Új hozzászólás Aktív témák

• jano_77

nagyúr

válasz Barret001 #168535 üzenetére

Én így cirka 1100 km (11 óra - 3 éves kislányom miatt kb 4x megálltunk) levezetése után, gondoltam megjáratok néhány vasat, megnézem mit felejtettem. 6 csata fért az egy órás kredit boostba - egy Progettó (felejthető) és 5 50TP Prot (ezek nem sikerültek rosszul).
    6 csatából 5 nyertünk és a következőképp alakult az 5 db 50TP Prot csatám:
    1 csata tier8:

2-3-4 csata tier10:

5 csata tier9:

Egyik sem kiemelkedő, nem azért tettem fel, hanem csak, ha vki gondolkodna a tankon, lássa, hogy mit lehet elérni vele - nyilván tőlem ügyesebbek, ettől többet is! Illetve, hogy azt is lássák, hogy az, hogy szinte csak tier9 és 8-ban csatázik és néha kap tier10, az csak MrSheff kiváltsága, meg gondolom QB-é is. Megnéztem Sheff videóját a tankról (4 óra, nyaraláson esténként volt időm) és háááát, elég gyalázat, amit csinált, ahogy csinálta néha. Balfasz volt és még Neki állt feljebb pl. Beszélni még mindig nem tud. :(

Akinek van 113-a mondja már el mi a titka, hogy a páncélja így működjön, ahogy ennek a csávónak:

mert én bárhogyan próbálom döntögetni a tankot, engem mindig keresztül lőnek, mintha light-al lennék, alig tud pattintani. Vmi selejtet kaptam volna? :F :U

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

Új hozzászólás Aktív témák