Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• The DJ

addikt

válasz spiritex #3602 üzenetére

Kell kreálni egy Google Search Console fiókot, hozzá kell adni a domaint, meg kell nézni jelez-e hibákat, ha nem, akkor készíteni kell egy oldaltérképet és be kell küldeni a Google-nek. Valószínűleg még nem térképezte fel a robot, mert a korábbi oldal miatt ritkán jár arra. Ilyenkor manuálisan kell felgyorsítani a dolgokat egy kicsit.

(#3603) sz.j: Töltsd fel Youtube-ra nem nyilvános videóként, így csak a linkkel rendelkezők tudják megnyitni. Később tudom törölni is a linket a hozzászólásodból, ha már nem aktuális a dolog.

(#3605) Doomgiver: A szerver válaszidejének csökkentése érdekében nem sokat tudsz tenni, hacsak nem te vagy a szerveradmin. Ez általában osztott tárhelyeket érintő probléma, túl sok weboldal van tárolva egy gépen, ezért nagyobb a terhelés és az erőforrás használat, ergo a szerver is lassabban válaszol a kérésekre, ez pedig szemet szúr a Google-nek. 1.3 másodperc az épp határeset, belefér, de jobb lenne, ha 1 másodperc alatt lenne a válaszidő. Gondolom ha nincs akkora terhelés, akkor ez is változik.

A keepalive engedélyezéséhez ezt add hozzá a .htaccess végéhez:

<IfModule mod_headers.c>
    Header set Connection keep-alive
    </IfModule>

Csak akkor ér valamit, ha a mod_headers Apache modul aktív a szerveren.

A W3TC beállítása kicsit trükkös lehet, ezért is írtam hozzá egy útmutatót: [link] A te esetedben a problémákat az auto minify okozta (CSS+JS), ezt vagy manuálisra kell állítani és egyesével hozzáadogatni a fájlokat vagy meg lehet próbálni az auto beállításaival játszani. A non-blocking megoldások problémákat okozhatnak, érdemes defaulton (blocking) hagyni a betöltési metódust. Ezen kívül meg lehet próbálni a minify helyett csak a combine beállítást, egyes esetekben ez is segít. Türelem és sok-sok próbálkozás kell a minify hibátlan beállításához.

(#3606) terra052: Nem egészen értelek, de ha popup formot akarsz Mailchimpel, akkor én ezt ajánlom: [link]

[ Szerkesztve ]

https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.

Új hozzászólás Aktív témák