-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Steelmanus #19156 üzenetére
Pont ez a gond, hogy az adataim nem kellenek. Ezért is formáztam le a winyót.
Viszont nem ez az elsődleges partíció. Viszont ha egyszer már le lett formázva, akkor miért nem formázódott le?
Partíció törlését meg nem vállalom, mert egyszer a Partition Magic 8.0 - val próbáltam új partíciót léétrehozni, aminek az eredméye egy 150 GB - os partíció leformázása lett (akaratomon kívül).
Akkor ezek szerint ezt programmal nem tudom megoldani? Nem lehetne azt a semmibe "lebegő" tárhelyet valahogy visszahozni? Mert most elméletileg ott van, de fizikailag nem látom.
Köszi a segítséget!"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
Sziasztok!
Nemrég újra raktam a kb. 1 éves rendszeremet. Windows XP SP3 - ra esett a választásom, előtte SP2 volt fent. A win. - nak létre lett hozva egy 5 GB - os partíció. Ezt formáztam le, majd tettem fel az SP3 - at.
Viszont hiába formáztam le, nem formázódott le a partíció. Fizikailag nem látom a régi adatokat, de a win. újra rakása után (formázás után) jelzi, hogy kevés a helyem és a töredezettségmenetesítő is kb. 3 GB "át nem helyezhető fájlok" - at észlel.
Valóban. Egyszerűen a régi rendszer mellé tette fel az új XP - t. Pedig leformáztam.
Erre van valakinek valamilyen ötlete?
Köszönöm!"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
válasz Steelmanus #18530 üzenetére
"leformáztam azt a partíciót, ahova a win. - t telepítettem, de az új win. mégsem látja "leformázottnak"."
Ha ez nem lett volna világos : win. telepítés előtt a telepítő rákérdez, hogy milyen fájl rendszer (FAT32 v. NTFS) szerint formázza le a winyót. Na ezért.
Különben nem muszáj leformázni, de ha lehet akkor két win. - t nem rakok egymás mellé."Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
válasz Steelmanus #18522 üzenetére
Köszi a segítséget, de már megoldottam. Különben sincs már floppy meghajtóm.
Vszont most egy olyan problémába ütköztem, hogy leformáztam azt a partíciót, ahova a win. - t telepítettem, de az új win. mégsem látja "leformázottnak". Az 5 GB - os partícióból kb. 2.5 GB - ot "át nem helyezhető fájlok - nak" ismeri fel. Tehát a helyet foglalják, de fizikailag nem is látom őket.
Ezzel mit lehetne csinálni, hogy az a kb. 2.5 GB ne a semmibe "lebegjen"? Ja töredezettség mentesítőt már futtattam.
Köszi előre is!
Üdv: Tamás"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
Hát igen nekem is ez a gondom, hogy "elvileg". Az adataimmal játszom, ami nekem nagyon is fontos dolog. Ha véletlenül elvesznének a cuccaim, az egyenlő lenne egy akasztással.
Na mindegy, azért köszi a megerősítést.
Próba szerencse (adatvesztés)."Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy az XP SP3 - am nem látja a sata winyómat. Szedtem hozzá sp2 - es sata driver - t. Ez jó lesz hozzá, nem fog problémát okozni? SP3 - hoz valót nem találtam.
Köszi előre is a segítséget!
-
-
Ha marhaságot mondtam, akkor elnézést kérek ~Ph'vEscha kollégától a félre informálás miatt. Én nem tudtam vissza hozni az adataimat.
Viszont akkor várom az eredményeket, mert nagyon kíváncsivá tettetek.Erre a kérdésemre valaki:
"Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy érdemes e lecserélnem a Win. XP SP2 - t SP3 - ra? Az SP3 is elég stabil? A driver - ekkel nem lesz gond?
Üdv: Tamás"?"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
válasz ~Ph'vEscha #18389 üzenetére
Hiszed vagy nem, az a te dolgod. Sajnos ez a valóság. Ha nekem nem hiszel, akkor majd jön más és ugyan ezt fogja mondani.
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
~Ph'vEscha: szerintem sehogy, mert egyszer én is össze akartam vonni 2 partíciót és a vége adatvesztés lett (-150GB).
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy érdemes e lecserélnem a Win. XP SP2 - t SP3 - ra? Az SP3 is elég stabil? A driver - ekkel nem lesz gond?
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Horgász topik
- Androidos tablet topic
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egérpad topik
- Autós topik
- Politika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest