-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levi123
senior tag
Sziasztok!
Valakinek nincs ötlete, hogyan lehet eltávolítani az OSL2000 (tm) 9.26 Platinum edition nevű boot manager programot, hogy a gép indításánál ne dobja be a bios-nál a kis ablakot ahol op.rendszert kell választani?Egyébként csak 1 oprendszer az xp van rajta, de régebben próbálkoztam usb-s bootolással és akkor varázsoltam valahogy rá :SS
Próbáltam már az elemet kivenni az alaplapból, de az sem segített, visszaállítja ugyanarra a beállításra (dual bios alaplap miatt?) és csak a rendszeridő állítódik el.
Ha valakinek van ötlete, vagy tanácsa, hogy hová forduljak azt szívesen venném!
Köszönöm!
Levi
-
Levi123
senior tag
válasz InfiniteReality #41199 üzenetére
Köszi a tippet, én is ezt sejtettem... inkább maradok a HDD mellett.
Levi
-
Levi123
senior tag
Sziasztok!
Gyors kérdés:
XP-t fel lehet telepíteni CF kártyára?
Régi gépbe tennék egy IDE-CF átalakítót, abba egy CF kártyát.Működne a windows xp? Elég a sebessége a CF kártyának? Nem nagyon értek ehhez,
csak most szerezném be a kártyát, meg az adaptert és ha nem működik, akkor nem veszem meg.Köszi a választ!
Üdv
Levi
-
Levi123
senior tag
Nem tudja valaki, hogyan lehet egy xp cd tartalmát cd, dvd képfájlá alakítani majd azt dvd-re írni?
Köszi
Levi
-
Levi123
senior tag
valaki megdobhatna priviben egy xp prof telepitővel..
Levi
-
Levi123
senior tag
de semmi sérülés nincs rajta, még egy karc se..
Na mindegy majd szerzek valahonnan egy telepitőt.Levi
-
Levi123
senior tag
Helló!
Valaki tudna nekem segiteni?
Ma összeomlott a rendszerem (xp) mondom újratelepítem, ment is minden szépen formáztam a c meghajtót, majd a telepitő fájlokat másolnál megáll a tudomány kb 20 %-nál.
Kiirja, hogy az akármicsoda.valami fájlt nem lehet másolni...
Hiába próbálom újra nem megy. A cd tiszta nem szennyezett, ja és tisztaszoftver programban van vásárolva. Már többször ujratettem a gépet erről a cd-ről.
Próbáltam többször lefuttatni a telepitést de mindig megáll. Ja és ha a kihagyást választom azaz azt az egy fájlt amit nem tud másolni kihagyom akkor nem soká megint nem másolható fájlt talál..Tipp ??
Levi
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest