-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simulacrum
senior tag
Egyetértek, mindkettő nagyon nagyon jó. Esetleg, ha van T55A-d, akkor a T54-et kihagyhatod, hisz ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
Injun
senior tag
Melyiket érdemesebb?T-54 vagy Obj.430?Nem érdekel az utána levő.
-
Puculo
aktív tag
Van valaki aki részt vett a Clan Scuffle tippelős nyereményjátékán?
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
h1mpi
félisten
válasz Jokerdapro #168593 üzenetére
Akkor végre eladhatom a 10-es orosz artyt és visszaképzem a legényeket másik tankba....
Fully electric lifestyle!
-
Jokerdapro
senior tag
válasz sanya53 #168591 üzenetére
aktuális hétvégi küldi token gyüjtés
tt látszik fent középen amit írtam.
A képet random a fórumból emeltem ki.
[ Szerkesztve ]
-
Flash Gordon
senior tag
válasz e-newsee #168588 üzenetére
Az xvm szarul lett összerakva, emiatt van vásárlási mizéria.
"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."
-
sanya53
aktív tag
válasz Jokerdapro #168590 üzenetére
Köszi a választ. Nekem ez magas.
-
sanya53
aktív tag
Sziasztok!
Valaki elmagyarázná nekem, hogy mi az a token és mire való. Már kaptam néhányat, de azt sem tudom, hol lehet megnézni mennyi van és mire jó? Elnézést a fárasztó kérdésért. -
őstag
T28HTC HT15 a T-10 végre sikerült. Viszont olyan ügyesek ismét a WG-s fiúk, hogy 20 percen belül 3x omlott össze a kliens. Újraindítás után pedig a chat és a funckiógombok F1-F8 is elszállítak a csába.
Semper fi!
-
palfitom
félisten
válasz 5-ös kezelő #168585 üzenetére
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
5-ös kezelő
senior tag
Szikla mögött volt az ellenfelem, mégis megjelent a piros kontúr. Sziklán keresztül lőttem bele. Biztosan üreges kőzet volt.
Amikor meg nekem van pechem, nem tölti be a következő lőszert, nem záródik a zöld kör, nem tudok lőni. Ellenfél persze nem várja meg, amíg a töltő kezelőm elhárítja a hibát.
Amikor nagyon gyorsan veszít egy csapat, lehet attól is, h egy ügyes T2 Light, Panzer 1C kinyírja a fél hadosztályt.
Játszottam tíz órát egyhuzamban, de nem vagyok függő...
És olyan gyenge játékos vagyok, h miután kilőnek, azokat a tankokat is sorban kilövik, amelyekbe átülök nézni a csatát.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
válasz Barret001 #168582 üzenetére
Én csak hármat játszottam (mindegyik win), és ezt is csak azért, hogy meglegyen a küldi. Az első kettőben egyszerűen nem találkoztam heavy-kkel, vagy hamarabb meghaltak, mint hogy sebezhettem volna azokat, így muszáj bolt még egyet játszanom. Aztán Alt+F4. Nagyon nincs kedvem már egy ideje játszani a WoT-tal.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Barret001
addikt
Ma sem aktiváltam boostert,eddig 13 win egyhuzamban Ez normális??? Az utolsó meccset lehoztam,2 ellenség maradt,meg én. Persze ez ritka,mint a csillag együtt állások! Most összeállt
-
Lovi24
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki bármilyen tankot venni a tech tree-ből a frissítés óta?
Kifejlesztettem a 113-ast de nem tudtam megvenni... pénz és garázshely pedig van rá....
Ha meg kilépek egyszerűen kifagy.... GG.. WG.....[ Szerkesztve ]
Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
emre
veterán
válasz Jokerdapro #168578 üzenetére
Abszolút, sőt hogy egyik kedvenc írómat idézzem
"A homály is lehet esztétikai gyönyör forrása; ízlés dolga minden."
Robert Sheckley: Kozmikus főnyeremény[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
e-newsee
addikt
Ebben a percben került fel az új xvm
5 perce még egy "xvm-7.6.11.exe.filepart" volt az oldalon.
Most a zipnél van ez, hamarosan az fent lesz.Szerk.:
És már fent is van.[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Jokerdapro
senior tag
-
emre
veterán
válasz Antonius1978 #168561 üzenetére
Válasz a SoC topikban is
Néha, úgy 4-500 hsz után benézek, látom az öregek közül egyre kevesebben vannak, a többiek meg mindig vitatkoznak valamin (de leginkább a semmin).
(#168575) Jokerdapro
Véleményem szerint itt nem beszélhetünk realitásról. Miután a megszavazott, megválasztott topikgazdák munkáját a ph moderátorai és a fórum tagjai közösen lehetetlenítették el.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
kchryss
veterán
válasz Papooo #168566 üzenetére
Ez volt a sajátosságuk. Azért manapság már nem igaz ez minden francia tankra. A 1390 például az egyik legpontatlanabb tankból az egyik legpontosabb lett. Az újabb francia heavy ág is pontosnak mondható és az amx30b ág vége is.
Egyébként mindegy hogy sajátosság vagy sem. Egyszerűen a jelenlegi metában a pontatlansága miatt nem tudja betölteni azt a szerepkört amit szántak neki. Nagy szórás buff kéne az fcm-nek és cdc-nek is és akkor használható tank lenne újra mindkettő.
-
kchryss
veterán
válasz jano_77 #168564 üzenetére
Nem értem ezt a többes számot amit folyamatosan használsz velem kapcsolatban. Szerintem te tévesztesz össze valakivel. Mikor oktattalak ki téged, hogy miről írhatsz és miről nem? Szerintem nem volt ilyen soha.
"Más szemébe a szálkát és minden irritál, Te a sajátodéban meg a gerendát sem!"
Ez pont rád igaz. Most se veszed észre, hogy te kezdted az egészet és pont azt csináltad velem amit nem szeretsz ha veled csinálnak.
-
jano_77
nagyúr
válasz kchryss #168560 üzenetére
Kedves fórumtársam, Te baromira összetévesztesz valakivel, mert nem én szoktam leoltani itt másokat, hanem engem szoktatok kioktatni, hogy miről írhatok vagy sem! És pont ez az ami miatt vettem a bátorságot és megjegyeztem jelen helyzetben, hogy nekem meg ez szúrja a szemem. Qva jó, hogy más szemébe a szálkát és minden irritál, Te a sajátodéban meg a gerendát sem!
Amúgy meg Te is frankón leírtad korábbi kommentedben számomra a tutit - amit nem értem NEKTEK miért esik oly nehezetekre alkalmazni - hogy?
"ha nem tetszik, amit írok, tovább lehet görgetni, NEM kell elolvasni! Alkalmazd Te is, ne csak oszd az észt!" pontosan kell idézni, mert még ezért is megszólsz a végén: "Ha nem érdekel akkor nem olvasod el."Tényleg befejeztem, mert parttalan vita lett sajnos.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
kchryss
veterán
Az fcm-nél nem is értem miért nem az ágyú paramétereit balanszolják, hogy pontosabb legyen. Helyette a mozgékonyságán akarnak javítani és a dpm-en, ezekkel pedig pont nem volt gond eddig sem. Sokra megy a mozgékonyságával amikor már közepes távolságról sem talál el semmit. Gyenge pontokat nem lehet ezzel a tankkal lőni.
[Forrás][ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
válasz Jokerdapro #168559 üzenetére
Nekem a t34 rendszeresen azt csinálja, hogy eltűnik a lövésem, becélzom és sehol sem robban, legalább is nem látszik, nagyon szeretem.
A fcm 50t meg eddig is ilyen rohadt lassan szűkült be, provanceon egyszerűen nem tudtam lesznájperezni senkit, mert ha be is szűkült, akkor a világ f..szára ellőtte a skulot. Lassan a prém tankjaim mehetnek a kukába, kénytelen leszek kihúzni valami értelemeset.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
-
kchryss
veterán
válasz jano_77 #168549 üzenetére
Olyan szépen leírtad a lényeget, hogy erre még muszáj reagálnom:
"Vicc ami itt megy a fórumon, hogy vannak emberek, akik megmondják, hogy ki és miről írhat, mi bizonyul WOT-al kapcsolatos eszmecserének, és mi sírásnak."
Na ez itt a lényeg. Pont te voltál az aki most is meg akarta szabni, hogy miről beszélhetek. Te kezdted az egészet azzal, hogy ne írjak az xp-ről. Talán most már kapizsgálod miért nem tetszett amit írtál.
Bárki írhat a fórumra bármit ami a wot-tal kapcsolatos. Ne szabja meg senki, hogy mit írhat a másik és mit nem. Ha visszaolvasol a fórumon látod, hogy kettőnk közül te szoktál beszólni másoknak ha nem akarsz látni egy témát és nem én. Szóval a fenti idézet alapján ha nem tetszik neked, hogy megmondják miről írhatsz akkor ezt vonatkoztasd magadra is és te se mondd meg másnak, hogy miről írhat. Köszi! -
Jokerdapro
senior tag
válasz popey37 #168557 üzenetére
A wotban olyan mint pontosság kb nincs, olyan van hogy szórás. Egyik ágyú kevésbé a másik jobban. A célkör közepén a pöttyöt hiába teszed pl gyenge pontra, ha a szóráskép miatt nem oda fog menni. Szerintem ebben semmi varázslat nincs.
Szerk.: mr. Séf beszélt erről valamelyik videójában, onnan jutott eszembe.[ Szerkesztve ]
-
palfitom
félisten
válasz 5-ös kezelő #168556 üzenetére
Nagyon szívesen segítettem neked is (meg még pár kollégának itt), örülök, hogy jó géped lett!
(#168557) popey37
Az biztos![ Szerkesztve ]
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz palfitom #168545 üzenetére
Nekem csata közben kapcsolt szét, és nem is hagyott visszalépni fél órán át. Többiek meg biztosan találgatták, h ez a hülye miért nem lő vissza.
Azt hittem, a Panzer III. E 50-es ágyújával jó leszek, de eddig semmit nem ütöttem át vele. Talán az az 50%-os legénység miatt így büntet. Nem bírtam ki, h ne nézzem meg mozgás közben, de korai nekem még a III-as tier. Sok /nekem/ új pálya, első hősi halott vagyok rendszeresen. Igen, meg kell tanulni jól játszani. 1000 csata még semmi ebben a játékban.
De nagyon jó kis gépet segítettél összehozni, azóta is hálás vagyok neked és a többieknek, akiktől a tippeket kaptam.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Nagya21
addikt
HAli!!
Ja ja de van ám, tegnap a wz 111-1gf-t, vagy mi, az a kinai TD, játék alatt folyamatosan káromkodtam szinte az összes lövés leesett az ellenfél előtt, 22 lőttem, 6 talált 2 ment be, volt anyázás rendesen.
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
-
h1mpi
félisten
válasz palfitom #168552 üzenetére
Én tegnap a TVP 50/51-el sírtam már a végén. Nagyon szeretem a tankot a mobilítása és a gyors reload miatt, de észrevettem, hogy a 1.5 mp-es betöltési időt komolyan ellensúlyozzák a pontossággal és az átütéssel.
Az, hogy egy tárból 4/1 vagy 4/2 üt át és talál maximum fullra összeszűkülve az vicc. Azt nem szeretem ebben a játékban, hogy ha egy tank túl OP, akkor a soft statokat állítják a háttérben, úgy hogy az nem észrevehető azonnal, de aki sokat játszik egy tankkal, észre veszi mondjuk 5-10 kör alatt.. az RNG nem lehet mindig csak negatívban...Hála istennek van statisztikai oldal, aki lebuktatja a WG-t... Július elején kicsit túl jóra sikeredett a rejtett nerf, így vissza állítottak kicsit rajta. Én nem olvastam róla, hogy a TVP 50/51-hez hozzányúltak volna "hivatalosan"
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
palfitom
félisten
válasz popey37 #168551 üzenetére
Grille15-tel kb. 250m-re álltam meg egy arty-tól, szűkült a célzókör, s amikor már szinte teljesen a körben volt az arty, akkor lőttem, és nem talált! Röhögtem nagyot kínomban...
-
popey37
addikt
ugy látszik valamit csak csinálnak ezek a fejlesztők, két napja müködik a 3-5-7 besorolás, viszont most a pontosság egy nagy fos: az rhm meg a többi eddig pontos td, 10-ből 8 mellé.
még mielőtt replayt kér valamelyik okos, nincs. amugy sem töltögetnék fel, de mobilnetről meg főleg nem. mindenki csorgassa a nyálát a sajátjára.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
jano_77
nagyúr
válasz kchryss #168543 üzenetére
Kezdelek megérteni.
Tehát ha Te vagy társaid beszéltek- nyavalyogtok - több hozzászóláson, ne adj Isten, több napon keresztül egy dolgon, akkor az rendben van. Ha én vagy még rajtam kívül pár ember teszi, akkor az már sírás, fórum teleszemetelése!?
Ezt kellett volna csak leirnod, feleslegesen írtál ilyen sokat!
Esetleg tetesd be az összefoglalóba is, mert onnan hiányzik.
Befejeztem én is. Vicc ami itt megy a fórumon, hogy vannak emberek, akik megmondják, hogy ki és miről írhat, mi bizonyul WOT-al kapcsolatos eszmecserének, és mi sírásnak.
No comment.[ Szerkesztve ]
-
adamgreen
senior tag
Aki használ modot annak várni kell majd mert egyenlőre egyetlen moddal se indul a frissités jelent pillanatban.Lehet ez változni fog mai nap addig türelem.
-
palfitom
félisten
Nem lehet belépni.
Tud valaki valamit?Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
kchryss
veterán
válasz jano_77 #168542 üzenetére
Az xp számítás fontos része a játéknak, minden vele kapcsolatos dolognak helye van a wot fórumban. Ha 1000 hozzászólás szól róla akkor 1000 hozzászólás szól róla. Ha nem érdekel akkor nem olvasod el. Nyilván azért szólt róla sok hsz, mert sokakat érdekelt, sokan érintettek voltak vele kapcsolatban, persze nem annyian mint ahányan a nyaralásodra voltak kíváncsiak.
Az rng-t sem tudod megváltoztatni, az mm-et sem tudod, az artykat sem tudod, a tankokat sem tudod balanszolni, a gold lőszert sem tudod kivenni a játékból mégis mindegyik témában rengeted hozzászólás születik nap mint nap, Vagy akkor ne beszéljünk semmiről csak ami neked tetszik?
Nem vettem magamra csak szerintem tök felesleges volt megemlítened az egészet, mert nem ért ennyit.
A másik meg, hogy elég hülyén néz ki amikor pont te említed meg hogy sok a sírás miközben ha kiszámolnád azt is, hogy az utolsó 1000 posztodból hány % volt sírás ...Azt meg nem érzem, hogy kikeltem volna magamból vagy ha igen és minden ember ilyen lenne mint én amikor kikel magából akkor elég békés lenne a világ.
Ha pedig a jövőben valami nagyon fura dolgot találok xp szempontjából azt ugyanúgy meg fogom osztani, mint eddig.
Részemről a téma befejezve, így is 3 poszttal több lett belőle, mint amennyit ért. -
jano_77
nagyúr
válasz kchryss #168538 üzenetére
Ha már így magadra vetted - nyilván mert volt alapja és fájt az igazság - kicsit utána számoltam és olvastam az elmúlt egy hét beírásait! Te sérelmezed az én 3 azaz HÁROM bejegyzésemet, amikben megemlítem a nyaralásomat, de eközben tettem megjegyzést a WOT-al kapcsolatban IS! Míg ez idő alatt 15 - és lehet, hogy ettől több is, csak már kicsit késő van - olyan bejegyzés született, ami az XP számítás igazságtalan mivoltát boncolgatja, amiből Te magad tettél csupán 6, azaz HATOT!
Szal mielőtt kikelsz magadból, előbb magadba is nézhetnél.
Mint írtam is, nem kimondottan Neked szántam a bejegyzést, már csak azért sem, mert Veled személy szerint semmi bajom, hiszen legtöbbször tanácsot és segítséget kap Tőled mindenki, köztük én is, de tényleg elég uncsi volt, hogy egyfolytában ezen rágódtok, miközben tényleg nem tudtok rajta változtatni. Mint ahogyan a +/- 2 tier-en sem.
Erre kikelsz magadból és megszólsz!?
Ez már csak azért is fura volt Tőled, mert koránt sem ilyennek ismertelek meg a fórumon."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
kchryss
veterán
válasz Silverr #168539 üzenetére
Szituációtól függ. Ha lassú és gyenge tankkal vagy akkor mindenképpen érdemes a csordával menni vagy a bázisnál beállni valami jó helyre védekezni. Ha gyors és jó tankkal vagy akkor eldöntheted, hogy vezeted a csordát és minél agresszívebben gyorsabban megpróbálod letolni a lemming oldalt, vagy egyedül elmész a másik oldalra és ott okosan menekülve minél több kárt tenni a túlerőben lévő ellenfélben.
-
Silverr
aktív tag
Kinek mi a taktikája amikor minden birka egy irányba megy? Ilyenkor ugye szinte kivétel nélkül vesztes a csata de jó lenne azért sebzést összehozni. Mentek a birkák után vagy hősiesen meghaltok mint én?
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz Barret001 #168535 üzenetére
Én így cirka 1100 km (11 óra - 3 éves kislányom miatt kb 4x megálltunk) levezetése után, gondoltam megjáratok néhány vasat, megnézem mit felejtettem. 6 csata fért az egy órás kredit boostba - egy Progettó (felejthető) és 5 50TP Prot (ezek nem sikerültek rosszul).
6 csatából 5 nyertünk és a következőképp alakult az 5 db 50TP Prot csatám:
1 csata tier8:Egyik sem kiemelkedő, nem azért tettem fel, hanem csak, ha vki gondolkodna a tankon, lássa, hogy mit lehet elérni vele - nyilván tőlem ügyesebbek, ettől többet is! Illetve, hogy azt is lássák, hogy az, hogy szinte csak tier9 és 8-ban csatázik és néha kap tier10, az csak MrSheff kiváltsága, meg gondolom QB-é is. Megnéztem Sheff videóját a tankról (4 óra, nyaraláson esténként volt időm) és háááát, elég gyalázat, amit csinált, ahogy csinálta néha. Balfasz volt és még Neki állt feljebb pl. Beszélni még mindig nem tud.
Akinek van 113-a mondja már el mi a titka, hogy a páncélja így működjön, ahogy ennek a csávónak:
mert én bárhogyan próbálom döntögetni a tankot, engem mindig keresztül lőnek, mintha light-al lennék, alig tud pattintani. Vmi selejtet kaptam volna?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jr1994
addikt
válasz jano_77 #168534 üzenetére
Ez tény, én is unom már a témát. Kitárgyaltuk, és úgysem tudunk változtatni rajta. Annyit tudtunk meg, hogy - főleg vesztes csatában - elég sokat számít az is hogy csak ott vagy az első sorban, jó eséllyel akkor is több xp-t kapsz, mint aki hátul kempel.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Barret001
addikt
Ma is csak a küldit csináltam meg,4 kör,4 win.Most sem aktiváltam boostert! Zsinórban 8 win booster nélkül.Nem sírok! Nem értem utol a sebzést,túl jó volt a csapat
-
jano_77
nagyúr
válasz kchryss #168533 üzenetére
csak félve említem meg, hogy mikor vmivel kapcsolatban én írtam be többször is, akkor megrohantatok, hogy mi a faszért kell folyamatosan sírni! Ne vedd magadra, mert nem Neked szól főként, de az utóbbi időben annyi sírás volt az XP számítás miatt, hogy még olvasni is sok volt és unalmas.
-
Viktoár
addikt
válasz Atti777 #168530 üzenetére
Miért kellene? Bőven elég lenne mondjuk 15% aztán kész. Saját tierjében minden tank beüti a másikat.
Ha meg +2 tierbe kerülsz nem alapozhatsz arra hogy majd az rng melléd áll amikor a top tankok jönnek feléd, úgy is töltöd a goldot.
Egyébként alap esetben mindenki a
fiktívmegadott átütéssel és afiktívmegadott sebzéssel számol. Csak lövés után derül ki hogy mit dob a gép.Üdv:Viktor
-
Viktoár
addikt
válasz kchryss #168528 üzenetére
Jól példázza hogy az értelmes játékos nem menő. De ugyanez igaz a játékra is, aki ésszel játszana azt ellehetleníti az rng.
Például előbb kitáraztam egy pudelre. 1 mellé és 3 nem ütötte át a 125-ös páncélt 144-es átütéssel. Ugye mondanom sem kell hogy kb 100 hp-ja volt tehát egy átütő találat már elég lett volna. Ez így teljesen korrekt és nem 25% rng nyeri meg a csatákat hanem az a játékos aki csak áll és lepattog róla minden.
Szerintem azért nem nyúlnak a 25%-hoz mert ezzel bőven tudják tolni a húgyagyú játékosokat.
Üdv:Viktor
-
kchryss
veterán
Twitchen jelenleg streamel Circon, Dakillzor, Mailand, Inspirer, Mauzakrobat, Izn3, Papapawian vagyis 7 ismert szuperunikum játékos. És kit néznek legtöbben? Naná, hogy azt az idióta AkTep-et. 2x annyian nézik, mint a máodik Circont. Vicc.
MrScheff amúgy most nyomja a rankedet. 13-14-es szint körül van. Ha valakit érdekel milyen a meta ezen a ranked szinten belenézhet: [link]
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz galervin93 #168514 üzenetére
Nekem meg van és szerintem jól lehet vele érvényesülni. WN8 könnyen lehet vele húzni. Nekem azért is tetszett meg mert - szerintem - baromi jó formája van. Mint egy kis sport autó.
Kb. úgy is lehet kavarni a pályán. Ok, tudom van nála gyorsabb tank, de ettől még tényleg jó járgány. Szerintem nem bánod meg."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
DVlad
őstag
válasz e-newsee #168510 üzenetére
Ez pontosan így van. Én is írtam már régebben is, hogy pár éve durva változás történt ebben a vonatkozásban. Én elég sokat megyek a jgp100-zal, és emlékszem a napra, amikortól elkezdődött. Nagyon bosszantó, de már csak nevetek rajta. Nincs olyan nap, hogy ne fordulna elő velem a 0 sebzéses light találat.
-
Jokerdapro
senior tag
Ezt csak úgy itt hagyom nektek...
-
kchryss
veterán
Csak hajnalban volt időm játszani egy kicsit. Néztem, hogy 3 győzelem a kurszki küldetés. Kicsit féltem tőle, hogy hány csata alatt jön össze a 3 győzelem, de egész jól sikerült a 3 szorzós köröm.
(#168508) @Barret001:
Nekem 1 órás boosterrel jött a 3/3.[ Szerkesztve ]
-
Jokerdapro
senior tag
-
galervin93
addikt
A T92 8-as amcsi light jó vétel lehet? Tetszik a kis mérete és a jó álcája (lehet vele aktív szpotolni), meg a lövedék sebessége is jó (ugyanakkor a gold lassabb és bitang drága). Mennyire effektív, lehet vele érvényesülni a gyakori T10-es meccseken?
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Puculo
aktív tag
válasz jano_77 #168499 üzenetére
A gyári festésre 2%-os álcabónusz van. A vásárolható álcafestés ami a páncélos testén hozza a camo bónuszt 4% volt mikor utoljára megvettem. De azóta volt már patch a játékra, nem tudom az összes álcát lejjebb vették e mivel nem vagyok gép közelben.
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
e-newsee
addikt
válasz Viktoár #168507 üzenetére
A ping is csodákra képes.
Más (pattogás a lightokról):
Lehet, hogy a lánc fogta fel popeye lövését, de azzal egyet kell értsek, hogy vannak durva felfogott sebzések a lightoktól. Ugye azért is találjuk el gyakrabban a láncot, mert lehet, hogy arányaiban nagyobb a tank testhez képest a lánctalp, mint egy med esetében. De nem tudom.
Meg hogy üreges páncélnak számít, az oké, de azért ide is elkelne egy overmatch szabály. Mert a valóságban (tudom, nem szimulátor, de akkor is), ha eltalálsz egy 152mm-es ágyúval 150 méterről egy bármilyen lightot a láncnál, akkor az nem hogy nem gurul tovább, hanem kábé a "láncszemet" úgy keresztül tolja a tankon, hogy a mögötte lévőt is átüti. Tudom, a lőszer felrobban, a lánc meg elnyeli az energiát, de akkor is lerobbanna a fél oldala a tanknak. Nem véletlenül nevezik ezt a kategóriát Tank Destroyernek. Az a dolga, hogy megsemmisítse a tankokat, nem az, hogy lehúzza róluk a dukkózást.
A napokban láttam a facebook csoportban, hogy valakinek a lánca benyelt egy 1000+-os sebzést egy JP E100-tól, és szaladt tovább. Azért ilyet sem szabadna megengedni, akármennyire árkád játék.
[link][ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Ispy
veterán
válasz Barret001 #168508 üzenetére
Jó, hát nekem is volt olyan köröm, hogy mire a kv85-el felértem az ütközőpontig, már 0-7 volt az állás...de volt olyan is, hogy mire találkoztam volna ellennel, már meg is nyertük 15-1-re a csatát.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Barret001
addikt
Tegnap nem volt sok hangulatom a játékhoz,gondoltam ,nem kapcsolok boostert,csak a kurszkot megcsinálom gyorsan.4 kör,4 win! Nem kommentálom az elképzelésemet...
-
kchryss
veterán
-
Viktoár
addikt
válasz kchryss #168504 üzenetére
Hát passz, lehet hogy ez történt. Minden hét elején törlöm a replayeket mert nem sok hely van az ssd-n ahova a játékot tettem. Ma reggel "takarítottam" az ssd-t, tököm se gondolta hogy kelleni fog még.
Na ha legközelebb ilyen lesz akkor feltöltöm a felvételt. .Mindensetre árulkodó hogy semmit nem tudtam beütni abban a csatában. Lehet hogy a kilőtt tankokat lőttem végig?
JKovac: Siemka tank siemkáknak.Biztos most volt fizu náluk. Ha a type 5 -öt tennéd alájuk full tier 8-ba akkor sem tudnának több átlagsebzést csinálni mint az obj 252u.
[ Szerkesztve ]
Üdv:Viktor
-
-
JKovac
csendes újonc
válasz kisküzdő #168493 üzenetére
Én magam is gondolkozok a 50TP prototyp megvételén, a Vbaddict-on követem a kiosztott átlagsebzést, és mit látok most:
Elveszítette az első helyet az Obj 252U-val szemben, a tier 8-as tankok között.
Vajon meddig fog ilyen meredeken esni az átlagsebzés?
Lehet, hogy érdemes kivárni az utolsó pillanatokig a megvételével.Your misery is my delight.
-
őstag
válasz Silverr #168495 üzenetére
Westfield északi részéről indulva rám majdnem rámesett egy T10 és egy Standard B(a 9-es digó), halott csata volt a láma csapat miatt, de így is, prém nélkül összelőttem 1600+-t pedig úgy játszottam, hogy minél tovább feltartsam őket, amíg a keleti oldalt esetleg átviszik a többiek.
Na mindegy, a lényeg az, hogy kb. olyan, mint a normál IS, ami nekem bejött. Hacsak nem fogsz ki egy csapat barmot, akkor lehet vele aratni rendesen. Az alapból BIA-s legénység miatt és mivel kiváló fejlesztő platform a ruszki nehezekhez, szerintem még pont megérte.Semper fi!
Új hozzászólás Aktív témák
- félconfig - GIGABYTE GA-AX370-Gaming 3, AMD Ryzen 7 5800X Vízhűtő, FURY 32GB RAM
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest