-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz akaido #27971 üzenetére
Végül az egyszerűbb utat választottam:
IETester - Browser Compatibility Check for Internet Explorer Versions from 5.5 to 8
Ehhez nem kell szarakodni az Internet Explorer verziók párhuzamos telepítésével, és jóval kényelmesebb és gyorsabb tesztelni a weboldalt, amit összepakoltál.
De majd ha nagyon ráérek, megpróbálom a párhuzamos telepítést is. (bár olyan nem igazán van, hogy ráérek )Sk8erPeter
-
Steve-S
tag
válasz akaido #28517 üzenetére
Köszi a válaszokat de ezek nem segítettek! A hibakód más! Amúgy rátaláltam egy megoldásra neten, mégpedi hogy telepítsem újra az InstallShield-et mert régi verzió van fent (amúgy ezt sem értem hogy lehet fent régi verzió mikor naponta frissül a windows-om ). A lényeg hogy azt sem tudom feltelepíteni mert ugyanazt írja ki annál is, hiába törlöm le előtte a régi verziót! Kész röhej!
Set The World On Fire!!!
-
Apollyon
Korrektor
válasz akaido #28351 üzenetére
Áhh, akkor inkább hagyom a búsba... Floppy meghajtóm nincs is, vagyis van, de nincs beszerelve. Ez nekem túl sok macera egy apróságért.
Már csak az érdekelne hogy mi a frászért nem tudom megváltoztatni, amikor régen bármikor meg lehetett.
Nah mindegy azért köszönöm szépen a segítséged!
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz akaido #28345 üzenetére
Igen ebben az "hülyeség", hogy a C:-n vannak ezek a fileok, de a Windows az E:-n van.
A listában pedig nem a Windows az első ugye, és ez elég zavaró főleg a programok telepítésénél. De hát akkor hagyom inkább, csessze meg.És mi van ha átmásolom?
Még nem figyeltem, de ha a Disk Management-ben állítom át a betűjeleket, akkor áthelyezi ezeket a fileokat?#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz akaido #28343 üzenetére
Itt azt írja, hogy ezt csak akkor szabad használni ha a betűjel "magától", tehát nem felhasználó utasításától változott meg. Vagyis ha én ezt most megcsinálom akkor elég nagy a kockázat hogy odavágom a rendszert.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Biriboyka
senior tag
válasz akaido #28319 üzenetére
3.5.4.0. De az érdekesség, hogy amikor ránéztem a " log fajl-ra akkor ezt írt/j/a ki:
I 18:01:08 DVD Decrypter Version 3.5.4.0 started!
I 18:01:08 Microsoft Windows XP Professional (5.1, Build 2600 : Szervizcsomag 3)
I 18:01:08 Initialising SPTI...
I 18:01:08 Searching for SCSI / ATAPI devices...
E 18:01:09 CreateFile Failed! - Device: '\\.\Cdrom0'
E 18:01:09 Reason: Túllépte az egy rendszerben tárolható titkos információk maximális számát.
E 18:01:09 CreateFile Failed! - Device: '\\.\Cdrom1'
E 18:01:09 Reason: Túllépte az egy rendszerben tárolható titkos információk maximális számát.
E 18:01:09 CreateFile Failed! - Device: '\\.\Cdrom11'
E 18:01:09 CreateFile Failed! - Device: '\\.\Cdrom13'
I 18:01:09 Found 2 DVD-ROMs!Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass
-
Biriboyka
senior tag
válasz akaido #28305 üzenetére
Hála az égnek, hogy 8 éve nem iszok egy kortyot sem.
Feltettem most a MagicIso progit erre megint nem tudok írni a DVD Decrypterrel. Valami nagyon nincs rendbe azt hiszem újra kell raknom a win-t.
Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass
-
Biriboyka
senior tag
válasz akaido #28302 üzenetére
Minden frissitve. Úgy nézem megoldódik. Szerintem az Alcohol 120% kavart be leszedtem és a dvddecrypter már látja is a meghajtókat.
Mindenesetre köszönöm!Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass
-
Biriboyka
senior tag
válasz akaido #28300 üzenetére
UDMA módban megy.
Az ASPI-nál kiírja, hogy valamelyik komponens hiányzik. Nézzem meg az elérési utat.pontosabban: Ha rendelkezésre áll akkor DMA
[ Szerkesztve ]
Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz akaido #27898 üzenetére
Nem próbáltam Már fent van az IE8, és ez jól is van így, csak azt akartam tudni, hogy lehet-e így utólag még feltenni IE6-ot is esetleg, és akár IE7-et is... Legjobb lenne úgy tesztelgetni, hogy párhuzamosan fut mind a három, de elég akár kettő is.
Mondom, Virtual PC-ben megoldható, de az számomra kényelmetlen, és érdekes módon 2,5 GHz-re húzott procival és 2 GB RAM-mal sem valami kielégítő sebességű. Ráadásul zabálja a memóriát... (szerk.: hozzáteszem, tudom, hogy lehet szabályozni a memóriaigényét a virtuális oprendszernek, de ha visszaveszem, akkor még lassabb lesz... és az nem jó Lehet, hogy kéne még vennem 2 GB RAM-ot, és felpakolni 64 bites rendszert, mert már egyre inkább észreveszem, hogy milyen brutálisan sok memóriazabáló programot használok egyszerre Virtual PC, Photoshop, és még hatmillió program...)[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
dudi
senior tag
válasz akaido #27632 üzenetére
azért használnám a hibernálást, mert egy leprogramozott funkció, ami mellesleg tetszene is, ha rendesen működne. A gép nem 4percig tölt be, hanem kb másfél alatt megvolna. És sajna azt, hogy a gépet 1napon belül fogom-e használni, nem én döntöm el, hanem az csak úgy alakul
Amúgy bármelyik másik gépen itt a környékemen rendesen megy a hibernálás, több nap után visszatöltve is, úgyhogy lehet, hogy valami hardware-related
egyébként a hsz-ed legalább up-nak jó voltSounds like your fix is worse than your problem...
-
sagesz93
addikt
válasz akaido #27344 üzenetére
THX
Most gondolkoztam egy kicsit és holnap megprobálom ugy hogy xp-win7 telepítése
Mennyit szenvedek én ezzel a géppel..... Meg van egy csomó adatom win7-en, most ujraraktam az is és a windows old.-ba tette, így viszont már borult a megszokott rend, na mindegy majd holnap megbütykölöm.
Az MSN-es kérdésre valaki tud valami okosat? -
batmab
senior tag
-
jahatpersze
aktív tag
válasz akaido #27031 üzenetére
elvileg 64MBRAM-mal már megy az XP (meg 300MHz CPU-val), SDRAM-ot bővíteni nem nagyon tudok mivel 2 dimmes (64+64) az alaplap,+ eszem ágában sincs pénzt költeni erre a ***ra, a videó"kártya egy integrált AGP-s vacok, tehát ha nem költök rá pénzt akkor nem tudo használni?
-
Plebi
senior tag
válasz akaido #26989 üzenetére
Köszi a választ!
Kipróbáltam a Malwarebytes Antimalware-t egypár dolgot talált, de semmi komolyat, illetve végigfuttattam egy másik víruskeresőt is, de nem oldotta meg a problémám. Akármilyen egyéb böngészőt akarok használni a firefoxon kívül, nem működnek, vagy ha be is hoz valamit, akkor csak hosszas várakozás után, de akkor az épp látogatott oldal már gyors...
Nem tudom mi lehet.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
brd
nagyúr
válasz akaido #26332 üzenetére
Szerencsére tökmindegy, honnan indítod. Csak egy követelménye van: azt a rendszermeghajtót tudod csak vele basztatni, amiről éppen az a rendszer is fut, ahol elindítod az EasyBCD-t (pl. a VistaBootPro kicsit barátságosabb, ebből a szempontból).
DroneZ: elindítod a nevezett programot, Manage Bootloader/Reinstall the Vista Bootloader/Write MBR, gép újraindít, és elvileg ott lesz a menüben az XP és a Vista is. Aztán ízlés szerint testreszabhatod a programmal a menüt is.
The only real valuable thing is intuition.
-
Jazz
veterán
válasz akaido #26188 üzenetére
Köszönöm, már azt hiszem meg volt. Bár nem akartam, de asszem kénytelen leszek belevetni magam a téma sűrűjébe...úgy hátha.
Sk8erPeter: Királyság, van benne ráció amit mondasz. (amúgy bírom a kritikát, köszi ) De tudod miért alakulhatott ez ki? Egy: gyorsan gépelek. Kettő: kevés az időm és sietek Három: ha mindenre kiterjedő részletes kisregényt írok akkor rengeteg felesleges kört előzök meg, és így a segíteni szándékozónak is könyebb, jobban képben van.... De azt hiszem mint mindenhol, itt is az arany középút a nyerő.
Na akkor álljon itt röviden tömören: (kérésre elmondom az okot is hogy miért kell ez így nekem )
+ Két vinyó 120 és 250Gb. Régi Win 120-on. Partíció nincs egyik vinyón se.
+ Kellett egy Új Win. Kitaláltuk, legyen a másik 250-es vinyón, és majd bootoláskor váltok hogy melyik hdd-ről bootoljon be.
+ Fel is települt, hasít minden ahogy elterveztem. Probléma akkor jött elő amikor megakartam nyitni Régi Win 120 vinyó dokumentum and settings mappáját.
+ Jött a segítség: egyszerű file megosztás kikapcsolása, biztonsági fül, jogokat adok magamnak --> betudtam lépni a documetum and settings-be, de az almappákra már nem vonatkoztatta, hiába állítottam be, nemtudtam az alsóbb mappákba belépni.
+ Be kellett volna lépnem az applications mappába is, teljes megtagadás. Valahogy megoldottam, de az almappákra már megint nem alkalmazta.
= Egyesével 6000 mappának jogot adni nem buli.
+ Program Files: bizonyos alkalmazást (nem igényel telepítést) nem tudok onnan indítani, megtagadva. Átmásolom, jogot adok, megint csak nem indítja el.Kérdés:
Hogy tudok egyszerűen a teljes régi vinyómhoz hozzáférni?
Miért nem alkalamazza az almappákra és a file-okra a hozzáférést?
Miért állítódott el a Régi Win-em Desktop beállítása? Hol tárolódnak ezek a beállítások? Hogy tudom visszahozni?
Ki tudom véletlenül törölni vlahogy új winből a régi hdd mappájának régi tulajdonosi jogát? (azaz az eredetit)...és köszönöm mindenkinek az eddigi segítségeket
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Steelmanus
addikt
válasz akaido #26175 üzenetére
Bocs' hogy ilyen keson reagalok de gepet hoztak, es mas problemam is volt. Elmentem a linkre amit adtal, le is szedtem az XP-hez a ket drivert mint a *.zip, mint az *.exe-t. A zipre azt kaptam hogy hibas csomagolas nem baj ott az exe. Fel is tettem am a linken volt meg egy ATI HDMI Audio Device is azt is leszedtem viszont egy regi XP-re tettem csak elotte eltavolitottam a SB live drivert, majd kivettem fizikailag is es ujrainditva rendszert tettem fel ahogy leirtad. Viszont nekem fel kell tennem az ATI drivert is a mert az integralt ATI 3200-as videochip-et hasznalom jelenleg mas videokarim nincs. A Kevero igy is ki van szurkulve most az egyszer meg emiatt ujra teszem az XP-t utanna levesem a Realtek chip-et az alaplaprol mert nagyon haragszom rea. Koszonom a segitsegedet.
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz akaido #25851 üzenetére
biztosan nem
korábban nem volt ilyen gond, pedig mindig is volt azon a gépen Linux és Windows ugyanígy, párhuzamban, plusz mint írtam havernak teljesen új gép, teljesen új telepítése is eljátszotta ugyanezt a windows update lefuttatása utánGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
válasz akaido #25825 üzenetére
3 vinyó
1 40GB-s 5 felé szedve (WinXP, Linux root, Linux swap, Linux home, egyéb)
1 40es egyben
1 80as egybenaz XP-t a GRUBból, chainloaderrel indítom
nem lett partíció törölve, nagyon régóta így megy a gép, hozzá se lett nyúlva
(plusz mint írtam egy korább hsz-ben, havernak vatta új gép is eljátszotta ezt tegnap)délelőtt bekapcsoltam, még jó volt, és azóta semmi sem változott azon kívül, hogy újraindítottam a gépet, és eltűnt a boot.ini
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
-
Amur
addikt
válasz akaido #25308 üzenetére
ez nem csinál semmit.. próbálkozom én is még valahogy de ha valaki tud tippet hogy rakhatom ki ikonként asztalra a gyors felhasználóváltást megköszönöm!
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Petya-wh
tag
válasz akaido #25237 üzenetére
M1000mnt az a webcam bac'kuráloja
A Crawler Toolbar meg magam sem tudom mi Azt nem magamtol tettem fel...
Explorert egyáltalán nem használok csak FfoxytNokia PC Tools és winamp látszolag pedig nem is fut...
Ezeket mindig ikonon kattintással inditomjavasolt teendők?
ASUS P5B; C2D E8500; CoolerMaster TX2; Geil UltraDual 2x1Gb Kit ; ASUS nVidia GeF6600 ; 36Gb/10.000 WD Raptor + SAM HD403LJ/400Gb SATA2
-
Petya-wh
tag
válasz akaido #25228 üzenetére
Leszedtem, hogy okosodjunk
hmm.. ebből azt nem értem, hogy miért fut annyi svchost.exe? egyáltalán mi is az ?
Nos látsz vmi rendelleneset?
[ Szerkesztve ]
ASUS P5B; C2D E8500; CoolerMaster TX2; Geil UltraDual 2x1Gb Kit ; ASUS nVidia GeF6600 ; 36Gb/10.000 WD Raptor + SAM HD403LJ/400Gb SATA2
-
Petya-wh
tag
válasz akaido #25218 üzenetére
Azt a hsz-t épp olvastam .. és elég sok többet is a témában, dehát 25ezer hsz-t most nincs kedvem
Tehát Sentinelt használom(perpill nem fut az sem) tehát ismerem.. (bár azt nem tudom, hogy esetleg abban hol lehet az ide vonatkozo dologra paramétereket keresni
Avast-Avira progikat is használtam régen. És amint irtam is a Terminatort kikapcsoltam(kiszürtem ezzel hogy ne zavarjon be) Tehát viruskergetöket mellékelhetjük mostugyan ezt az XP verziót tettem fel még rengeteg gépre.. mondhatni több100-ra(használt gépekkel foglalkozom ) de ilyesmi jelenséggel még nem találkoztam.
kérdésed jó volt ami a vinyora vonatkozik... ugyértem 2-3 hete megvettem, bele ebbe a gépbe, nem probálgattam másik gépben. Azt meg nem tudom hogy előző gazdája miként használta, mert 2 éve kihasználtság miatt a polcon volt...
üdv: Petya
-
vikcsi
senior tag
-
vikcsi
senior tag
válasz akaido #25168 üzenetére
pont azert szerettem volna a registryt elkerulni, mert meg nem hasznaltam...
de ha elmondod, hogy hogy jutok el oda, amit irtal, akkor megkoszonomELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
localhost
Közösségépítő
válasz akaido #25131 üzenetére
Itt a fórumon is van olyan Májroszoftológus kollégánk, aki szerint a regisztry tisztító az az ördögtől való!
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz akaido #25008 üzenetére
Megoldottam.... én voltam a bal ... nem telepítettem még föl a cuccot csak a telepítőjét akartam eltávolítgatni... Én hü.ye
Köszi a helpet! a RemoveWGA-val simán sikerült! KÖSZI mindenkinek!
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
AirBooms
addikt
válasz akaido #24732 üzenetére
Köszi, erre nem is gondoltam.
Mondjuk ezek elég régi vírusnak tűnnek, írják is, hogy xy vírusírtók 2007 novemberi verziói már írtják őket. Nos, akkor az állandóan frissülő legális NOD32-nek csak észre kéne vennie, nem? Na mindegy, megvizsgálom ebből a szempontból is a gépet!
-
fenyoman
csendes tag
válasz akaido #24302 üzenetére
Bocsánat!
Tehát azt szeretném,hogy egyáltalán ne induljon el a netem a gép bekapcsolásakkor.Tehát ne tudjon semmilyen program kimenni a netre frissítésért,csak ha én engedem.Legyen olyan mintha kihúztam volna a kábelt a gépből.Annyi mindenféléhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít!
-
modemshop
csendes tag
-
Expertus
csendes tag
válasz akaido #23933 üzenetére
Miért nem a legfrissebb verziót linkeled?
[ Szerkesztve ]
Meet your meat — http://www.meat.org/
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz akaido #23125 üzenetére
Most kipróbáltam az "Automatikus frissítések"-nél az explorer.exe kilövését, sajnos nem jön be, továbbra is cseszeget, hogy indítsam újra, már megint van valami frissítés, kissé erőszakos ez a sz@r, tudom, előzetesen le lehet lőni, hogy akkor telepítsen stb. amikor én akarom, de most már azért is érdekelne, hogy hogyan lehet ILYENKOR lelőni, valami módszer biztos van rá, ahogy a kikapcsolás megszakítására is van (shutdown.exe -a).
[Az eredeti probléma]Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz akaido #23857 üzenetére
"A WinRAR helyett ha 7zip-et használsz akkor is fenáll ez a gond?"
Nem is a WinRAR-ral van a baj, pedig jobb lenne, ha az lenne hibás, mert akkor legalább tudnám, hol kotorásszak, de így csak tippelgethetek, mert olykor akár attól is meghal a TC, ha a jobb klikkes menünél pl. zenénél a Play with Windows Media Playerre vagy Play in Winamp-ra, vagy Társítás - akármelyik programra megyek.
A sima Windows Intézőben nem csinálja ezt, szóval mégis inkább TC-hibára gyanakodnék. Pedig már újratettem, meg elvileg más gépen jól működik, szóval nem nagyon értem.Egyébként köszi a választ!
Sk8erPeter
-
Calibos
addikt
válasz akaido #23445 üzenetére
Úgy látszik rossz topikba tettem fel a kérdést
Pl. ATI Vga driverhez kell. Magának az XP-nek nem kell biznonyos alkamazások követelik meg ha futatni akarom. Idáig a 2.0 telepítettem mindig, 3.0 nem hiányoltam. Körbe néztem a googlen és inkább össze zavarodtam mint okosabb lettem.Itt a PH-án van egy Logout írás róla de az inkább a telepítés módjával foglalkozik.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz akaido #23125 üzenetére
Na mindegy, már nem csesztet Csak kíváncsi lettem volna, hogy ki lehet-e lőni az okoskodást, majd legközelebb megpróbálom az explorer.exe kiiktatásával, kösz az ötletet!
(#23126) DeFranco: én mentem rá, hogy telepítse, engem is megkérdez, hogy akarok-e frissíteni, és akartam is, csak közben elkezdtem írni egy fontos doksit, és nem volt alkalmas az újraindítás.
Ezért akartam megszüntetni a dumálást.Sk8erPeter
-
Csontikka
aktív tag
válasz akaido #23061 üzenetére
Köszönöm szépen az infot, sajna szerintem marad a napi 1x-i manuális indexelés mondjuk kikapcsolásnál vagy vmi ilyesmi...
Nem, nem indexeli, csak a pár kijelölt mappát, de úgy látszik egy 3-4GB-os aktív + az archív levelezés indexének frissitése rendesen megakasztja, bár nem értem miért
a helyzeten javítani úgy tudtam, hogy az indexet helyét átraktam egy másik fizikai vinyóra, így 1 fokkal jobb
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz akaido #22975 üzenetére
BME-n egyébként az MSDNAA programon keresztül a BME-s hallgatók ingyenesen és legálisan juthatnak számos Microsoft termékhez!
Én így töltöttem le pl. a Visual Studio .NET Professional 2003-at, de le lehet tölteni legális XP-t, Vistát...
Itt egy kép róla: [link]Sk8erPeter
-
BambaHuba
tag
válasz akaido #22962 üzenetére
Én írtam nekik emailt és nem írták, hogy bármi ilyesmi lenne követelmény..
"Ha Ön az egyetem hallgatója csak be kell küldenie nekünk az L1 es nyomtatványt potai úton. Fontos, hogy legyen az intézmény által lepecsételtetve vagy egy jogviszony igazolást mellékelve hozzá. A szoftvercsomag (Windows Vista Bus., Windows Xp Prof., Office 2007 Ult.) ára 3000ft+postaköltség."
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz akaido #22731 üzenetére
Még Autoshutdown progit nem próbáltam, de mondom, szerintem ezek a progik ugyanúgy a parancssoros megoldást csinálják GUI-val. Mert különben mi mást csinálnának?
Most próbálgattam a registry-módosításokat, amiket javasoltál, természetesen NEM oldották meg a problémát. Bár sejtettem, hogy nem onnan ered a hiba.
VISZONT most is azt csináltam, hogy leállítgattam pár "svchost.exe" folyamatot, és próbálgattam mindegyik után a kikapcsolást, végül már csak 2 maradt, amik a "Hálózati szolgáltatás"-hoz vannak kötve, amikor ismét megpróbáltam a Start menüből kikapcsolni, és ekkorra már reagált!
Ez meg mi a frászra utalhat? Nekem új a dolog.Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz akaido #22700 üzenetére
Megpróbálom, bár nem nagyon értem az okát ennek a dolognak, én még nem találkoztam ilyen gonddal. Nem is értem, hogy vajon mi "tarthatja fel" a rendszert a leállásban.
Ami még érdekesebbé teszi a dolgot, hogy tegnap este azt a gépet csak egy 10 percre kapcsoltam be, míg megnéztem neten gyorsan valamit, aztán simán Start menüből mentem a kikapcsolásra, és akkor gond nélkül leállt.
Lehet, hogy huzamosabb használatnál kerül valami olyasmi a folyamatok közé, ami "hatástalanítja" ezt az opciót, bár nehéz elképzelni, hogy lehet ilyen.A Manage PC Shut Down szerintem ugyanazt csinálja grafikus felületen kikapcsoláskor, mint amit a parancssorból kiadott "shutdown -s -t XX" (idézőjelek nélkül, XX a másodpercekben megadott leállási idő). Tehát azzal nem biztos, hogy sokra megyek.
Köszi a segítséget, azért megpróbálom a registry-módosítást!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(#22716) sbazsi: hát bocs, ez a lehetőség nem jutott eszembe. Ezért nem kell egyből headbangelni, csak jóindulatú tanács volt...
Nálam még PS/2 van. Egyébként ki lehet deríteni, konkrétan melyik felelős a bill-egér kombóért, melyiket nem szabad törölni.
De arra még nem gondoltál, hogy még ha ki is törlöd, lehet, hogy kihúzás-visszadugáskor újratelepíti azt a drivert? Végső esetben csúnya újraindítás (reset), újrainduláskor úgyis ellenőrzi a hardverváltozásokat, és alapból visszatelepíti az USB-vezérlőket.Mellesleg ezt írtad: "Mindenféle ötletet szívesen veszek."
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest