-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Fully electric lifestyle!
-
Carasc0
őstag
válasz ollie #130793 üzenetére
4283 volt. (Táblázat fejlécében ott az összegzés) Erre ma jöttem rá én is.
Amúgy ha átültelek legénységet egy másik ugyanolyan típusú tankba, akkor veszítenek a fejledtségükből?
jr1994: Prémbe menne... Akkor oda átmegy ingyen, az tök jó!
[ Szerkesztve ]
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
válasz DaGuardian #130791 üzenetére
Mennyi sebzés volt? 4k-ra tippelek.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Carasc0
őstag
válasz DaGuardian #130791 üzenetére
Hát én ehhez képest akkor valami fogyatékos vagyok. Amúgy megnézhetem a replayt?
-
Demertin
tag
A Scorpion G-nél van esély, h bent lesz simán is a boltban, normál 10k körüli áron és nem csak csomagban?
-
Jadro
veterán
válasz 4580693 #130780 üzenetére
A színezés eltérő. Több skála van. Kinek melyik fekszik jobban.
Carasc0: Jó lesz ez a tank Neked, mert bár páncélja nincs de alapvetően kemper játékstílust kell megvalósítani vele a meccsek nagy részében. Tanulod a pályákat közben és pénzt, XP-t is tudsz vele gyűjteni a fejlődéshez. Választhattál volna sokkal nehezebben játszható tankot is és az tök jó hogy ezzel jól megy a játék. Így majd játszol vele sokat és farmol szépen. Olvasgass, nézegess youtube videókat, elemzéseket és kérdezz ha nem világos valami. Az eredmény jönni fog ha Te is akarod.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
-
Jadro
veterán
válasz Carasc0 #130771 üzenetére
Egyfajta teljesítmény mérő érték, mely elég sok összetevőből áll. Itt láthatod a tier8-as német tankokra vonatkozóan, hogy mennyi sebzés kell az egyes szintekhez. A zöld már elég jó teljesítmény szerintem átlag játékostól.
Pl itt pedig ellenőrizni tudod hogy állsz. Most az enyémet mutatja, írd be a játékbeli neved.
-
Carasc0
őstag
válasz Jadro #130770 üzenetére
Bocsánat, de mi az a WN8?
Egyébként most lőttem ki 3 tankot, 1438 sebzés, és győzelem és jól kerestem prém fiók nélkül is. Isteni tank. Camo annyira sztem nem vészes, bár magas tank, nem egy stug 3 , de bokor + kidöntött fa megteszi
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
-
-
Antonius1978
addikt
válasz galervin93 #130761 üzenetére
De a 75-os legenyekkel coporollerre kerul
-
galervin93
addikt
válasz Antonius1978 #130760 üzenetére
1000 arany vs. prémium tank + fiók + boost... Szerintem utóbbi gazdaságosabb...
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
h1mpi
félisten
válasz Carasc0 #130750 üzenetére
Megéri, szerintem a legjobb prém tank most a játékban Élvezet játszani vele, kb. olyan mint az RHM és egy közepes körre (2000 dmg) már prémmel 50K körül hozz nettóban. Nekem csoki+BIA+töltésgyorsítóval 10 mp-ként lő 500-at, az nem olyan rossz. Ezt tudja a Jagdtiger is csak az tier9-ben.
[ Szerkesztve ]
-
DrDobos
őstag
Udv
Masodik skillnek mi menjen a Tiger 2es sracokra? Mar van rgy hatodik erzek, tobbin javitas.Samsung Galaxy A55 5G
-
-
Carasc0
őstag
Sziasztok, ez a Scorpion G prém tank megéri? Eléggé durva pénzfarmolónak tűnik. Továbbá az én világom a TD és forgótornyos is. Sztem a T34-nél jobb ez a tank.
Vélemény?
-
BÁ Nutrition
addikt
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Viktoár #130743 üzenetére
mínusz fel millio se erdekelne.. 100milliobol belefer. raadasul normal szerveren ugyanúgy lazan megyek vele aszt, szal lenyegtelen az egesz nem is ertem miert faj ez. max nem rakom be.
nyilvan felesleges artyt lovoldozni apcr-el, nagyjából baxok ra kategoria tesztszerveren
ha az belefer a botoknak h egymást lovoldozzek a csapatban akkor majd pont ezen fogok polemizalni.
tegnap volt olyan meccs h 8an voltunk abbol 4en csapaton belul nyirattak ki magukat... ilyen helyen megis mit varsz?youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz h1mpi #130741 üzenetére
semmi gond, a tobbi aszt mar nem raktam fel
kifejezetten kikapcsolodas céljából toltam a tesztszervert tegnap, a sima jatekban van rajtam egyfajta eredmenykenyszer, es neha kicsit feszkos..
itt meg az se tul durva mikor 3x egymas utan kibaxott a csapattars arty "poenbol" az elso fel percben. ne kerdezd miert, kreten.. raadasul ujra meg ujra osszerakott vele a rencer
aztán gondolom bannoltaka get c-t mondjuk megkapta priviben
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Jadro
veterán
Mondom az artynak (M41) pls, spotolok ezerrel, lőjje már ha nem esik nehezére. Azt mondja: "Sorry, i dont have RNG" Reménytelen lesz a mai nap is. A csapat fele 500 alati WN8 (28K meccses is volt köztük!) a maradék közül a legnagyobb 688. + én. De ez a Strv 74 akkor is jó. Megkapta a festését is ha már ákcijó van
-
stork13
aktív tag
válasz SoulReaver #130740 üzenetére
A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.
-
Emu
őstag
válasz Macka #130738 üzenetére
Azt nem mondom, hogy adta, mert ez a PTA eléggé mapfüggő. Ahol lehet okosan hátulról csipegetni, ott tudsz sebezni de dombos/városi pályán sokkal kisebb az esély egy ilyen körre. Tegnap pörgettem egy kicsit, mert észrevettem, hogy 93%-on áll a gunmark, aztán pár jobb kör után felment 94,7%-ra, de utána zsinórban 5 3k környéki csatát mentem, ezért vissza is mentem újra 93%-ra
@ollie: ha nem egyszerre esnek már 4-en a végén, akkor meglett volna a 9k. Lehet egy unikum le tudta volna hozni, nekem nem sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz BÁ Nutrition #130730 üzenetére
Ja tesztszerver.. nem tünt fel elsőre, nincs gold fóbiám, de azért az a szememet bassza ha valaki low tierben -70K-s köröket megy és napi 3 ászt tak fel ide. Hozzáteszem ez nem a személyednek szól, nincs semmi bajom Veled, hanem annak amit írtam előtte.
-
SoulReaver
veterán
válasz SoulReaver #130739 üzenetére
-
Dr.Én
veterán
válasz BÁ Nutrition #130732 üzenetére
Bizony.. próbáltam már én is..aki nem.ismeri a gyengebpoe ponthsjat annak meszeltejk... és igen lassú sajnos...
egyszer majd be fogom szerezni..tervben van...
De most csak minimálisat költök a játékra..WOT: kissio
-
válasz BÁ Nutrition #130728 üzenetére
Viszont akkor ne tegyél be tesztszerveres ace-t, mert azt így bárki meg tudja csinálni. Ráadásul a legtöbben csak szórakoznak ott.
-
Dr.Én
veterán
válasz BÁ Nutrition #130730 üzenetére
Lényegében itt mindent alád raknak..amiért az élesben megkell küzdeni..
Ez arra jó, hogy ki tudjam probálni a különböző tankokat amiket fejleszteni akarok..
Pl. E75 nagyon király lesz...WOT: kissio
-
Dr.Én
veterán
válasz BÁ Nutrition #130728 üzenetére
Teszt szerón én is előszeretettel használok goldot...
De ott nem is veszem olyan komolyan a játékot valamiért...WOT: kissio
-
h1mpi
félisten
-
SoulReaver
veterán
válasz BÁ Nutrition #130724 üzenetére
A sok lila meg reroll statpadder, mind ezzel tolja...
-
BÁ Nutrition
addikt
sejtettem h ez op tank [link]
-
Jadro
veterán
válasz SoulReaver #130719 üzenetére
Nálam is a csajok ülnek benne.a 3. skillsor közepén vagyok, de még javítást nem tettem.
1.: SIA,
2.: pill.kép/6th sense/sima utazás/bizt. elhelyezés
3. álca fejlődik most. Javítás lesz a következő. Brutál ez a gép. Most hétvégén meg pláne lehet vele aratni, tele pirosakkal midnen. Azt sem tudják sokszor merrre van az előre. Legutolsó meccsen (Cliff) egy M5 stuartnak jutott csak eszébe felenni a hegyre spotolni. Nyilván nyertünk és sikerült egy 4700-as WN8-at összelőni. Persze a másik véglet is van. Mire kettőt pislantok, 8-an vesznek körbe és én vagy az uccsó túlélő. 2:05.Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
jr1994
addikt
-
-
kchryss
veterán
válasz Tarill #130711 üzenetére
Valentine II - teljesen limites, mindig top tier, csak 4-es csatába kerülhet, páncélja egész jó, mozgása közepes, átütése kicsi, de olcsó a prém lőszer és azzal azért el lehet lenni
Elemzés linkMatilda IV - tier limites, max +1 tier, jó csőlehajlás, sok hp, viszonylag jó páncél, borzalmas átütés, még prém lőszerrel sem üti át a kemény tankokat
Elemzés linkMatilda Black Prince - ez is limites, max +1 tier, szerintem a játék legrondább tankja, matilda test churchill fejjel, jó átütés, kicsi sebzés de gyorsan köpköd, borzalmasan lassú
Elemzés linkA Matilda IV a gyenge átütés, a Matilda Black Prince pedig a lassúsága miatt nem élvezetes. A Valentine II-t én szeretem fun tanknak. Matildát, b2-t, és a td-ket, főleg a hetzert el kell vele kerülni, a többiek ellen viszont lehet vele heavy stílusban aprítani.
[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
Kranvagn-on is a parancsnok a rádiós? Az 5-ös mednél tartok, szerintem ráadom majd harmadiknak a helyzetfelismerést. Álcát nem akarok, hogy később se kelljen resetelni, negyedik a javítás lesz.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Tarill
őstag
üdv! ezek kötül az akciós 7-8-900ft-os tankok közül amik vannak most a shopban melyik képviseli a legnagyobb "fun" faktort? érdemes valamelyiket is?
-
galervin93
addikt
válasz ollie #130703 üzenetére
Hát én a 3-szoros pattintás miatt nem vagyok még a 15-ösnél se, nekem a heavy a legszenvedősebb, igaz nem is tudok játszani velük... Legutóbb IS-3-mal voltam egy lövésre a 4500-tól de a stock ágyús IS-3-nak beadta a malac lövést és kiszedett, azt hittem menten idegbajt kapok... A 15-östől kevésbé félek, ha ez meglenne addig nyomnám az IS-4-et, amíg beadja, de ez a fos megakasztott a heavy sorozatban.
Na mindegy, befejezem a sírást.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Jolet
őstag
válasz galervin93 #130700 üzenetére
Én is két feladatra vagyok tőle de már hónapok óta
Egyszer csak összejönWOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest