-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
mult heten elkezdtem a kuldiket csinalni, most meg is lett az elso, td-k utan jaro csaje. kesobb is ki lehet valasztani vagy most kellem eldonteni h melyik nemzethez kerüljön mikor megkaptam a jutalmat. ha kesobb akkor a barakkban talalom mint "egyedi" igenyelheto crew amig nem hívtam le?
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
rlazol
veterán
válasz Laci50i #128292 üzenetére
az XP-re se igaz. Kis tierben is lehet 1500as XP-t összeszedni. Általánosságban valóban nehezebb magas WN8/XP elérése de ez inkább a más körülmények miatt van: gyorsabb csata, kevesebb dmg/kill jut rád, a spotolás a YOLO mód miatt háttérbe szorul. A WN8nál pedig a target DMGnek a saját hp-hoz viszonyított aránya csökken. Pl. A jpzE100-val lilához 3175 kell a 2200-as saját hp-hoz képest (1,44x), a vonal közepén a elején Jpz IV nél 1125-600 (1,875x) Marder II-nek 165 hp mellett 625 a target DMG (3,78x).
A teljesen eltérő játékkörülmények miatt magasabb tierben relatíve kevesebb sebzéssel éred el ugyanazt az XP vagy WN8 szintet, de elvileg ugyanaz a képlet számolja.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
-
Laci50i
csendes tag
válasz DVlad #128293 üzenetére
A wn8-nál minden tanknak van egy elvárt damage. Minél többszörösét lövöd ennek annál több lesz a wn8. Egy 3-as lighttal lövöd a HP-d dupláját lesz mondjuk 7000 wn8, egy 8-as lighttal lövöd a HP-d dupláját az is kb. 7000 wn8 lesz.
Ezzel szemben lesz a 3-assal 500 base XP, a 8-assal meg 1000 base XP. -
gunga2004
csendes tag
Én úgy tudtam hogy látja a spotot a WN8.
[ Szerkesztve ]
-
DVlad
őstag
válasz TESCO-Zsömle #128291 üzenetére
De arányosság van, nem? Tiertől függetlenül, az arányaiban nagy dmg számít, nem?
-
Laci50i
csendes tag
-
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz rlazol #128282 üzenetére
Igen, volt mar ilyen hogy valakinek a velemenyet azert allitottak be hulyesegnek mert alacsony volt a wéennyóca...
De tegyuk hozza hogy az átlag 700 korul van a szervereken ami még piroska, szoval atlagos jatekos az piros sajna... :/
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
gunga2004
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
-
rlazol
veterán
válasz stork13 #128252 üzenetére
elég rosszul érveltél, de ez most mindegy. Ami a trollos megjegyzést illeti: magad írtad, hogy vitát akarsz generálni, az csak hab a tortán, hogy egy hangsúlyosan érzékeny témában. Szerinted?
Amúgy kérdésedre a válaszom: az a statpadder, aki a statra megy rá. Átugorja a grindet, és azokat a tankokat, amelyekkel nehéz húzni a WN8at. Goldot használ azért, hogy maximalizálja a sebzést, vagyis mindent alárendel a saját sebzésének.
A login név megadása egyfajta tiszteletadás, hiszen ha egyik felvállalja ezt, a másik miért ne tenné? Amúgy nem tudom miről beszélsz, engem nem hurrogott még le senki a statom miatt, pedig volt, h 200 alatt volt. És most se sokkal több. Az egy másik kérdés, hogy akinek rossz a statja, többnyire hibás ill. erősen hiányosan ismeretekkel bír és AZÉRT már lehet, hogy lehurrogják.[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Laci50i
csendes tag
válasz SoulReaver #128274 üzenetére
Máris itt a kis összezáró közösség. Személyeskedés, érdemi reakció nélkül. Igazunk volt mikor azt mondtuk, hogy a töltésidő mod cheat, igen, érvek nélkül le lettünk hurrogva, igen. És most újra.
Gratulálok!Szerk.: jr1994 teljesen korrektül válaszolt, értelmes eszmecsere zajlott.
Aztán jött a mianvedekisöcsi, akkor ki trollkodik?[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Basszus már két tehén okoskodik itt
Fully electric lifestyle!
-
stork13
aktív tag
válasz lacibacsi #128263 üzenetére
"Tudod, ez itt egy közösség, ahol a tagok között van egy olyan számodra idegen szokás, ami szerint nem titkoljuk azt, hogy kik vagyunk."
Touché, csak kicsit mellément.
Tudod ez itt egy közösség ahol a tagok jönnek-mennek, hozzászólnak vagy csak követik a topikot, esetleg kioktatják a másikat.
Megkerestem nagyjából az első hsz-emet a topikban, hát nem ma volt. Nem titkoltam már akkor sem a felhasználónevem, ahogy most sem.
Az, hogy a törzsközönség kicserélődött az idők folyamán, régi barátok tűntek el, az ember read only és kikopik a topikból, még nem jelenti azt, hogy az ember titkolózik.
Amúgy vitázni nem mindegy, hogy kis vagy nagy WN-es emberrel vitatkozol? Ha értelmes érveid vannak, hatnak mindkettőre, max a nagyot nem tudod egy kézlegyintéssel elküldeni, hogy te ezt még nem értheted.
Ugyanakkor láttunk már példát a kis WN8-at követő leoltásra is.A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.
-
Laci50i
csendes tag
-
gunga2004
csendes tag
Hali mindenkinek!
Lenne egy kérdésem. Szerintetek meik éri meg kredit farmolás szempontjából AMX CDC, FCM 50-t?
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
A t28 küldinél a ht15-t megcsináltam. Sajna a másodlagos nem teljesült.
Kellene mert az a másodlagos, mert az arty-s küldit stugnál se csináltam meg.
Viszont itt nincs gomb a teljesítmény javitására csak a jutalom átvételére.
Ha átveszem a csajszit lesz mód a javításra?Amd - Radeon - Ryzen
-
lacibacsi
addikt
válasz stork13 #128247 üzenetére
"Számít a játékosnév bármit is?"
Számít. De ezt a dolgot már többször végigbeszéltük itt fórumon. Tök mindegy, hogy 100 a WN8-ad, vagy 5000. Ha nem tudjuk, hogy ki vagy, akkor kb. senki sem vagy. Főleg ha eljátszod, hogy valaki vagy...
Tudod, ez itt egy közösség, ahol a tagok között van egy olyan számodra idegen szokás, ami szerint nem titkoljuk azt, hogy kik vagyunk. Attól még senki sem lett kevesebb a másik szemében, ha a statjai esetleg még nem a legacélosabbak. Viszont a névtelen beszólogató és megmondóemberek viszonylag hamar el szoktak tűnni innen, akármilyen "überkirályszuperunikumok" is...
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
4580693
senior tag
válasz fradi81 #128261 üzenetére
Pont az előbb mérgelődtem az egyik kedvenc tdmen. A charioteer több csatán keresztül képtelen voltam rendes sebzést kiosztani, semmit sem talált el teljesen beszűkülve sem. Aztán az utolsó meccsen mindent vitt, mint a piros hetes.
Elég sűrűn olvasni itt, hogy a jpgz e 100 lövege mennyire szeret trollkodni. Lightnak láncot lő sebzés nélkül stb. Ezeket olvasva hagytam abba azt az ágat a jpanther 2-nél.
A tank szintenkénti átlagsebzést meg lehet valahol nézni?
[ Szerkesztve ]
-
PaJa1
őstag
válasz 4580693 #128106 üzenetére
Ez a két módszer elég fals értéket tud adni játékos teljesitményéről.
XP: prémiummal +50% jár.
Átlagsebzés: TDk, artyk relative többet osztanak ki kevesebb erőfeszitéssel mint a többi.A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz jr1994 #128255 üzenetére
Köszi, akkor a "neki" az "nekik" akart lenni.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
jr1994
addikt
válasz BÁ Nutrition #128251 üzenetére
Úgy ne linkeljetek képet, kérlek szépen titeket, mert az agyamra megy
zacskó: meg is kell őket sebezni.
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
wwenigma
Jómunkásember
Statpadder? Aki belesz*rik a csatába, csak minnél többet akar lőni (50hp-s ellenbe nem pazarol 300at sebző skulót), aztan vagy lejon - részben persze e miatt is - vagy nem.
Más. T 55A LT7, van valami forditasi hiba a kuldi leirasaba vagy mi?
-
BÁ Nutrition
addikt
aki a kedvenc tankjaival jatszik amivel jól megy a jatek. az az igazi unicum aki szar tankkal is tud jatszani...
pl szeretem a tigrist a vk3601,3001,45063,3002m-et a t-28at
a kv1el, kv85el, is-2vel nem megy tehat bot vagyok, utobbi kettovel nem is ertem h lehet jatszani allandoan mellelonek mindennek, +a kv85 meg az eget is lesi egyfolytában a legkisebb kavicstól a foldon[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
stork13
aktív tag
válasz jr1994 #128249 üzenetére
Csak kiemeltem valakit a twitch listámról, aki illet a kérdésemhez.
Akkor fórumkérdés: ki számít statpaddernek és mik az ismérvei (talán pörög egyet értelmesen a fórum)?
Érdekel minden vélemény, ki lehet önteni a szíveket.A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Warton #128248 üzenetére
tiger ace tier hetes csataban
a kis ace-t is szeressuk
[link]
ugy hogy linkelitek be hogy kepkent jelenik meg de egyben link is?
oreg vagyok mar szal bocs ha olyan bot a kerdes mint amennyire wotban is avvagyokyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
jr1994
addikt
válasz stork13 #128241 üzenetére
Az a baj, hogy embereket nevezel ki statpaddernek, mikor azt sem tudod hogy az hogy működik. Akit linkeltél, Cresp1ks, valami istenség lehet, olyasmi, mint Decha. Próbáltam pár tankkal elért statját összehasonlítani Circonnal, Orzanellel, stb, de fölösleges, ez a ruszki srác még náluk is egy fokkal jobb játékos, a hozzá hasonlók arányát már nem is százalékban hanem ppm-ben mérik baszki Azért BC-vel van a legtöbb csatája, mert az az egyik legélvezetesebb tank a játékban, nekem is az egyik kedvencem, annak ellenére, hogy kb bármelyik 10-es tankkal többet tudok sebezni amivel mostanában játszottam. Ha megnézed wot-lifeon, 10-es tankokkal 4500-5000 körüli wn8-a van, de kisebb szutykokkal pl Comettel 8000 is megvan neki. Na, hogyha azzal játszana a legtöbbet, akkor lenne statpadder.
-
Warton
őstag
Hopp egy Turán ÁSZ tier7-es csatában. Nem gondoltam volna, de azért az utolsó HE lövedék elég sokat hozott a konyhára.
Kezdem megszeretni ezt a tankot, a kevés lőszer viszont rendszeresen jelent problémát.
[ Szerkesztve ]
Kompromisszummentes linux gaming.
-
stork13
aktív tag
válasz lacibacsi #128244 üzenetére
Számít a játékosnév bármit is? 500 WN8-cal nem érvelhetek vagy vitázhatok?
Próbálok (értelmes) vitát generálni, hozok fel példákat is rá.
Mégis mindenki az ingame statra kíváncsi és teljesen más érvelést hoz fel.Amúgy a régi az, ami itt. Most változott bármi is?
A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz jr1994 #128239 üzenetére
szerintem azert lehet elvezkedni alacsony tierben is csak jo tank kell hozza
[link]
persze ez megint kacsavadaszat volt de ehhez azert kell az is hogy furge gyorsan tolto pontos tankod legyen.
(nekem)youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
-
Tarill
őstag
help, hogy tudok csatámat lementeni replayként?
-
jr1994
addikt
válasz stork13 #128238 üzenetére
A kérdésed ez volt: "Hol is könnyebb húzni és mivel?"
A saját példádon mutattam be, miért nincs igazad. És sokan azért is mondjuk 10-es tankkal játszanak, mert az az állatkert, ami tier8 alatt van, elég undorító. A legváratlanabb tankok jelennek meg teljesen kiszámíthatatlanul, a legváratlanabb helyeken, a józan ész pedig csődöt mond.Amúgy tessék, itt az én példám. Mondjuk én sem vagyok unikum statpadder, de azért talán bot sem vagyok. A 3 legjobb wn8:
Ja, és a kis accon a két három csillagra húzott tank: link.
Felteszem én is a kérdést: hol könnyebb húzni, és mivel?
[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
válasz Tarill #128228 üzenetére
Kisebb eséllyel gyullad tőle, szerintem megéri. Amúgy is egy egész élvezetes tank az a 9-es, nem nagy fáradság kihúzni.
(#128234) h1mpi: nálam lehet hogy a gép wifijével van baj, de ahhoz nem értek, hogy mit lehetne vele kezdeni
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz jozefgucci1 #128230 üzenetére
pillangózott baszki
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
4580693
senior tag
válasz jozefgucci1 #128230 üzenetére
-
jano_77
nagyúr
-
Tarill
őstag
amx30-ra a fejlesztett motor kell? vagy azt a 32k-t már tegyem el a 30B-re?
-
jano_77
nagyúr
Akkora LAG-om volt most ENSK pályán, hogy megállt egy helyben a tankom, majd elkezdett úszni - igen úszni - előre, majd hátra. Lánctalp nélkül mozgott és mire magához tért vége is lett a csatának. Tapasztalt már ilyet vki?
-
vJokka
aktív tag
válasz SoulReaver #128218 üzenetére
Én még csak a jpze100-nál talákoztam ezzel a buggal, úgy néz ki a jt-t is buffolták
Dez egyik videójában is benne van: [link]
Edit: Akkor még sem buffolták.
[ Szerkesztve ]
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
jr1994
addikt
válasz stork13 #128222 üzenetére
Amúgy olvasod is amit írsz? Már ha ugyanez a neved a játékban, a lila szintet csak 5-6-os szintű tankokkal éred el, tier10-ben alig játszol, tier9-ben is éppen csak kék vagy. Ha olyan egyszerű a 10-es medekkel a hp-d 1,3-szorosát meglőni, miért nem megy neked a 9-esekkel sem?
-
stork13
aktív tag
Mit kell ezzel képben lenni?
Simán látszik a tier elosztásból, hogy szépen grindelsz és T8-ban pénz keresel. Bár a SU-85/704 kicsit beteg csataszámú, de ha jól rémlik régebbről, imádtad a 704-et (mindegyikőnknek megvan a saját kedvence). Sajna a mostani játék nem kedvez nekik.
Az, hogy mit és miért csinálsz nem érdekel, miért is érdekelne?Ez már nem (csak) neked:
Amire gondolok...
T10-ben mindig top vagy. Ha a targetdamage-en megnézed egy T10 med a saját hp+30-40% sebzéssel lila (és van -2 tierrel szemben is), T5-ben közel a duplája kell a saját hp-dnak ehhez, akár T7 ellen is (cirka 6-8 lövés mindegyiknek). Ugye a cél a saját hp-d lesebzése. Hol is könnyebb húzni és mivel?Persze van ellenpélda is (kiragadva egyet).
-
DVlad
őstag
Ez bitang!
-
kchryss
veterán
Előbb járt le az óra, mint lőttél. Visszanéztem lassítva is és úgy látom nem is jött ki a lövedéked a tankból csak az elsütési effekt volt meg. Kár érte, mert nagyon szép kör volt. A skorpiót tanárian láncoltad 2x.
-
ballington
addikt
Ezeknek a karácsonyi díszeknek van valami értelmük, miután kimaxolt X-es a díszités?
Más: t-62-A szerintetek kevésbé modulérzékeny, mint az Obj140?
[ Szerkesztve ]
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
SoulReaver
veterán
Ez akkora köcsögség volt...
Nagy nehezen lehoznám a csatát, aránylag szépen, nyugodtan, erre az utolsó lövés ÁTMENT a JT-n...
ITT
a replay is. Nézzétek meg, de tuti, hogy ez bug... és emiatt lett döntetlen... -
BÁ Nutrition
addikt
válasz rlazol #128210 üzenetére
en szivesen jatszok olyan tankokkal amikkel van eredmeny is, ezt hivjak bot-padder uzemmodnak, mikor a botok huzzak a voros wéennyolcat
pl [link]
szeretek vele jatszani csak lehetne picit szebb tank, de evvanyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
jano_77
nagyúr
válasz kchryss #128214 üzenetére
elvileg igen, azoknak van, mert míg nem voltam bejelentkezve, ez az opció nem jelent meg nekem, viszont belépést követően rögtön ezzel bővült a kínálat.
(#128213) zodo: garázshelyből annyi van, hogy ha lehetne, még adnék is el belőle, felszerelésekből, mindből van, ami fontosabb és ami a minden győztes csata után járó x2-t illeti csak annyi, hogy ilyenkor nem lehet nyerni általában egész hétvégén.
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
Ez a 7e ft-os akció az amelyik azoknak van akiknek megvan a sima is6 és kedvezményt kapnak a feketére? Nekem nincs meg az is6, de van egy is6 a garázsomban amihez az van írva hogy lejárt a kölcsönzése. Gondolom valami küldetéssel lehetett kölcsön kapni pár napra. Szerintem emiatt ajánlja fel nekem is. Lehet ki kéne használnom és féláron megvennem.
-
emre
veterán
válasz stork13 #128211 üzenetére
Piszkosul képben vagy. Megtennéd hogy kielemzed hogy én mit miért csinálok? (Igaz több mint egy hónapja nem játszottam, de az eddigi csataszámokból is meg tudod csinálni).
Wot nick : PsychoTrooper[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
stork13
aktív tag
válasz rlazol #128210 üzenetére
Akinek kedve van mazsolázzon. Játékosnév, noobmeter és szépen látható a diagramon, hogy mennyi med/heavy/egyébb csata és ugyanez tierenként.
Ahol túlnyomórésze T10 med van, az biztos a grind miatt csinálja.
Most kék/liláról beszélünk.
Lehet csak a "munka gyümölcsét" élvezik.A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.
-
rlazol
veterán
válasz stork13 #128209 üzenetére
A nagy részénél semmiképp. A nagy résznek gőze sincs az egészről.
A játékos másik jelentős hányada tisztában van azzal, hogy egyik-másik tankkal OP statokat tudna produkálni, de inkább játszik sokféle tankkal, grindel akár stock-val, mert ez több kihívást és élvezetet nyújt, vagy egyszerűen csak nem a STAT a célja, hanem egyes tankok elérése, kifejlesztése.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
jr1994
addikt
válasz stork13 #128206 üzenetére
Szerinted minden unikum statpadder? Nem lehet hogy némelyik csak nyerni akar, és azért játszik olyan tankkal amivel csatát lehet lehozni? Meg amúgy E5, 113, 50B, FV heavy ezekkel is gyakran játszanak jó játékosok.
-
jozefgucci1
addikt
válasz Stanislav84 #128205 üzenetére
Én meg mert szeretem , mikor a T8 ht forgatja a tornyát , hogy lement a fél HP egy lövéstől
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
stork13
aktív tag
válasz mcwolf79 #128189 üzenetére
"csak annyit tud ,hogy a lilákat és zöldeket kell lőni, és arty-val egy rakás heavy közt pl. azokat keresik."
Őket nagyon ritkán találod a rakás heavy közt. Nem véletlenül ül a többsége medben vagy light-ban, ugye (az a fránya e-pénisz).
-
jr1994
addikt
Én több mint két évig használtam xvm-et, most egy ideje kikapcsoltam. Furcsa érzés, próbáljátok ki! Mikor nem a színkavalkádot nézem, hanem a tankokat próbálom elhelyezni a térképen, és úgy döntöm el hova megyek, meg ilyenek. Nem olyan rossz ám. Semmi értelme az xvm-nek, mert ha nyerni akarsz, mindig mindenki ellen a legjobb tudásod szerint kell játszanod. Mikor látom hogy az ellenfél átlag 300 wn8-cal jobb játékosokból áll, az nem segít semmit, csak elveszi a kedvem. Épp elég, ha végignézem a játékosok listáját, hogy vannak-e szakaszok ismert, jó klánokból, azokra érdemes figyelni. De úgyis az összeállítás a lényeg, mert a legtöbb pályán amelyik csapatban több TD van, az veszít. Tegnap is az egy szem vesztes csatánkban (13 meccs, két fős szakaszban), min ment el a meccs? Top tier T30 arctic regionon a bázison kempel. Két ellenfél maradt életben, szoros meccs volt. Rajta volt a nagy cső, ő tudta volna megállítani a Type 4 Heavyt, ha odamegy a kanyarba. De sajnos a legtöbb TD játékos nem képes gondolkodni, hogy esetleg neki is mennie kéne előre, némelyik még 13:8-nál sem indul meg. Randomban meg nincs annyi csapatjáték, hogy akkor a többiek hagyják közelebb jönni az ellent, hátha a TD-k eltalálnak valamit.
-
Emu
őstag
válasz Stanislav84 #128202 üzenetére
Tudom, és szoktam is használni (már volt 4k környéki köröm vele T8-ban). Jelen esetben is az első 3 lövés HEAT volt, de nem vagyok hajlandó Mutz-al 2 kört menni, hogy mehessek egy heat-es kört M44-el ami full random. Egyébként csak a küldik miatt van, kellene a legénység franszia light vonalra.
-
Stanislav84
tag
Emu, M44-el használj HEAT-et nehezebb tankok ellen... biztosabb átütés és valamennyire fix sebzés (átlag 700). Én így tettem és majdnem mindig szépen be tudtam találni. (persze 100%-os legények kellenek, meg full beszűkülés)
HE-t kizárólag medek, open TD-k, lightok és artyk ellen használtam.
Csak próbáld ki egyszer. Arra figyelj, hogy japán heavyket szemből elég ritkán lehet beütni HEAT-el, illetve hogy a lánc sajna egészben elnyeli, így arra is kell figyelni. Úgy mondom ezt, hogy többször egymás után mentem 3K-s köröket az M44-el (2-3 Gore medált szerezve).
[ Szerkesztve ]
-
Emu
őstag
Egyébként tényleg undorító ez az rng. pár napja esett meg velem, 2 kör kb. fél óra eltéréssel:
1: M44-ben ültem, Tier VII csata, védés: Puszta közepén kint állnak a vérvörös HT-k, T29, O-I, ONI, meg egy T28HTC meg sem mozdulnak csak lőnek. 8 lövésből lett 2 láncolásom 50 alatti sebzéssel, illetve egy találatom 200 alatti sebzéssel...az összes lövés teljesen beszűkült célkereszt mellett ment el, miközben egyre közelebb mentem hozzájuk, mert másik oldalról kerítettek be minket.
2. T30: Toptier lettem (rajtam csak egy T54 volt még IX-es nálunk) a saját heavy oldalunk volt gyengébb oda mentem támogatni. Conquerorból csak a sarka látszik ki, ellövöm magam találat, SP-ből is ennyi látszik ki találat. ONI-ra célzás nélkül lövöm el magam, találat. IS3-ből csak a tornya teteje látszik ki, találat. Ez az összes lövés 300m távolságból volt kb. Ezután már nekiálltam "szórakozni" St.Emil spotoloódott kb. látóhatárról, csak rárántom a célkeresztet, lövés találat, leég. Itt azért elmondanám, hogy aki már játszott T30-al az tudja, hogy jó ágyú van rajta de semmiképp sem nevezném lézerágyúnak. IS3-t elviszem egy lövésváltásból, majd 400m-ről kiszedem az artyt, úgy hogy csak a tornyából alig látszik ki valami. SP valahonnan távolról oldalba lő, nem spotolódik, visszalövök abba az irányba ahonnan jött a lövés, meghal. LeoPTA menekül előlünk kacsázik össze vissza, szűkülés nélkül csak az irányába lövök lánc+találat...és itt lett vége a csatának. Úgy lőttem össze 5k+ sebzést, hogy semmi skill vagy tudás nem volt benne.
Az a baj, hogy ezt nem csak velem csinálja meg az rng hanem Vérvörös Pistikével is, akinek köze nincs a játékhoz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest