingisz:
Jöhetnek hogy ha egyszer nála szar Bírom mikor mindíg azzal jön mindenki hogy de hát nálam jó, ezért te hülye vagy hozzá....[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Cray Tyler #53339 üzenetére
Nekem 5870-em van cf-ben w7 alatt alienware gépben, nem tudom mennyiben segít, én 13.4-es driverrel tolom, és jó.
Itt, PH-n mondták a megoldást, ha gondolod megkeresem a drivert neked, hátha segít.
Amúgy röhej hogy az amd mennyire baszik rá a driver támogatásra... és így akarnak piacvezető szerepet... lol.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Enzolord
addikt
válasz csapee #53337 üzenetére
Diegho, Te vagy az?
-
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #53310 üzenetére
#Dr_Syrex és #SHiZUOKA:
Stabil 40 fps. Teszt szerveren 25..... nú kumment...
Driverekről: a leshcat driverekkel kevesebb a fagyás, de még így is előfordul. Ami viszont konstans szétfagyasztja a gépet, ha karaktereket írok be renderelt felületen. Nem vicc... Így jelentkezik a hiba:
Win8 boot, loginnál írom be a passwordöt, minden karakter leütésnél színes maszat villan be a képernyőre. De még nem fagy. Oké, bejön a desktop, elindítom a Wot-ot. Jelszó beírás: színes maszat és fagyás. Oké, nem vagyok amatőr, txt-be írom a passwordöt, Wot indít, login, kopipészt a password, beenged és nem fagy (röhejes). Tolom a játékot, írnék valamit chatbe, színes maszat, fagyás.
Máss MMOban is, ha beírok, akármilyen szöveg mezőbe, instant fagyás (+ néha színes maszat). Konstans és bármikor reprodukálható hibajelenség, mégis, hogy a jó francba keressek rá a google-ben?2 hete láttam windóz ápdétbe, hogy lett új AMD VGA driver támogatás frissítve, leszedtem, és visszaraktam a gyári Lenovo drivert. Jobb, mint a régi gyári driver (kevesebbet fagy, de a leshcat még ennyit sem), és gyorsabb is lett (viszont még a leshcatnél is gyorsabb lett picit). Most ezzel használom, de ugye a szövegbeírós röhögség az megmaradt.
Ha bárkinek van ötlete, ne tartsa magában.
(A cikket meg azért írtam annó, hogy aki karácsony előtt ilyen notit akart esetleg venni, és rákeres a magyar neten, akkor a google megtaláljon egy viszonylag korrekt összefoglalót az ügyben.)
-
Bad Pritt
félisten
válasz csapee #53337 üzenetére
Ja mert csak diegho volt a szakmaiság a topikban?
Jó játékos, és tényleg sokat segített, de az uccsó pár hétben már csak azt lehetett tőle olvasni, hogy golddal lövik (kit nem?) meg alapok, alapok, alapok, replayt sem tett már fel, ami hasznos lett volna sokaknak.
Attól még hogy ő nagyon hupilila, amit rendszeresen ki is hangsúlyozott rendszeresen, mintha elfelejtettük volna, ugyanolyan fórumozó, mint akárki más.
És mondom mindezt úgy, hogy velem sosem volt bunkó (mondjuk nem is írtam be hülyeségeket), meg én sem szóltam be neki soha. Csak szerintem ne fétisizáljunk senkit, főleg ilyen megosztó embert ne, bármennyire is odab*sz, mint játékos.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Angel1981 #53325 üzenetére
Én mindenképpen írok neki, mert ez a mod egyszer már kiesett a rostán, viszont vagyunk páran, akiknek bejön. Majd megemlítem, hogy nincs diego.
(#53327) Tüzi: Ja, azt nagyon eltalálták a Frankenstein-témával.
(#53328) Scheff: Ez itt a vége. A válaszüzenetek számára kattintva visszalapozhatsz az elejére és elolvashatod az egészet.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
-
emre
veterán
válasz Scheff #53328 üzenetére
Szerintem jobban tudod, mint itt bárki.
Inkább az új videódat linkeld. WoT Első Lépések - Flankelés
-
Angel1981
veterán
válasz TESCO-Zsömle #53311 üzenetére
Írni kéne neki, hogy visszajöhet, mert diegho elment!
Flickering: nem értem a kérdést én sem.
A KV-1S "szétválasztása" a 9.2-ben, vagy a 9.3-ban fog jönni, ha minden igaz.[ Szerkesztve ]
-
Zadia
senior tag
válasz Flickering #53321 üzenetére
Miért kapnál?
-
Flickering
aktív tag
Sziasztok!
A kv-1s helyett kapok most már valamit, vagy eladhatom szerintetek? -
veterán
Szinte már látom, ahogy a Maus megy a NATO agresszió ellen.
Mekkora poén lenne.Rádiórészlet:
- We see something... something huge!
- What is that?
- The Maus!
- What Maus?
- khrsrsrssssshshhsshhhh[ Szerkesztve ]
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
törölt tag
Ha valaki uninstallálta, hogy tiszta telepítést csináljon, annak itt a link.
-
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz sebijani1982 #53295 üzenetére
Vajon Vitiris mester megcsinálja a régi Bluedream modot is 9.0-ára?
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Cray Tyler #53307 üzenetére
Még olvastam anno a notebook-os cikked, a WoT a HD8750-el a Leshcat drivereknek köszönhetően megy?
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz Cray Tyler #53307 üzenetére
Stabil 30-40 fps megvan? Az a mobil radeon annyira azért nem gyenge játékra, bár a wot mondjuk más tészta.
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
Zadia
senior tag
Elindult a frissítés. Cirka 2,3 GB-ot szed le.
-
senior tag
-
Angel1981
veterán
válasz Ry0K3N #53302 üzenetére
Ghost shell - 100x ki lett tárgyalva.
De dühítő, az biztos. -
RAiN91
őstag
válasz sebijani1982 #53295 üzenetére
Melyik a minimapos, XVM csicsák nélkül?
-
Ry0K3N
senior tag
Érdekes eset.
[link]"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
DVlad
őstag
válasz sebijani1982 #53281 üzenetére
Grazie mille!
Egy éve játszom, de ez volt az elsō alkalom. Súlyozhatna azért a program (jgpe100, hatalmas távolságra az utolsó pirostól, volt egy killem, pár sec múlva vége is lett a gyōztes csatának, stb.), de most megtanultam egy életre ezt a szabályt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Utolsó nagy frissítését kapta meg az Xperia 10 V
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Videós, mozgóképes topik
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Sweet.tv - internetes TV
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BMW egyedi montain bike bicikli 26-os
- DDR4 DD5 8G/16G Memória modul
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest