Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hulp01
senior tag
válasz kchryss #207447 üzenetére
Amikor először írtam, akkor még nem volt világos, hogy mire adja a pontokat. Kérdeztem is itt. Mert nekem is fura volt, hogy egyből vagy hatos szintre ugrottam, aztán ötödiknél jobb helyezésem nem is volt. De aztán az itteni hozzászólásokból világos lett, hogy a sebzéses küldetést naponta ötször lehet megcsinálni, ráadásul folyamatosan összeadódik, tehát nem 5db 3000-es kör kell. Így már ok, hogy nem kell bekerülni az első ötbe, és előbb-utóbb mindenkinek meglesz (ha van rá ideje). Max. tovább tart. Nem tudástól függ. Közben a látótáv dologra is rájöttem, forgatom is a tornyot mintha az életem múlna rajta. Más kérdés, hogy szerintem így még nem nagyon vettem észre senkit. Mondjuk ezt meg nem is tudtam, hogy a rádiót (inkább radar) használva felfedem a saját pozíciómat. Amint lejárt, már nyomtam is újra. És nem jöttek rám ezért többen.
(#207449) peterson79 nekem az jött be, én mindig a kétpáncélost használtam. Érdekes volt skill videója. Ő a ruszkival csinálta meg azt az egy kört. Persze az ő tudásával azért máshogy zajlik a dolog. De a franciát azt fikázta rendesen.
(#207451)wwenigma a frontline nem rossz (bár nekem annyira azért nem jött be), de sokkal tovább tart azt kihúzni. Ott azért kellett tolni rendesen (nem mindig sikerült elérni a captain rangot se minden csatában), hogy a hét végére meglegyen, itt meg három nap alatt kész, ráadásul max. 1-2 óra játékkal naponta. Lehetne ott is ez az extra bónusz rendszer. Ráadásul a csaták is sokkal tovább tartanak, és nem léphetsz ki közben. Itt meg kilőttek, mehetsz a másik négy tank valamelyikével. Ráadásul nincs se progettom, se ebr-em, és azért azok nélkül az op fosok nélkül nem annyira könnyű. Mondjuk T34-gyel, hogy pénz is jöjjön belőle.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest