Új hozzászólás Aktív témák

  • hulp01

    senior tag

    válasz kchryss #207447 üzenetére

    Amikor először írtam, akkor még nem volt világos, hogy mire adja a pontokat. Kérdeztem is itt. Mert nekem is fura volt, hogy egyből vagy hatos szintre ugrottam, aztán ötödiknél jobb helyezésem nem is volt. De aztán az itteni hozzászólásokból világos lett, hogy a sebzéses küldetést naponta ötször lehet megcsinálni, ráadásul folyamatosan összeadódik, tehát nem 5db 3000-es kör kell. Így már ok, hogy nem kell bekerülni az első ötbe, és előbb-utóbb mindenkinek meglesz (ha van rá ideje). Max. tovább tart. Nem tudástól függ. Közben a látótáv dologra is rájöttem, forgatom is a tornyot mintha az életem múlna rajta. Más kérdés, hogy szerintem így még nem nagyon vettem észre senkit. Mondjuk ezt meg nem is tudtam, hogy a rádiót (inkább radar) használva felfedem a saját pozíciómat. Amint lejárt, már nyomtam is újra. És nem jöttek rám ezért többen.

    (#207449) peterson79 nekem az jött be, én mindig a kétpáncélost használtam. Érdekes volt skill videója. Ő a ruszkival csinálta meg azt az egy kört. Persze az ő tudásával azért máshogy zajlik a dolog. De a franciát azt fikázta rendesen. :)

    (#207451)wwenigma a frontline nem rossz (bár nekem annyira azért nem jött be), de sokkal tovább tart azt kihúzni. Ott azért kellett tolni rendesen (nem mindig sikerült elérni a captain rangot se minden csatában), hogy a hét végére meglegyen, itt meg három nap alatt kész, ráadásul max. 1-2 óra játékkal naponta. Lehetne ott is ez az extra bónusz rendszer. Ráadásul a csaták is sokkal tovább tartanak, és nem léphetsz ki közben. Itt meg kilőttek, mehetsz a másik négy tank valamelyikével. Ráadásul nincs se progettom, se ebr-em, és azért azok nélkül az op fosok nélkül nem annyira könnyű. Mondjuk T34-gyel, hogy pénz is jöjjön belőle.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák