-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz diegho #34493 üzenetére
Vannak játékosok, akik nem vérre menően játszanak, hanem szórakozásból.
Sőt! Ők vannak többségben, és az ő lóvéjukból működik a játék!
Nekik nem okoz lelki törést, ha veszít a csapat, ha esetleg egy lövés nélkül elhullanak.
Nincs bennük teljesítési kényszer, és nem foglalkoznak a statisztikával.
Egyszerűen csak ki akarnak kapcsolódni.
Lehet hogy nincs rá idejük, vagy nem akarnak annyira elmerülni a játékban, ezért a könnyebb utat választják, vesznek prémet, váltanak xp-t és goldot lőnek.
Megtehetik, mindenki számára adott a lehetőség...Köztük lehet véghezvinni a nagy mészárlásokat, mert ugye egy komolyabb tudású játékos kinyírása azért mégsem olyan egyszerű.
Ugyebár csak akkor nyomi, és noob valaki, ha a mi csapatunkban van és úgy hullik el.
Ha az ellenfélnél akkor egy újabb dicső skalp a csata utáni győzelmi tánchoz. -
Angel1981
veterán
válasz diegho #34493 üzenetére
"Mert a gold ammo rosszabb játékossá tesz!!! Honnan veszem ezt? Saját magamon tapasztaltam."
Elhiszem, de tényleg mit zavar, hogy más ettől rosszabb lesz?
Mindenki hozzon ki magából annyit, amennyit tud, "és amikor eléri a korlátait, az vegye tudomásul, még ha nehéz is" - ez Tőled van.Egyébként igazad van, kezdetek kezdetén én is goldot goldra halmoztam, aztán amikor rájöttem, hogy így még annál is többe kerül a játék, mint amennyit megér, leszoktam róla.
Kitanultam a gyenge pontokat, stb. stb.Nem tagadom, párszor már én is szájkaratéztam arcokkal "csatachatben" (mondjuk max. 10 alkalom) de gold miatt tényleg nem anyáztam soha. Én is döntöttem el már párbajt golddal, és engem is intéztek már el úgy, hogy 99%-ig biztos voltam benne, hogy ez gold volt, és emiatt maradtam alul, de tudomásul vettem, tényleg soha nem írtam ezzel kapcsolatban semmit. (Ez most nem felvágás, csak nem akarom, hogy az a vád érjen, hogy bort iszom, vizet prédikálok).
PEACE ismét, és jó éjt mindenkinek!
-
nagyúr
ez a waffentrager iszonyatosan brutál egy td... én mint tök átlagos player csatánként simán hozok 3-4 killt, ez már döfi.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
diegho
nagyúr
válasz Angel1981 #34492 üzenetére
Alapvetően a gold noob-ot a batnek szántam, hiszen odajött és dobálta a trackem a gold ammo-t, hiszen HEAT-el a tracket nem lehet olyan könnyen átütni, de magára vette a T62 és teljesen érthetetlen módon pm-et írt. Ha valaki gold ammo-t lő rám és rosszabb helyzetben megölöm mindig beírom, hogy "next time use less gold and more skill" vagy "next time buy less gold, more skill" stb. Hogy miért írom ezt? Mert a gold ammo rosszabb játékossá tesz!!! Honnan veszem ezt? Saját magamon tapasztaltam.
-
Angel1981
veterán
válasz diegho #34479 üzenetére
Szerintem frankón a végén már annyira féltek Tőled, hogy ledarálod az egész bagázst, hogy biztosra akartak menni.
A csatabeli teljesítményed szokás szerint fantasztikus, köszönjük, hogy megosztottad, igyekszem tanulni belőle, DE!
Egy olyan tudású, és tapasztalatú játékos esetében, mint amilyen Te vagy, szerintem ciki "gold noob"-ozni.
Tudomásul kell venni, hogy semmi sem tiltja, használják, és kész.
Biztos gyakran vannak mínuszban, és vagy aránylag keveset vannak magas szinten, vagy veszik a booster pakkokat, de az ő dolguk.
Te amúgy is igyekszel magadat úgy beállítani, hogy kizárólag a kristálytiszta logika alapján gondolkodó, érzelemmentes játékos vagy, akit már nem húz fel semmi, és vagy tudásban, vagy mentálisan, de szinte mindig mindenki felé kerekedsz.
Ez a gold ammo noobozás nem illik ehhez a képhez. (Azt ne mond, hogy az égvilágon semmifajta negatív érzelmet nem váltott ki belőled az eset, mert különben írásra se méltattad volna!)De köszönjük még 1x és PEACE!
-
diegho
nagyúr
válasz Simulacrum #34490 üzenetére
Azért nem a görgőt lőttem az E-100-on, mert gyújtani akartam, hogy előbb meghaljon. A Bat-nél írni akartam a foch-nak, hogy húzzon már vissza mögém, így lekéstem róla. A végén a 140-et pedig görgőn akartam lőni, hogy hátha bead egy ammoracket.
-
Simulacrum
senior tag
válasz Simulacrum #34487 üzenetére
Helyesbítek, érdemes megnézni a két light körét is dieghónak.
Az Amx 12t azért, mert az IS-2 elintézése az elején haláli.
Az ELC-s kört pedig azért, mert én ugyan soha nem ültem benne, de abszolút érezhető, hogy ebben a tankban óriási potenciál van. diegho kezében meg meg is mutatkozik. Sok játékos fut vele egy kört és meghal, pedig hihetetlenül jól ki lehetne használni a gyorsaságát és alacsonyságát. Pontosan látszik miért a light tankokhoz kell a legtöbb tudás az igazán jó használatukhoz.
diegho: Két dolgot vettem csak észre a körben, amit én máshogy csináltam volna. Az egyik a három IS-7 elintézése után jövő E-100-nak nem hasát, hanem első görgőjét is lőhetted volna, illetve a Bat első feltűnésekor biztos vártam volna még fél másodpercet az átfutásakor a lövésig és akkor egy találattal ott előrébb vagy, bár a végkifejlet tényleg azon múlt, amit írtál.
-
-
emre
veterán
válasz Simulacrum #34483 üzenetére
És a wz-120-ig lesz is rá alkalmad, de ennek a gépnek 6 lövés /perc jutott ami az egyik legalacsonyabb a medek között.
A 111-1-4-nek a nagy lövegje nálam 11,81 alatt tölt. (180% legénység, venti, bia nélkül) Tehát ez sem gyorstüzelő. Persze fel lehet rá tenni a 110 lövegét ami jóval gyorsabb, na de minek?
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Jo33by
tag
Még mondják hogy nincs irányítva szopóág. Highway délről T30-al harmadjára soroz be oda stock tankkal. Mi ez ha nem irányított dolog? Ez nem lehet véletlen, ezt a programot emberek írták és a program utasítása szerint sorol be. Zsinórban 3 csata Higwayra, ott is délre, a rosszabb helyre. Egyszer váltottam szervert de ugyanoda rakott be a másik szerveren is.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz Simulacrum #34483 üzenetére
A 111-1-4 mozgékony, jól páncélozott, szerintem élvezetes tank.
-
Simulacrum
senior tag
válasz diegho #34458 üzenetére
Na akkor nekifutok még egyszer. A kínai med ág azért nem érdekel, mert szeretek kicsit többször sebezni.
A heavy az más tészta, ott már más dolgok dominálnak, ezért gondoltam, hogy ha kínai tankot szeretnék, az csak nehéz lenne. És akkor így jött a kérdés, hogy nyújt-e bármi érdekeset egy E-75, illetve majd egy brit 9-es nehéz mellett a kínai 9-es nehéz tank. Van-e ezek mellé még valamiért kifejleszteni? -
emre
veterán
válasz diegho #34479 üzenetére
Azért ilyen dolgok miatt néha még te is átfáradhatnál az off topikba.
Vagy most te is nekiállsz siránkozni hogy mennyi mekkora meg milyen színű noob van a játékban?
Szerintem mindenki tudja, ja és most még én is ingame vagyok.mod:
(#34477) igazából erre akartam választ
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
diegho
nagyúr
Ez mekkora epic fail:
Lt_McTarrega (18:44:48) Do you think gold is needed for a e5?
Lt_McTarrega (18:44:49) lol
Lt_McTarrega (18:44:57) gg even so
W00ha (18:44:58) i shot AP retard...
W00ha (18:45:05) and you all shot gold
W00ha (18:45:08) the bat,
W00ha (18:45:09) you
W00ha (18:45:11) 2 is7
W00ha (18:45:13) e100
Lt_McTarrega (18:45:15) I didn't shoot gold at all
Lt_McTarrega (18:45:18) want replay?
W00ha (18:45:36) sure pls
Lt_McTarrega (18:45:39) Or you will shut ur mouth before?
Lt_McTarrega (18:45:41) Ok
Lt_McTarrega (18:45:43) Just a secés felrakott ignore-ra. Csak goldot lőtt az egész csatában O140-el és még ő ír rám, hogy engem cseszegessen és letagadja, pedig végig csak HEAT ammo-t lőtt és van pofája rám írni és letagadni!!!!
-
szbalogh
addikt
Megjött a Jézuska (sógorom) :
Receipt.
Date: 2013.12.12. 14:09:54
Vehicles added: Type 3 Chi-Nu Kai
Slots added: 1[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
Enzolord
addikt
válasz diegho #34472 üzenetére
Freeből meg nem akarom átugrálni őket a Bat-ig...
Akkor marad a szenvedés...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz diegho #34425 üzenetére
Nekem a legdurvább élményem az volt, mikor a PZ1C lőtt engem golddal...
Ha vannak replay-k az amx 12ről, akkor azokat megnézném, gondolom a 3 light tárassal hasonlóan kell játszani, de nekem nem megy...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Angel1981
veterán
Természetesen nem mondom, hogy rossz, de a calendar alapján ("enjoy one of the most appreciated specials of 2013") én azért többet vártam...
[ Szerkesztve ]
-
Bingisz
addikt
válasz Iron Funeral #34468 üzenetére
Ez még meg se fordult a fejemben. De akkor inkább veszek az összesből csokit+kólát..."-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
bullseye
addikt
Viccölsz, viccölsz, de néha úgy érzem, annyira empatikus némelyik játékos, hogy nem akarja veszélybe sodorni a tankja személyzetét, azért nem megy harcolni top heavy-ként. Vagy csak a javítási költségtől fél... Egyetlen elégtétel, hogy mennyire kiborulhatnak, amikor a végén gangbangelik őket.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Bingisz
addikt
A Matilda IV-et érdemes megvenni?
Tudna valaki nyilatkozni róla? (Nem tudom mire elverni az ESL goldot... )"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
diegho
nagyúr
válasz Simulacrum #34457 üzenetére
De a heavy érdekel és mégis szeretsz gyorsan lőni kicsit sebezni. Ezért nem értem...
-
Angel1981
veterán
Különbözőek vagyunk, nekem az ilyen megjegyzések mindig is az "egyik fülemen be, a másikon ki" kategóriát képviselték.
Én azon tudom felhúzni magam, amikor megalázó módon kikap a csapat, vagy engem kilőnek valami lehetetlen, esélytelen helyzetben, az ellenből valaki meg erre fel chatben hergelni kezd. Pl. múlt hétvégén volt egy 15:2-es verség (azért az egyik frag az enyém volt ) és a legvégén; "GG". No, ez elég nagy köcsögség!De vannak "vicces" esetek is, pl. amikor még számlál vissza az óra, és angolul:
-Üdv mindenkinek! Ne feledjétek! Az összes vallásfajta hülyeség, és az iszlám a legrosszabb!
vagy
-Üdv! Tudjátok miért jók a láb nélküli csajok?............................Mert lehet velük helikoptereset játszani, míg a farkatokon vannak! - Ez volt a legbetegebb eddig, annyira megdöbbentem, hogy screenshotot sem csináltam, már bánom! -
PR0JECTNR56
addikt
-
g85j
tag
válasz Angel1981 #34444 üzenetére
De ezek engem annyira durván felidegesítenek, hogy egyszerűen már nem tudok koncentrálni a csatára, s figyelgetem, hogy hol helyezkedik, mit bambáskodik....s onnantól az én játékomnak is lőttek, mert nem azt csinálom amit kellene.
Pedig rám fér az odafigyelés, mert még bőven van hová fejlődnöm....
Amúgy meg a BF4 és a szerveri.....hát nem a legkiforrottabbak. Nem hiába akarják állítólag visszafizetni a játék árát....(#34447) diegho: Még jó hogy nem bújik ki, mert akkor lehet őt is meglövik! Szegény biztos félt, gyerekkorában biztos két T54-esnek öltözött alak megtámadta egy utcasarkon, és feltörtek a rossz emlékei....Az ilyet fel kellene rúgni!
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz Simulacrum #34450 üzenetére
Most ezt nem értem.
-
Angel1981
veterán
válasz Bingisz #34446 üzenetére
És augusztus óta legalább háromszor volt prémammo leárazás...
Az elsőnek még örültem, a másodikat már furcsálltam (mármint hogy ilyen rövid idő alatt ismét van), a harmadiknál meg már fintorogtam, mert elsősorban olyan vasakkal szeretek játszani, amik a védettséget alapvetően a páncéljukból nyerik, nem a mozgékonyságukból.
Tudom, tudom, minden ilyen leárazásból én is nyerek, de én azért megválogatom, hogy mikor használok goldot, nekem egy évben kétszer elég lenne az ilyen akció.
A kevésbé jó játékosok így meg tényleg lépten-nyomon azt lövöldözhetnek.Igazából szerintem ugyanott vagyunk a lőszernerf óta, mert hiába kisebb a prémlőszer átütése, és kerül alapból több pénzbe, ha egyszer ennyi az bevételnövelő akció, és a leárazás....
(Ez most nem sírás, csak megállapítás!) -
diegho
nagyúr
Itt arról van szó, hogy nem is visz magával mást csak gold ammo-t. Előbb is T-54 platoon csak heat. Hiába ölök 7-et, a csapatom retardált ST-I tagja beáll a cap-be és bebújik a ház mögé ahelyett, hogy hátba lőné a rám rontó T57 + 2xT54 platoon-t... Ha csak 1 lövést lead nyerünk, de nem, ő 11k csata tapasztalatával áll a körben és bújik...
-
Drenadar
veterán
itt nem arról van szó, hogy mondjuk egy betöltött goldot nem kezdesz újra tölteni, hanem amikor már a második sőt harmadik lövés is gold egy olyan tankra, amit még egy tetrarch is átlőne...
Az ilyen mitől fél? hogy egyszer csak odateleportál egy maus ő és a célpontja közé?
Vagy annyira el van eresztve credittel, hogy csak goldot töltött be?
Diegho példájánál maradva mondjuk egy comet? aminek azért nem olyan rossz átütése van... -
Angel1981
veterán
válasz dfsz34 #34440 üzenetére
Ok, értem, köszi!
Nekem is ez tűnt logikusnak.Gyuri27: okok, persze, de itt most csak az álcaháló működési mechanizmusával kapcsolatban ment a diskurzus.
Kean_Sorbo: "Már lassan egy lexikont kell megtanulni a játékhoz." Lehet, de ez pont hogy előny, mert fel lehet használni azok ellen, akik ezt nem tudják!
g85j: ha ennyire sz@r, miért játszik vele? Magát is f@sznak tartja?
[ Szerkesztve ]
-
g85j
tag
Nekem is összejön néha, hogy betöltöm a goldot a nagyobb ellen, aztán pont előttem forgolódik 1 med vagy olyan tank amihez egyáltalán nem kellene gold, vagy tiszta célpont, stb....mind1. De lőni meg ugye kell, úgyhogy fájdalmasan, de belelövöm, mert mire betöltöm a sima lőszert, addigra már messze jár(na)...
A másik, tegnap a hülyegyerek a chatben csata előtt a JPII-ben ülve, hogy mekkora szar játék ez a wot, meg sok f*sz aki játszik vele. És, hogy a BF4 mekkora állat. Meg mennyivel jobb.....
Senki nem reagált, nekem meg nem hagyta lelkiismeretem, főleg annak tudatában, hogy 23k csatája volt 500 egynéhány WN6-al.......és csak a statját írtam le....onnantól kussolt.
Természetesen sebzés nélkül elhalt T8 csatában, védekezésben....Maónika Te kiez? De komolyan, ezek miért játszanak?
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz dfsz34 #34440 üzenetére
Volt itt bemutató videó ahol hallottam erről a 15 méteres dologról. Azóta mindig jóval a bokor előtt állok meg, ami elég hatásos még a JgdPz-nél is. Viszont nem értettem, hogy a múltkor hogyan soroztak le, hát akkor ezek szerint így. Most akkor ha beáll elém valaki, sürgősen tolatni kell, mert ezt a bádogdobozt az űrből is látni.
Már lassan egy lexikont kell megtanulni a játékhoz.Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
dfsz34
őstag
válasz Angel1981 #34439 üzenetére
Bizony, csak ugye te mozdulatlannak számítasz, tehát nem spotolnak olyan könnyen, mint az éppen lövést leadott társadat, de például a bokor hatása mexünik és az veszélyes lehet
Kaptam már párszor spotot ilyen miatt, amikor a siemka befurakodott mellém és lőtt ész nélkül, mert az az ő bokra és én meg nem figyeltem a távolságra.
T71-el szoktak szórakozni, ha kitolnak a bokorból a nagyfejűek és látom, hogy belebújik utána a bokorba, az Ő bokrába, értsem meg. Jól van na, visszamegyek és ha látom, hogy van közelben ellenség, akkor leadok egy sorozatot és röhögök utána a nagyfejűn. Csak figyelni kell, mert arty is oda szokott pörkölni, ezért csak olyankor csinálom, ha van a közelben jó fedezékem.
-
Angel1981
veterán
válasz Angel1981 #34437 üzenetére
Mondjuk akkor nem értem, milyen 25%-ról beszél a wiki meg a program az álcaháló kapcsán...
BTW.
Ha elsütöd az ágyút, a tank 15 méteres körzetében minden tereptárgy által biztosított álca megszűnik.
Ha közvetlenül melletted tüzel egy csapattárs, míg te nyugton vagy, akkor is vonatkozik ez rád?szbalogh: mivel fixen ad 15%-ot a teljesre, lehet létjogosultsága.
Így 0.4 helyett 15.4 álló helyzetben, vagyis 400 méter helyett csak kb. 338-ról spottolnak.[ Szerkesztve ]
-
dfsz34
őstag
válasz szbalogh #34432 üzenetére
Fix érték, persze, mint például az álcafestés, ami ad 5%-t, a kamo háló ad fix 25%-t.
Amit próbálnak többen magyarázni, látszólag sikertelenül, hogy egy rossz kamo értéknél ez a 25% ide vagy oda, de nem sokat számít, pár méter észlelés
Ha elolvasnád lejjebb is, akkor ír a hatásról is egyékbént: " It provides a bonus based on vehicle type, biggest is for tank destroyers. "
Angel1981: megelőztél
[ Szerkesztve ]
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz Drenadar #34427 üzenetére
Igen golddal lőnek. Egyik csatában a Jagdpanzer-ral átértem a ellen bázisához (ami ritka), igaz én akkor top voltam. Gyakorlatilag ment előttem három heavy, én mentem mögöttük és mindig befejeztem amit elkezdtek. Ez akkor tényleg jó csapat volt. Aprítottam kifelé a 8-9-es akadályokat. Lőttek azok mindent ami a játékban megtalálható. Gold, Supergold, atombomba, csak alaplőszert nem. A kedvencem egy IS-3 volt aki 40 HP-kat csipegetett rólam, miután nem jött be neki az aranyos lőszer. A végén egy Tiger II kempelt 0 sebzéssel, na az tudott belém lőni egyet mert elakartam mellette menni, gondoltam nem pazarlom rá a lőszert majd a többiek kilövik, nekem marad az IS-7. Látom hogy az is goldot lő. Ezt már nem úszhatta meg, egyébként még biztos tudott volna legalább egyet sebezni.
A múltkori 28 elszenvedett találatomból, amit felraktam ide, legalább a fele gold volt X-es csatában, abból talán 3 sebzett. Azt sem tudja mindenki használni, de legalább drága.
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
Angel1981
veterán
válasz szbalogh #34432 üzenetére
"This is the camouflage bonus provided by Camouflage Net equipment, if installed and active (you must have been standing without moving your hull for at least 3 seconds). It provides a bonus based on vehicle type, biggest is for tank destroyers. "
ok, egyikünk sem tudta jól, tanktípus függő, megjegyeztem!
-
szbalogh
addikt
válasz Angel1981 #34428 üzenetére
Íme a bűvös képlet:
camoFactor = baseCamo * (0.00375 * camoSkill + 0.5) * camoAtShot + camoPattern + camoNet + environmentCamo
Tehát a háló és a festés fix érték minden tankon.Egy megoldás van gold ammo ellen..... T95 néha csak úgy sistereg a sok kumulatív mintha hegesztenék
[ Szerkesztve ]
-
-
diegho
nagyúr
válasz Simulacrum #34426 üzenetére
Melyik 9-es? Mindkettő szuper amúgy.
Honnan tudom, hogy goldot lőnek? Kiírja, hogy ki lő és milyen lőszerrel, sőt ha golddal lőnek sárgán villan a kép a bekapott találathoz, nem pirosan. Ez biztos, hogy megbízható, ha nem lenne az nem használnám.
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
válasz szbalogh #34418 üzenetére
"Az álcaháló segít rajta a legtöbbet, pont azért, mert nem az alapértékből számolt %-ot ad az álcájához hozzá hanem fix értéket "
Bocs, de ez szerintem egész egyszerűen nem így van.
Bárminemű álcabónusz, akár legénységi, akár festés, akár háló a járgány saját álcabónuszát módosítja.
Ha az nagyon rossz, akkor alig ad hozzá, ha nagyon jó, akkor valóban sokat számít.[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
bocsi a noob észrevételért, de tuti golddal lőnek?
Én is pont ugyanezt éreztem mikor a wz132-vel mentem, ami kevésbé pattogós mint egy 12t, és a csodamodom azt jelezte hogy mindenki golddal lő... aztán mentem egy két 9-es kört a centurionnal, lövök és nézem hogy miért pazarlom én a goldot? és hát látom hogy nem is a goldot lőttem....
Szerintem az összes ilyen gold detektoros mod egy megbízhatatlan szar...
-
Simulacrum
senior tag
válasz diegho #34421 üzenetére
Összességében mi a véleményed a kínai 9-esről. Máshol azt olvastam emiatt éri meg csak a kínai ág, a 10-es felejtős. Tényleg jó a 9-es?
Az E-75-öm imádom, örök helye van a garázsban. Nagyon tetszik a brit 9-es, most az a célom. Van ezek mellé értelme a kínainak?Nagyon elterjedt már a gold mióta kreditért vehető sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Még egy érdekes dolog. 12t-vel játszok most. 10 lövésből 8 gold ammo, amit kapok. Miért? Nem táras tankok lőnek azzal, hanem minden. Cromwell, Tiger1-2, IS-6, KV-1S bármi, ami meglő 80%, hogy gold ammo-t használ.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz diegho #34421 üzenetére
Ebben igazad van. Nagyon hosszú ideje nem játszom csak 8-9-10-es tankvadászokkal. Így sajnos bőven megvan tapasztalatom a "felső" kategóriában, ott már megtanultam elviselni a bolondokat. A win ráta sem érdekel túlzottan, mert TD-vel nem tudom megváltani a világot. Bár a mozgékonyabb fajtával ISU, Obj. jobban beletudok szólni a játékmenetbe, talán azokon látszik is (magasabb a nyerési százalékom). Csak az ennyire nulla emberektől akartam gyorsan megszabadulni, remélem sikerült.
És a kérdésedre a válasz igen. Ennyire buták.
-
Angel1981
veterán
válasz GaburroSan #34417 üzenetére
Hát pont ez az!
Mindenki a tornyodat lövi, vagyis nem fogsz találatot kapni olyan helyen, ahol gyúlékony modul található (motor, váltó, üzemanyagtartály), ergo a poroltó "felesleges", vihetsz 100-as benzint helyette - erre céloz a wiki.
Persze, hogy attól nem gyullad ki a tank, hogy az ágyút használhatatlanra lövik.
(És a spéci üzemanyag nem befolyásolja a gyulladást.) -
diegho
nagyúr
válasz Kean_Sorbo #34420 üzenetére
Tier10-ben van a legtöbb retardált, mert azt hiszik, ha ők tier10-ben játszanak, az valamiféle rang és ők ettől jó játékosok. Amikor 111 1-4-el kilőttem egy E-100-at 1v1 maxról csata után nyihogott nekem, hogy mennyire noob vagyok, még tier10 tankom sincs. Az nem érdekelte, hogy én 9-es tankkal is megölöm őt 10-esben, sőt két és félszer több átlagsebzésem van a 9-es tankkal, mint neki a 10-essel. Ezek mind lényegtelenek. Nincs 10-es tankom noob vagyok. Ezek az életben is ennyire buták lehetnek? Ez az eszik iszik játszik szarik típus, vagy mi?
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz #43783936 #34415 üzenetére
Mivel már túl nyugodtan játszottam, ezért úgy gondoltam elkezdem a francia TD ágat, mert egy 155-ös mégiscsak kell a garázsba. No azóta megint sokszor elkap az idegbaj.
A beszólogatós fajtából így kijutott nekem is múltkor. Az UE 57-es pirickával szaladgálok, összelőttem kb. 1500-at. Nehéz volt, mert 75 a sebzése. Utolsónak maradtam, az ellenfél elkezdte foglalni a bázisunkat, én a pálya másik végén jártam már. Egy nagypofájú döglött hetzeres meg írogat a 340 sebzésével, hogy milyen noob vagyok, mert arty-val elől próbálkozok. Írtam neki,jobb ha kussol mert aki összetéveszt egy TD-t egy artyval, az inkább legóval játsszon. No többet nem is írt.
Annyira felbosszantott, hogy szabad XP-ből beültettem magam az ARL-be. Remélem itt már kevesebb retardált lesz.
-
szbalogh
addikt
válasz TESCO-Zsömle #34394 üzenetére
Az álcaháló segít rajta a legtöbbet, pont azért, mert nem az alapértékből számolt %-ot ad az álcájához hozzá hanem fix értéket
Vikthor: hmmm köszi
GaburroSan: a repeszpáncél az arty-k splash sebzése ellen is nagyon jó. Serb nem ért hozzá
[ Szerkesztve ]
-
csapee
őstag
-
törölt tag
válasz diegho #34407 üzenetére
Fölösleges a pofázó nyomik miatt idegeled magad, erre már rég rájöhettél volna.
Az hogy te brillírozol, amúgy se érdekli őket, csak az, hogy te felháborító módon még élsz, és nem követed vakon a csodálatos kinyilatkoztatásaikat.
Elvégre tudnia kell mindenkinek, hogy a nap is az ő fenekükből süt. -
Angel1981
veterán
válasz GaburroSan #34399 üzenetére
Bocs, már megint lejárt!
"ha 100-as oc. benzint adsz neki akkor azzal is csökken a kigyulladás esélye"
Bocs, de ez nekem új, ez biztos?Nem lehet, hogy a wot wiki ezen sora zavart meg?
" 100-octane Gasoline can be used, since everyone will shoot your turret so you won't burn anytime "
Mert ez arra céloz, hogy mivel mindenki a tornyodat lövi, nem fogsz gyulladni, ergo a poroltó helyett mehet a 100-as benzin.[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
válasz dfsz34 #34396 üzenetére
Bocs, lejárt a modidő!
"Az viszont egy jó kérdés, hogy álcaháló vagy venti vagy célzásgyorsító, melyik kettőt a háromból. Szerintem a venti fontos lehet, ilyen hosszú töltésidő esetében már másodpercekben mérhető a hatása és javít egyébként a célzáson is, csak kevesebbet."
még mindig a WTF-ről beszélünk, nem? Mert az továbbra is nyitott!
-
Chris0321
addikt
válasz PR0JECTNR56 #34400 üzenetére
Nekem lassan meg lesz rá a nagyobbik ágyú, én raktam rá automata tűzoltókészüléket. Egyszer kétszer kigyulladtam és a wotinfo-n is ajánlották mert a tűz esélyét is csökkenti. Töltésgyorsítót érdemes rárakni szerintem majd ha meg lesz hozzá a láncod.
-
GaburroSan
aktív tag
válasz GaburroSan #34399 üzenetére
-
-
törölt tag
válasz diegho #34397 üzenetére
Tegnap egy olyan csatában, ahol a mezőny fele 10-es volt, valami kultúrlény behozott szakaszban egy hallcatet. Én tortoise-al toltam, írtam neki, hogy legalább spottoljon, mert a hátam mögött állva nehezen fog xp-t keresni. Elrohant egy gyors kanyarra, és spottolt egy hatalmasat.
Mivel kevés (nálam nagyobb) világtalan volt a csapatban, kihasználtuk a helyzetet, a végén a harmadik legtöbb xp-t kapta a csatában.
A poén az, hogy még egy sebzést is be tudott vinni.És még mondja valaki, hogy nem univerzális a hellcat.
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
válasz PR0JECTNR56 #34368 üzenetére
Egyetértek!
-
csapee
őstag
válasz diegho #34397 üzenetére
Nem tudom de mindig a Hellcatet akarjak kuldeni spotolni, az egy dolog ha belendul akkor gyors de azert nem egy Elc a fordulasa meg hat kicsi se. Mas: Multkor a Panther/M10-el engem kuldtek spotolni El-hallufon a zaszlofoglalot, en hulye meg lementem mert eleg sokan voltak meg tamogatni. Lerongyolok nyomok egy resetet es kijon mit sem zavartatva fentrol egy T69 belemtaraz es visszatolat (senki nem lotte meg). Soha nem eri meg hallgatni a tobbire.
Csapee
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest