-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz Barret001 #168535 üzenetére
Én így cirka 1100 km (11 óra - 3 éves kislányom miatt kb 4x megálltunk) levezetése után, gondoltam megjáratok néhány vasat, megnézem mit felejtettem. 6 csata fért az egy órás kredit boostba - egy Progettó (felejthető) és 5 50TP Prot (ezek nem sikerültek rosszul).
6 csatából 5 nyertünk és a következőképp alakult az 5 db 50TP Prot csatám:
1 csata tier8:Egyik sem kiemelkedő, nem azért tettem fel, hanem csak, ha vki gondolkodna a tankon, lássa, hogy mit lehet elérni vele - nyilván tőlem ügyesebbek, ettől többet is! Illetve, hogy azt is lássák, hogy az, hogy szinte csak tier9 és 8-ban csatázik és néha kap tier10, az csak MrSheff kiváltsága, meg gondolom QB-é is. Megnéztem Sheff videóját a tankról (4 óra, nyaraláson esténként volt időm) és háááát, elég gyalázat, amit csinált, ahogy csinálta néha. Balfasz volt és még Neki állt feljebb pl. Beszélni még mindig nem tud.
Akinek van 113-a mondja már el mi a titka, hogy a páncélja így működjön, ahogy ennek a csávónak:
mert én bárhogyan próbálom döntögetni a tankot, engem mindig keresztül lőnek, mintha light-al lennék, alig tud pattintani. Vmi selejtet kaptam volna?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest