Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
R
senior tag
hi
a piros alahuzasozast hogy lehet eltuntetni?
thx[ Szerkesztve ]
-
Dolby
senior tag
Sziasztok!
A kérdésem betűtípusokkal kapcsolatban hogy Esküvői meghívóhoz keresünk betűtípust, találtunk is jópárat pl ezt, de itt hiába mutatja hogy tudja kezelni az Ő ő betűket, valóságban ha betesszük Wordben már Times new roman betűtípusra cseréli.
Előre is köszi :-)
- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
Szaszati
tag
válasz mimi_bacsi #894 üzenetére
Ez esetben kijelölöd a részt az Excel táblában, Ctrl-C-vel kimásolod, Wordben Szerkesztés > Speciális beillesztés. Itt a második opciót választod (Paste link) a listában meg kéne legyen egy olyan, hogy Microsoft Office Excel Munkalap Objektum (vagy hasonló) és akkor az pont az lesz amit Te akartál.
MobileArsenal - World domination temporarily suspended...
-
Szaszati
tag
válasz mimi_bacsi #892 üzenetére
Beszúrás > Objektum > Fájlból
Itt megkeresed a fájlt amire hivatkozni szeretnél, majd pipa a "link to file" négyzetbe (bocsi, nem tudom magyarul hogy van, mindenestre az első jelölőnégyzet). Ha változtatsz valamit az eredeti fájlon akkor az a beágyazottban is látszani fog.
-
mimi_bacsi
tag
Segítsetek, kérlek benneteket!
Excelben dolgozom számokkal, képletekkel és szeretném a táblázatot vagy annak eredményét beágyazni a word doksimba. Amikor szeretném, akkor frissítse is!
Hogy tehetem meg? (hol találom a külső dokumentum beágyazását?)
Office Word 2003 SP3 verzióm van!
-
KrAt
veterán
Valaki elárulja nekem, hogy office 2007-el (word) hogy lehet szkennelni? Fontos lenne
-
mAtech
aktív tag
Hali!
Tegnap óta ezt a hibaüzit kapom Wordben:
"The custom hyphenation directory is missing"
Akkor kapom, mikor az Eszközök/nyelv/elválasztás parancsot kiadom.
Tapasztalt valaki ilyet? Megoldás? Office újratelepítés?Köszi
A.Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
gardener
senior tag
Meg lehet oldani word-ben,hogy új dokumentumokon automatikusan rajta legyen egy céges papír fejléce?
Ill. Le lehet tiltani egy dokumentumban csak a fejlécet,hogy ne lehessen átszerkeszteni? -
piadex2
senior tag
Sziasztok!
A Word alapból állítva adja szerkesztés alá az oldalt. Én fektetni szeretném az oldalt, vagyis fektetett állapotba szeretnék információt rávinni.
Ezt a Word 2003-ban hogyan lehet elérni?
Előre is kösz a segítséget.
Üdv,piadex2
kontakt: +36 70 502 2167 ; mail, privát
-
Ősember
őstag
ujabb kérdéssel állnék elö
a kereketeket meg lehet adni százalékban és relativ értékben, de ami fontos, hogy cm-ben is. ha cm-ben adom meg és weblapként mentek el egy oldalt akkor mi az isteniért nem maranak a keretek fix méretüek akkor, ha az ablak méretét változtatom?
ölni tudnék amikor valami egyértelmüen le van irva és minden ok nélkül mégsem azt teszi amit tennie kellene... no komment[ Szerkesztve ]
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
MODERÁTOR
Pontosat nem tudok mondani, mert fejből azért nem vágom a Word-öt, csak OpenOffice van most a gépen, abban úgy lehet megoldani, hogy kijelöli az ember a táblázat rendezendő sorát, utána Eszközök - Rendezés és ott kell beállítani, hogy mi szerint rendezze.
Wordben ez gondolom nagyjából így zajlik. De talán majd jön valami Word profi és megmondja konkrétan.
Én ennyit tudtam most segíteni.Harrrr!!!!
-
Ősember
őstag
hello
van egy táblázatom word-ben aminek az egyik oszlopában számok szerepelnek. ezeket a számokat kellene sorrendbe tenni. ez egy super pi táblázat, tehát nem elég, hogy a számokat egymás alá teszi, hanem az eredményhez párosulo sort is mozgatni kellene, mert ugye csak igy van értelme.... valakinek van valami ötlete?______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
td
senior tag
Sziasztok!
Lehet olyat csinálni táblázat nélkül, hogy egy bekezdésnek a háttérszínét beállítom? De úgy szeretném, hogy margótól-margóig kiérjen (majd úgyis beljebb fogom húzni).
A szövegdoboz nem jó, mert ha oldal aljára kerül, átdobja a következő oldalra az egészet. Valamikor régebben csináltam ilyet, és tudom, hogy fent a vonalzón állítottam bejebbre a margót, szóval kb. ilyen irányban lehet valamit ügyeskedni. Word2003 amúgy.
''Pre-visualization hardware by AMD Opteron processors.''
-
lúzer
veterán
-
Szaszati
tag
Az élőfej/élőlábnak nincs külön ki-/bekapcsoló gombja. Ha nincs semmilyen tartalom bennük, akkor egyszerűen figyelmen kívül vannak hagyva. Ha így is zavar az üres rész a lap tetején vagy alján, akkor a margók méretét kell csökkenteni.
-
Andie
őstag
Sziasztok!
Hogy lehet az élőfej/lábat eltüntetni? Lehetséges, hogy csak a komplett tartalom kitörlésével lehet eltüntetni? Nincs ilyen, hogy kikapcsol/bekapcsol? (mondjuk ideiglensen nem kell, de később lehet, hogy kelleni fog)Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
VinoRosso
veterán
fingom nincs, hogy hogyan működik ez a dolog az a baj, Azt látom, hogy az image az 1KB, az eredeti meg nagyobb. Nem tom hogy az image-file-t mivel lehet megnyitni, vagy nyomtatni. Az biztos, hogy Vista alatt helyi menüből nem érhető el a nyomtatás parancs és ctlr+p-re se csinál semmit.-
-
sekli
addikt
válasz VinoRosso #869 üzenetére
valamilyen PDF printer telepits (google elso talalat & ingyenes) , es azzal nyomtasd az abevbol..., elmented a pdf-et, amit barhol kinyomtathatsz, es nincs kulonbseg...
-
-
VinoRosso
veterán
Helló!
Olyan problémám van, hogy az abevvel megcsináltam a bevallásomat, viszont nincs itthon épkézláb nyomtató, és nem tom kinyomni. Elmentettem image-ként. Ki lehet ezt nyomtatni máshol, úgy hogy magammal viszem a fileokat? Vagy csak abevből lehet kinyomni mindenképpen? Gyorsan kéne a segítség mert szűk az idő!
-
Szaszati
tag
A fejezet/alfejezet címeknek kell címsor stílust beállítani (címsor 1-fejezet, címsor 2-alfejezet, stb.), majd "Beszúrás" > "Hivatkozások" > "Tárgymutató és tartalomjegyzék" és itt a második fül a Tartalomjegyzék. Ez a beállított címsor stílusok alapján generálja automatikusan a tartalomjegyzéket, amit lehet frissíteni is, ha nő a(z) (al)fejezetek száma.
-
-
Grass
aktív tag
A Word-nek van valami speciális funkciója tartalomjegyzék készítésére?
"Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting
-
frankie!
őstag
Meg tudnátok mondani, hogy lehet beállítani, hogy beillesztéskor ne másolja a kijelölt szöveg formátumát is? (Tehát az alapból beállított értékeket kapják a betűk.)
-
Szaszati
tag
válasz Szabi1987 #857 üzenetére
Tehát ott abban az ablakban amit írtam ott beírod távolságnak az 1,25 cm-t és kész. Ha már most annyi van ott, akkor úgy van állítva, ahogy akartad.
Szerk: Tiszta szívesen! ööö... nem lehetne inkább sör?
[ Szerkesztve ]
-
Szaszati
tag
válasz Szabi1987 #854 üzenetére
Fejléc és lábléc lapszéltől való távolsága: Fájl > Oldalbeállítás > Elrendezés > Élőfej és élőláb távolság lapszéltől, itt állítható. Ha angol Officeod lenne akkor: File > Page Setup > Layout > Headers and footers > From edge
-
Szabi1987
aktív tag
Üdv nagyon nagy help valaki segíthetne nekem
csinálom az asszisztensi dolgozatomat ,holnap a határidő,már kész van de nem tudom megfeleformázni
Margó: a bal oldali és az alsó :3cm a jobb oldali és a felső 2.5cm
Fejléc,lábléc: a lapszéltől való távolság 1.25cmEnnyi lenne de ezt sem tudom
Régen ügyködtem már wordben..[ Szerkesztve ]
Golden Brown - The Stranglers
-
Szaszati
tag
válasz Blackmate #849 üzenetére
Szakasztörést kell beszúrni, következő oldalon való folytatással (Insert > Break > Section break > Next page. Angol office van, nem tudom pontosan, hogy van magyarul, de azt hiszem Beszúrás > Töréspont > Szakasztörés > Következő oldal). Így következő, új oldalnak külön méretet, tájolást lehet megadni. Újabb szakasztörés kell az oldal végén, hogy a következő oldalakat vissza lehessen állítani az eredeti méretre.
[ Szerkesztve ]
-
Blackmate
senior tag
válasz Blackmate #849 üzenetére
Ja igen, és van még egy gondom: Ábrajegyzéket szeretnék generálni, de nem megy. Rendesen Hivatkozások -> képaláírással generáltattam pedig. Vannak táblázat aláírások, és azok hivatkozásként. De amikor a Tartalomjegyzéknél az Ábrajegyzék fülön vagyok csak a táblázat aláírások listáját látom, azt tudnám elkészíteni, az ábrajegyzéket meg nem hagyja.
-
Blackmate
senior tag
Hogyan lehet egy word doksiban, ahol az oldalak mindegyike álló A4-es oldal, beszúrni a végére egy A3-as fekvőt? Magyarán hogyan lehet egyetlen oldal oldalbeállítását módosítani úgy, hogy a többi ne változzon?
-
kew
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet egy több oldalas doksiban csak egy oldalt elfektetni? Nem jövök rá, ha oldalbeállításnál átállítom, az egész doksit fekteti el, de én csak egy oldalt szeretnék
köszi
-
Szaszati
tag
2003-as angol Wordben: Insert > Reference > Index and Tables > Table of contents. Magyarul azt hiszem Beszúrás > Refrenciák (vagy hivatkozások, nem tudom) > Függelék és tartalomjegyzék > Tartalomjegyzék.
A magyarban nem vagyok biztos, mert angolt használok, de gondolom ez alapján megkapod.
-
R
senior tag
Tartalomjegyzék készítő hova van rejtve?
-
followme
aktív tag
válasz followme #834 üzenetére
RTF-es mentés nem hozott eredményt. Sőt másolás beillesztés sem igazán működik. Töröltem az összes szöveg formátumát, a képeket, a végjegyzetet, de nem sikerült a problémát megoldani, sőt rádobott 20 megát az eddigi méretekre.
Whatever you do will be insignificant, but it is very important that you do it.
-
followme
aktív tag
Sziasztok!
Egy egyetemi beadandóhoz Wordbe írtam egy 25 oldalas dokumentumot, amit a 2003-mas word először még csak 30, majd 150, most pedig 400 MB-on mentett el. A dokumenteumban van pár kép, max 1 mega összméretben. Minden jó volt mindaddig, amíg egy szövegdobozt be nem illesztettem, ezután elkezdett "automatikusan frissített stílus" címszó alatt mindenféle furcsaságot csinálni: ha bármilyen formázást végrehajtottam egy betűn, szavon, bekezdésen az az egész dokumentumra kihatott. A problémát az okozta, hogy egymásra épülő stílusokat kezdett el használni a word. Ezeket valahogy megszűntettem, és egy újbóli mentés után sikerült a 400 megát visszaszorítani 160-ra. A betöltések, automatikus mentések eléggé belassítják így a rendszert, szóval örömmel várom a tanácsokat a probléma megoldására. Előre is köszönöm!
Whatever you do will be insignificant, but it is very important that you do it.
-
Grass
aktív tag
Meg tudja mondani valaki, hogy egy word fájlban hogyan tudom megnézni, hogy egy szöveg hány karaktert tartalmaz?
"Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting
-
R
senior tag
4 oldalt szeretnék egy A4-es oldalra "varázsolni" nyomtatni,
(pdf-ben van ilyen..)
ezt hogy tehetem meg?
File/Page Setup/Book fold?[ Szerkesztve ]
-
Can
csendes tag
Word-ben szeretnék egy olyan sablont létre hozni, amiből csak akkor enged kilépni, ha már a kötelező elemek ki vannak töltve.
Ilyen elemekre gondolok:
Egy beszurt táblázatban lévő rész.
Élőláb résznél táblázatban szintén adott részek (cellák) kitöltése, adott formátumban.Annyit tudok, hogy valószinűleg nem lehet kikerülni a macro alkalmazását, de mivel nem tudok programozni, ezért itt kérnék segítséget.
Plz. help, ha valaki tud megoldást. -
Davey7
senior tag
Hogyan lehetne azt megoldani,hogy van egy hosszú dokumentum és annak pl. a közepén kellene egyetlen egy lapot fekvővé tenni???
eddig úgy próbáltam,h fájl->oldalbeállítás és ott próbálgattam állítgatni a dolgokat,de mindíg az adott oldaltól a doksi végéig fekvő lett.
-
DewiL
senior tag
up
"I am the beginning... the end. The one who is many. I am the Borg."
-
DewiL
senior tag
Hi
a piros nyillal jelölt izét hogy lehet eltüntetni : jah word2003
[ Szerkesztve ]
"I am the beginning... the end. The one who is many. I am the Borg."
-
Gabás
addikt
válasz RoyalFlush #818 üzenetére
kijelölöd a szöveget, table/sort, az alap paragraph/text beállítást használhatod
-
RoyalFlush
őstag
Word doksiban lévő fogalmakat (mindegyik előtt egy sorszám van) abc sorrendbe kellene rendezzek. Hogyan lehet megvalósítani (manuális módszert kivéve amikor a user rendezi szép lassan egyesével sorba)? Előre is köszi!
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Ősember
őstag
hello
a halál sem érti a word milyen logikát követ, de most nagyon megfogott....
ezt müveli
keret méretét ha fixre veszem csak akkor mutatja az egész szöveget, ha a keret mérete akkora, hogy elfoglalja az egész lapot, de akkor a másodi kkeret ugye nem is látszik. ilyenkor mi van?
a másik meg, hogy mielött beállitottam volna a kereteket akkor lehetett még állitani a margot. akkor az teljesen a lap szélén volt jobb oldalt (jobb margo...) de akármennyire probáltam balra huzni, hogy ne legyen annyira a szélen mindig visszapattant, mintha szorakozott volna velem, mint valami hülyegyerek
köszönöm elöre is a segitséget[ Szerkesztve ]
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Csapi007
veterán
Hy
Két problémám lenne:
1 - Úgy nyomtatnék egy dolgot hogy két A5-öt egy A4-re is azt majd úgy összehajtogatni hogy sorba menejenek, Ez már megvan de az oldalszámoszást sehogy se tudom beállítani mert a nyomtatás miatt nem sorban vannak az oldalak.
Nincs arra lehetőség hogy minden oldalon más legyen a lábléc?2 - A fejlécbe írnám a nevem de ott kép van ami eltakarná, oldalra tudtam vinni de feljebb nem. Szóval hogy lehet a fejlécet feljebb vinni?
"Csak úgy mondom"
-
Tosee
őstag
Ha beszúrsz egy képet akkor katt rá jobb egérgombal, majd menj a "kép formázására..."
A megjelenő ablak fülein menj az "elrendezés" fülre, majd katt a "szöveg elé" -re majd alatta válaszd az "egyéb" elrendezést, és akkor ott lesznek azok a dolgok amit írtál, és akár hova rakhatod a szövegbe.A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
L3zl13
nagyúr
Van egy doksi sablonom, a fejlécben az élőfejbe be van szúrva egy kép, ami szabadon áthelyezhető az oldalon. Mikor kijelölöm ilyen fehér karikák vannak a sarkoknál, és az oldalak közepén + egy zöld karika a felső oldal közepénél.
Hogy lehet ilyet csinálni? Nem sima kép beszúrás, mert azt nem tudom így áthelyezni, és ott a kijelölésnél egy sima fekete keret van fekete négyzetekkel a csúcsoknál, és az oldalak közepén.Aki hülye, haljon meg!
-
sysloser
csendes tag
Van egy okostojás a cégemnél. Nem jó neki, ha elindítja az outlook expresst és abból csatolja a docot, hanem azt szeretné, ha egy nyitott word dokumentumból file menü küldés, e-mail stb. De sajnos az szürke.... What should i do? thx előre is
-
Bundás22
őstag
már föltelepítettem egy darabig jó volt(nem pampogott ezek szerint felment) aztán megint föl-föl pattan a kis genyó kis idő múlva
kikapcsoltam amit mondtál jelenleg nincs munkám, de majd meglássuk mi lett jó 5let
az automatikus nyelvfelismerést hol lehet kikapcsolni?Ego sum magister vitae - I am the teacher of life
-
Tosee
őstag
válasz Bundás22 #804 üzenetére
próbáld meg, hogy kiakpcsolod az autómatikus nyelvfelismerést, és az eszközök, beállítások menüpont alatt a helyesírás fülön, a "Helyesírás ellenőrzés beíráskor" és a "Nyelvhelyesség ellenőrzése beíráskor" elől vedd ki a pipákat...
De ha szükséged lenne ezekre a dolgokra, akkor javaslom, hogy mikor legközelebb kiírja akkor telepítsd fel ezt a szolgáltatást. (szükséged lesz az office telepítőlemezére)A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Bundás22
őstag
tudnátok egyvalamiben segíteni? a családban 3-man is dolgoznak a WORD 2000(office 2000)-sel
sokszor copy paste-tel bemásolunk dolgokat mert főleg fordítok(unk) idegen nyelven, és akkor ez az idegesítő ablak jelenik meg
az a baj hogy amikor gépelek és a billentyűzetet bambulom(gépírni nem tudok de elég gyorsan megy a gépeleés), na szal akkor megjelenik ez az ablak és ki kell nyomi az egérrel és kárba vész amit eddig beírtam , idegesítő nagyon, és ha egyszer beindul nagyon sokszor fölpattan
na szal ki lehet ezt a sz*rt küszöbölni? van valakinek vmi jó 5lete? valami jó szakinak?[link]Ego sum magister vitae - I am the teacher of life
-
lúzer
veterán
válasz bagyulajuve #801 üzenetére
Érthető, de nálam jó, kipróbáltam
esetleg tedd ki linkbe a rosszat ha publikus
MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
bagyulajuve
addikt
hali!
Van egy kis gondom: A4-es formátumban van egy táblázatom (fekete fehér), de amikor átmásolom egy másik fájlba (ami B5-ös), akkor a táblázat kékké válik és a betűk fehérré. Viszont ezt sehogy sem sikerül normális feket-fehér táblázattá varázsolnom. Remélem érthető amit írtam!
Ebben kérnék miharabbi segítséget, amit előre is köszönök!üdv
Resistencia eterna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Amazon Fire TV stick/box
- Házimozi belépő szinten
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen routert?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest