Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
balpeter04
tag
válasz Fire/SOUL/CD #1455 üzenetére
Szia!
Bocsi, hogy csak most írok de eddig nem voltam gépközelben.
Szerintem egy kicsit félreértettük egymást, én sem fogalmaztam teljesen érthetően, de ezért most belinkelek egy képet is:
Na így néz ki a dokumentumom. Bőven kisebb mint egy A/4-es lap, de nyomtatáskor a szürke "Fejezetcím" tartalmú 1x1-es dobozt levágja a fenébe és csak egy vékonyka szürke csíkot nyomtat ki.
Habár nyomtatás előtt felhívja a figyelmem, hogy le fogja vágni azt nem értem, hogy miért! Amikor ez a lap bőven kisebb mint az A/4-es, így lenne hely bőven a felső szürke csíknak!
Azért köszönöm a segítséget, remélem így már érthetőbben fogalmaztam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Motoros topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Új, bontatlan Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition PC ELADÓ
- Indiana Jones and the Great Circle Premium Edition
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Rainbow Six Siege - Deluxe Edition (+16 operátor)
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest