-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ro_bert17
őstag
A hirrens boot cd már használtam egyszer kétszer, de nem találtam rendszerbetűjel módosító opciót.Viszont ezt igen.
A rendszeredről, de minimum a regisztrációs adatbázisodról mindenféleképp készíts előtte egy másolatot!Virtuális gépen sajna nem tudtam kipróbálni, mert az írás szerint helyesen működő rendszernél nem működik. (nem is működött )[ Szerkesztve ]
-
ro_bert17
őstag
Nem akarok tovább értetlenkedni, mert az rajtad nem fog segíteni. Ezekben a 3 rd party alkalmazásokban nem vagyok túlságosan otthon, de holnap megtudom nézni virtuális gépen, ha addig nem segít valaki.
(#35747) Weaver: Hogy miért maradnak ott, azt én sem tudom. Gondolom a WU-nél sem minden tökéletes. Ha saját tulajdonodba veszed a mappát, akkor fogod tudni törölni.
-
ro_bert17
őstag
Ez misztikus. Nekem legalább is biztosan. Ha jól értem (bár nem értem), hogy egy vindózos alkalmazás, a hálózatbeállítása varázsló, egy félrekattintást követően átnevezte a rendszerpartíciódat C-ről, E-re és készített egy 2 GB-osat?
Minden rendben van azzal az XP-vel? Víruskeregető van rajta?
Egyébként a compmgmt-t számítógépkezelés néven ismerheted. Ha a futtatásba beírod, és rendszergazdai jogosultsággal futtatod, akkor látni fogod. A lemezkezelő moduljában látni a meghajtók állapotát. A rendszert nem tartalmazó partíciót tudod majd törölni, ha felesleges számodra, de a rendszerét nem fogod tudni átnevezni a részedre megfelelőnek. Ezt csak valamelyik 3rd segéddel fog menni. Bár előtte jobb lenne többet tudni, mielőtt az egész op. rendszer a kukában landolna. -
félisten
Hali!
Ha csak azt szeretnéd, hogy a másik HDD-ről induljon az OS, akkor a BIOS-ban kell átállítani a boot sorrendet ill. a HDD-k közti sorrendet. Előbbit az Advanced BIOS Features/First BOOT Device-nél, míg utóbbit az Advanced BIOS Features/Hard Disk Boot Priority opciónál állíthatod.
Persze ennek a megoldásnak csak akkor van értelme, ha mindig ugyanarról a HDD-ről szeretnéd indítani az OS-t.
(de használhatod induláskor az F12 billentyűt, Gigabyte lapoknál ezzel megy be a boot menübe és ott is kiválaszthatod)Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
akaido
addikt
Nekem is lenne pár kérdésem:
1. Xp alól indítottad a w7 telepítését vagy cd-ről "bebutulva"?
2. az xp-től Külön, üres partícióra telepítenéd fel a w7-et?
3. Mennyi ram van a gépedben?Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Windows XP telepítése USB-ről by 5h4rK
(ez pedig érdekességképpen: Windows XP futtatása USB-kulcsról)Sk8erPeter
-
Motaba78
addikt
mivel virágbolti verziód van így mivel updateltél leszedett egy ellenőrző frissitést is és így leellenőrizte a windowsodat a microsoftnál, ha legális hívd őket fel, hogy mi a rák ez
Ha nem vásárolt verzió akkor kaptál tölük egy újratelepítést..
vista alatt ilyen számmal szerepel az ellenőrző frissítés KB940510.
Esetleg következő telepítésnél nézd meg, hátha xp alatt is hasonló. -
föccer
nagyúr
Google, kb 15 másodperc. Talán a második keresésre kiadta a 3. helyen...
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Nem tudom, hogy miért itt, de legyen:
Google regisztrálás: [link]-http://www.google.com/intl/hu/addurl.html
Itt van, ami egyszerre több keresőbe is elküldi a regisztrációt: [link]
[Szerkesztve]Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
emill
tag
Nem lehet, hogy az aktiváláshoz vagy regisztrációhoz akar a netre menni? Mert akkor azzal nincs mit tenni. Pontosabban van rá valami crack féleség.
Ha nem az akkor meg nincs sehol valami pipa vagy más lehetőség, hogy ne kérdezgesse? (jó, gondolom megnézted, de hátha mégis)
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Revolut
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Dell notebook topic
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Indiana Jones and the Great Circle kód - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ACKIÓS ÁR!! TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM, GARANCIA Kaspersky, AVAST
- ACKIÓS ÁR!! TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM, GARANCIA Office 16-19-21 ONLINE
- ACKIÓS ÁR!! TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM, GARANCIA, Win 7,8,10,11, Kaspersky, AVAST,Office 16-19-21 ONLINE
- Windows 8 Pro 64bit angol dobozos 4GB-os pendriveon
- Új, bontatlan Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition PC ELADÓ
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest