-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Poctar #22314 üzenetére
Nos, kipróbáltam, és közel sem igaz, amit írtál. Most direkt integrált SP3-as telepítőlemezzel telepítettem XP-t egy 512 MB RAM-mal rendelkező gépre. Nem tudom, milyen okból, de gyorsabb, mint amikor SP2-es telepítőlemezzel csináltam a telepítést, majd később rátelepítettem az SP3-at ("szűz" rendszerre).
Most az SP3-as rendszer minden eddiginél gyorsabb (Intel D845EPI lap, FX5200 vidkari, nem egy szupergép, és régi...), legfőképp, mert megcsináltam a következőt: A swap-partíció elhelyezése a merevlemez elejére.
Sejtettem, hogy hoz némi gyorsulást, de hogy ennyit, arra nem számítottam.A lényeg: nem kell ám fikázni az SP3-at... Azzal együtt is lehet gyors a gép.
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Poctar #22314 üzenetére
Hmm, na ezt kipróbálom, úgyis most kell újratelepítenem egy 512 MB RAM-mal rendelkező gépen a Windows-t.
Viszont azt nem tartom jó módszernek, hogy ne telepítsük a biztonsági frissítéseket és egyéb hotfix-eket. Bizonyára nem szórakozásból hozták létre őket. (Ilyenkor jönnek sokan idióta összeesküvés-elméletekkel, hogy biztos a májkroszofték megint csak újabb "vírust" akarnak elhelyezni a gépünkre. )Sk8erPeter
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mini-ITX
- Napelem
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Pentax DSLR topic
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Spórolós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest