-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz Dluinet #38441 üzenetére
aha. félig értem. tehát ha van 3 gépem, de mindegyiken pont ugyanolan az alalplap, akkor ide-oda dokkolva az egyszem vinyómat, talán mehet. vagy hiába mind pont ugyanaz a típus, a hardverazonosítás érzékeli, hogy másik példány?
a problémám az, hogy célgépeim vannak. htpc-ben vannak tv kártyák, a nagyban nincsenek, de bika vga van. és ezen az 1 gép, de aktív energiagazdálkodási szemlélet nem segít ugye, amit sokan használnak ha a hardverlelemek is mások. tehát mindenképp több gép kell.
és mint leírtam, xp-re rendezkedtem be. de kéne egy olyan legális, dobozos win7 is, amit bármelyik gépbe bedokkolhatok. tehát ez nem nagyon fog menni....akkor valami több (asezm 3 példányosban szokott lenni) licences, otthoni, családit kell néznem. (ha egyáltalán most van ilyen. ezeket régen néztem)
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mini-ITX
- Napelem
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Pentax DSLR topic
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Spórolós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest